ben küçükken inanılmaz cadıymış gerci hala öleyimdirr:))
bi aglarmışım tüm mahalle duyarmış.
eşim desen cokk yaramazmış.kapının üstüne cıkar otururmuş düşünsene.
gecekonduda otururlarmış annesi kilitlermiş bunu odaya oda camdan atlar kaçarmış gider maç yaparmış
tabi anneside peşinden gider döve döve getirirmişş
benim oglan ikimizede cekmesin mümkünse :)
haklısın cnm bakalım sizler nasıl olacaksınızz
Senin oglanda bana benzesin ozaman ben cok usluyum hala :)) aslinda cocuk dedigin hareketli olmali yani evdeki abajurdan bi farki olsun tabi ama yaramazlik ayri hareketli olmak ayridir. Oyniycak zipliycak tabi ama otur dediginde otursun sınırlarını bilsin. İnsallah iyi yetistirebiliriz hersey anne babada bitiyo.
arkadaşlar ben 2 yldır adsl mi turknet kullanıyorum
haftaya bitiyor süresi.turknette kalmak istemiyorum. ekonomik bişi olsun istiyorum.bebek olduktan sonra bu kadar sık girermem nete
ayda 30-40 lira fatura ödemek istemiyorum
ne tavsiye edersiniz??? vınn tarzı bişi mi alsam napsam.
en sinir oldugum olay su gercekten. kizkardesimdeyken cat kapi misafirleri geldi
kardesimin yuzu dustu tabi bende sasirdim normalde misafiri cok sever ama coga gitmeden anladim:) cocuklari bir felaket
eline almis oyuncagi plazmaya cat cat indiriyor . ben mudahele ettim kirircakti nerdeyse anneside hiic orali degil
ne bicim insanlar ya. Allahtan benim kizim oyle bir cocuk olmadi. surekli yanimda olur biyere gidince yasiti arkadas varsada
kavgasiz oynar.kiskanclik etmez. e tabi karsidakininde tavri onemli
eltimn bir kizi var dusman basina bile diyemiyorum dusmana yazik valla
cok kiskanc ve fena. ins duzelir yas ilerledikce. ozellikle defneye karsi asiri bir tavri var.
surekli yakalim ona bagirirken bizimkide kedi gibi pusmus.
baktim annesinden ses cikmiyor bende ona kizdim. neticede bende yoldan toplamadim cocugumu. ozguveni kaybolmasin diye ben bile bagirmiyorum dogru durust kalkmis o pistiriyor bu arada 9 yasinda kizim da o ara 3,5 tu
kizim onun yaninda olunca huyu suyu degisiyor iyiki uzaktayiz.
eltimi severim ama kizi offf
birde kotu kelime aliskanligida var
kizim ondan ogrendi sanane demeyi hala daha unutmus degil onu kotu kizlar soyler diyorum
ben cok uzuluyorum cocuklarin agzinda bu tip kelimeler olunca. bir tanidigin kizida ogrenmis pislik diyor kizinca
Allaha sukur bizim kizin bir seyini duymadim su sanane olayi haric onuda unutucak umarim.
eşim geç gelcek ,kızım annemde yapacak işde yok ofsss sıkıldımm.
gidip bişiler tıkınıyım bariii
hadi ii akşamlar
Eheh onu düsünmemistim :)) kendi kendine saga sola carpmadan atlasin ziplasn ozamancanım tabiki evdeki abajurdan farklı olsun yaramazlık yapcak oynicak zıplicak ama evdeki abajur da yerinde dursun kırılmasın derdimiz o yani
dün kontrolümün iyi gecmediginden bahsetmistim, aksama dogru sancilarim artinca hemen apor topar yansehirdeki bir hastaneye getirdiler. ayni filmlerdeki gibi sedyeyle ambulansa falan asidilar. o kadar cok korktum ki anlatamam. canim annem de belli beni öyle görünce sok oldu hele babam acayip telaslandi. geldim bu hastaneye hemen tekar kontrol ettiler 0,8cm olmus benim rahimagzi kalinligi. bir saat sonra da gelebilir birkac haftada sürebilir dedi doktor cocugun gelmesi. zaten kafa daha yukarda oldugu icin sezeryan olur diye tahmin ediyolar, gereken bilgileri verip imzami da aldilar. simdi cok sükür rahim biraz sakinlesti fazla sancim yok ama artik evimden cok daha uzagim. ailem icin cok zor olacak buraya surekli gelmek=( hele annem hergün geldi yanima 6 hafta boynca simdi bir de bu kadr yolda perisan olacak...bende durumlar böyle. bakalim burda ne kadar dayanacagiz...
