2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Çok geçmiş olsun canım. Sakin ol tamam mı. Allah'a emanetiz hepimiz.

Sana da çok geçmiş olsun canım ya. Neden olmuş kanama belli mi? Aman dinlenmene dikkat et.

çok geçmiş olsun canım benim..şuanlık herşeyin yolunda olmasına sevindim..sen Almanyadasın zannedersem, yanlış hatırlamıyorum deme? orada refakatçı olayıda yok yazık annen hergün gidip gelecek..ek ücret ödeyip yanına refakatçı alabilirsin canım..Allah yardımcınız olsun..

geçmiş olsun canım benim..Allah acil şifalar versin..daha erken beben az daha dayansın..

ben granül sabun almayı düşünüyorum ilk aylar için, ondan sonra sıvı deterjana geçerim dedim..ben bugün yıkıyacağım inş kızımın cicilerini..teyzesi bir daha geldiğinde de yerleştireceğiz inş..

canım çok geçmiş olsun kanaman neden o kadar çok olmuş peki ne dediler

aynen tatlım çok zor ben artık tek tek silmeye üşeniyorum çıkarttırıyorum kocişe jaluzileri yerinden sonra banyo küvetinin içine koyuyom basıom suyu deterjanı fırçalıom duruluom asıom kuruyunca tek tek silmek artık işkence ama şimdi odaya kanat perde yaptırırken atıcam onları ordan, üst komşumda gördüm oraya tül yaptırmış hoş da olmuş ona döncem..

çok geçmiş olsun canım sakın kötü şeyler getirme aklına inş sag salim bebişini kucagına alırsın
nilhans canım sana çok geçmiş olsun ,kanaman için nededi dr un açılma varmı peki ..

Son düzenleme:
Sana da çok geçmiş olsun canım ya. Neden olmuş kanama belli mi? Aman dinlenmene dikkat et.

geçmiş olsun canım benim..Allah acil şifalar versin..daha erken beben az daha dayansın..

canım çok geçmiş olsun kanaman neden o kadar çok olmuş peki ne dediler

Çok sağolun arkadaşlar, benim plasentam aşağıda zaten risk grubundayım...Herhangi bir kasılma, açılma, aşırı aktivite, kanamaya neden olabiliyor.... O gün biraz ütü yaptım, temizlik yaptım bebek de çok hareketliydi... Bir kasılmayla birlikte kanama başladı... Hala tam geçmiş değil ama çok azaldı leke halinde, kapanıyordur inşallah....

kızlar gecen hafta çanta aldım.içi cok geniş valiz gibi.bide elde taşınıyor.uzun askısıda var çapraz takmak için.
tek omuzda taşındıgında agrıtıyor cantalar.elde taşıma cok daha kullanışlı.
pusete de rahatlıkla takılabilir. cüzdanda aldım cok kullanışlı içi :)

bebettonun alt degiştirme battaniyesi yastıgı ve minderini almıştım biliyorsunuz.onu dışarıda kullanamam
cantamda taşımak için altı muşambalı alez gibi bişi yani. kesinlikle böle bişi alın.dışarıda alt degiştirmek için gerekli.
katladıgımda cok rahatlıkla cantaya sıgıyor.arka kısmıda 2.resimdeki gibi

peki son ayda bu kadar rahat agda yapabilir misin?

canım güle güle kullan..zaten kullanışlı bir çanta olmasa sen alırmıydın hiç? hem kullanışlı hemde şık bir çantaya benziyor..evet sana katılıyorum dışarıda alt açmak için gerekli..benim bakım çantamın içinde mevcuttu çok şükür, bir daha almama gerek kalmadı..böyle koltukların veya halıların üstünde bebeğin bezini değişiyorlar ya tam sinir oluyorum..altına koy birşey hiç mi görmediniz yaaa???

peki son ayda bu kadar rahat agda yapabilir misin?

valla ben kızımdada aynen bu şekilde yaptım zorlanmadım.
son aylarda şöle bi sorun oluyo.
doguma yakın agdamı yaparım diyorsun ama alttan muayene etme ihtimali her kontrolde oldugu için doktora giderken temiz gitmek istiyorsun
e herzamanda agdayla alacak kadar tüy uzamıyor. dogum zamanı geldiginde tüyler genelde cok azcık cıkmış oluyor.
onuda doguma girmeden jiletle alırsınız 1kereden bişi olmaz sanırım.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM .AMAN HİÇ KALKMA YAT DİNLEN DİKKAT ET ALLAH SANA ACİL ŞİFALAR VERSİN NE ACELECİ BEBİŞ YA SABIRSIZ ERKEN GELMEK İSTİYO HERALDE AMAN DAHA DURSUN SAĞLIKLA GELSİN HAYIRLISIYLA DOĞSUN.

