2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım hani bu sert fırçalar var ya ama metal telli olanalr değil onalr halıyı mahveder benım dediğim

halı yıkanırken kullanılır genellıkle bir milyoncıalrda fln satılıo ondan aldım hemen yakalıyo kılı tüğü

bi de halının iplerını kaldırıo güzel gozukuo o zamna halı...benım holdekı ıkı halım pek kalitelı değilmiş alırken farketmemsıtım keçe gibi oldu ınankı

sadece süpürünce hıcbıskeılde temzılenmıo önce fırçalıorm bende hem de saçlar flnda toplanmıs oluyo bende eğiliyorum fırçalıuyorum sonrada

süpürüyorum evet sılkeleyınce daha guzel olur ama şu an bende sılkeleyemıyorum ya bı de sılkeleınce gitmıo kıllar fln halı kece gibi olucna

ay elim rahatlasın alcam hole de bi halı :)

canım benım ınsallah bebegın farkı kapatır ya doktorun ne tavsıye ettı yanı bu duurmun düzelmesı ıcın napmak lazımmıs

Rabbim sağlıkla kavusturur ınsallahh moralini bozma kendıne yedıgıne ıctıgıne dıkkat et

oy maşallah yavruyaa annesi kocaman oldu :) evet şeker yükselince bebegın suyu artar doktorumda söyluyo suyumu kontrol ederken

hım suyun normal şekerin normal sevıyede demekkı artsa suyunda artardı dıo :)

yedıkelrını yazmak çok iyi oluyo mesela sabah şeker acıısndan aşırıya kaçtıysan gun ıcınde onu tolore edıosn canım dıyet yaparken ben de

böle takıp edıyordum dengelemek açısından :)

Rabbim böyle annelerden olmayı nasıb etsın inşallah canım....

canım ben de doğumdan sonra hemmen dıkkat ederek yavas yavas kıloları vemreyı dusunuyorum ınss veırırzzz :)

canım kürtajı acilen olmam gerekıyordu bebek benı zehırleyebılıcegı ıcın astımlı olup bir de anestezı almam gerekınce bazı poliklınıklerde

incelemelr yapılması gerekıyrodu ve vakıt yoktu bu sebeple öyle oldu canım 2011 ın şubat ayında safra kesesı amelıyatı oldum o zaman incelemeden gecırdıler ve

genel anestezı aldım ama çok zor attım anestezıyı tam 1 bucuk ay kuru kuru öksürdüm...sezeryan olursamda genel anestezı istemıyorum spinal olması tercıhım

zaten gıdecegım hastanede spinal yapıyorlarmış...o zaman sorun yasamam ınsallah....dayanma meselesıne gelınce acıdan bayıldım öyle söyleyım

çok zordu annem ve teyzemle gitmsıtık kurtaj katına annem teyzem dısardan sesımı duyup dayanamamıslar nası bagırdıysam çok fecıydı Allah kımseye

yasatmasın....o acııyı cektım ama dr demıstı su an sana bilincsizce anetezı uygularsak daha kötü olursun az dişini sık demişti haklıymış...

annem de daha önce bayıltılmadan kurtaj olmus hep derdi yani kürtaj olmaktansa 50 kere doğurmayı doğum sancısı cekmeyı tercıh ederım die

hakkaten öyleymıs belkı de onun ıcın normal doğum cok kolay gelmsıtı bana bılemıyorum neysekı gectı hepsi Rabbım kımseye yasatmasın....

canım ınsallah zamanında sağlıkla gelir bebıs dıkkat et kendınee

Topik baya sessiz bu aralar, herkes bayramin tatli telasesinde sanirim. benim de bugun kontrolum vardi büyük bir heycanla saatleri sayiyordum. malesef rahim agzi daha da incelmis. anlamiyorum yataktan hic cikarmiyorlar nasil bir haftada 1,9 cmden 1,4 cme düser. dün ve bugün cigerlerin daha hizli gelismesine katkida bulacak kortison ignesi vurdular. bir haftadir cikarilan sanciyi engelleyici makinayi da tekrar bagladilar. biliyorum herkeste ayri bir sorun, SIkInti var ama paylasmak istedim, akliniza gelirsem belki dualariniza katarsiniz diye düsündüm.

