Çok teşekkürler ilginiz için,triodimi ölçtürdüm bi sorum yok,sanırım yapıdan kaynaklanan bişey,ama karar verdim artıl üzmücem bi daha eşimi ve beğimi![]()
üzme canim benim tabiki en iyisini yaparsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler ilginiz için,triodimi ölçtürdüm bi sorum yok,sanırım yapıdan kaynaklanan bişey,ama karar verdim artıl üzmücem bi daha eşimi ve beğimi![]()
evet canim öyle allah iyilerle karsilastirsin zor..uzakken iiy olsak ne yinede ben konusmadigim halde gliyorlar iste zor bir durum ben sinir oluyorum iste amann aysecim allah islah etsin ne diyeyim..canım Allah ıslah etsin ne diyim çok zor değişmezlerde biyerden sonra...uzakken ıyıysenız aman uzak olsunlar...
canım maşallah bebişine... :) doktorun kılo vermene değil bazı besın guruplarını hayatından cıkarmana
kızmsıtır hiçbir diyette ekmek tamamen kesılmez....baska bir tür ekmek yersın daha az yersın ama
mutlaka yemelısın şu an dıyetıne devam edıyorsan mutlaka yemek ye aksi takdirde dengesiz bir beslenme içindesin
demektir...ben de bi kaç aydır dıyet yapıyorum gunde 8-10 dilim ekmeğim var çavdar yıyorum kılo da almıyorum
bebegımde büyyo ama ekstra kıloda vermıyorum doktorumda kızmıyor....şu an tam kılo almamaız gereken dönem sabit kalmak
sorun olmaz ama bir de eksıye dusmek fazla olur...ki yükske miktarda yag yakımındna olusan toksin gebelıkte zararlı...
canım eşim zaten bu konu hakkındaki düşüncmeı bılıyo...yanı evlenırken bişle kendı annesıne anne ben eşimle
başbaşa yasmaak sıtıyorum öle yan apartman bile olmamalı demsıtı kı hala da öle düşünüo bılıorm...zaten kendı de bılıo öle bişe
olmıycanı eşim açısından sıkıntı yok ztaen öle bişed eolmaz ama ben kendı kendıelrıen gelın guvey olmalarına sinir oldum iştee
zaten kayınvalidem gelsın 1-2 haftaya kendısı gerı kaçar ben titizim o dagınık kusura bakmasın kımse ben lafımı sölerım
dediğin gibi insan ev düzeni konu olunca annesıyle bile anlaşamıyo
canım başın sağolsun çok üzüldüm![]()
![]()
ay en sevmedıgım kelime de bu menfaatı olmasa yapmaz ne demek ya hayır bi de herkeısn ıcınde gelınının suratına
bakarak nası söyluyosun bunu ınsan biraz çekınır ar eder ya yaşça büyüksün diye kımse senın lafını yemek zorunda değil
ay çok sinir bişey Allah görüyo canım hepsini yapılcak en güzel şey Allah a havale etmek zaten
merhaba canım inşallah iyi haberlerle dönersiniz baban sağlıkla çıkar ıns amelıyattan dua edin sakin olun
biliyosun ki en basıt amelıyatta bile risk var ne olucanı bılemezsın kı...sapasağlam hepberaber cıakrsınzı ıns hastaneden
hayırlara cıksın canım enteresan bi rüyaymış :)
ama ınsan açılma son raddeye gelıp de bebek dayanınca öle tutma ıhtıyacı hıssedıo hatırlıorm
ben de doğumhane kapısının önunde belgeyı ımzalarken altımı tutuyodum
kizlar dun gece ruyamda hastanedeydim
diyorum ki dr ben normal dogurmayi denemk istiyrum bir sorun cikarsa sezaryan olucam
oda bakiyor alttan acilman baslamis o zaman bekleyelim diyor
Aman Allahim nasil seviniyorum anlatamam. sonra ust kata cikiyorum zaman gectikce acilmam cogalmistir heralde diyorum
orda bir nts cihazi varmis:) kendi kendime bagliyorum bir ekrana bagliymis o guya kac cm acilma varsa gosteriyorumus
bir bakiyorum ekrana 9.95 yaziyorAllah diyorum 10 cm oluncaydi dimi hemen apar topar dr u aramaya calisiyorum
ama sancim yok tabi :) alt kata iniyorum annemi goruyorum telefonla konusuyormus anne dr nerde benim acilmam tamam ben dogurucam herhalde simdi diyorum bir yandanda elimde altimi tutuyorum ay cok komik bebek gelirse dusmesin diye :))))
orda uyandim, bu arada cekirdek senide dordum nts odasinda oglunu goruyorum 2-3 yasinda filanmis ama ya diyorum bir ayni zamanda
dogurmayacakmiydik niye buyk cocukay Allhim ne ruyaydi cok mutlu oldum ama normal doguracam diye:))
aaaa iyi ya merak ettim ben onu.selam söyleseydin aslıkızlaar TONTİRİĞİN telefonu bende vardı en sonunda dayanamayıp aradım ,iyiymiş şükür.benimde tahmin edip yazdığım gibi bilgisayarında problem varmış,eşi format attırmaya götürmüş sanırım.ondan girememiştelaşa verdik buraları,bebişide kendide iyiymiş haberiniz olsun
oğlu kokuyomu???:) hay ALLAHIM ya ben tuzlamam valla.artık heryerde su var sıcak sıcak hergün duşunu alır kokmaz.bu bir defa yapı işi sen bazı insanı tuzlasanda biberlesende olmaz kokar bazısıda kokmaz...ben böyle düşünüyorum...Kızlar kv bebeğin doğduktan sonra tuzlanması gerektiğini, tuzlanmazsa kokacağını söylüyor.:26:Eltim de buna katılıyor.Kendi oğullarını tuzlatmış.Bana mantıklı gelmedi.Bunu yapacak başka kimse oldu mu veya duyan oldu mu? Yazık yavrum tuzlanınca yanmasın
![]()
Ben tuzlamak istemiyorum.
