canım zeynep diyoruz ama babamız düşünüyo hala daha karar veremedi doğana kadar düşünücek sanırım :)
çok heyecanlı ya gün geçtikçe daha da heyecanlanıyo kocişim :) ilk zamanlar kaybetme korkusundan pek havaya giremiyordu
şimdi de temkinli ama heyecanı farkediliyo ya hiç kıyamıyorum eşime :) o halleri çok güzel...bu kadar üstüne düşünce de
çok ısrar etmiyorum karar verdik ya fln deyip kesip atmıyorum bu güzel zamanalrı kaç kere daha yaşarız bilinmez
tekrar nasib olur mu olmaz mı.....tadını çıkarsın nasılsa konucak bi isim :)
demetcım suaya özelden yazdım mesajı biliosn o da ocak annesıydı bebegını kaybetmsıtı sonra gene hamıle kalmıstı
bu seferde böle bi durum olmus ıstebenım gecen gebelıgımde de 9. haftanın baslarına kadar bebek gozukmedi
kalp atısı baslamadı vs vs ama sonradan hepsi olmustu yanı bu ısler bellı olmuyor ki Rabbim naısl takdir ederse
inşalah tekrar aynı acıları yaşamaz suay :26: Rabbim kimseye yasatmasın
ben de öyle düşündüminci cok harika bir isim naz da
benimde kizimin adi Asli Defne oglumada 2 isim koyucaz nasip olursa Mete Kagan
canim senin icin sindiyse gerisi onemli degil
kiz dediginde nazli olur zaten:)
ben 30. haftam bittiginde gitmistim bebis 1600gr dibende 7.2 kg almisim toplam olarak ve 62.3 olmusum
suan 32. haftanin icindeyim. haftaya ctesi tekrar gidicem.
sendemi akaradasın cnm? hangi semt?
valla cnm ankarada heryerde bebe magazaları var.kızılay da filan cookkk magaza var ama pahalı geldi bana
en uygun satan yer ulus cıkrıkcılar yokuşu.pazarlıkta yapabiliyorsun hemde her marka var
ya naz ismi cok demode degilmi? genelde ikinci isime naz koyuluyor gına geldi bana.
bence daha farklı alternatifler bulabilriisn.az önce yazdıgım isimler de fikir olabilir
ama yinede sen bilirisn cnm ,benimki fikir sadece
merhaba,
bende kısmetse ocak annesi olucam tabi bebiş beklemeye devam ederse...
18 gündür hastanedeyiz.erken doğum riskimiz var.geldiğimiz gün her an doğabilir dediler ama 18 gün oldu.ben umutluyum inşallah daha beklicek oğlum.
daha önce yoğun çalıştığım için takip edemiyordum forumu ama hastanede sohbetlerinizi okuma fırsatım oldu.bende katılmak istedim.
bende kıyafet alışverişini son aylara bırakmaya kararlıydım.ufak tefek bişeyler aldım ama çok değil.
şimdi hastanedeyim ve internetten bakıyorum ne alabilirim diye.Allahtan geçen ay 2 gün iznim vardı.eşimle onu değerlendirip yatak, uyku seti, gardrop, puset gibi büyükleri almıştık.
Annem hastanede benimle kalıyo o da yapamıyo alışveriş işini.artık eşim halledecek heralde ama ben gözümle görüp beğenip alamıcam diye biraz üzülüyorum.
sonrada diyorum ki bebişin sağlığı herşeyden önemli.nasıl olsa tamamlanır eksikler.
amin canım geçmiş olsun sanada annesi üzülüp oğluşuda üzme enfazla 6aylık alır babası hem sen hem oğluşun rahata erip havalar ısınınca ne ciciler alır ona annesi inşallah sağlıkla gelir bebişinde
merhaba,
18 gündür hastanedeyiz.erken doğum riskimiz var.geldiğimiz gün her an doğabilir dediler ama 18 gün oldu.ben umutluyum inşallah daha beklicek oğlum.
daha önce yoğun çalıştığım için takip edemiyordum forumu ama hastanede sohbetlerinizi okuma fırsatım oldu.bende katılmak istedim.
bende kıyafet alışverişini son aylara bırakmaya kararlıydım.ufak tefek bişeyler aldım ama çok değil.
şimdi hastanedeyim ve internetten bakıyorum ne alabilirim diye.Allahtan geçen ay 2 gün iznim vardı.eşimle onu değerlendirip yatak, uyku seti, gardrop, puset gibi büyükleri almıştık.
Annem hastanede benimle kalıyo o da yapamıyo alışveriş işini.artık eşim halledecek heralde ama ben gözümle görüp beğenip alamıcam diye biraz üzülüyorum.
sonrada diyorum ki bebişin sağlığı herşeyden önemli.nasıl olsa tamamlanır eksikler.
işte böyle kızlar.Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.(tabiki en hayırlı zamanda).
Geçmiş olsun Ayşecim, şimdi nasılsın?
Herkese günaydın kızlar nasılsınız?
