herkese günaydın
herkes herşeyini almış anlaşılan ben ise bi iğne almadım daha
ya size bir soru inci ile uyumlu 2.bir isim arıyorum
kızıma inci naz koymayı düşünüyorum ama nazdan cayar gibi oldum
hep çok nazlı olur diyorlar
yanına da uyan bir isim bulamıyorum
iki isim koymayı istiyorum
fikir verebilecek olan var mı ?
bu arada çalışan anneler doğum iznimizle ilgili son dakika geçiyorum....şu an teklif komisyonda en geç kasımın sonunda doğum izninin akıbeti belli olacak incelemek isterseniz link vereyim.bir de alttaki linktede imza toplanıyor bunuda bir inceleyin
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
eneeee daha yeni evli sayılırsınız.
siz şuan ögrenme ,deneme yanılma aşamasındasınız
biz o dönemleri coktannn gectikkk, doktora yapıyorum şuan
ben bebeğimin döndüğünü hissetmiştim asli.böyle vajinamda yoğun bir baskı hissettim.o hafta doktorum bebeğin dönmiş dedi.kızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz...yani doğum için başının dönmesi lazım ya bu aylarda..geçen hafta doktorum bişey demedi dönmemiş sanırım benimki daha yoksa derdi atlamazdı doktorum..ya ben çok normal doğum istiyorum ama bu velet sezeryanla olcak içime doğuyoçokta hareketli.göbeğimi delecek çıkacak aradada aşağıyı tepikliyo sanki çıkar beni der gibi gözümden uyku akıyo ben yatmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi:111:
canım benim kramplarım hiç olmadı.maden suyu ve süt içiyorum düzenli.bir araştır istersen.günaydın arkadaşlar nasılsınız. gece uyuyamadım sabah erkenden pörtledim eşimi işe gönderim geri uykuya geçiyorum. sabahta baldırıma giren krampın tarifi mümkün değil. 36. haftada doğum şekline karar verilecek ya bakalım 6 haftam var erzurumda sonra artık antep yolları göründü bana annem daha erken gel diye ısrarcı ama eşimde hiç duymamış gi,bi yapıyor ya bu ikisi arasında kalmaktan bi hal oldum. çanta hazırlığı için ayın 15. ini bekliyoruz. bende zaten çantamı hazırlar gitmeden önce temizliğimi yaptırır öyle geçerim antebe. zaten kayınbabamda dönüyor evde çok rahat edemem artık.
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları...
Meğer sitede sıkıntı varmış ben de benim pc sapıttı heralde diyordum..
Allah tan cc düzelmiş.
Çok huzursuz bir gece geçirdim. Eşimi yolladıktan sonra da uyuyamadım, gerçi gece de uyudum denemez ama.
Doğuracağım sandım ya. Kasıklarım çok ağırdı birde kızım hiç rahat durmadı. Şimdi daha iyim çok şükür.
Bir arkadaşım doğum yapmıştı dün eşimle bebişi görmeye gittik. Ah ya çok tatlı kuzucuk.. Eşimin eline tutuşturdular hemen
Alış şimdiden diyorlar. Başta çok korktu eşim hemen bana verdi. sonra alışınca kucağından bırakmadı.. Minik yavru bir de eşime hediye verdi..
Bir kustu eşimin üstüne ki ne kusmaKoptuk gülmekten.. Ya doğduktan sonra bambaşka oluyor herşey.. Annesiyle aşk yaşıyorlar resmen..
Kuzucuk herkeslere gülücük dağıtıyor.. MaşAllah barekAllah.. Okuduk üfledik hep nazar değmesin diye..
Arkadaşla uzun uzun konuştuk doğumla ilgili. Normal doğum yaptı acıcık zorlu geçmiş ama kızımı gördüğüm anda her ağrım geçti diyor. Ne acılar ne de uykusuz geceler hiçbirşey koymuyor insana dedi..
