sabah birden duyunca cok moralim bozuldu, ailemlemle hemen paylasmak istemedim, ilk duragim burasi oldu. paylasimlariniz öyle moral oluyor ki anlatamam. hepinizden Allah razi olsun. iiyi ki varsiniz.
Merhaba canlar...
anca girebildim fırsat bulup, herkese iyi mutlu hayırlara vesile olacak bayramlar diliyorum...hayatınız bayram tadında olsun...öpüyorum herkesi...
Topik baya sessiz bu aralar, herkes bayramin tatli telasesinde sanirim. benim de bugun kontrolum vardi büyük bir heycanla saatleri sayiyordum. malesef rahim agzi daha da incelmis. anlamiyorum yataktan hic cikarmiyorlar nasil bir haftada 1,9 cmden 1,4 cme düser. dün ve bugün cigerlerin daha hizli gelismesine katkida bulacak kortison ignesi vurdular. bir haftadir cikarilan sanciyi engelleyici makinayi da tekrar bagladilar. biliyorum herkeste ayri bir sorun, SIkInti var ama paylasmak istedim, akliniza gelirsem belki dualariniza katarsiniz diye düsündüm.
canim acilma var dedi 2 cm daha cok acilmasa insallahh...benim ilk oglandada yattim 28 haftada sancilarim basladi bundada bol bol yat dedi iste oturmak bile yasak dedi 1 hafta sonra gel bakcaz dedi tekrar bakcak iste acilma devam ediyormu diye allahhh hepimizin yarddimcisi olsun allahim insalahhh zamaninda aliriz kucaklarimiza bebislerimizi...bendede korku var dün gece sabahi sabah ettim durmadan bir bastirma hissi beni öldürdü korkudan sanki iicnden birsey patlicak gibi bir sertilik bir agri sabah esim 6 bucukta isten geldi düsün o saat oldu uyuyamamistim..tekrra sagolasin canim benim düsünüp yazdigin icin sende dikkat et canim yorma kendini.bayramini kutlarim canim huzurlu mutlu saglikli bayramlar canim ailenle..
kız senin beaaa diyen dillerini yerim.trakyalımısın cnm sen..ben trakyadan değilim ama bandırmada yaşıyorum ve bizde beaayı çok kullanırız
iyi bayramlar güzel anneler ve kuzularına:)dr. a gittik salı günü. gerçekten suyu azmış yavrumun. su içmekle alakası yokmuş. su bir anda çok gelrse Allah korusun bebeğin 1-2 gün içinde alınması gerkeirmiş. gebelik süprzlerle dolu dedi drbu arada açlık şekeri 89 , tokluk 155. maalesef 140 ın üstü. bayramdan sonra dyetisyene gdicem ve ben 56 kiloyum,iştahsızım, tatlı hiç sevmem:)ilginç geldi yüksek olması. pko dan olablir diye düşünüyorum.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
kızlar nasıl gidiyor bayram benim çok sıkıcı ev ziyareti ve misafir yasak bana o yüzden genelde yalnızım
avuç avuç saçım dökülüyor zaten çeksem hepsi gelecek ama evin yüzü hep saç oldu çok sinir bozucu sanırım kazıtacağım
neyse bebişim iyi olsun ben her şeye razıyım
kızlar bebeklere isim koymak ne zormuş çocuk yokken atıp tutuyordum şunu koyarım bunu koyarım diye ama şimdi bir türlü beğenemiyorum hiç bir isme "budur!" diyemiyorum yaa ne zormuş zaten anlamı çoook önemli yani iyi isim koymak bizim vazifemiz çok zor ya hele erkek ismi daha zor bence bulamıyorum...