İşten ayrılmamıza çok az kaldı
Allah günümüzü hayırlı bereketli sağlıklı mutlu huzurlu kılsın inşallah...
yok ayşe tulum filan da alacağım 3er 5 er
kadife alacağım özellikle kış için ii olur diye
alacağım öyle var da yani elbise filan tarzı şeyler almam onu demek istedim
benimkiler ikizya biraz küçük doğabilirler gelişimleri teke göre daha yavaş olabilir onu da düşünüyorum
birden büyürlerse de kardeşim annem var onlara aldırırım ben çıkamazsam diyorum
yani yardımcılarım var çok şükür
zaten ben bol bol şu uzun kadife çıtçıtlı tulumlardan alacağım
çünkü kışın en iii onlar gider hem de pratik olur çıtçıtlı olunca aç kapa
Herkese ii haftalar inşallah hepimiz için sorunsuz bi hafta olur ama benim için hep öle olmucak herhalde ya nasıl diyeyim çok huzursuzum ufacık bişeyden kocaman şeyler çıkarıyorum hep ağlamak gelio içimden sürekli eşime sarıyom evi temizlemeye yardıım edio ama ben beğenmiyorum hemen sinirleniyorum ne olcak bu böle çok canım sıkııyo herkesin kalbini kırıyom sonra çok üzülüyom ama iş işten geçmiş oluyo nedir bendeki bu duygu değişikliği
hamilelikte normal olan şeyler bunlar merak etmeHerkese ii haftalar inşallah hepimiz için sorunsuz bi hafta olur ama benim için hep öle olmucak herhalde ya nasıl diyeyim çok huzursuzum ufacık bişeyden kocaman şeyler çıkarıyorum hep ağlamak gelio içimden sürekli eşime sarıyom evi temizlemeye yardıım edio ama ben beğenmiyorum hemen sinirleniyorum ne olcak bu böle çok canım sıkııyo herkesin kalbini kırıyom sonra çok üzülüyom ama iş işten geçmiş oluyo nedir bendeki bu duygu değişikliği
merhaba,
işte böyle kızlar.Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.(tabiki en hayırlı zamanda).
evet ben bacağı kısa tulum almam giydirmem dehım anladım canım evet evet bence de öyle ilk baştan elbiseye fln gerek yok cidden zaten
hedıye getırenler elbıse vs getırıyo genelde kullanışlı parçaları sen alıyosun :)
ben de en çok tulumu sevıyorum ya oh belı bıkını kapalı en rahatı :) ıkılı takım gıydırınce de guzel oluo ama
beli acılmasın diye pijamanın ıcıne sokuyolar o zamanda böle pejmürde oluo bebiş olmaz
yegenımın giysileri var....bisürü tulumu var ben 0-3 ay tulum almıycam 3-6 dan itibaren almaya baslıycam
normal kıolu bı bebek olmasıan ragmen 0-3 aylıkları bile 1 hafta 10 gun gıyebılmıs hemen kucuk gelıyolar
diyo kardesım...canım ıkızler ılla kucuk olcak diye bısey yok valla bi arkadasım üçüz doğurdu maşallah subhnallah hepsi etine dolgundu
kimse bunlar uçuz kucuk doğmus demezdı yanı belli olmaz :) ayrıca kucuk bebek cabuk toparlar biliyorsun :)
aman sağlıkla gelsınlerde büyüdükçe alınır çok da dert değil aslında :) dediğin gibi sen çıkamasanda annen kardesın eşin alır :)
amin canım ya sen daha zorlarınıda yaşamışsın rabbim kimseyi eli açık bırakmasın çok farklı bi duygu evlat ki bizlerde kaybetme korkusu hep var ilkindeki o güzel hayeller olmuyor hiç ama inşallah busefer alırız kucaklarımıza delikızda yazmış ya kaybedersem ah benim komşum 8aylık trafik kazasıyla kaybetmiş kendi 1ay hastanelerde yatmış o ara komşuları tüm bebişin eşyalarını toplamış bende başta almazken al diyordu onun sevincide başka ki doğumda sonrasında herşey bizim için ama oda düşüncesinde haklı şimdi sevdiğimiz şeyler ozaman acı verebilir ay rabbim boş bırakmasın inşallah hepimizi
canım kocişinede maşallah ay hiç ilğilenmese sevmese nasıl bi üzüntü olur bu konuda hep şükrediyorum zaman ne gösterir bilinmez ama şuan için şükür benimkide seviyo öpüyo adını söylüyo benimde ömerde mırın kırındı şimdi ömer utku sevdi bende iki isim istemiyordum ama napalım onlarında hevesleri
Herkese ii haftalar inşallah hepimiz için sorunsuz bi hafta olur ama benim için hep öle olmucak herhalde ya nasıl diyeyim çok huzursuzum ufacık bişeyden kocaman şeyler çıkarıyorum hep ağlamak gelio içimden sürekli eşime sarıyom evi temizlemeye yardıım edio ama ben beğenmiyorum hemen sinirleniyorum ne olcak bu böle çok canım sıkııyo herkesin kalbini kırıyom sonra çok üzülüyom ama iş işten geçmiş oluyo nedir bendeki bu duygu değişikliği
geçen hafta ben öyleydim ama çok şükür şimdi iyiyim.. Kendimizi telkin etmemiz gerekiyor ama bazen elde olmuyor.. Bebişin nasıl doğumunu nasıl düşünüyorsun..
