Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ay canım sana daha bir alışmak zor olmuştur gerçekten,bizde 3 kızız bir de yeğenim 3 yaşında o da kız .Bu bize çok farklı geldi 😅Erkek bebek hiç Görmedim 😅
Size farklılık iyi gelecek sağlıkla gelsin oglusun 😍
Evet canım çünkü buyuk haftasi
Anladım canım operasyon gerçekleşti mi şimdi nasılsın
Bugün Bende tekrar kontrole gittim. Sizin bebelerin şakaları yüzünden 'kesin kız mı?' diye doktora sorup durdum. Bir de nipt testi yaptırdım yani 😅 Sata göre 17+4 ama 18+1 uyumlu. 19 cm 234 gr olmuş miniğim. Epey büyüdü. Çok şükür risk yok dedi doktor. Artık 3 hafta sonra ki detaylı ultrasona kadar bekleyeceğim.
🙈🙈🙈 kizzz teste de mi güvenmiyorsun %99 😍 ama hakikaten bu ara çok dönüşler oldu hep de kızdan erkeğe olunca 😂
Peki devletteki makineler detaylı ultrason için yeterli midir
Araştırma hastaneleri yapıyor canım perinotoloji bolumu bunun için de herhangi bir kadın doğuma gidip yesilalan açmasını isteyeceksin ancak bu şekilde o bölümden randevu alabiliyorsun

Kızlar benim bebek erkekmiş,bugün şok oldum.Doktor iki hafta önce %70 kız demişti öyle olunca kesin kız gibi düşünmüşüm istemsiz.Bugün azıcık şaşkınım 🫢💙
bizim ki gibi olmus 😄 1 aydir kiz diye seviyorduk simdi bazen karistiriyorum alismisim kiz demeye canim kizim yok yok oglumdu diyorum kendi kendime 😄

Kızlar detaylı ultrason vakti geliyor, yaptırmalı mıyım diye düşünüyorum gerçekten pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz 🥺
Kesinlikle yaptır. Çok önemli bence. Allah korusun bebeğinde bir sıkıntı varsa erken müdahale ile tedavi olabilir. Şehir hastanelerinde ücretsiz oluyor diye biliyorum bir araştırın

bizim ki gibi olmus 😄 1 aydir kiz diye seviyorduk simdi bazen karistiriyorum alismisim kiz demeye canim kizim yok yok oglumdu diyorum kendi kendime 😄
Ben bu hikayelerden çok etkilendim ya, benim doktor dün %99 kız dedi, 18. haftadayım ama bu hikayelerden sonra YA DETAYLIDA ERKEK ÇIKARSA diye düşünüp duruyorum. Pembeleri almaya başladım, arkadaşlarım da başladı. İnşallah değişmez 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Ben de eskisehirdeyim şehir Hastanesinde gözümün önünde doktor 9 aylık hamile bir kadini bağır çağır azarladı kadin ağlayarak gitti bunu gördükten sonra sigorta yaptırdım özele gidiyorum
simdi hangi hastaneye gidiyorsunuz ve sigorta doğumu karşılayacak mı, benim sorduklarım hamile kalmadan önce sigortanın yapılması gerek demişti bana

Ben bu hikayelerden çok etkilendim ya, benim doktor dün %99 kız dedi, 18. haftadayım ama bu hikayelerden sonra YA DETAYLIDA ERKEK ÇIKARSA diye düşünüp duruyorum. Pembeleri almaya başladım, arkadaşlarım da başladı. İnşallah değişmez 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
bana kizi 12 haftada demisti doktor. 18 haftanin sonlarinda 1 hafta once erkek oldugunu dedi. haftasi buyuyunce soylediyse sorun olmaz 13 14 hafta sonra soylenenler bence dogru cikiyor cogunlukla . 12 hafta erkendi zaten bende icimde subhe vardi diye hic alis veris yapmadim

Merhaba ben de eskişehirde doğum yapmayı planlıyorum, hangi hastane ve doktor takiplisiniz acaba? Ben acıbadem de meliha hocayla görüştüm. Çok memnun kaldım. Normalde gizem hocayı planlıyordum ama o gün hastanede yoktu.
ben anadolu hastanesine gidiyorum Perihan hanıma takipliyim, acıbadem pahalı diye anadoluya gittim

simdi hangi hastaneye gidiyorsunuz ve sigorta doğumu karşılayacak mı, benim sorduklarım hamile kalmadan önce sigortanın yapılması gerek demişti bana
Evet gebelik planlıyordum zaten 1 ay beklemeli tamamlayıcı sigorta yaptırdım doğumu da karşılıyor 10 adet muayene hakkım var bir de muayene hakkı yetmeyecek muhtemelen ama doğumun ücretsiz olması çok iyi ben de Anadolu Hastanesi'ne gidiyorum doktorum Burak kenar çok kibar ve ilgili biri

Merhaba, zayıflıktan kasıt ne mesela. Ben 160 53 kiloyum. Erken mi hissederim yoksa normal vaktinde mi hissederim. İlk gebeliğim
Bende 160 50 kiloydum, karın bölgem ince olduğu için 16 haftada hissettim belirgin sekilde. Simdi 19 hafta 51bucuk kiloyum hem bebek güçlendi hem hala pek kilo almadım çook net hissediyorum her hareketi tekmeyi. Eşim de hissediyor elini koyduğunda. Benim de ilk gebelik bu arada. Tabi plasentanın konumu da önemli, benimki yukarda duruyordu bebekle aramıza girmedi bir sürü faktör var aslında. Benimki şans oldu biraz🥰

İyi akşamlar kızlar. Progestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. 6. haftadan beri Progestan kullanıyorum. Şu an 16+4’teyiz. Bazen 1-2 damla da olsa kahverengi lekelenmem oluyor. Doktorlar normal olduğunu söylüyor ama yaşadığım korkulardan dolayı kendime söz geçiremiyorum. Hâlâ hamileliğin tadına varamadım. Cinsiyet belli olunca annem kıyafet alma işini hızlandırdı. Ama ben o kıyafetlere korkuyla bakıyorum bebeğim giyebilecek mi diye. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?

Evet gebelik planlıyordum zaten 1 ay beklemeli tamamlayıcı sigorta yaptırdım doğumu da karşılıyor 10 adet muayene hakkım var bir de muayene hakkı yetmeyecek muhtemelen ama doğumun ücretsiz olması çok iyi ben de Anadolu Hastanesi'ne gidiyorum doktorum Burak kenar çok kibar ve ilgili biri
ben geç kalmıştım sigorta için siz çok iyi yapmışsınız, Burak bey de çok iyi ve güler yüzlü ben kadın tercih ettiğimden Perihan hanıma yöneldim. sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize🥰🙏🏼

Giden varsa aramizda bilgi verir belki, ben ilk gebeligimde ozele gitmistim henuz gitmedim bende bilemiyorum ama ona gore iyi cihazlari vardir illaki.
Ben geçen sırf bebişi görmeye devlete gittim ilk kez. Cihazları çok eski olduğu için bebek net gözükmüyor. Çıktı verdiler ama bişey anlaşılmıyordu. Belki benim gittiğim kötüdür ama diğer illeri bilemiyorum

ben anadolu hastanesine gidiyorum Perihan hanıma takipliyim, acıbadem pahalı diye anadoluya gittim
Fiyatlar nasıl anadoluda? Ben muayene ücreti 2500 veriyorum. Doğum için de 55, sezeryan olursa 60 suda olursa 72 dediler. Tabi unvanı artarsa fiyat da artıyor. Bi de temmuzdan sonra da fiyat artcakmış

Back
X