2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
arkadaşlar rasulullah çocuklara anlamlı ve güzel isimler konulmasını emrediyor ama illa ki kurandan olsun demiyor
türkçe de olur ama yeter ki düzgün bir anlamı olsun

bu arada laf açılmışken sorayım
ben beril ve berra arasında kaldım

beril kulağa daha hoş geliyor ama hani şu mücevher yapımında kullanılan berilyum varya ordan geliyor. Yani öyle ahım şahım bir anlamı yok

berra isminin anlamı da güzel, temiz ahlaklı demek

siz olsanız hangisini koyardınız ben arada kaldım

Bence Berra daha güzel...

Canım benim,melek annem Allah ım yar ve yardımcın olsun.Bebişin sana umut ışığı olsun.Her şeyde bir hayır vardır,belkide o olmasa bu kadar güçlü olmayacaktın daha çok stres sıkıntı yapacaktın.Allah ım seni bebişine,bebişinide sana bağışlasın inşallah.Sıkıntıların ve hastalığın saman alevi gibi bir anda bitiversin...

Dualarımız seninle...Kib.

Canlarım bir de aklıma bugün bu hediyeleşme konusu geldi..

Çekilişi yaptık ne de olsa. Artık karar verelim ve hediyelerimizi göndermeye başlayalım derim.

Bir de kim kime çıktı onu da bilelim diye düşünüyorum. Çünkü zaten bazılarımız biliyor, bazılarımız bilmiyor
Haksızlık olmasın herkes bilsin derim

canım ne bilim yaa 30unda gitcem doktora bu hafta her yemekten sonra sekerimi ölçtüm eğer renkli ultrasona gerek var git derse gitcem ne sınırdan dönmesi ben direk hamilelik şekeri oldum günler geçse şunları bi yaptırsam anlatcam sizede

öle vallahi canım ne biliyim her haftası herşeyi çok iyi giden bi hamilelikte birden bu çıkınca şok oldum dumura uğradım ama gün sayıyorum salı olsada doktora gitsem die bakıorum bu haftada büyümemişse düşünsene tam 1 ay küçük olacak

tugrab ismini hiç duymamıştım güzelmiş...

bugün tam da senin söylediğin gibi saçımı kazıdık evin yüzünde banyoda yatakta saç toplamaktan bıkmıştım sinir oldum kazıdım dökülecekse de böyle dökülsün...

aynen anlattığın gibi cnm zaten sen de yakınında yaşamış görmüşsün kış yaklaşıyor herkes hasta, hasta olmayanda taşıyıcı kendimi korumak zorundayım zaten hamileyiz ilaç falan alamayız hasta olsak da o yüzden hepimizin dikkat etmesi lazım aslında...

bak bunu hiç düşünmemiştim güzel bir fikir aslında bu tarz bir isim çok anlamlı olabilir...

inşallah cnm

Hamza ismini ben de çok severim ama soy ismi azat o yüzden çok sert olur diye vazgeçtim
Ali düşünüyorum ama daha güzel bizim için daha anlamlı bir isim bulsam daha iyi olur...

canım sakın üzülme bazı insanların şekeri yüksek oluyor nedensiz yani şeker yemeğe bağlı olmadan onlar için en iyi yöntem ise protein ağırlıklı beslenmek ve bol yürüyüş zaten bu haftalarda doğumu kolaylaştırması için de yürüyüş faydalı günde 1 saat yürüyebilsen şeker sorunun büyük ölçüde çözülür diye düşünüyorum geçmiş olsun güzel anne :))

arkadaşlar iyi bayramlar herkese umarım bayramınızda çok eğlenceli geçmiştir az önce forum takipteki konulardan birinde şu yazıyı okudum çok etkilendim sizinlede paylaşmak istedim ..
Çok aradım seni biliyor musun? Kuşun kanadında. Kardelen inadında. Güneşin sarısında. Dağın yeşilinde. İçtiğim suyun azizliğinde. Neden bu kadar geciktin bebek. Neden bu kadar yordun bu garip canı. Olmadığın yere ayın şavkının düşmeyeceğini bilmez misin sen. Gelmediğin yerde baharın olmadığını. Sensiz cemreler hükümsüzdür. Yağmurlar hüzünbaz. Seni göstermeyen saatler suçludur. Seni söylemeyen takvimler düzenbaz.

