2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sabah birden duyunca cok moralim bozuldu, ailemlemle hemen paylasmak istemedim, ilk duragim burasi oldu. paylasimlariniz öyle moral oluyor ki anlatamam. hepinizden Allah razi olsun. iiyi ki varsiniz.

Moralini hep yüksek tut zaten canım lütfen, gör bak geçicek bu günler bebiş kucağındayken de hatırlayıp zor bir hamilelik geçirmiştim diceksin sadece

Merhaba canlar...
anca girebildim fırsat bulup, herkese iyi mutlu hayırlara vesile olacak bayramlar diliyorum...hayatınız bayram tadında olsun...öpüyorum herkesi...

mrb tatlım
ben her fırsatta giriyrum valla şimdide dışardan yenigeldik biraz soluklandım dedim bi bakıyım ne var ne yok
seninde canım öpüldünnn

Şekerle ve erken doğum riskiyle cebelleşen bütün arkadaşlarım! Dualarım sizinle. Allah hepinizi, bebişlerinizle birlikte sağlıklı bir şekilde kurtarsın inşallah.
Çok zor olmalı, aynı şeyleri yaşamasam da sizi anlayabiliyorum inanın. Çünkü kendinizi değil, kendinizden daha önde tuttuğunuz bi canlıyı düşünüp telaşa kapılıyosunuz.
Annelik böyle bişeymiş işte...
Neyse umarım her şey çok güzel olcak bizler için, olumlu olalım diy mi
Bizim bayramımız güzel gidiyo. Ziyaretler vs... Baya dinlendim, esas o çok iyi oldu.
Tatlı kuzum sabahları akrobasi yapıyo sabahları. Çok güzel uyanıyorum. Allah onun gülüşleriyle uyanmayı nasip eder inşallah!
Sizlere güzel bayramlar diliyorum tekrar ve öpüyorum hepinizi.
Sağlık sıkıntısı olanlara ise en kısa zamanda Allah'tan şifalar diliyorum...

canlarım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

iyi bayramlar güzel anneler ve kuzularına:)dr. a gittik salı günü. gerçekten suyu azmış yavrumun. su içmekle alakası yokmuş. su bir anda çok gelrse Allah korusun bebeğin 1-2 gün içinde alınması gerkeirmiş. gebelik süprzlerle dolu dedi dr bu arada açlık şekeri 89 , tokluk 155. maalesef 140 ın üstü. bayramdan sonra dyetisyene gdicem ve ben 56 kiloyum,iştahsızım, tatlı hiç sevmem:)ilginç geldi yüksek olması. pko dan olablir diye düşünüyorum.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

kız senin beaaa diyen dillerini yerim.trakyalımısın cnm sen..ben trakyadan değilim ama bandırmada yaşıyorum ve bizde beaayı çok kullanırız

Eheheh yok canim ya trakyali degilim ama cok kullanirim bu agzi

Allah sifa versin rahatsiz olan arkadaslarimiza sekeri falanda cok takmayin kafaya streste etkiliyo cunku..

kızlar nasıl gidiyor bayram benim çok sıkıcı ev ziyareti ve misafir yasak bana o yüzden genelde yalnızım
avuç avuç saçım dökülüyor zaten çeksem hepsi gelecek ama evin yüzü hep saç oldu çok sinir bozucu sanırım kazıtacağım
neyse bebişim iyi olsun ben her şeye razıyım

kızlar bebeklere isim koymak ne zormuş çocuk yokken atıp tutuyordum şunu koyarım bunu koyarım diye ama şimdi bir türlü beğenemiyorum hiç bir isme "budur!" diyemiyorum yaa ne zormuş zaten anlamı çoook önemli yani iyi isim koymak bizim vazifemiz çok zor ya hele erkek ismi daha zor bence bulamıyorum...

iyi bayramlaaar...,
allah korusun bayramda kimse iyi haber vermicek anlaşılan ya benimde şekerle aram hiç yok allaha şükür yüksek çıkmadı gerçekten ilginç şeker aranın iyi olmayıpta yüksek çıkması allahtan çok çok yüksek değil canım..dikkat et kendine

iyi tatlım asıl sen nasılsın.....biz öle gelen yok bize malum küçüğüz bi gelcek kızkardeşim var onunda eşiyle konuşmyruz biz karı koca onlarda öle gelemediler.....
saçın neden dökülüyo hamilelikten mi başka bişidenmi hamilelikten dökülürmüş protein eksikliğinden senin başka bi ilgisi varmı canım benim.....

isiöm konusunda çok haklısın bende kzım olursa şu oğlumuz olursa bu bu die atıp tutyoduk gerçekten şimdi hiç bişi beğenemyruz isim tamam gibi bişe bizede ama hala ben acabalardayım eşim tamamda eylül ipek işte dio ben ahala acaba mı diyrum kzıyo bana hala farklı isimler önerip duryrum sanırım meleğime hiçbişey yakıştramyrum
bencede erkek ismi çok zor biz cinsiyet bilmeden önce erkek olursa diyince kalmıştık erkek ismi yok gibi bişi yavvvv

slm canim hayirli huzurlu saglikli bayramalr gecirmen diliklerimle ailenle insalahh.dualarim seninle ve tüm arkadaslarimla insallah..canim isim konusuna deyinmissin bende bir isim söylemek istedim sana fikir olur diye evet cokk zor iism konusu insan ne koycagini sasiriyor gercekten..tugrab ismini duymustum anlami ise peygamber efendimiz kizinin evine gider ve aliyi sorar oda tartistiklarini ve alinin evden gittigini söyle peygamber efendimize.peygamber efendimiz bunun üzerine yanindaki sahabelere gidin bana aliyi bulun der ve aliyi camide yerde yatarken görür sonra peygamber efendimiz derki ya tugrab kalk evine git karinin gönlünü al der yani peygamber efendimiz aliye böyle seslenir insallah sana fikir olur canim beyenirsin..kendine iyi bak canim benim..

