2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm insanları dinleme naz güzel isim..benimde oğlumdan için kuzey koyma soğuk olur gibi şuursuzca cümleler kuran çok..takılmıyorum doğrusu.anası babası böyle istiyor deyiveriyorum

Son düzenleme:
eneeee daha yeni evli sayılırsınız.
siz şuan ögrenme ,deneme yanılma aşamasındasınız

biz o dönemleri coktannn gectikkk, doktora yapıyorum şuan

günaydın canım nasılsın bugün :) çok güldürdün beni bu sabah doktora yapıosun ha eee napalım bizim daha lisans bitcek sonra yüksek sonra ohoooo var daha size yetişmemize

ben bebeğimin döndüğünü hissetmiştim asli.böyle vajinamda yoğun bir baskı hissettim.o hafta doktorum bebeğin dönmiş dedi.
canım benim kramplarım hiç olmadı.maden suyu ve süt içiyorum düzenli.bir araştır istersen.

hayırlısıyla kavuştursun canım,ya geceleri bu kasık ağrısına bende hiç uyuyamıyorum napıcamı şaşırdım

günaydın canım inci çok güzel bi isim tek basına güzel bence :)

bız de daha ısım bulamaıdk düşünüp duruyoruz bakalımmm

günaydın tatlım :) kız senin ikiz bi de nasıl yapcan o kdr alışverişi son dkka biz her hafta bişiler alıyoruz hala bitiremedik bi prensesin ihtiyaçlarını..

canım hiç alakası yok benim yeğenimin adı elif naz ve gayet de uslu bir çocuk hiç de mızmız değil her çocuk kadar yapıyor nazını tabiki o da.. ama için rahat etmicekse ikinci ismi araştırman daha iyi olur :)

cnm insanları dinleme naz güzel isim..benimde oğlumdan için kuzey koyma soğuk olur gibi şuursuzca cümleler kuran çok..takılmıyorum doğrusu.anası babası böyle istiyor deyiveriyorum
insanlar isimleriyle yaşarlarya o açıdan korkuyorum çok nazlı olur diye
aslında incinaza bayılıyorum ama ..

doğmamış çocuğa don biçilmez hesabı ben özellikle sona bırakıyorum
dünyanın bin türlü hali var
alırsam iice adapte olurum bişey olursa sonra mahvolurum diye almıyorum
ablamın bi arkadaşı vardı onun bebeği 8 aylıkken ölmüş
kadın herşeyi hazırlamış filan
sonra senelerce odasına girememiş psikolojik buhran yaşamış
aynı duruma düşmek istemiyorum
hiçbir şeyin garantisi yok
ben 30 .haftada alacağım inş.
zaten 32-36 arası doğum yaparım herhalde
bayağı yaklaşmış olur diyorum
ben oda yapmayacağım
beyaz bi tane gardrop alacağım eşyaları için
kıza da erkeğe de gider
hem ilerde odalarını yapınca o dolabı başka yerde kullanırım diyorum
ben 3-4 yaşında oda düşünüyorum inş.
bi de ben dondolino beşikler var onlardan almayı düşünüyorum
çok kullanışlı imiş kullananlar çok memnun
mama sandalyesi olarak da kullanılıyor
onda uyuturum 5-6 aylık olana kadar diyorum
sonra da park yatak alırım diyorum
çünkü ilk 6 ay en sorunlu zamanları
gazı vs .
bunda uyuturum gece gündüz diyorum
sallana sallana alışıp uyurlar içinde inş. diyorum
bi de ben eşya çok almayacağım
2 şer hastane çıkışı yeter ilk etapta zaten çabuk büyüyorlar
büyüdükçe alırım ,belki aldıklarım olacak ya da olmayacak belli olmaz
öteden beriden de gelir diyorum
öyle doldurmayacağım yani ondan dolayı da rahatım biraz
bakalım zaman ne gösterecek

aa bittimi kuponları.eşim işyerinde biriktiriyorduu hiçde söleemedi.ben bi hatırlatayım onu
oglun güle güle kullansın oyuncagını cnm

biz gazete kuponlarıyla o kadar cok şey aldıkki kızımıza.hepsine cokk kaliteli cıktı

iki isim niye düşünüyorsun? bence tek isimler hem daha karizmatik hemde söylemesi kolay oluyor
iki isim koyuyorsun isimlerinin digeri sölenmiyor ,yada herkes farklı bişi sölüyor filan.

