2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

amin canım ya sen daha zorlarınıda yaşamışsın rabbim kimseyi eli açık bırakmasın çok farklı bi duygu evlat ki bizlerde kaybetme korkusu hep var ilkindeki o güzel hayeller olmuyor hiç ama inşallah busefer alırız kucaklarımıza delikızda yazmış ya kaybedersem ah benim komşum 8aylık trafik kazasıyla kaybetmiş kendi 1ay hastanelerde yatmış o ara komşuları tüm bebişin eşyalarını toplamış bende başta almazken al diyordu onun sevincide başka ki doğumda sonrasında herşey bizim için ama oda düşüncesinde haklı şimdi sevdiğimiz şeyler ozaman acı verebilir ay rabbim boş bırakmasın inşallah hepimizi

canım kocişinede maşallah ay hiç ilğilenmese sevmese nasıl bi üzüntü olur bu konuda hep şükrediyorum zaman ne gösterir bilinmez ama şuan için şükür benimkide seviyo öpüyo adını söylüyo benimde ömerde mırın kırındı şimdi ömer utku sevdi bende iki isim istemiyordum ama napalım onlarında hevesleri

Herkese ii haftalar inşallah hepimiz için sorunsuz bi hafta olur ama benim için hep öle olmucak herhalde ya nasıl diyeyim çok huzursuzum ufacık bişeyden kocaman şeyler çıkarıyorum hep ağlamak gelio içimden sürekli eşime sarıyom evi temizlemeye yardıım edio ama ben beğenmiyorum hemen sinirleniyorum ne olcak bu böle çok canım sıkııyo herkesin kalbini kırıyom sonra çok üzülüyom ama iş işten geçmiş oluyo nedir bendeki bu duygu değişikliği

ben de öyle düşündüm
inci gibi nadir bulunan ve nazlı bir kız olsun istiyorum
mete kağan da çok güzelmiş
ben erkekte kağan ismini de çok seviyorum ama erkek ismimiz belli baştan beri mehmet çınar olacak inş.
mehmet iki babaların adı ,çınar da baştan beri eşimle erkek olursa koyalım dediğimiz bir isimdi
ama çınar olmasa mert ,yiğit,kaan bunları koymayı düşünürdüm
maş. az kilo almışsın

anafartalar çarşısı da varmış oraya gittinmi
benim için moda olması önemli değil
ben yeni isimleri sevmiyorum saçma sapan isimler türedi şimdi ,anlamsız manasız ..
benim için demode olsun ama anlamı güzel olsun önemli olan bu
illa farklı bir isim olsun takıntım yok
önerilerin için teşekkür ederim ama ben yukardaki isimlerin hiçbirini beğenmedim:26:
ben inci gibi nadir bulunan nazlı bir kızıım olsun istiyorum
naz inciye uyduğu için de istiyorum aslında ,hani inciye uyan 2.isim bulsam nazı değiştirebilirim ama henüz bulamadım sorun orda
inci büşra var aklımda mesela ama uyarmı bilemiyorum :26:
büşra da müjdeli haber demek çok güzel bir anlamı var

kizlar bugun beni icin cok yorucu bir gun oldu
dersten sonra gittim gocmenlik burosuna, sigorta sirketine ve kizimin kresine basvuruda bulunmak icin bir belge almam
lazimdi. gittim meramimi anlatamya calistim ofiscek napicaklarini bilemediler sorun mu var diyorum yapiyoruz biraz bekleyin diyorlar
neyse verdiler belgeleri icime tabi bir kurt dustu acaba dogru belgeyimi aldim diye
kizimin mudurune telefon ettim belgeninde resmini cektim yolladim
aradim sonra dogrumu bu diye oda gelicem ben dedi sagolsun geldi yanima
zaten bana burda cok yardimci oldu sagolsun.
neyse sordu oda onlarda tamam dedi ama ben hissediyorum birseylerin ters oldugunu :)
gittik sigorta sirketine o belge degil aile kutugu lazimis neyse o belgeyle sadece benim sigortam yapildi
meger onuda konsolosluktan almak lazimmis. neyse benim sigortayi yaptirip birton para bayildiktan sonra ciktik yarin
getiririm dedim. sonra kizin kresine gittim ayni belgeden istediler onlarada yarin dedim. yinede formu doldurdum
eve geldim konsoloslugu aradim simdi beklyorum mail yollayacak sagolsun ordaki gorevli
yarin vericem hem krese hem sigorta sirketine .
ama cok gerildim bugun ya strese girdim isler ters gidince neyse duzelttik en azindan
ins su kres kabul eder. evimize cok yakin muduruyle tanistim cok disiplinli birine benziyor ki bende oyle birini istiyorum
cunku calisanlarda ona gore islerini siki tutar diye dusunuyorum
Ay cok konustum dimi kafanizi sisirmiyim simdi biraz uzanip guc toplayayim yemek yapmam lazim