nihayet gecmisi bitirebildim,gunlerdir okuyorum ya :) skintili olan arkadaslara allahtan sifa diliyorum,sanirim cogunluk bebegin eksiklerini giderdi bende kiyafetten baska hicbise yok henuz,bebegimin odasi da yok biras buyuyene kadar yanimizda yaticak bi besik ve kuchk bir dolap almayi dusunuyorum baska bi eve tasinana kadar,arkadaslar benim sag belimden kalcama giren inanilmaz bi agri varm,yatakta donemiyorum,yururken aci icinde aksayarak yuruyorum,boyle yel girer gibi ayagimi yerden kaldirirken ciglik atmak geliyor icimden,sizde de boyle bi durumla karsilasan var mi?hepinize iyi haftasonlari diliyorum :)

tkler cnm

ayy sorma bende sinir oluyorum yatagımın ,koltugumun üstünde bez degiştirmek isteyenleree
hiçde müsade etmiyom vallaa.dur altına bişi serim diyom hemen:)

yada cocugunun eline bişi verip evde döke dökee yemesine müsade eden kadınlarada uyuz oluyorum
ben hem evimde hemde misafirlige gittigimde sererim sofra bezini yere kızıma o şekilde yediririm yada kendi yer.
bana gelenler aynı hassasiyeti göstermiyor maalesef.bende ayıp olur filan diye düşünmeyip hemen kadının eline veriyom sofrabezini :))

Merhaba arkadaşlar.. Geçmişi tamamen okuyamadım ya. Bugün akraba günü bende birazdan gelir misafirler ama sizleri merak ettim hemen bakayım dedim. Sonra geriye kalanları da okurum inşAllah..

Allah' ım cc sana şükürler olsun.. Nasıl güzel bir haber verdin sen öylee canım yaa.. Allah'ım cc sevinçten ağlattın beni. Dün hep aklımdaydın biliyor musun. Bebek mevlütü vardı dün. Mevlüt boyunca kızımda tepikleriyle eşlik etti bana.. Ve o tepikledikçe sen geldin aklıma.. Ne olur bu güzelliği hissetsin chekirdekk diyip durdum. Ve aynı gün sen miniğinin tepiklerini hissetmişsin.. Çok ama çok sevindim canım ya.. Rabbim cc sağlıkla, sıhhatle yavrularımıza kavuştursun inşAllah.. Bugün çok mutlu ettin beni...

zeynebim canım benim.. Ne olur heryerde yazan yazıları okuma.. Birgün senin için oturup yaşanış pozitif hikayeleri bulup yollayacağım sana.. Canım benim bak sende yazmışsın moral çok önemli.. Kuzucuğunu düşün bitanem.. İçimizi falan şişirmiyorsun sakın ama sakın öyle düşünme.. Biz madden yanında değiliz ama manen yüreklerimiz dualarımız herdaim seninle.. Sen güçlü bir annesin ve bugünleri Rabbimin cc izniyle atlatacaksın.. Zor bir imtihandan geçiyorsun evet ama üstesinden geleceksin canım benim...

ama sorsan o kadınlara ne kadar titizler..herşeyi onlar biliyor..bende aldım yedekten alt değiştirmek için ped..gelen çocuklulara veririm dedim..ne yaparsın herkes hassa değil ki..Allahım bende mi öyle olacağım bilmiyorum ki..

biz 4 kardeşiz, 4kız..benim annem o kadar titiz bir kadındırki anlatamam..misafirlikte önce bizi yedirirdi, sonra kendisi yerdi rahat rahat..bizde kimseye rahatsızlık vermezdik..ama şimdi......

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus

Gecmis olsun CNm, tam olarak uzunluk verdi mi?
Benimde rahim ağzım kısalıyor , henüz istirahat edecek düzeyde değil

Jaluzi bende kullanıyorum mutfakta , gercekten zor
Salonun zebra, oğlumun odasi stor
Atıfdan bende memnunum
Pembe Simli bir stor olabilir diye düşünüyorum

Cok güzel olmuş güle güle uyusunda büyüsün :)))

Bizde doktordan geldik
1400 gr olmuş kızım
Rahim ağzım kısalmış biraz , güzelde bir resim aldık kuzumdan :)))

Son düzenleme:

vallaa cnm herşey anneye baglı.sen cocuguna oturarak yemek yemiyi ögretirsen misafirliktede öyle yer
ama tabagı alıp cocugun peşinden giderek ona ayakta yemek yedirirsen cocukta ona alışır.

ben kızıma mama sandalyesi bile almadım.cünkü her gittigimiz yerde mama sandalyesi yok ,e normal sandalyeyede boyları yetişmiyor
seriyom sofrabezini yere arkasınada bi yastık ohh mis gibi hem ben yorulmuyom hem kızım rahat rahat yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…