Hayırlı cumalar hayırlı bayramalr kızlar ancak girebildim topiğe yaa :)

arefe günü eve gelınce ıs mıs yapamadım dınlendım :) bayram sabahı eşim namaza gitti geldı kahvaltı yaptık sonra

bi giriştik işlere mutfagımda hala canımı sıkan bişiler vardı ama tek basıam kalkısamıodum eşimle bi girdik dolapalrı boşalt

bulasık makınasıenı buzdolabı cek temzıle fln tertemız yaptık ilaçladık altlarını da oh çok güzel oldu sonra holdekı duvaralrım gözume kırlı kırlı gelıodu

e badana da yapmayı gozum kesmedı bi hol için biz de eşimel bi girdik cifledık duvaralrı sildik kuruladık ay nasıl parladı :) yenı badana yapılmıs gibi

sonra halıalrı fırçaladım eşim nevresımı değiştirdi fln derken heryerı temzıledık süpürüdk sildik kardeım aradı gelıyoruz dıye

onalr geldı az oturduk hadı dayımlara teyzemelre gidelım dedık gece geldık eve dün öyle gectı bugunde daha tembellık edıyoruz ıste :)

evde dınlenıyoruz kızlar sizlerde iyisiınzıdır ınsallah :)

canım 29. haftandasın çok şükür ciğer gelsıtırıcı ıgnelerını de oluyosun ınsallah bebegının doğmaıs gerekse bile çok fazla bi sorun yasamazsın canım yaa

ne güzel ki kontrol altındasın moralini bozma hiç bebegın en hayırlı zamand agelır ınsallah ama yaramaz ne kadar ıcerde dursa o kdr iyi tabıı kı

Allah yardımcın olsun canım hayırlı bayramalr....

off ya çok yürüyünce akşam evde çatı kemiğim ağrıyo hareket edemiyrum otruncada göğüs altımdaki kaburga batyo ben napazağımmmmmmmmmmm

Canım bol bol soluna yatıcaksın. Bacağının arasına da bir yastık, oh mis gibi rahat edersin. Ben hep öyle yatıyorum çok rahat ediyorum.

Tatlım biraz önce forumda kimler var diye alta baktım, sen, gördüm, içimden geçirdim acaba hala hastanede mi diye?

Allah senin bebeğine ve sağlığına kavuşturacak inşallah. Sen lütfen böyle yazmaya devam et bize. Yarabbim inşallah tez zamanda sana sağlık, sıhhet verir. Dualarım seninle...

slm oğluşumun ve benim kaderdaşlarım
hepinize hayırlı bi bayram diliyorum inşallah bidahaki bayramda hayırlısıyla kucağımızda cicileriyle resimlerini paylaşıyor oluruz :)

ay biz dün çok hareketliydik siz yazıyodunuz bizimki niye yapmıyo diyoduk dün tatlının da etkisiyle bayram yaptırdı bize paşa ama dün canımız çıktı bugün busaatte hala kendine gelemedi oğluşum ama dönmeleri tepikleri herşeyi yaşattı sağolsun ay rabbim diğer güzellikleride yaşatsın inşallah rahatsız olan teyzelerimize geçmiş olsun gezentiler dahada gezsin buakşam evimizdeyiz inşallah dinlenelim tüm annişlere selam olsun

canım etmez miyiz, tabıkı dua ederiz emın ol..önemlı haftayı geçtın tabıkı bıraz daha beklese iyi olur ama risk geçti en azından bundan sonrası Allahın takdiri sağ sağlim al bbeişini kucağına inşallah... Sakin olmaya çalış bebişin telaşını hissetmesinki braz daha kalıyım içerde desin:) Allah yardımcın olsun

Uykuda sağa sola dönerken çok acı oluyo.. Ben de geçen gün oturup ağladım çünkü gittikçe zorlaşıyo...
Allah yardımcımız olsun canım... Anlıyorum seni..

ağlıcak kadar rahatsız ediyo demekki seni tatlım ya anlayabiliyorum aynen sağa sola dönerken özellikle de sol bacağımı kaldırınca tuhaf bi ağrı ya :S

BÜTÜN BUNLARI BAYRAMIN 1. GÜNMÜ YAPTINIZ HELAL OSSUN YV :)) dün gecede bizde çok yorgunduk ya işe gitmediği halde eşim 11 gibi yattık bormalde 2 den aşağı yatmryuz dün gez gez hemde çok erken kalktık dün sabah gözlerimiz kapanıverdi akşam ikimiz,nde namaz bile kılamadım...

Canım bol bol soluna yatıcaksın. Bacağının arasına da bir yastık, oh mis gibi rahat edersin. Ben hep öyle yatıyorum çok rahat ediyorum.:16

ben bacak arama yastık koyunca uyuymamki bebem yan

slm canim düsünmen yeter evet yorgunluk halsizlik bendede var hemen yoruluyom..evet canim 2 tane oglum var esimde calisiyor he malum burda bizim kimsemiz yok artik cok yorulmadan cocuklarla ilgilenmeye calisiyom..yani yardimci aliyormusun bilmiyorum arastirmak lazim ama cok zor durumda kalirsak esim isten izin alicak is yeri ödeme yapmiyor ama sigorta ödüyor evde olunca degilde hastanede yatinca oda öyle canim allah herkezin yardimcisi olsun ..evet bebisler aceleci vallaa hersey zamaninda güzel haklisin canim benim insalalhh zamaninda kucaklaimiza aliriz insallahh..canim tekrar tesekkür ederim canim bayramin kutlu olsun huzurlu saglikli mutlu bayramlar ailenle insallah..