merhaba canım hoşgeldın hayırlı olsun :)

maşallah yavruna bak 18 gun de fark atmıs daha da fark atar ınsalah sağlıkla gelir kollarına :)

dediğin gibi yeter ki iyi olsun daha ne ciciler alıcaksın oğluna bunlar başlangıç hiç içinde kalmasın

önemli olan giysi değil içindeki yavru dimi ama :)

Günaydın canım hamdolsun iyiyim çok kötü değildim ateşim vardı ve boğazım ağrıyordu ilerlemeden gecsın dıye

dinlendım canım çok şükür gectı :) amiin ecmaın ınsallah

hım anladım canım evet evet bence de öyle ilk baştan elbiseye fln gerek yok cidden zaten

hedıye getırenler elbıse vs getırıyo genelde kullanışlı parçaları sen alıyosun :)

ben de en çok tulumu sevıyorum ya oh belı bıkını kapalı en rahatı :) ıkılı takım gıydırınce de guzel oluo ama

beli acılmasın diye pijamanın ıcıne sokuyolar o zamanda böle pejmürde oluo bebiş olmaz

yegenımın giysileri var....bisürü tulumu var ben 0-3 ay tulum almıycam 3-6 dan itibaren almaya baslıycam

normal kıolu bı bebek olmasıan ragmen 0-3 aylıkları bile 1 hafta 10 gun gıyebılmıs hemen kucuk gelıyolar

diyo kardesım...canım ıkızler ılla kucuk olcak diye bısey yok valla bi arkadasım üçüz doğurdu maşallah subhnallah hepsi etine dolgundu

kimse bunlar uçuz kucuk doğmus demezdı yanı belli olmaz :) ayrıca kucuk bebek cabuk toparlar biliyorsun :)

aman sağlıkla gelsınlerde büyüdükçe alınır çok da dert değil aslında :) dediğin gibi sen çıkamasanda annen kardesın eşin alır :)

geçen hafta ben öyleydim ama çok şükür şimdi iyiyim.. kendimizi telkin etmemiz gerekiyor ama bazen elde olmuyor.. bebişin nasıl doğumunu nasıl düşünüyorsun..

hamilelikte normal olan şeyler bunlar merak etme
az kaldı inş. geçecek

geçmiş olsun ben de 6 hafta önce böyle bir risk atlattım ama hastaneye yatmadım o kadar ağır değildi durumum istirahatteyim ben de evde
işyeirnden heyet raporluyum
alacak birileri varsa üzülme her işte bir hayır vardır de
bebek sağlıklıysa gerisini boşver
eşin zevkini az çok biliyordur
amin inş. sağlıkla doğururuz hepimiz

günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?

evet ben bacağı kısa tulum almam giydirmem de
hastane çıkışlarını da uzun alacağım hep
çünkü kara kışta doğuracağız mazallah hasta olurlar
hep ayakları kolları uzun alacağım inş.
valla haklısın çabuk da toparlayabilirler ama annem kardeşim zaten zevkimi biliyorlar onlara da güveniyorum alırlar beğendiğimi
o yüzden rahatım takmıyorum
bi de evime yakın çok fazla avm var
bi tane yapılıyor şuanda avrupanın en büyüğü olacakmış
o zamana biter sanırım
ordan da hemen atlar alır gelirim 5 dakikaya diyorum
bi arkadaşım vardı
annesi ne yelekler örmüş 20 şer 30 ar tane
ne elbiseler kıyafetler geldi doldu ortalık
inanırmısın yarısından çoğunu giydiremedi kaldı öyle
ben de ondan korktum o yüzden almıyorum

evet canım ya o ilk hamıle kaldıgındaki pembe hayaler olmuyo maalesef ne kadar istesen de

ama ınsallah bu sefer sağlıkla alıcaz bebeklerımızı kucagımıza :) tabıı canım ne olacagını bilemıyorsun

kayınvalidem 40 haftalık bebegı doğum yaparken kaybetmıs dusun neler var Allah korusun

evet tabıı kı hiç ilgilenmese kötü hissederdım çok şükür Rabbime öyle bi sorun yok...