Duru, Yaren, Azra, Dilay, İdil, İpek, Derin, Begüm, Beril, Selin, Damla,Eda ,Mine ,Mina

günaydın canım inci çok güzel bi isim tek basına güzel bence :)

bız de daha ısım bulamaıdk düşünüp duruyoruz bakalımmm
oğlumun adı da çift isim de o yüzden kızıma da çift isim koymak istiyorum

günaydın
yukarda yazdım neden son dakikaya bıraktığımı
ay ne bileyim nazlı olursa diye korkuyorum bi de bi tane de değilya zor olur diye korkuyorum

oğlumun adı da çift olacak ondan kızımda da çift olsun istiyorum
bana da çift isimler karizmatik geliyor
ya aslında çift ismin kolaylık zorluğuna bağlı söylenmesi
mesela inci naz beraber söylenebilir
ama ablamnki melike ikbal , o uzun olduğu için melike diyorlar .
ben kısa olsun istiyorum zaten beraber söylensin diye

canım hepsini güzel düşünmüşsün ama hastan çıkışlarını ıkıser takım alma bence

bilmıyorum magazaya gıdıp hıc ınceledınmı ama kutulu takımalr yanı hastane cıkısları çok kucuk oluyoalr onları

ancak bir hafta giyebılrıler bence birer hastane cıkısı al 0-3 aylık tulum altlı üstlü takım ve çıtçıtlı bodyler al

daha uzun süre giydirirsin kardesımle annemle flnda baktık da çok kucuk kutu takımların ıcı

gecen hafta burdakı hedıyeleşme etkınlıgı ıcına rkadasa hedıye almaya gıttım farklı farklıda markalar vardı ama

hastane cıkısı veya 5 li takım vs diye gecenler çok kucuktuler aklında bulunsun bu acıdanda bi incele :)

Son düzenleme:

ah şu kasık ağrısı öncede koltuk yada yataktan kalkıncaydı artık benimki yürürsem iyi durunca ve oturup yatınca bebişte orda duruyor solum onun zaten ki ben geceleri sola bile yatamıyorum tepikliyor dön diye

bende de kramp normalde de olmaz ama ben hiç süt ve süt ürünü tüketemiyorum kızıyorum kendime dişetlerimde başladı ağrımaya bakalım zorlucaz artık kendimizi diyorum ama doğumda sezaryen olursada kalsiyum kanın durması için gerekiyormuş çok özeniyorum süt içiyorum diyenlere ama hamilelik öncesi içerdim çokça bende

bide sultancım bende dün vajınada baskı hatta şiş gibi bile hissettim ama oğluş yan gibi hem sağ hem sol vurabiliyor ay bizim daha 1haftamız var bebişi görmeye

AYŞE cim senin zeynep değilmiydi kız isminiz ay çok seviyorum ama bizim sülale ve komşularda zeynep kaynıyor ki karı koca ilk tercihimizdi biz hep kız düşününce hiç erkek ismi düşünmemiştik :)