Ağzına soda damlatmak istemiyorum.
Gözüne limon sıkmak istemiyorum.
.
.
.
Uzar gider...
Ayrıca bunlardan birini yapmamı isteyen büyüklerimi de nasıl uyaracağımı düşünüyorum.
Bulan varsa söylesin...
canım bebeği tuzlamak var teri kokmasın diye tuzlarlar benı tuzlamıslar ve cidden hıc terım kokmaz
terlesem bile kokmaz yani ama tuzlanmayanalrın terlemese bile tenı kokuyo çok şahit oldum buna
ayrıca tuzlamak derken cocugu tuza bulamıyosun öle bişey değil
banyo yaptırıken suyuna hafıf tuz ve güzel kokulu otlar eklenmiş mesela defne karanfil çakıl tasıile
çocugu yıkıyosun ve duruluyosun bu kadar ayrıca ağzına karanfil sürersen de ağzı hiç kokmaz
bebeğin agzımı kokar terımı kokar demeın onlar büyüycekler....bu çok uzun zamandna beri yapılan bir işlem :)
bazıalrı abartıp çocugu tuza buluyoalr aısl olan yanlış bu cocuk tuzlamak böle bişey değil...bu tabıı kı zarar verır
aaaa iyi ya merak ettim ben onu.selam söyleseydin aslı
oğlu kokuyomu???:) hay ALLAHIM ya ben tuzlamam valla.artık heryerde su var sıcak sıcak hergün duşunu alır kokmaz.bu bir defa yapı işi sen bazı insanı tuzlasanda biberlesende olmaz kokar bazısıda kokmaz...ben böyle düşünüyorum...
fesleğenim ben şöyle uyarıcam.tuzlamak istemiyorum,limonlamak ta istemiyorum biberlemekte istemiyorum.lütfen ısrar etmeyeniz.başka torunlarda şansınızı deneyiniz :)
Şekerli su işi ne? yoksa annemim de dediği şerbet verirsen ağzı pamucak olmazmış. ıhlamur verirsen bebek rahatlarmış gibi bişey mi?
Gıcık oluyorum ya. doktorlar 6 aya kadar su bile vermeyin diyorlar diyorum çok biliyor o doktorlar diyor. kendi annem diyor bu arada.
kayınvalidem de tuzlu suyla yıkama olayını söyledi. yandım yaw ben. ne yapıcam. Annem daha çok kayınvalidelik yapar zaten bana biliyorum.
size bi yaşanmış olay:
işyerimde bi arkadaşım bebeği doğunca işte rahatlasın çok ağlamasın vs. die papatya çayı vermiş ama azıcık. zaten bebekler ne kadar içicek bardak olacak hali yok. o azıcık bile nelere yetmiş. çocuk 10 saat uyumuş emzirmek için uyandırmaya çalışmış çocuk baygın gibi azıcık gözünü açıp yine uyuyakalıyormuş. dinliyorlarmış nefes alıyor ama nie uyanmıyor. doktora gitmişler muayene etmiş doktor yok bişeyi. tabi çayı verdiklerini söylemiyorlar. eve gidin bikaç saate uyanmazsa yine getirin diyor. eve gidiyorlar azıcık uyanıyor 2-3 dk yine hooooooooooop mışıl mışıl. (al sana ağlamıyor) insanın bebeğini uyansın diye bekleyeni de ilk kez duydum. neyse bu kez 5 saat uyuyor deliksiz bu arada yine doktor. yine muayene ve yine bişey yok. doktor orasını burasını mıncırıyor yok tık. öyle uyur uyanık derken 3. gün çocuk normale dönüyor. bi daha da vermiyorlar o papatya çayını.bu arada çocuk şu an iyi okula gidior.
yaa sorma özensemde bende sıkılıyorum oralarda alışmakla alakalı herhalde ne güzel sohbet muhabbet yemek içmek aslında ama misafirlikte kasılıyorum ben ya :)
evet anlamıda güzel benim aklıma ilk mehmek akif ersoy geliyor işte :) eşinde haklı baştan ortak karar almışsınız ama sen ikna edersin onu yaparsın kozunu:))
inanıyorsaan isim etkileme olayına boşver nazı küpeli inci de güzel sağlıklı güzel ömürleri olsun alternatiflerinede bak sen sonra naz çekmek hemde ikizler daha bi zor olur :)
aaaa iyi ya merak ettim ben onu.selam söyleseydin aslı
oğlu kokuyomu???:) hay ALLAHIM ya ben tuzlamam valla.artık heryerde su var sıcak sıcak hergün duşunu alır kokmaz.bu bir defa yapı işi sen bazı insanı tuzlasanda biberlesende olmaz kokar bazısıda kokmaz...ben böyle düşünüyorum...
