2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

senin cimcime zaten cok yaramaz olcak bellii şimdiden maşallah cok hareketli.
inşallah normal pozisyonunu alırda normal dogum yaparsın cnm

aa iyiymiş sir agda makinası.hiç duymamıştım bi bakayım netten.
cnm ben yıllardır agdayla alıyorum alıştım artık zorlanmıyorum.kuaföre açamam en kıymetli yerimi ay bide mahrem bölge oldugundan cekiniyorum
kocama bile göstermem ben şeyimi seksin bile bi mahremiyeti var. bi örtünün altında yapılamsı uygundur deniliyor :))

ahhhh canım benim nerde şimdi bizim annelerimiz gibi anneler... salıolar çocukları kırıp döküolar mı, ortalığı mı karıştırıolar hiiiçç umurlarında deil walla senin çizilmesin die toz alırken bile dikkat ettiğin eşyalara bi bakıosun çocuk elinle oyuncakla tak tak tak vuruo anne oralı bile değil

ben küçükken inanılmaz cadıymış gerci hala öleyimdirr:))
bi aglarmışım tüm mahalle duyarmış.

eşim desen cokk yaramazmış.kapının üstüne cıkar otururmuş düşünsene.
gecekonduda otururlarmış annesi kilitlermiş bunu odaya oda camdan atlar kaçarmış gider maç yaparmış
tabi anneside peşinden gider döve döve getirirmişş

benim oglan ikimizede cekmesin mümkünse :)

haklısın cnm bakalım sizler nasıl olacaksınızz

Senin oglanda bana benzesin ozaman ben cok usluyum hala :)) aslinda cocuk dedigin hareketli olmali yani evdeki abajurdan bi farki olsun tabi ama yaramazlik ayri hareketli olmak ayridir. Oyniycak zipliycak tabi ama otur dediginde otursun sınırlarını bilsin. İnsallah iyi yetistirebiliriz hersey anne babada bitiyo.

arkadaşlar ben 2 yldır adsl mi turknet kullanıyorum
haftaya bitiyor süresi.turknette kalmak istemiyorum. ekonomik bişi olsun istiyorum.bebek olduktan sonra bu kadar sık girermem nete
ayda 30-40 lira fatura ödemek istemiyorum
ne tavsiye edersiniz??? vınn tarzı bişi mi alsam napsam.

en sinir oldugum olay su gercekten. kizkardesimdeyken cat kapi misafirleri geldi
kardesimin yuzu dustu tabi bende sasirdim normalde misafiri cok sever ama coga gitmeden anladim:) cocuklari bir felaket
eline almis oyuncagi plazmaya cat cat indiriyor . ben mudahele ettim kirircakti nerdeyse anneside hiic orali degil
ne bicim insanlar ya. Allahtan benim kizim oyle bir cocuk olmadi. surekli yanimda olur biyere gidince yasiti arkadas varsada
kavgasiz oynar. kiskanclik etmez. e tabi karsidakininde tavri onemli
eltimn bir kizi var dusman basina bile diyemiyorum dusmana yazik valla
cok kiskanc ve fena. ins duzelir yas ilerledikce. ozellikle defneye karsi asiri bir tavri var.
surekli yakalim ona bagirirken bizimkide kedi gibi pusmus.
baktim annesinden ses cikmiyor bende ona kizdim. neticede bende yoldan toplamadim cocugumu. ozguveni kaybolmasin diye ben bile bagirmiyorum dogru durust kalkmis o pistiriyor bu arada 9 yasinda kizim da o ara 3,5 tu
kizim onun yaninda olunca huyu suyu degisiyor iyiki uzaktayiz.
eltimi severim ama kizi offf
birde kotu kelime aliskanligida var
kizim ondan ogrendi sanane demeyi hala daha unutmus degil onu kotu kizlar soyler diyorum
ben cok uzuluyorum cocuklarin agzinda bu tip kelimeler olunca. bir tanidigin kizida ogrenmis pislik diyor kizinca
Allaha sukur bizim kizin bir seyini duymadim su sanane olayi haric onuda unutucak umarim.