olsun canım sende telefonlasirsin internette var saçlarını kazitsan daha iyi olur heralde hergün dökülmesinden iyidir .isim zor gerçekten insan kuzusuna yakistiramiyor bi türlü ama ismi ne olacaksa ışte bu diyecegizdir herhalde.kendine çok iyi bak canım bebisin de iyiymiş çok sevindim dua ediyoruz bizde inşallah elimizden geldiğince

cnm çok geçmiş olsun,inş. sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarımız seninle cnm..
cnm şekerin kiloyla hiçbir alakası yok tatlıylada..irsi bu.ailede şeker hastası varsa piyango sanada vurabiliyo..doğumdan sonra geçicek inş. ama erken yaşta şeker hastası olmamak içinde hamur ve tatlıya dikkat edicez hep kaçırmıycaz ipin ucunu..sakın kafana takma ,ben öyle yapıyorum çünkü..şeker kafaya takınca daha çok çıkıyor buna 100lük şeker yüklememde 50likten sonra diyet yaparak gitmeme rağman şahit oldum.çünkü sitres şekeri tetikler..aklımda olduğu için hep daha yüksek çıktı..valla bayramda tatlılardan ipin ucunuda kaçırdım..1 hafta dikkat etsem muhakkak haftada 1 kere coşuyorum

cnm benim o saçların kökü sende bunu unutma,yine çıkıcaklar..bebeğin iyi sen iyisin ya dökülen saç olsun sakın saçların dökülüyor diye üzülme..rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsun,yaşadığın şey moral istiyo öncelikle,kimse bilemez içinde kopan fırtınaları evet,benim gibi ailesinde bu rahatsızlığı yaşayanlar seni en iyi anlayanlardan olsada verdiğin mücadele tek kişilik bitanem.oyüzden bol bol dua et,moralini yüksek tut.grip olmayaya dikkat et kolla bu kış kendini,maskeni tak hep çıkarma herkesin kendine ait bi mikrobu var unutma cnm,kemoterapi gördüğünde misafir kabul etmemeye çalışın..kendini iyi hissettiğinde kemoterapi etkileri kaybolduğunda yani insan içine gir enfeksiyon kapmamaya çalış.vücudun zaten halsiz oluyodur tedaviden dolayı bide grip olma bitanem..herşey güzel olucak,rabbim çok büyük bebeğin ve sen aşıcaksınız bunu cnm sisim bulamadığını yazmışsın,yanlış hatırlamıyorsam senin oğluşun olucaktı...içimden geldi birden tabi beğenip beğenmemek sana kalmış..öneri olsun Aslı teyzesinden..UMUT olsun ismi...umudun olsun o senin..umudunu kaybetme sakın cnm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ancak vakit bulabildim nete girebilmek için herkese hayırlı bayramlar diliyorum seneye bu vakitlerde bebişkolatımıxla Bayram yapıcaz Allah izin verirse

günaydın kızlar bayram hiç bayram gibi değil valla..eskiden heycan vardı bayramlardada şimdi kalakaldık.eşimle canımız sıkkın zaten.karnımda ağrıyıp duruyor.neyse bunada çook şükür.zeynepfaz canım dualarımızdasın.hepsi geçecek ama sabır gerekiyor işte.herkesin dünyalık sınanmaları farklı.ALLAH bebeğininde seninde yardıncısı olsun.

günaydın kızlar bayram hiç bayram gibi değil valla..eskiden heycan vardı bayramlardada şimdi kalakaldık.eşimle canımız sıkkın zaten.karnımda ağrıyıp duruyor.neyse bunada çook şükür.

günaydın sultancım...öyle alıştım artık ben bayramı bayram gibi yaşamaya hevesim yok alıştım bizde öyle küçük olduğumuz için kimse gelmiyo hehehehhe .....

günaydın hanımlarr

bu sabah erkenciyim kocacık işe gidicek bayram ya kahvaltı hazrlıyım dedim ....öğlene gelicek ama yine gezmeye biz fingirdekler annem hiç evde durmuyonuz dio dedim durunca el öpmeyemi gelcen :)) neyse pataes kızartyrum valla bayram bana hiç bayram değil he eşim evdeyken diyet olmuyo :26::26: iyice kaçırdım ipin ucunu yine siz kaçırmayın sakın yapabailirsiniz evet

aynen cnm yaa kaçırdım ipin ucunu bende..valla şekerler tavan yapmıştır

ne güzel bayram izninde adamcım ben desen çalışan bi insan değilim normalde erken kalkmaya alışkın olup kalkayım hadi,ya bu velet beni en geç 9:30da uyandırıyo sabah..ya hareketleriyle yada çişim geliyo kocişede dedim kalk bu acıktı tepikleyip duruyo içimde zorla kaldırdım adamı,ekmek almaya gitti cnm kıyamam valla

Son düzenleme:
aynen cnm yaa kaçırdım ipin ucunu bende..valla şekerler tavan yapmıştır

sendemi erkencisin .....kaçıyo valla zor beee ama sen dikkat edeydin canımcım ya malum şeker biliyrum çok zor..... benim şekerle şükür problemim yok kilo sorun kilolar aldı başını gidiyo durduramyrum

afiyet olsun eşine paşana ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…