Rabbim cc hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun inşAllah..
herkese günaydın
herkese günaydın
insanlar isimleriyle yaşarlarya o açıdan korkuyorum çok nazlı olur diyecnm insanları dinleme naz güzel isim..benimde oğlumdan için kuzey koyma soğuk olur gibi şuursuzca cümleler kuran çok..takılmıyorum doğrusu.anası babası böyle istiyor deyiveriyorum
doğmamış çocuğa don biçilmez hesabı ben özellikle sona bırakıyorumkız senin bide ikitane aman alınır herşey bide hediye gelir çoğunu kullanamazsın dicem ama sen bide iki tane alcaksın hele aradaki ayrımı anlayana kadar oyuncakların bile çift olacak sonra kız erkek ayrımı anlayıp oyuncaklarıda ona dönüyor ay abimin kızına toka takıyoduk oğluş banada diyodu bide kız güzeliydi şimdi oğlan o istemez öyle şeyler
incinin yanına direk naz diyecektim çünkü hep onu duydum bide inci melek duydum ama tek inci koy bari güzel bi isim bulamazsan benim eşimde ilk kız denilince inci istemişti sonrada elif
tontirikçim haberturk ün masal anlatanlarını sen söylemiştin demi sağolasın ilk oyuncağımız (2oluyo öbürü kumbaraydı) yemyeşil pembe kanatlı bi dinazor kardeşime netten gösterdik bayıldı çok sever o dinazorları ilk oyuncağını ben alcaktım diyo teyzesi ama anca 5 6 ayında gelebilecekay kupon biriktirirken uyduruk olur diyodum ama çok güzelmiş sade masalı bi çocuk anlatmış başını dinlemeye bile hep
oğlumun adı da çift isim de o yüzden kızıma da çift isim koymak istiyorumgünaydın canım inci çok güzel bi isim tek basına güzel bence :)
bız de daha ısım bulamaıdk düşünüp duruyoruz bakalımmm
günaydıngünaydın tatlım :) kız senin ikiz bi de nasıl yapcan o kdr alışverişi son dkka biz her hafta bişiler alıyoruz hala bitiremedik bi prensesin ihtiyaçlarını..
canım hiç alakası yok benim yeğenimin adı elif naz ve gayet de uslu bir çocuk hiç de mızmız değilher çocuk kadar yapıyor nazını tabiki o da.. ama için rahat etmicekse ikinci ismi araştırman daha iyi olur :)
oğlumun adı da çift olacak ondan kızımda da çift olsun istiyorumiki isim niye düşünüyorsun? bence tek isimler hem daha karizmatik hemde söylemesi kolay oluyor
iki isim koyuyorsun isimlerinin digeri sölenmiyor ,yada herkes farklı bişi sölüyor filan.
Duru, Yaren, Azra, Dilay, İdil, İpek, Derin, Begüm, Beril, Selin, Damla,Eda ,Mine ,Mina
insanlar isimleriyle yaşarlarya o açıdan korkuyorum çok nazlı olur diye
aslında incinaza bayılıyorum ama ..
doğmamış çocuğa don biçilmez hesabı ben özellikle sona bırakıyorum
dünyanın bin türlü hali var
alırsam iice adapte olurum bişey olursa sonra mahvolurum diye almıyorum
ablamın bi arkadaşı vardı onun bebeği 8 aylıkken ölmüş
kadın herşeyi hazırlamış filan
sonra senelerce odasına girememiş psikolojik buhran yaşamış
aynı duruma düşmek istemiyorum
hiçbir şeyin garantisi yok
ben 30 .haftada alacağım inş.
zaten 32-36 arası doğum yaparım herhalde
bayağı yaklaşmış olur diyorum
ben oda yapmayacağım
beyaz bi tane gardrop alacağım eşyaları için
kıza da erkeğe de gider
hem ilerde odalarını yapınca o dolabı başka yerde kullanırım diyorum
ben 3-4 yaşında oda düşünüyorum inş.