insallahh canim benim insallhh zamaninda gelir sende kendine cokkk dikkat et canim benim..bayramin kutlu olsun huzurlu mutlu saglikli güzel bayramlar ailenle insallahh..

insallahh canim benim insallhh zamaninda gelir sende kendine cokkk dikkat et canim benim..bayramin kutlu olsun huzurlu mutlu saglikli güzel bayramlar ailenle insalla

slm canim hayirli mutlu huzurlu saglikli bayramlar gecirirsin insallahhh ailenle..dikkat et canim kendine insallhh zamaninda aliriz kuzucuklarimizi kucaklarimiza..bende heyecanla gitittm ama banada yatip dinlen bebek asagida 2 cm acilma var dedi bebiside göremedim ama olsun 1 hafta tekrar gel dedi acilma devam ederse yatirir diye düüsnüyom hastaneye hakkimizda hayirlisi insallahh benim ilk oglumdada öyle oldu acilma olunca yatmistim 8 hafta yatmistim insallhh bunda yatmam erken olmaz..paylastigin icin tesekkürler tatlim kendine iiy bak dualarim seninle ve tüm arkadaslarimla saglikla alalim insallhh kucaklarimiza..

canim acilma var dedi 2 cm daha cok acilmasa insallahh...benim ilk oglandada yattim 28 haftada sancilarim basladi bundada bol bol yat dedi iste oturmak bile yasak dedi 1 hafta sonra gel bakcaz dedi tekrar bakcak iste acilma devam ediyormu diye allahhh hepimizin yarddimcisi olsun allahim insalahhh zamaninda aliriz kucaklarimiza bebislerimizi...bendede korku var dün gece sabahi sabah ettim durmadan bir bastirma hissi beni öldürdü korkudan sanki iicnden birsey patlicak gibi bir sertilik bir agri sabah esim 6 bucukta isten geldi düsün o saat oldu uyuyamamistim..tekrra sagolasin canim benim düsünüp yazdigin icin sende dikkat et canim yorma kendini.bayramini kutlarim canim huzurlu mutlu saglikli bayramlar canim ailenle..

slm canim öncelikle bayramin kutlu olsun saglikli huzurlu mutlu bayramlar insalahh ailenle..evet herkezde erken dogum riski var bende cikti bol bol yat dedi oturmak bile yazak..aman canim dikkat et sende kendine gizli gizli is yapma o sertlikler insani korkutuyor aynisi bendede var..ecet insan bunaliyor ama dayancaz artik allah yardimcimiz olsun hepimizin insallahh..evet yaa cocuklar olunca insanin gözü arkada oluyor..amin canim insallahh..

Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Canim benim ya hep aklima geldikce dualarimdasin burda ki herkes öyle...

Birseyin olacagi varsa zaten önüne gecilmiyor Rabbimin istedigi olur...

Kafana takip iyice sikinti etme kendine...

Cok öptüm seni...

Canim banada 2 hafta önden gidiyor seker yüzünden seker bebegini büyütüyor dedi jinekologum...

Seker dr da aclik sekerin cok düsük bebegin cok zayif olur dikkat et dedi...

Bu hamilelik stresi icinde dr larin her dedigini kafamiza takarsak kafayi siyiririz canim..

Belki uyariyolar evet ama korkutmaktan baska birseye yaramiyor elimden geleni yaptin simdi cok düsük diyor bir memnun edemedim ikisinide..

Hic endiselenme saglikla eli yüzü düzgün dogsunda kücük dogsun ne olacak yani bunca strese degermi kücük bebekler daha cabuk büyür derler..

Cok kilolu yada cok zayif olmasi bebegin ilerde seker hastasi olmasina sebepmis...

Ne yapalim bunun yani dikkat et diyor neye ama dikkat etsem cok düsüyor etmesem cok cikiyor ben seker hastasi degilim ki gebelik sekeri benim ki..

Hep paranoya hep paronaya böylede yasanmaz ki...

Merhaba canlar...
anca girebildim fırsat bulup, herkese iyi mutlu hayırlara vesile olacak bayramlar diliyorum...hayatınız bayram tadında olsun...öpüyorum herkesi...

Son düzenleme:

Canim benim ya hep aklima geldikce dualarimdasin burda ki herkes öyle...

Birseyin olacagi varsa zaten önüne gecilmiyor Rabbimin istedigi olur...

Kafana takip iyice sikinti etme kendine...

Cok öptüm seni...

sabah birden duyunca cok moralim bozuldu, ailemlemle hemen paylasmak istemedim, ilk duragim burasi oldu. paylasimlariniz öyle moral oluyor ki anlatamam. hepinizden Allah razi olsun. iiyi ki varsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…