geldik doktordan
38cm olmuşuz,1250gramız
başında 1tane kist vardı normal ama yıne kontrolde bakalım hep diyordu ,kaybolmuş:)
28+5olmuşuz ayın sonunda rapor için gel dedi
dunki elektrık çarpması ağrımı ve gobek deliğine dayanınca benı ağlattığını söyledim normal dedi
suyu da iyiyniş:)
Allahım hepinizi böyle mutlu döndürsün kontrollerinizden

masallah canim bebegine. amin insallah bede 2 hafta sonra gidicem
cok sabirsizlaniyorum
asker gibi teskere bekliyoruz resmen :))

maşallahhh
dogum ücretlerini konuştunmu sen ne kadarmış fiyatları?

vınn tavsiye etmem cnm nete sık giriosun çünkü aşıosun filan ne fatura geleceği belli olmuo,bizde öle olmuştu yani
Superonline fiber tavsiye ederim hem çok hızlı hemde bisürü kampanyaları filan oluo bi araştır sana uygun olan birine geçersin.Tabi oturduğun binada fiber altyapısı varmı bilmiyorum ama genelinde var.
Biz digiturk le beraber bir kampanyası vardı onu kullanıyoruz digiturk+sınırsız internet 59tl

masallah canim bebegine. amin insallah bede 2 hafta sonra gidicem
cok sabirsizlaniyorum
asker gibi teskere bekliyoruz resmen :))
oyle oluyor,gun sayıyoruz zaten:)teskereden farkı yok
sıpalar iyi olsun da saycaz artık...

maşallahhh
dogum ücretlerini konuştunmu sen ne kadarmış fiyatları?

sormadım vala, netten ve senden duyduğum bin civarı en fazla ama bılemıyorum ... pek önemsemıyorum çunku bılıyorumkı özel hasatnelerde burdan uygunu yok, arkadasıma 4bını bulur demiş 3farklı hastane... sen ne zaman gıtcen kontrole, sen sor bari ya da ben 30undakı randevumda unutmayım sorayım

bebek olduktan sonra giremem nete çokdemişsin onu yeni okudum olsun yinede fikir olur sana belki.
Vinn da mantıklı olabilir bu durumda senin için

yok cnm fiber bizim burda .keşke olsa cok tavsiye ediliyor

Gözünaydın canım Aminn inşallah

evet netten okumuştum bin lira diye
13 kasımda randevum ozaman sorcam fiyatları yazarım sana

eşim geç gelcek ,kızım annemde yapacak işde yok ofsss sıkıldımm.
gidip bişiler tıkınıyım bariii
hadi ii akşamlar

inşallah canım ya çok çektircek bu cadı bize gbi görünüo şuanda allahım hayırlısını nasip etsin tabi ama ben hep normal istiom doğumu ama bu cadı korkutuo beni bakalım hayırlısı artık :)

walla ben geçen mayıs ayında aldım o kdr rahat ettim ki tık tık beş dkkaya iki bacak bitio walla :) ama orası için kullanılamıo bacağa kullanılan... ben 60 liraya makinasını top rulo ağda bezini ve yağını aldım 500 ml. yağ daha bir kaç yıl gider kolay bitcek gibi durmuo.. bez de yarıya indi o da yine baya bi gider.. makina 40 lira bazı yerlerde 20 ye fln da var ama ben tanaçan ın makinasını aldım iki yıl garantili çok memnunum aklında bulunsun :) tabi mahremiyeti var bazı şelerin de kocaya da mahrem mi olurmuş kız hem bazı durumların heyecanı da fena olmuo yani çık o örtünün altından bi dene tavsiye ederim

tontirik sakın vınnn alma aylık 20 lıra dedıler 2 defa 100 tl fatura ödedık.kotayı da aşmadık ama anlatamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…