ömer utku çok güzel zaten ömer adına bayılıyorum :) eğer hz ömeri düşünerke koyduysanız da cidden muhteşem

karakterli bir halife oldugunu biliyorsunuzdur ameller niyetlere göre sonucta belki de öyle bir ahlakı olur :)

tabii onlarda babaları canım o kadancık hakları var

canım bence normal bunlar....eşim de dün , ıkı gundur bana fırça çekiyosun farkında mısın dedi :)

farkında değildim bagırıyomusum megerse :s hiç de bagırarak konusmam ama öyle dedi

farketmeden oluyo demekki bir de devamlı elime aldığım şeyi yere düşürüyomuşum bazı değişiklikler olabılıyor canım

son zamanlara geldık az kaldı az daha sabır ıns :)

geçen hafta ben öyleydim ama çok şükür şimdi iyiyim.. Kendimizi telkin etmemiz gerekiyor ama bazen elde olmuyor.. Bebişin nasıl doğumunu nasıl düşünüyorsun..

çok şükür şu anda bebişte bi sorun yok bakalım cumaya randevumuz var inşallah sorun çıkmaz kısmetse normel istiom ama nasip

günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?

canım çıkmadan yazayım ayak şişmeleri normal ama el ve yüz şişmeleri senin haftalarında iyi değil tuz tüketiminde fazlaysa tansiyonunuda ölçtür yüksekse doktorunla görüş korkutmayayım ama tansiyon yüksekliği buson aylarda olabiliyor ve zararlı zehirlenme olmasında ama uykusuzluktan da şiş olabilirsin ama tansiyonunu ihmal etme ki son ayda takip ettiriyor doktorlar zaten

ay bende sorayım hep benim 12 8 devam ediyordu şimdi eve aldık 11 5lerde ama benim hiç düşük çıkmadı ki düşük çıkarsa başım döner anında alette bozuk değil kocişin filan tam çıkıyor normalde düşüyormu bu haftalarda :26: yoksa normal gidenlerin hala normalmi

canım bence normal bunlar....eşim de dün , ıkı gundur bana fırça çekiyosun farkında mısın dedi :)

farkında değildim bagırıyomusum megerse :s hiç de bagırarak konusmam ama öyle dedi

farketmeden oluyo demekki bir de devamlı elime aldığım şeyi yere düşürüyomuşum bazı değişiklikler olabılıyor canım

son zamanlara geldık az kaldı az daha sabır ıns :)[/QUOTE]

ŞU DÜŞÜRME OLAYI BENDEDE VAR CANIM ÖLEDE EŞİM DOĞRU DÜZGÜN AĞLATMIYO BİLE ONA İİYİCE CANIM SIKILIYO BEN AĞLARSAM BEBEĞE BİŞEY OLURMUŞ ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN

evet ya tam kısın ortasında doğucakalr ıns hasta olmazlar...

doğru canım aynen de öyle oluyo kalıyo giysiler hep kardesımdne örnek verıyorum ama en yakınımdakı o :)

bişey almamasına ragmen o kadar cok heıdye geldı kı bi kısmını gıyemedı bile bebıs yesyenı duruyo :)

oluyo yanı öyle cidden zaten çok hızlı büyyolar ya şaşırıyo ınsan :)

canım bu haftalarda ayakta ödem olması çok normal elde olması istenmez ama fazla değilse gene sorun değil

fakat yüzünde ödem varsa ve 24 saat ıcınde inmezse bi doktoruna danıs derim bir de şişlik sdece dudağında mı yuzunde mi

dudagın baska bi sebepten de şişebilir yani.....çok şişlik yoksa sorun yoktur ama takıp et azalıomu atıyomu ayaklarında ellerinde

şişlik var mı diye...

tansiyonum 11-6 civarlarında hep 10-5 filan öyle hiç yüksek olmadı. sabah şiş olup sonra geçti uykudan galiba. hala uykum var yaa.

yok öle 24 saat değil uyandıktan sonra 2-3 saate geçiyor. yüzümün heryeri değil dudağım sadece. ne bileyim yine de endişeleniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…