iyiym şekerimm ,temizlik günü bugün şuan enerji topluyorum sizinle birliktee
senden naber
kizimda hamileligimin son doneminde biraz sisisti yuzum benimde ama simdi erken degil mi?günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?
hayirli olsun dolabiniz :) bencede hakkin canim:)yorucu bir haftasonunun ardından herkese merhaba..haftasonu boyaişini bitirdk.cumartesi günü yatakodası takımımız geldi.(herkes bebeğine oda alıyor bende kendime.eee 4.olucak kendimide ödüllendireyim dimi)içini sil,yerleştir vs.bayağı yoruldum.bide sağ kasığım ve bacağımın birleştiği yer ağrıyodu, aynada baktım tam genital bölgemde simsiyah bir damar çıkmış.varis olmuş yani.ayakta kalınca özellikle çok ağrıyor.gebelikte varis problemi yaşayan varmı.ben ilk defa yaşıyorum.doğumdan sonra geçiyomu..
ikra ismi bana soguk geldi canimbu arada isim konusunda sizide dediğiniz gibi baktım berra ismi değiştirilmiş bunun üzerine nasipse ikra koymak istiyorum nasıl sizce
mirzayi bende cok begeniyorum. esin zevkliymis:) kizimin ismini de biz oyle koymustuk asli ondan defne benden:)güzel anlamı ne
ben de kerem koyacağım herhalde lütuf demek lütuf benim oğlum bana, baba da mirza dan vazgeçmiyor iki isim olacak malesef
ama ben sadece ali ismini de istiyorum bakalım ikna edebilirsek
walla nolsun tatlım temizliği cumartesi hallettik biz perşembe yine gelicek yardımcım zaten artık tek başıma idare edemiom evi.. bende bu saate kdr ütü yaptım bitti şükür az geldim pc başına enerji toplamaya sonra yemek yapıcam akşama kuzenimle eşi gelicekler yemeğe o da hamile martta gelcek oğluşu bi bakim dedi nerden ne almışsın iyi oluo böle sen belirlion nerde ne var ben araştırmadan gidip alıom dedibilio ya benim pimpirikli olduğumu sürekli gezip baktığımı içi rahat akşam bi de bebişin beşiğini kurmaya gelcekler yedi buçukta bugün biraz yoğunum yani ama sizden de kopamıom walla
selam kızlar doktordan geldik devletteki randevuma gittik
ayrıntılıya girdik yine sol taraftaki çeltik devam ediyormuş tansiyon kontrolü dediler sürekli ölçtür bu haftadan sonra çıkması yüksek tek tarafta aylardır çeltiğin olmasına anlam veremediler damarlar baskı yapıyormuş iki tarfta olurmuş yada geçermiş benim kinin hala sürmesine anlam veremediler 3 doktor baktı
kan ilacı ve bebe aspirine devam et ayrıca tansiyon ölç en ufak oynamalarda hemen gel dediler
ters duruyormuş ağrıların normal sık tuvalete çıkman normal dönerken daha çok ağrın olacak hareketlerine dikkat ayakta durma eğilme bol bol dinlen dediler
kızım tosun olacak anlaşıldı 1650 gram olmuş
bizden böyle kızlar
selam kızlar doktordan geldik devletteki randevuma gittik
ayrıntılıya girdik yine sol taraftaki çeltik devam ediyormuş tansiyon kontrolü dediler sürekli ölçtür bu haftadan sonra çıkması yüksek tek tarafta aylardır çeltiğin olmasına anlam veremediler damarlar baskı yapıyormuş iki tarfta olurmuş yada geçermiş benim kinin hala sürmesine anlam veremediler 3 doktor baktı
kan ilacı ve bebe aspirine devam et ayrıca tansiyon ölç en ufak oynamalarda hemen gel dediler
ters duruyormuş ağrıların normal sık tuvalete çıkman normal dönerken daha çok ağrın olacak hareketlerine dikkat ayakta durma eğilme bol bol dinlen dediler
bizden böyle kızlar
selam canım hoşgldın :) maşallah tombişş kızınaa )
ne güzel kontorl ediyoalr dmek afferın onlara bazıalrı bastan savıyoalr ya çok gıcık oluyorum o zaman
canım inşallah bu centık bişeye sebep olmaz sağlıkla gelir tombiş kızınnn :) aa nıye eğilme dediler
eşimde benı eğilttirmıyo hıc ama ben eğiliyorum hıc sıkıntı cekmıyorum eğilirken halbu kı eğilmemek mı lazımmıs
maşallah kızına canım
çeltik dediğin nedir??? bir problem mi vardı sende ben kacırdım heralde??