bi de ben dondolino beşikler var onlardan almayı düşünüyorum
çok kullanışlı imiş kullananlar çok memnun
mama sandalyesi olarak da kullanılıyor
onda uyuturum 5-6 aylık olana kadar diyorum
sonra da park yatak alırım diyorum
çünkü ilk 6 ay en sorunlu zamanları
gazı vs .
bunda uyuturum gece gündüz diyorum
sallana sallana alışıp uyurlar içinde inş. diyorum
bi de ben eşya çok almayacağım
2 şer hastane çıkışı yeter ilk etapta zaten çabuk büyüyorlar
büyüdükçe alırım ,belki aldıklarım olacak ya da olmayacak belli olmaz
öteden beriden de gelir diyorum
öyle doldurmayacağım yani ondan dolayı da rahatım biraz
bakalım zaman ne gösterecek
ben bebeğimin döndüğünü hissetmiştim asli.böyle vajinamda yoğun bir baskı hissettim.o hafta doktorum bebeğin dönmiş dedi.
canım benim kramplarım hiç olmadı.maden suyu ve süt içiyorum düzenli.bir araştır istersen.
hayırlısıyla kavuştursun canım,ya geceleri bu kasık ağrısına bende hiç uyuyamıyorum napıcamı şaşırdım
iyiym şekerimm ,temizlik günü bugün şuan enerji topluyorum sizinle birliktee
günaydın canım nasılsın bugün :) çok güldürdün beni bu sabah doktora yapıosun haeee napalım bizim daha lisans bitcek sonra yüksek sonra ohoooo var daha size yetişmemize
ah şu kasık ağrısı öncede koltuk yada yataktan kalkıncaydı artık benimki yürürsem iyi durunca ve oturup yatınca bebişte orda duruyor solum onun zaten ki ben geceleri sola bile yatamıyorum tepikliyor dön diye
bende de kramp normalde de olmaz ama ben hiç süt ve süt ürünü tüketemiyorum kızıyorum kendime dişetlerimde başladı ağrımaya bakalım zorlucaz artık kendimizi diyorum ama doğumda sezaryen olursada kalsiyum kanın durması için gerekiyormuş çok özeniyorum süt içiyorum diyenlere ama hamilelik öncesi içerdim çokça bende
bide sultancım bende dün vajınada baskı hatta şiş gibi bile hissettim ama oğluş yan gibi hem sağ hem sol vurabiliyor ay bizim daha 1haftamız var bebişi görmeye
AYŞE cim senin zeynep değilmiydi kız isminiz ay çok seviyorum ama bizim sülale ve komşularda zeynep kaynıyor ki karı koca ilk tercihimizdi biz hep kız düşününce hiç erkek ismi düşünmemiştik :)
bide sana yazmış ya suay benim ilkinde devlete başlamıştım kese ve kalp atışı duyamamış bazen 2 günde bazen 3günde bir özele renkli duplöre yolluyordu ve enson kalp atımı olmayınca kürtaj demişti özelde yaptırmak için gidince orda da kesen bozulmaya başlamış denmişti bu bebişte baştan kese güzel bulunup 3hafta sonra hiç bi santim bile kese büyumeyip bebişte gözükmeyince rankli ye veya vajınal muayene yapmayıp gene kürtaj demişti ama devlette hemen alalım demiyolar düşün diyor oarada sen özellerle görüşüyosun ama busefer araştırmaya gidince vajınal bakıcaz demişlerdi ve şükür bu günlerdeyiz eğer suaycım vajınal bakılmıyorsa 9hafta erken olabiliyor vajınal bakılıyorsa bişey diyemem ama öbür türlüde olsa kanama olana kadar bekle ve başka biriylede görüş bana tıpta ki bebek neden gelişmiyor diye gitiğim halde kanama olmamış bakmamız lazım demişlerdi inşallah senin minişte benzer abisine ve kavuşuruz hep beraber kuzularımıza
Kızlar çantam geldi daybuyday sitesinden ilk defa alışveriş yaptım ama site çok güvenilir diğer siteler gibi kampanya bittikten 1 hafta sonra gönderim yapmıyolar aldığımın ertesi günü geldi kampanya hala sürüyor..siteyi övmüşken gelelim çantama56 cm uzunluğunda resmen içi valiz gibi ,3 tane yeni doğan bebek sığar valla içine içime sindi 3 tane büyük gözü var,içinde fermuarlı ayrı bi bölmesi,çantanın sapının kenarında da tekrar bi bölmesi daha var.5 bölmesi var yani.çok işime yarıycak gibi