ben jilete dadanmis durumdayim. bir kere agda denicem ama basarili olucagimi sanmiyorum
gobusten cok zor oluyor jilet bile yarim yamalak birsey oluyor iste
gule gule kullansin canim hersey cok guzel ama o ip tulu ben biraz tehlikeli buluyorum evhamliyim sanirim :)
ins gec dollenmedir canim benimde onceki bebegim gec dollenme olmustu ve kalp atislarini 2 hafta gec gormustuk
belkide adetine cok yakin oldu bebek. haile kaldigin ay en son iliskinin ustunden kac hafta gecti. 6. haftada vajinalle 8. haftadada ustten duyuluyor diye bliyorum
ins dahada incelmez. Allah sifa versin canim. su birkac haftayi atlatsak hic korkumuz kalmayacak.
insallah saglikla atlatiriz hep birlikte
masallah canim bebisine yukleseydin resmi bizde gorseydik prensesi:)
canim hic oyle deme bence. annede inanki bitmiyor ozellikle yemek konusunda. istahsiz bir cocugun varsa heryolu deniyorsun
pesindende yediriyorsun , elinede veriyorsun. evi pisletmesi dokmesi gozune batmiyor. yeterki yesin diyorsun
ben kizimda cok yasadim cocugun karakteriyle alakali. babasi birak yemesin ugrasma acikinca yer diyor biraktim bir ara
kilo vermeye basladi yinede yemedi ustune dusmesem eriyip gidecek e sende annesin seyirci kalamiyorsun
cunku senden baska kimsenin umrunda olmaz cocugun. Allaha sukur biraz biraz duzelttik yemek olayini
hergun sevdigi seyleri yapicam diye ugrasiyorum dusunuyroum surekli ne yapsam yer?
2 ay sonra 4 yasi biticek ve biz daha yeni gorguk 15kg mi.
selam hanımlarhastaneden az önce geldik çok yoruldum benim bebiş iyi çok şükür ama anlamadım benim 20. haftada bebeğin sol böbreği 7mm. sağ böbreği 4mm. di. yani solda büyüme vardı.sonraki haftalarda bu normale döndü hatta ikisi aynı boyuttaydı bugün de sol aynı sağdaki 9mm. olmuş doktor erkek bebeklerde sık rastladığımız bişey dedi düzelirmiş nebiliiim yaa onun dışında bebiş 1kilo 900 gr olmuş boyu 42 cm. gayet iyiymiş maşallah hastaneye birlikte gittiğim arkadaşım da 40 haftalık hamile ona suni sancı verdiler ben de yanında bekledim biraz yan odalardan bağırma sesleri geliyodu korkmadım ama ebeler beni dışarı çıkardı bu gece doğurur heralde haaaa bu arada doktoruma bacaklarımda şişkinlik var dedim ödem olmuş dedi tansiyonumu ölçtü yanındaki kız 12-8 çıktı gayet normal ama doktorum ben bi daha ölçücem dedi pompayı sıkıp sıkıp bıraktı 13-8 çıktı bana diyoki bak bak ben sana dedim yüksek tansiyon riski olabilir idrar toplıcam senden.5 litrelik bi kap verdi yarın sabahtan itibaren p.tesi gününe kadar içine işeyip hastaneye götürücem. içinde protein arıcaklarmış.Ben de doktoraa dedim ki şişeyi alıp sana mı getiriim bakarsın işte olmaz mı neyseki kadın bişey demedi kendi halime bıraktı beni off sıkıldım
arkadaşlar ben 2 yldır adsl mi turknet kullanıyorum
haftaya bitiyor süresi.turknette kalmak istemiyorum. ekonomik bişi olsun istiyorum.bebek olduktan sonra bu kadar sık girermem nete
ayda 30-40 lira fatura ödemek istemiyorum
ne tavsiye edersiniz??? vınn tarzı bişi mi alsam napsam.