Mandalina maşallah kızına canım
Bebek ters duruyormuş derken? Doğum pozisyonunda mı yoksa kafası yukarıda mı?
masallah kizina canim. celtik nedir bende anlamadimselam kızlar doktordan geldik devletteki randevuma gittik
bizden böyle kızlar
kafası göbek deiliğimin oralardaymış doğum pozisyonunda değil doğum pozisyonuna girerken çok ağrın olur şikayetlerin artar dediler başka bir şeye neden olmazmış
masallah kizina canim. celtik nedir bende anlamadim
birde tam haftan kac? 29+? benim oglan 30 bittiginde 1600 idimasallah seninki kiz oldugu halde ondan iyi tombis olucak herhalde
ayaklari ne tarafta peki ?
dr bana donmus bebek dedi gobekdeligmin biraz altindaydi kafasi seninki nasil ortalamis ki?
yan durusmu oluyor acep bu durus
ooo maşallah prenses hanıma hayırlısı ile kucagına al inşselam kızlar doktordan geldik devletteki randevuma gittik
bizden böyle kızlar
ayşecim ter durduğundan tehlikeli dedi doktor özeldekide aynı şeyi demişti ayrıntılı olarak özeldeki 30 ve 35 haftalar arası çok önemli ilk aylardada bir kaç hafta vardı ya eğilme dedikleri bu iki dönem çok önemli kritik dönem herşeyine dikkat etmelisin ödem sorunu tansiyon sorunu bu zamanlarda başlar demişti ayrı erken doğumu tetikleyen olaylar bu haftalarda olurmuş birde benim özel durumumundan dolayı daha fazla dikkat etmem gerektiğini söylemişti bugünkide aynı şeyleri detaysız olarak söyledi
devlette gittiğim bu doktor ilgili sormadan ben söylüyor bazen unuttuğum kalabalıktan sormayı konuları kapıdan çıkarken sen niye bunu sormadın buda var diyor adama sıra bulmakta sıkıntı çekiyorum demekki iyi biri herkese karşı :)
anlam vermediler bilemiyorum ki bu çeltik ne açacak başımıza :)
ooo maşallah prenses hanıma hayırlısı ile kucagına al inş
bebek erken dönmüş ,kızların canı tez oluyo benim kızımda öyleydi erkenden dönmüştü
korkma canım vakti gelince dogsun inş
ama bu çeltik anlamadım ona nedirki:26:
Merhaba Arkadaşlarımmm........
Keyifli, huzur verici,güzel hayırlı haberlerle dolu bir hafta olsun hepimize inş.....Çalışanlara da Allah kolaylık versin.....
yorucu bir haftasonunun ardından herkese merhaba..haftasonu boyaişini bitirdk.cumartesi günü yatakodası takımımız geldi.(herkes bebeğine oda alıyor bende kendime.eee 4.olucak kendimide ödüllendireyim dimi)içini sil,yerleştir vs.bayağı yoruldum.bide sağ kasığım ve bacağımın birleştiği yer ağrıyodu, aynada baktım tam genital bölgemde simsiyah bir damar çıkmış.varis olmuş yani.ayakta kalınca özellikle çok ağrıyor.gebelikte varis problemi yaşayan varmı.ben ilk defa yaşıyorum.doğumdan sonra geçiyomu..
anladım canım ay ben çok hoppa hareket ediyorum o zaman yaa :26: neler yapıyorum bi görsen aklın durur :)
ama hıc rahatsız olmadığım için sorun etmıyordum bir de pazara gittim pazarda kardesım tasıttırmdı ama eve kadar
bisürü poşet tasıdım he inanır mısın...ay dur dikkat edeyim ben o zaman eğilmeyım agır tasımayım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)
canım ne güzel doktorun baya ilgili demekki hangi hastane adı ne doktorun :)
inşallah bi sorun çıkarmaz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?