fesleğenim ben şöyle uyarıcam.tuzlamak istemiyorum,limonlamak ta istemiyorum biberlemekte istemiyorum.lütfen ısrar etmeyeniz.başka torunlarda şansınızı deneyiniz :)
Essira, gülerken gözümden yaş geldi yaf!canım o tuza bulamak gülsuyu işi felan çocuğun ilerleyen zamanlarda terlemesi olmasın olursa kokmasın felan diye yapılan bişi ama. yani benim bi kuzenm var çocuğu hatırlıyorum yumurta tuz ne bulurlarsa yıkadılar çocuk şimdi 15 yaşında valla terleyince ceset yemiş gibi kokuyoor.![]()
her zaman her zman kadın dedikodusu da çekilmez be mandiş
ben de mehmet akiften esinlendim ilk başta
sonra da anlamını da okuyunca daha bir sevdim ismini
yok be mandiş eşim o kadar zorlukla sahip olmuşuz istediğini koysun nasılsa kızı ben koyacağım
inci ,ipek ve bilge alternatiflerimde olan isimler
aman sorma karnımda daha şimdiden hareketliler de doğunca ne olacak bilmiyrum
bu arada herkese bi göbüşgöstereyim dedim bakallım nasıl az önce çektim
Eki Görüntüle 542664
bebeği tuzlamak mı!!!!ben cildi tahriş olmasın dıye çamasırlarını nasıl yıkasım dıye düşünüyorum tuzlama olayını duyunca ürperdim yahu.valla benim kv de bebegın ılk kakalı bezını halının altına koycakmıs nazar degmesın dıye.yanı öle saçmalıklarla karsılasacagız kı o logusalık halıye kabalaşmazsam iyidir.anne dua okuruz ne bezi yahu dedım aaa olmak herkes koyuyor dedı etrafındakıler kafayı yemiş dedım.ama ağzına hurma sürmeyı düşünuyorum peygamberımız yapmışsa vardır bir güzelliği.aman tuzlatmayın bebişlerinizi balık mı bu.
yavrum onu bilmiyomda ben afedersin sıçan boku bile süren duydumbir de kız bebeklere karınca yumurtası yağı sürüyorlar büyüynce kıl çıkmasın ya da az çıksın diye
doğruluk payı varsa ve zararsızsa ben de yaparım ya kızacağızm uğraşmasın kılla tüyle
Maşallah delikız! Valla ikiz olmasına rağmen çoook normal bi karnın var. Takdir ediyorum. Ben tek çocuk taşıyorum, şimdiden 12 aldım. İkiz taşısam 30u bulurdum heralde.![]()
yavrum onu bilmiyomda ben afedersin sıçan boku bile süren duydum,sözde çıkmazmış..bence gerek yok,,eğerki bu kılların bi nedeni olmasaymış rabbim bunları bedenimizde çıkarmazmış diye düşünüyorum...çok dert ederse bebişler lazer epilasyon diye bişey var ona giderler
![]()
Allahım ölecem sevgimden..doktora gittik teyzeleri malum bugün...27.haftayı bitiricez kısmetse..benim oğluşumun kilosu 1.200 olmuş..minnoşumu çok seviyorum ..valla kaynanam haklımı ne yauwww
bu minnoşları nası vericez elalemin kızlarına deeemi ama
muhahahaha...şaka biyana..onu izlerken ağlayasım geliyor nası bi mucizedir bu,,küçücük nokta kadar bişeydi koca adam olmuş benim yavrum yaa
aynı ben kuzucum..1 kilo vermişim
yuppiiiii...diyet yapıyorum yaa şeker hamur tatlı yok.kilo bilem vermişim helal bana
doktor şekerim için sana diyet vermiyorum ama yediklerine dikkat et böyle devam dedi.beslenme şeklimi beğendi..burda bi arkadas vermişti o diyeti bana sağolsun..protein ağırlıklı besleniyorum zaten.çocuğum sağlıklıymış..doktor şekeride kafana takma,kilolu olursada doğuramam diye korkma ne anneler bilirim 2 kg çocuğu doğuramayan dedi.ama 4 kiloyu geçersede sezeryan yaparız dert edersen şekerin dahada yükselir dedi.doğum şekline son haftalar karar veririz dedi.içimi rahatlattı..3500 tlye mal olucak doğumum buarada konuştuk..resmini koymuyorum minnoşumun çünkü yine yandan poz verdik malesef,çocuğum anasıyla babaısna çekmiş hep soldan poz veriyo
son haftalarda birazdaha büyüsün yine koyarım fındık burunlumu..rabbims ağ salim kavuşmayı nasip etsin inş. hepimize..
![]()