hamilelikte normal olan şeyler bunlar merak etme
az kaldı inş. geçecek
İNŞALLAH CANIM
günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?
evet ben bacağı kısa tulum almam giydirmem de
hastane çıkışlarını da uzun alacağım hep
çünkü kara kışta doğuracağız mazallah hasta olurlar
hep ayakları kolları uzun alacağım inş.
valla haklısın çabuk da toparlayabilirler ama annem kardeşim zaten zevkimi biliyorlar onlara da güveniyorum alırlar beğendiğimi
o yüzden rahatım takmıyorum
bi de evime yakın çok fazla avm var
bi tane yapılıyor şuanda avrupanın en büyüğü olacakmış
o zamana biter sanırım
ordan da hemen atlar alır gelirim 5 dakikaya diyorum
bi arkadaşım vardı
annesi ne yelekler örmüş 20 şer 30 ar tane
ne elbiseler kıyafetler geldi doldu ortalık
inanırmısın yarısından çoğunu giydiremedi kaldı öyle
ben de ondan korktum o yüzden almıyorum
günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?
canım çıkmadan yazayım ayak şişmeleri normal ama el ve yüz şişmeleri senin haftalarında iyi değil tuz tüketiminde fazlaysa tansiyonunuda ölçtür yüksekse doktorunla görüş korkutmayayım ama tansiyon yüksekliği buson aylarda olabiliyor ve zararlı zehirlenme olmasında ama uykusuzluktan da şiş olabilirsin ama tansiyonunu ihmal etme ki son ayda takip ettiriyor doktorlar zaten
ay bende sorayım hep benim 12 8 devam ediyordu şimdi eve aldık 11 5lerde ama benim hiç düşük çıkmadı ki düşük çıkarsa başım döner anında alette bozuk değil kocişin filan tam çıkıyor normalde düşüyormu bu haftalarda :26: yoksa normal gidenlerin hala normalmi
evet ya tam kısın ortasında doğucakalr ıns hasta olmazlar...
doğru canım aynen de öyle oluyo kalıyo giysiler hep kardesımdne örnek verıyorum ama en yakınımdakı o :)
bişey almamasına ragmen o kadar cok heıdye geldı kı bi kısmını gıyemedı bile bebıs yesyenı duruyo :)
oluyo yanı öyle cidden zaten çok hızlı büyyolar ya şaşırıyo ınsan :)
canım bu haftalarda ayakta ödem olması çok normal elde olması istenmez ama fazla değilse gene sorun değil
fakat yüzünde ödem varsa ve 24 saat ıcınde inmezse bi doktoruna danıs derim bir de şişlik sdece dudağında mı yuzunde mi
dudagın baska bi sebepten de şişebilir yani.....çok şişlik yoksa sorun yoktur ama takıp et azalıomu atıyomu ayaklarında ellerinde
şişlik var mı diye...
evet canım ya o ilk hamıle kaldıgındaki pembe hayaler olmuyo maalesef ne kadar istesen de
ama ınsallah bu sefer sağlıkla alıcaz bebeklerımızı kucagımıza :) tabıı canım ne olacagını bilemıyorsun
kayınvalidem 40 haftalık bebegı doğum yaparken kaybetmıs dusun neler var Allah korusun
evet tabıı kı hiç ilgilenmese kötü hissederdım çok şükür Rabbime öyle bi sorun yok...
ömer utku çok güzel zaten ömer adına bayılıyorum :) eğer hz ömeri düşünerke koyduysanız da cidden muhteşem
karakterli bir halife oldugunu biliyorsunuzdur ameller niyetlere göre sonucta belki de öyle bir ahlakı olur :)
tabii onlarda babaları canım o kadancık hakları var
amin canım başta erendi istediğim kocada alp koyuyodu zorluk çeker diye bide hastanede birini görünce o isimden soğumuş ve hz Ömer den adaletin den ve sözlerinden dolayı istedim ama eşimde beğensede mırın kırındı bisürü isim söylüyordu enson çerkez o çerkez isimleri buluyodu tamam farklı olsun olur dedim oda bigün utku dedi anlamına bakınca bizim yaşadıklarımızada çok uygun utkuya olur dedim şuan alıştık inşallah bi aksilik olmazsa ömer utkumuz olacak
buarada ben aslen bilecikliyim akrabalarda yok ama orda ömer çok sarı kafalı çocuklar hep babamızda açık kumral sarı kafa bi ömerimiz olur diyodum komşucuklarda hep ömerler kara olur diyor ay kara bebiş istemem derdim ama şimdi sağlıklı olsunda herşey kabulümüz buda annelikmiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?