canlarım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
kızlar nasıl gidiyor bayram benim çok sıkıcı ev ziyareti ve misafir yasak bana o yüzden genelde yalnızım
avuç avuç saçım dökülüyor zaten çeksem hepsi gelecek ama evin yüzü hep saç oldu çok sinir bozucu sanırım kazıtacağım
kızlar bebeklere isim koymak ne zormuş çocuk yokken atıp tutuyordum şunu koyarım bunu koyarım diye ama şimdi bir türlü beğenemiyorum hiç bir isme "budur!" diyemiyorum yaa ne zormuş zaten anlamı çoook önemli yani iyi isim koymak bizim vazifemiz çok zor ya hele erkek ismi daha zor bence bulamıyorum...
sabah birden duyunca cok moralim bozuldu, ailemlemle hemen paylasmak istemedim, ilk duragim burasi oldu. paylasimlariniz öyle moral oluyor ki anlatamam. hepinizden Allah razi olsun. iiyi ki varsiniz.
cnm çok geçmiş olsun,inş. sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarımız seninle cnm..Topik baya sessiz bu aralar, herkes bayramin tatli telasesinde sanirim. benim de bugun kontrolum vardi büyük bir heycanla saatleri sayiyordum. malesef rahim agzi daha da incelmis. anlamiyorum yataktan hic cikarmiyorlar nasil bir haftada 1,9 cmden 1,4 cme düser. dün ve bugün cigerlerin daha hizli gelismesine katkida bulacak kortison ignesi vurdular. bir haftadir cikarilan sanciyi engelleyici makinayi da tekrar bagladilar. biliyorum herkeste ayri bir sorun, SIkInti var ama paylasmak istedim, akliniza gelirsem belki dualariniza katarsiniz diye düsündüm.
cnm şekerin kiloyla hiçbir alakası yok tatlıylada..irsi bu.ailede şeker hastası varsa piyango sanada vurabiliyo..doğumdan sonra geçicek inş. ama erken yaşta şeker hastası olmamak içinde hamur ve tatlıya dikkat edicez hep kaçırmıycaz ipin ucunu..sakın kafana takma ,ben öyle yapıyorum çünkü..şeker kafaya takınca daha çok çıkıyor buna 100lük şeker yüklememde 50likten sonra diyet yaparak gitmeme rağman şahit oldum.çünkü sitres şekeri tetikler..aklımda olduğu için hep daha yüksek çıktı..valla bayramda tatlılardan ipin ucunuda kaçırdım..1 hafta dikkat etsem muhakkak haftada 1 kere coşuyorumiyi bayramlar güzel anneler ve kuzularına:)dr. a gittik salı günü. gerçekten suyu azmış yavrumun. su içmekle alakası yokmuş. su bir anda çok gelrse Allah korusun bebeğin 1-2 gün içinde alınması gerkeirmiş. gebelik süprzlerle dolu dedi drbu arada açlık şekeri 89 , tokluk 155. maalesef 140 ın üstü. bayramdan sonra dyetisyene gdicem ve ben 56 kiloyum,iştahsızım, tatlı hiç sevmem:)ilginç geldi yüksek olması. pko dan olablir diye düşünüyorum.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
günaydın kızlar bayram hiç bayram gibi değil valla..eskiden heycan vardı bayramlardada şimdi kalakaldık.eşimle canımız sıkkın zaten.karnımda ağrıyıp duruyor.neyse bunada çook şükür.
aynen cnm yaa kaçırdım ipin ucunu bende..valla şekerler tavan yapmıştırgünaydın hanımlarr
bu sabah erkenciyim kocacık işe gidicekbayram ya kahvaltı hazrlıyım dedim ....öğlene gelicek ama yine gezmeye biz fingirdekler annem hiç evde durmuyonuz dio dedim durunca el öpmeyemi gelcen :)) neyse pataes kızartyrum valla bayram bana hiç bayram değil he eşim evdeyken diyet olmuyo :26::26: iyice kaçırdım ipin ucunu yine siz kaçırmayın sakın yapabailirsiniz evet
aynen cnm yaa kaçırdım ipin ucunu bende..valla şekerler tavan yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?