Çok aradım seni bebek. Annemin kınalı avuçlarını açıp ettiği niyazda. Üşüdüğüm yangında. Yandığım ayazda. Gözlerimden kayıp giden bir katrelik yaşta, saçıma düşürdüğüm beyazda. Sen geleceksin diye boy verdi Hüsnü Yusuf çiçeklerimiz ve sen geleceksin diyerek penceremizin pervazından eksik olmadı turna kuşları. Çoğu zaman düşlerime düşüyorsun bulutlar içerisinden gelip. Kulağıma fısıldıyorsun sevda sözcüklerini. Gözlerime bakıyorsun öylece. Nasıl bir şeysin sen böyle bebek. Neden bu kadar güzelsin. Neden bu kadar sevimli. Ve neden alıyorsun beni benden bu kadar. Tılsımına yandığım gizine yandığım bebek. İnandığım, sevdalandığım bebek.

Geleceğinin muştusu tez yankılandı hanemizde. O gün ay düştü bahçemize. Yıldızlar kaydı üst üstüne. Ağlamayı bilmeyen ve koca bir adam olan ben usulca ağladım biliyor musun? Ağladım. Gözümden düşen her damla yaş omzumda yüklü dağları birer birer devirdi. Seni düşünmek güzelmiş bebek. Seni düşünmek yaşamakmış meğer. Şimdi mürekkebi sevda olan kalemi elime alıp ozan olasım var bebek. Her satırın her mısranın sonuna nokta diyerek senin için konmaya hazır binlerce kelebek.

Güneşle akdim var benim. Senin tenini yakmamaya söz verdi bana. Ayaz üşütmeyecek seni. Karanlık korkutmayacak hiçbir zaman seni. Dünya yüzünde pusuya yatmış tüm acılarla sözleştim. Hüznüne ben kefil olacağım derdine ben. Gölgenden önce düşeceğim ardına ben. Biliyor musun bebek ben seni tuz kadar sevmişim. Sensiz küçük bir nokta, seninle koca bir devmişim. Ben sevdanın kanatlarına bindim bineli arşın yedi katına yükselmişim.

Yastıklarının kenarına gergef gergef işlenilen çilek dallarının koyu gölgesinde bekliyorum seni. Işık huzmem, ay şavkım, seher yelim gel gayrı. Kalmadı bilir misin ahvalimde hal gayrı...

YEŞİMCİM cnm maşallah bebişine kuşumm..
TONTİRİKCİMM nerde bu kızan diodum kaç gündür,iyi gezdin sanırım cnm kaç gündür yediğim tatlıların haddi hesabı yok. iyice kaçırdım ucunu.bitek çavdar ekmeğine devam bugün kendime papatya ve rezene aldım.haftada 1 ikisindende içicem.fazlada içmeyim diyorum.çocuğum inş. sakin bi velet olur..erkek olucağı için şüpheli sakin olacağı ama ümid ediyorum papatyayla bende evladımda sakinleşicez

Son düzenleme:

Ayşecim, kpssden 70 i geçmene sevindim canım..evet q klavyeden de sınava girebiliyorsun..ama f ile girenler her zaman daha şanslı çünkü f klavye türkçe kelimelere en uygun klavye..tabiiki qdanda kazanan çok var, benim bi sürü arkadaşım var mesela..bende katibim, fikir babında yardımcı olabileceğim ne varsa sorabilirsin, elimden geleni yaparım..f klavye çalışmak istersende fikirler sunabilirim sana, klavyem hızlıdır bende birinci olarak kazandım sınavı umarım ileride meslektaş olabiliriz canımm..

Hepinize Hayırlı Bayramlar diliyorum.Allah ım bebeklerimizle ve eşlerimizle birlikte,sağlıkla sıhhatle geçireceğimiz,ailemiz ve sevdiklerimizin yanımızda olduğu,huzur dolu nice bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah...

canım ben dikkat ettim çok yürüynce ağrı oluyo bende ya bide sabit uzun süre oturunca

bende şeker faszlaysa bebek iri olur die biliyorum birde tansiyon yaratıyomuş ....yani suyla alakalı bişe duymadım hiç saçma değilmi ya....başka bi doktora daha görünsene sen canım...şekerine dikkat et bence......şekerini düşürmeye çalış çünkü gerçekten önemli ....

valla çok ilginç aslında benimde şekerle tatlıyla aram yok ailede şeker diyabet hastası şükür kümse yok benim hamileliğmde de şekerle bi probelemim yok sende aynısın neden şekerin yüksek ve bebeğinin suyu az suyla şekerin bence alakası yok.....