bide sana yazmış ya suay benim ilkinde devlete başlamıştım kese ve kalp atışı duyamamış bazen 2 günde bazen 3günde bir özele renkli duplöre yolluyordu ve enson kalp atımı olmayınca kürtaj demişti özelde yaptırmak için gidince orda da kesen bozulmaya başlamış denmişti bu bebişte baştan kese güzel bulunup 3hafta sonra hiç bi santim bile kese büyumeyip bebişte gözükmeyince rankli ye veya vajınal muayene yapmayıp gene kürtaj demişti ama devlette hemen alalım demiyolar düşün diyor oarada sen özellerle görüşüyosun ama busefer araştırmaya gidince vajınal bakıcaz demişlerdi ve şükür bu günlerdeyiz eğer suaycım vajınal bakılmıyorsa 9hafta erken olabiliyor vajınal bakılıyorsa bişey diyemem ama öbür türlüde olsa kanama olana kadar bekle ve başka biriylede görüş bana tıpta ki bebek neden gelişmiyor diye gitiğim halde kanama olmamış bakmamız lazım demişlerdi inşallah senin minişte benzer abisine ve kavuşuruz hep beraber kuzularımıza

günaydın canım nasılsın bugün :) çok güldürdün beni bu sabah doktora yapıosun ha eee napalım bizim daha lisans bitcek sonra yüksek sonra ohoooo var daha size yetişmemize
iyiym şekerimm ,temizlik günü bugün şuan enerji topluyorum sizinle birliktee

senden naber

canım zeynep diyoruz ama babamız düşünüyo hala daha karar veremedi doğana kadar düşünücek sanırım :)

çok heyecanlı ya gün geçtikçe daha da heyecanlanıyo kocişim :) ilk zamanlar kaybetme korkusundan pek havaya giremiyordu

şimdi de temkinli ama heyecanı farkediliyo ya hiç kıyamıyorum eşime :) o halleri çok güzel...bu kadar üstüne düşünce de

çok ısrar etmiyorum karar verdik ya fln deyip kesip atmıyorum bu güzel zamanalrı kaç kere daha yaşarız bilinmez

tekrar nasib olur mu olmaz mı.....tadını çıkarsın nasılsa konucak bi isim :)

demetcım suaya özelden yazdım mesajı biliosn o da ocak annesıydı bebegını kaybetmsıtı sonra gene hamıle kalmıstı

bu seferde böle bi durum olmus ıste benım gecen gebelıgımde de 9. haftanın baslarına kadar bebek gozukmedi

kalp atısı baslamadı vs vs ama sonradan hepsi olmustu yanı bu ısler bellı olmuyor ki Rabbim naısl takdir ederse

inşalah tekrar aynı acıları yaşamaz suay :26: Rabbim kimseye yasatmasın

Güle güle kullan canım

Geçmiş olsun Ayşecim, şimdi nasılsın?

Hayırlı haberlerle gelin inşallah

Hayırlı sabahlar Amin canım inşallah...

Günaydın Aslıcım.
Ah bu anneanneler

----

Herkese günaydın kızlar nasılsınız?
İşten ayrılmamıza çok az kaldı
Allah günümüzü hayırlı bereketli sağlıklı mutlu huzurlu kılsın inşallah...

canım sen ankaralıydın demi.bana yazarmısın bebek alışverişi için ankarada nerelere gidicez??:44:

sendemi akaradasın cnm? hangi semt?
valla cnm ankarada heryerde bebe magazaları var.kızılay da filan cookkk magaza var ama pahalı geldi bana
en uygun satan yer ulus cıkrıkcılar yokuşu.pazarlıkta yapabiliyorsun hemde her marka var

ya naz ismi cok demode degilmi? genelde ikinci isime naz koyuluyor gına geldi bana.
bence daha farklı alternatifler bulabilriisn.az önce yazdıgım isimler de fikir olabilir
ama yinede sen bilirisn cnm ,benimki fikir sadece

merhaba,

bende kısmetse ocak annesi olucam tabi bebiş beklemeye devam ederse...
18 gündür hastanedeyiz.erken doğum riskimiz var.geldiğimiz gün her an doğabilir dediler ama 18 gün oldu.ben umutluyum inşallah daha beklicek oğlum.

daha önce yoğun çalıştığım için takip edemiyordum forumu ama hastanede sohbetlerinizi okuma fırsatım oldu.bende katılmak istedim.

bende kıyafet alışverişini son aylara bırakmaya kararlıydım.ufak tefek bişeyler aldım ama çok değil.

