amin canım inşallah yayamazlık yapmasın oğluşuncanım benimki 29. haftada doğum pozisyonu almıştı ama 30. haftada üşüttüğüm için acile gitmiştim orada doktor kontrol etti bebişi de bu kez kızım yukarı doğru dönmüştü 32. haftada tekrar kontrolüm war haftaya cmtesi gidicem bakalım pozisyonu nasıl kızımın.. ama bu kız bu hareketlilikle döndü mü dönmedi mi die bizi yorar gibi görünüo
aa iyiymiş sir agda makinası.hiç duymamıştım bi bakayım netten.kız maşallah ne becerikli hatunsun ben hamile değilken bile kendim yapamıodum ağdamı, kuaföre gidiyorum ona bile binbir korkuylaama bacaklar için şu sir ağda makinasından aldım 5 liralık kartuşla kuaförde 25 liraya yaptırdığım işi kendim yapıyorum o iyi oldu
ama sorsan o kadınlara ne kadar titizler..herşeyi onlar biliyor..bende aldım yedekten alt değiştirmek için ped..gelen çocuklulara veririm dedim..ne yaparsın herkes hassa değil ki..Allahım bende mi öyle olacağım bilmiyorum ki..
biz 4 kardeşiz, 4kız..benim annem o kadar titiz bir kadındırki anlatamam..misafirlikte önce bizi yedirirdi, sonra kendisi yerdi rahat rahat..bizde kimseye rahatsızlık vermezdik..ama şimdi......
Evet erkek olcak insallah.. Ben cok uslu bi bebekmisim, esimde oyleymis besige yatirirmis kayinvalidem kendi kendini sallayarak uyurmus :) ama benim erkek kardesim ve esinin abisi birer canavar :) insallah dayisina yada amcasina cekmez bize ceker :)
Bize gelen misefirdede anne okadar kostu ki cocuklarin pesinde ne yedigini anladi ne ictigini kadincagiz. Uzuldum tabi bise diyemedm ama cokta gerildim yahu salon camimi kirma noktasina geldiler oyle soyliyim :)
ahhhh canım benim nerde şimdi bizim annelerimiz gibi anneler... salıolar çocukları kırıp döküolar mı, ortalığı mı karıştırıolar hiiiçç umurlarında deil wallasenin çizilmesin die toz alırken bile dikkat ettiğin eşyalara bi bakıosun çocuk elinle oyuncakla tak tak tak vuruo anne oralı bile değil
ben küçükken inanılmaz cadıymış gerci hala öleyimdirr:))
bi aglarmışım tüm mahalle duyarmış.
eşim desen cokk yaramazmış.kapının üstüne cıkar otururmuş düşünsene.
gecekonduda otururlarmış annesi kilitlermiş bunu odaya oda camdan atlar kaçarmış gider maç yaparmış
tabi anneside peşinden gider döve döve getirirmişş
benim oglan ikimizede cekmesin mümkünse :)
ahhhh canım benim nerde şimdi bizim annelerimiz gibi anneler... salıolar çocukları kırıp döküolar mı, ortalığı mı karıştırıolar hiiiçç umurlarında deil wallasenin çizilmesin die toz alırken bile dikkat ettiğin eşyalara bi bakıosun çocuk elinle oyuncakla tak tak tak vuruo anne oralı bile değil
geldik doktordan
38cm olmuşuz,1250gramız
başında 1tane kist vardı normal ama yıne kontrolde bakalım hep diyordu ,kaybolmuş:)
28+5olmuşuz ayın sonunda rapor için gel dedi
dunki elektrık çarpması ağrımı ve gobek deliğine dayanınca benı ağlattığını söyledim normal dedi
suyu da iyiyniş:)
Allahım hepinizi böyle mutlu döndürsün kontrollerinizden
geldik doktordan
38cm olmuşuz,1250gramız
başında 1tane kist vardı normal ama yıne kontrolde bakalım hep diyordu ,kaybolmuş:)
dunki elektrık çarpması ağrımı ve gobek deliğine dayanınca benı ağlattığını söyledim normal dedi
arkadaşlar ben 2 yldır adsl mi turknet kullanıyorum
haftaya bitiyor süresi.turknette kalmak istemiyorum. ekonomik bişi olsun istiyorum.bebek olduktan sonra bu kadar sık girermem nete
ayda 30-40 lira fatura ödemek istemiyorum
ne tavsiye edersiniz??? vınn tarzı bişi mi alsam napsam.
oyle oluyor,gun sayıyoruz zaten:)teskereden farkı yokmasallah canim bebegine. amin insallah bede 2 hafta sonra gidicem
cok sabirsizlaniyorum
asker gibi teskere bekliyoruz resmen :))
maşallahhh
dogum ücretlerini konuştunmu sen ne kadarmış fiyatları?
arkadaşlar ben 2 yldır adsl mi turknet kullanıyorum
haftaya bitiyor süresi.turknette kalmak istemiyorum. ekonomik bişi olsun istiyorum.bebek olduktan sonra bu kadar sık girermem nete
ayda 30-40 lira fatura ödemek istemiyorum
ne tavsiye edersiniz??? vınn tarzı bişi mi alsam napsam.
vınn tavsiye etmem cnm nete sık giriosun çünkü aşıosun filan ne fatura geleceği belli olmuo,bizde öle olmuştu yani
Superonline fiber tavsiye ederim hem çok hızlı hemde bisürü kampanyaları filan oluo bi araştır sana uygun olan birine geçersin.Tabi oturduğun binada fiber altyapısı varmı bilmiyorum ama genelinde var.
Biz digiturk le beraber bir kampanyası vardı onu kullanıyoruz digiturk+sınırsız internet 59tl
geldik doktordan
38cm olmuşuz,1250gramız
sormadım vala, netten ve senden duyduğum bin civarı en fazla ama bılemıyorum ... pek önemsemıyorum çunku bılıyorumkı özel hasatnelerde burdan uygunu yok, arkadasıma 4bını bulur demiş 3farklı hastane... sen ne zaman gıtcen kontrole, sen sor bari ya da ben 30undakı randevumda unutmayım sorayım
senin cimcime zaten cok yaramaz olcak bellii şimdiden maşallah cok hareketli.
inşallah normal pozisyonunu alırda normal dogum yaparsın cnm
aa iyiymiş sir agda makinası.hiç duymamıştım bi bakayım netten.
cnm ben yıllardır agdayla alıyorum alıştım artık zorlanmıyorum.kuaföre açamam en kıymetli yerimiay bide mahrem bölge oldugundan cekiniyorum
kocama bile göstermem ben şeyimiseksin bile bi mahremiyeti var. bi örtünün altında yapılamsı uygundur deniliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?