Eki Görüntüle 545094 Eki Görüntüle 545093 Eki Görüntüle 545095
Merhaba kızlar
cuma sabahı zır gıtmıstım ıse ateısm vardo boğazım agrıodu ama cumartesı gıdemedım yattım kaldım
çok sukur kendıme de geldım dınlenınce bugun cok daha ıyıyım :) işlerımı fln yaptım
bu arada 30. haftamıza girdikçok şükür rabbım hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasıb etsın çok az kaldı
Esimi ise yolladim dahada uykum tutmadi bir bakim dedim topige anneler neler kaynatmislar
Allahtan cok sey kacirmamisim yoksa yetisemiyorum oku oku sayfalar bitmek bilmiyor
Nasilsiniz Anneler hepimiz hemen hemen ayni günlerdeyiz ben cok agirlastim hareketsizlestim ama kendimi cok güzel hissediyorum bu aralar aynalardan alamiyorum kendimi
Ilk zamanlarda cok cirkinlesmistim yani kendi kendimin gözüne öyle geliyordum
Bugün oglumla terminimiz var bakalim ne durumda 32. hafta bitiyor rahme bakmasini isticem cünkü süpheleniyorum kendimde degisiklik farkedince yanilmam vücudumu iyi dinleyen biriyim..
Hayirli haberlerle geliriz insAllah dua edin teyzeleri
Gittim benHayirli günleeer
huhuuu hayırı sabahlar
çekilişlerin süprizini neden açıkladınız ayooll
bu arada ben 32. haftadayım, önceden 30 lu rakamlar ne kadar uzak geliyordu şimdi ise bir bir bitiyor
Allah hepimizi hayırlı şekilde kurtarsın iş
günaydın kızlar..babamızı işe geçirdik.kahvaltı yapıcaz oğluşumla.. sonra bıcı bıcı yapıcaz,anneannemizle çarşıya çıkıcaz..ciciler alıcaz ama bu sefer banaa pijama alıyım diyo nenemiz doğumdan sonra evde giymem için.kendi bilir bize hava hoş alsın tağğbi canım giyeriz yani buarada bacaklarım kolllarım çok ağrıyor çok acıyor yahu.dayak yemiş gibiyim..öpüyorum sizleri kocamaaaan
canım sen ankaralıydın demi.bana yazarmısın bebek alışverişi için ankarada nerelere gidicez??:44:
oğlumun adı da çift isim de o yüzden kızıma da çift isim koymak istiyorum
günaydın
yukarda yazdım neden son dakikaya bıraktığımı
ay ne bileyim nazlı olursa diye korkuyorum bi de bi tane de değilya zor olur diye korkuyorum
oğlumun adı da çift olacak ondan kızımda da çift olsun istiyorum
bana da çift isimler karizmatik geliyor
ya aslında çift ismin kolaylık zorluğuna bağlı söylenmesi
mesela inci naz beraber söylenebilir
ama ablamnki melike ikbal , o uzun olduğu için melike diyorlar .
ben kısa olsun istiyorum zaten beraber söylensin diye
evet maalesef 7 saat var her istedigimde telefonda edeiyorum o yuzden.aramızda 7 saat var maşallah.orda gece 12:00 türkiyede akşamüstü 5:00
cnm gurbetlik zor olmazmı kıyamam sana ,,insan ailesini 2 gün görmeyince özlüyor zor tabi..annemde başka şehire gelin gitmiş bi insan senede 2 kere anca gidebilirdik malum çocukalrın okul derdi olunca..annecim hep ağlardı bilirimki sen senede 1 gidiyorum diyosun zor tatlım işin Allah sanada ailenede sabır versin..hep ordamı kalıcaksınız cnm,eşinin işi nedeniyle ordasınız anladığım kadarıyla..
seni cok iyi anliyorum su sag tarafimin agrisi o kadar cokki.Dün aksamdan beri acayip derecede vajinamda baski ve agri var sancilar igneler sokuyorlar sanki ara ara gelip gidiyor...