şimdi hastanedeyim ve internetten bakıyorum ne alabilirim diye.Allahtan geçen ay 2 gün iznim vardı.eşimle onu değerlendirip yatak, uyku seti, gardrop, puset gibi büyükleri almıştık.

Annem hastanede benimle kalıyo o da yapamıyo alışveriş işini.artık eşim halledecek heralde ama ben gözümle görüp beğenip alamıcam diye biraz üzülüyorum.

sonrada diyorum ki bebişin sağlığı herşeyden önemli.nasıl olsa tamamlanır eksikler.

işte böyle kızlar.Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.(tabiki en hayırlı zamanda).

evet maalesef 7 saat var her istedigimde telefonda edeiyorum o yuzden.
kizim olmasa cok daha fazla zorlanirdim o bana guc veriyor gercekten.
insan ailesini cok ozluyor ama napalim basa gelen ceklir. iyi yonelerini dusunmeye calisiyorum
esimin suanda gelecek sene 7. aya kadar isi var.
ondan sonra tekrar is bulmasi gerekiyor esim cok istiyor kalmayi
ben kizimin okul cagi baslayacagi icin 2014 eylul gibi geri gelmeyi dusunuyoruma ama hayat onumuze ne getirir bilinmez tabi
belli degil yani.
seni cok iyi anliyorum su sag tarafimin agrisi o kadar cokki.
inanki acidan uyustu orasi. surekli bir aci var. icimi bayiltiyor. sadece yatmakla duzeliyor ama ben nasil yatayim is guc kosturma anne olmak zor ama alicaz mukafatini insallah az kaldi sikicaz disimizi.
canim valla senin ki bendende kötüymüs allah tüm gurbettekilerin yardimcisi olsun canim benim isimiz zor..
Almanyadakiler sansli biraz canim. bilet ucuz mesafe kisa. ama bizim oyle degil bir gidis gelisimiz dunyanin parasi ustelik
seoulden istanbula duraksiz 10-11 saat ucakta kaliyoruz birde gece yolculugu ne uyuyabiliyorsun ne oturabiliyorsun
cocukta sefil oluyor cok zor gercekten
Masallah canim bzimde az kaldi diye avutuyorm ama 8 haftada cok az degil
dun gece bende sanci yasadim uzun surseydi gidicektim dr a.
birde bu sag tarafim uyustu artik acidan. bir kazigi alip sokuyorlar gibi hissediyorum.
orda sinirmi var ayagi filanmi degiyor nedir azicik toparlasa su bacaklarida bir rahat etsek
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor herşey yolunda mııııııı???????????
iyi diyeli iyi olsun canim. sen nasilsin?
inci cok harika bir isim naz da
benimde kizimin adi Asli Defne oglumada 2 isim koyucaz nasip olursa Mete Kagan
canim senin icin sindiyse gerisi onemli degil
kiz dediginde nazli olur zaten:)
30. haftasında olupta en son kimler kontrole gitti ve bebişlerin durumu nedir? kimkaç kilo aldı?

ben 30. haftam bittiginde gitmistim bebis 1600gr di bende 7.2 kg almisim toplam olarak ve 62.3 olmusum
suan 32. haftanin icindeyim. haftaya ctesi tekrar gidicem.

yok ayşe tulum filan da alacağım 3er 5 er
kadife alacağım özellikle kış için ii olur diye
alacağım öyle var da yani elbise filan tarzı şeyler almam onu demek istedim
benimkiler ikizya biraz küçük doğabilirler gelişimleri teke göre daha yavaş olabilir onu da düşünüyorum
birden büyürlerse de kardeşim annem var onlara aldırırım ben çıkamazsam diyorum
yani yardımcılarım var çok şükür
zaten ben bol bol şu uzun kadife çıtçıtlı tulumlardan alacağım
çünkü kışın en iii onlar gider hem de pratik olur çıtçıtlı olunca aç kapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…