dün kontrolümün iyi gecmediginden bahsetmistim, aksama dogru sancilarim artinca hemen apor topar yansehirdeki bir hastaneye getirdiler. ayni filmlerdeki gibi sedyeyle ambulansa falan asidilar. o kadar cok korktum ki anlatamam. canim annem de belli beni öyle görünce sok oldu hele babam acayip telaslandi. geldim bu hastaneye hemen tekar kontrol ettiler 0,8cm olmus benim rahimagzi kalinligi. bir saat sonra da gelebilir birkac haftada sürebilir dedi doktor cocugun gelmesi. zaten kafa daha yukarda oldugu icin sezeryan olur diye tahmin ediyolar, gereken bilgileri verip imzami da aldilar. simdi cok sükür rahim biraz sakinlesti fazla sancim yok ama artik evimden cok daha uzagim. ailem icin cok zor olacak buraya surekli gelmek=( hele annem hergün geldi yanima 6 hafta boynca simdi bir de bu kadr yolda perisan olacak...bende durumlar böyle. bakalim burda ne kadar dayanacagiz...
ah canııımm doğru diyiiinn vallaha ama sıkıldım artık bir an önca doğurup kurtulmak istiyorum bebişime kavuşmak istiyorumslm canım.......e düzelir dem,iş işte doktr nötr bişe olsa sölerdi bacım ........maşallah bebiş büyüyo.......ya bana iç denk gelmiyo öle bağran karılar bi duysam ayrılmam ordan pek meraklıyımdır şimdi başıma gelcek ya özellikle beni ilgilendiren şeylere çok merak duyuyrum ya. yolda yürürkende bebek arabaalrına bakıyrum içindeki bebeklereha bide hamiş bayanlara eşiminde dikkatini çekiyo diyrum daha önce hiç hamile görmüydum ne çok hamile var oda sen hamilesin ondan diyo .... allah yardımcın olsun tatlım kötü bişe yok ona dua edelim
tabi mahremiyeti var bazı şelerin de kocaya da mahrem mi olurmuş kızhem bazı durumların heyecanı da fena olmuo yani çık o örtünün altından bi dene tavsiye ederim
anooommm inşallah çekmez ama erkek çocuğunun uslu olanı bile şöle dört beş yaşına kdr oluo sonra tutamıosun walla :) hele ki seninkinin dna sı kuvvetli canım babaya anaya baksana :) dua et de göğe taş atıp altına yatmasın senin yavru
canım tabiki evdeki abajurdan farklı olsun yaramazlık yapcak oynicak zıplicak ama evdeki abajur da yerinde dursun kırılmasın derdimiz o yani
cnm senin dün pencerelerin takılcaktı ben mi kaçırdım? ne oldu çok pislendi mi ev?
selam canlarım.bugün bebişimin küvetini tasını kovasını aldıkdaha sonrası kabus gibiydi..almak istediğimiz bebek arabasını almaya gittik kanza.kalmamış.ve artık o bebek arabasından üretilmiycekmiş yeni ürünler üretime girmiş şubat başı gelicekmiş falan.başka renginide beğenemedik siyah istiyoduk almadan moralimiz bozuk bi halde çıktık internetten alırız dedik..bu akşam yakın arkadasımın nişanı var 10 dk sonra çıkıcaz ben size yazıyorum burda hahah .evdeki zilimiz çok sesliydi sinir bozucuydu 3 kez ardarda dingdonk çalanlardandı..çocuğumuz yarın öbürgüns esine dayanamaz uyanırdı o derece zil aldık dindong diye kısa ve öz ..güzelde sesi beğendim.eve geldik eşim takarken zili zili düşür paramparça oldu.hamiş çorabı almıştım eve bi geldim.çorap delik çıktı..resmen zarardık bugün yaniş neyse eşim çorabı değiştirmeyeve yeni zil almaya gitti bende nette bebek arabasına bakındım internettede tükenmişmi siyah rengi hep..bursabalıkesir istanbul kanz bütün şubelerini aradık yok Allahım yok..ankarada bulduk sonunda gelicek bakalım pazartesi eşim havale yapıcak kargoyla yolluycaklar..valla görende 5x jip aldık sanır..ne telaşe ne telaşe..hep eşimin takıntıları yüzünden ama bişeyi beğendiyse bulamazsa onu bidaha almaz..kanguru alayım tak gezin işte diyo dedim büyüyünce napıcaz seneye..elinden tutarımda turlarız dedim bulduk ya şükür .bana göre önemli değildi ama işte erkek milleti.Allah başka dertler vermesin yarabbim öpüyorum sizleri dönüşte geçmişi okurum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?