Yatakta saga sola dönünce bile orama sanci giriyor yarin dr randevum var söylemeye korkuyorum ne cvp alirim acaba diye.
Birden ayaga kakinca otururken aniden giriyor igeneler sanki ne yapicam ya 1 2 gün iyi olunca haftalarca kötü oluyorum isyan etmiyorumda artik dogsunda kurtulim ya valla
Almanyadakiler sansli biraz canim. bilet ucuz mesafe kisa. ama bizim oyle degil bir gidis gelisimiz dunyanin parasi ustelikcanim valla senin ki bendende kötüymüs allah tüm gurbettekilerin yardimcisi olsun canim benim isimiz zor..
Masallah canimMerhabalar güzel anneler ve kuzucukları...
Meğer sitede sıkıntı varmış ben de benim pc sapıttı heralde diyordum..
Allah tan cc düzelmiş.
Çok huzursuz bir gece geçirdim. Eşimi yolladıktan sonra da uyuyamadım, gerçi gece de uyudum denemez ama.
Doğuracağım sandım ya. Kasıklarım çok ağırdı birde kızım hiç rahat durmadı. Şimdi daha iyim çok şükür.
Bir arkadaşım doğum yapmıştı dün eşimle bebişi görmeye gittik. Ah ya çok tatlı kuzucuk.. Eşimin eline tutuşturdular hemen
Alış şimdiden diyorlar. Başta çok korktu eşim hemen bana verdi. sonra alışınca kucağından bırakmadı.. Minik yavru bir de eşime hediye verdi..
Bir kustu eşimin üstüne ki ne kusmaKoptuk gülmekten.. Ya doğduktan sonra bambaşka oluyor herşey.. Annesiyle aşk yaşıyorlar resmen..
Kuzucuk herkeslere gülücük dağıtıyor.. MaşAllah barekAllah.. Okuduk üfledik hep nazar değmesin diye..
Arkadaşla uzun uzun konuştuk doğumla ilgili. Normal doğum yaptı acıcık zorlu geçmiş ama kızımı gördüğüm anda her ağrım geçti diyor. Ne acılar ne de uykusuz geceler hiçbirşey koymuyor insana dedi..
Rabbim cc hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun inşAllah..
iyi diyeli iyi olsun canim. sen nasilsin?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor herşey yolunda mııııııı???????????
inci cok harika bir isim naz daherkese günaydın
30. haftasında olupta en son kimler kontrole gitti ve bebişlerin durumu nedir? kimkaç kilo aldı?
yok ayşe tulum filan da alacağım 3er 5 ercanım hepsini güzel düşünmüşsün ama hastan çıkışlarını ıkıser takım alma bence
bilmıyorum magazaya gıdıp hıc ınceledınmı ama kutulu takımalr yanı hastane cıkısları çok kucuk oluyoalr onları
ancak bir hafta giyebılrıler bence birer hastane cıkısı al 0-3 aylık tulum altlı üstlü takım ve çıtçıtlı bodyler al
daha uzun süre giydirirsin kardesımle annemle flnda baktık da çok kucuk kutu takımların ıcı
gecen hafta burdakı hedıyeleşme etkınlıgı ıcına rkadasa hedıye almaya gıttım farklı farklıda markalar vardı ama
hastane cıkısı veya 5 li takım vs diye gecenler çok kucuktuler aklında bulunsun bu acıdanda bi incele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?