Kızlarrrrrrr....

Bu bayram herkeslere çok gezmeli geçiyor galiba Kimsecikler yok forumda. Salı günü olsa da sohbetlerimize devam etsek

bende kizima berra koyucaktim esim istemedi.
bereketli anlamina geldigini duymustum. kizim bize baya bereketli gelmisti:)
berilde cok kibar duruyor zaten iki ismide cok begeniyorum ben:)
kura cekin :)
cok duyguladim
ortanca teyzem 18 yildir evli gitmedi kapi kalmadi ama yok cocugu. bir kere bile hamile kalamadi. ameliyatta oldu .esi tup bebek istemiyordu sonrasinda ikna etti denedilermi bilmiyorum.cok hassas bir konu oldugu icinde fazla brsey sorulmuyor.
onunda sinavi buyus demekki. Allah kimseyi aramasin

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kumru yedim çok acıkmıştım çok güzel koktu yedim bi yarım ya şimdide bişi olurmu acaba die die dövünüyrum nie yediysem sosis den bişi olurmuki

arkadaşlar ben kumru yedim çok acıkmıştım çok güzel koktu yedim bi yarım ya şimdide bişi olurmu acaba die die dövünüyrum nie yediysem sosis den bişi olurmuki

iyi pismisse olmaz heralde canim. cigmiydi?
ben cok tedirgin oluyorum oyle yiyeceklerden
ama sunuda demeden gecemycem kizima hamileyken bir ara yine Koreye gelmistm esimin is arkadasi bizi yemege goturmustu
japon lokantasiydi ben susi yemistim unuttum zarari oldugunu ama birsey olmadi:)bir arkadasida normalde biberiye cayi zararli gebelikte
oda bilmiyormus zararini fincan fincan icmis:) dogumuda erken degil cok gec olmus.41. hafta bitmis sancida yokmus dr biz alalim bunu
yoksa gelmeye niyeti yok demis:) Allah korusun minisleri

içini ferah tut olmasın diye..bikereden bişey olacağını sanmam.canın çekmiş yemesen olmazdı zaten.afiyet olsun yarasın bebişine kumruyu nerede yedin izmirdemi yoksaben istanbuldayım ama bir izmirli olarak gitsem izmire şimdi yerim valla kumruyu....

Son surumum ayni canim dr ma haftaya gidicem..

Seker dr um yarin aclik sekerim dipte kesin yine kizacak...

Tokluk sekerimde cok yükseldi acayip dengesiz bir haldi bu seker bende hayirlisi artik kalmasa bari dogumdan sonra illet bir hastalik...

MasAllah canim bebisine :) seninkinin herseyi iyi yerinde hep böyle devam etsin insAllah...

Canim zamaninda dogan bebeklerde bile hersey yolunda diyen dr lar sasiriyor bebekler parmak kadar doguyor...

Sorunlu dedikleri sapasaglam doguyor tam kilo tahmini bile yapamiyorlar dediklerinden fazla yada eksik cikiyor...

Takilip üzme derim bu kadar kendini bende takiyodum cok ilk basta ama olmuyo tadini cikarmak varken hamileligin hep stresle geciyo...

Zannetmiyorum gelismemeis olsun minyondur bebeisin senin :))) takma kafana dua et saglikli sihhetli dogsun tosuncuk olmasada olur :)

Bu sabah erkenden kalktim bir baktim disarisi bu halde :)

Dün esimle disari ciktik hic bisey yoktu hafif soguk ve yagmur cisesi vardi suan bu durumda :) bize kis geldi artik darisi basiniza :)))

Dün eve geldikten sonra bas agrisindan catladim öldüm bittim tansiyonumu ölctüm sürekli bir düsük bir yüksek nedir bu ya dengesiz oldu hersey bir bende mi böyle ki :/

Simdi iyiyim cok sükür erken kalmisken esime güzel bir kahvalti hazirlim bari kac haftadir yapmadim

Bebek olmadan benim papucum neden dama atiliyor ki daha dogmadi diyo dün cocuk gibi yazik :))) psikolejisini doguma hazirlamis :)))

Neyse kizlar bugün cenem düsük yazarimda yazarim :) iyi bayramlar iyi hafta sonralari öptüm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…