2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
iyiym şekerimm ,temizlik günü bugün şuan enerji topluyorum sizinle birliktee

senden naber

walla nolsun tatlım temizliği cumartesi hallettik biz perşembe yine gelicek yardımcım zaten artık tek başıma idare edemiom evi.. bende bu saate kdr ütü yaptım bitti şükür az geldim pc başına enerji toplamaya sonra yemek yapıcam akşama kuzenimle eşi gelicekler yemeğe o da hamile martta gelcek oğluşu bi bakim dedi nerden ne almışsın iyi oluo böle sen belirlion nerde ne var ben araştırmadan gidip alıom dedi bilio ya benim pimpirikli olduğumu sürekli gezip baktığımı içi rahat akşam bi de bebişin beşiğini kurmaya gelcekler yedi buçukta bugün biraz yoğunum yani ama sizden de kopamıom walla

günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?
kizimda hamileligimin son doneminde biraz sisisti yuzum benimde ama simdi erken degil mi?
bir dr sor icin rahat etsin bende merak ettim
hayirli olsun dolabiniz :) bencede hakkin canim:)
sen yazinca aklima geldi afedersin benim genital bolgemdede var kocaman bir damar 4-5 aydir duruyor orda
gebelikten once yoktu bacagimdada varis yok niye oluyor acaba???
bu arada isim konusunda sizide dediğiniz gibi baktım berra ismi değiştirilmiş bunun üzerine nasipse ikra koymak istiyorum nasıl sizce
ikra ismi bana soguk geldi canim
tabi senin icine sinmesi onemli
ben Hanne diye bir isim duymustum hosuma gitmisti ama anlamini bilmiyorum.
gerci oda anne gibi oluyor Hande daha iyi sanki. iyiki oglan bizimki kiz ismine karar vermek bana cok zor geliyor
Allah yardim etsin ins guzel isim bulursunuz
güzel anlamı ne

ben de kerem koyacağım herhalde lütuf demek lütuf benim oğlum bana, baba da mirza dan vazgeçmiyor iki isim olacak malesef
ama ben sadece ali ismini de istiyorum bakalım ikna edebilirsek
mirzayi bende cok begeniyorum. esin zevkliymis:) kizimin ismini de biz oyle koymustuk asli ondan defne benden:)
oglani ona biraktim mete kagan deyince icime cok sindi dusunmek zorunda kalmadim:)
ruzgara da takildim tabi:)

ohhh hayat size güzel vallaa tembel hatunlar siziii
bi temizlikcim bilee yokkkkkk benimmm

sen hangi beşikten almıştın cnm? güle güle kullanınnn

bende ev süpürcem ama kahvaltıdan sonra bi agırlık cöktü dötümü kaldıramıyom koltuktan :100:

selam kızlar doktordan geldik devletteki randevuma gittik

ayrıntılıya girdik yine sol taraftaki çeltik devam ediyormuş tansiyon kontrolü dediler sürekli ölçtür bu haftadan sonra çıkması yüksek tek tarafta aylardır çeltiğin olmasına anlam veremediler damarlar baskı yapıyormuş iki tarfta olurmuş yada geçermiş benim kinin hala sürmesine anlam veremediler 3 doktor baktı

kan ilacı ve bebe aspirine devam et ayrıca tansiyon ölç en ufak oynamalarda hemen gel dediler

ters duruyormuş ağrıların normal sık tuvalete çıkman normal dönerken daha çok ağrın olacak hareketlerine dikkat ayakta durma eğilme bol bol dinlen dediler

kızım tosun olacak anlaşıldı 1650 gram olmuş

bizden böyle kızlar

selam canım hoşgldın :) maşallah tombişş kızınaa )

ne güzel kontorl ediyoalr dmek afferın onlara bazıalrı bastan savıyoalr ya çok gıcık oluyorum o zaman

canım inşallah bu centık bişeye sebep olmaz sağlıkla gelir tombiş kızınnn :) aa nıye eğilme dediler

eşimde benı eğilttirmıyo hıc ama ben eğiliyorum hıc sıkıntı cekmıyorum eğilirken halbu kı eğilmemek mı lazımmıs

maşallah kızına canım

çeltik dediğin nedir??? bir problem mi vardı sende ben kacırdım heralde??

Mandalina maşallah kızına canım
Bebek ters duruyormuş derken? Doğum pozisyonunda mı yoksa kafası yukarıda mı?

ayşecim ter durduğundan tehlikeli dedi doktor özeldekide aynı şeyi demişti ayrıntılı olarak özeldeki 30 ve 35 haftalar arası çok önemli ilk aylardada bir kaç hafta vardı ya eğilme dedikleri bu iki dönem çok önemli kritik dönem herşeyine dikkat etmelisin ödem sorunu tansiyon sorunu bu zamanlarda başlar demişti ayrı erken doğumu tetikleyen olaylar bu haftalarda olurmuş birde benim özel durumumundan dolayı daha fazla dikkat etmem gerektiğini söylemişti bugünkide aynı şeyleri detaysız olarak söyledi

devlette gittiğim bu doktor ilgili sormadan ben söylüyor bazen unuttuğum kalabalıktan sormayı konuları kapıdan çıkarken sen niye bunu sormadın buda var diyor adama sıra bulmakta sıkıntı çekiyorum demekki iyi biri herkese karşı :)

anlam vermediler bilemiyorum ki bu çeltik ne açacak başımıza :)

maşallah kızına canım

çeltik dediğin nedir??? bir problem mi vardı sende ben kacırdım heralde??

aherdo bende 4 ay önceydi galiba ilk ayrıntılı ultroson çektirdiğimde solta çeltik var diyordu o günden sonra takibe aldılar her ay ayrıntılıya giriyorum sonucuna göre bebe aspirini verdiler hareket ilaç filan verdiler bugün yine randevum vardı çeltik hala duruyor doktor anlam veremedi normalde bu çeltik dedikleri iki tarafta olurmuş yada tek tarafta olursada geçermiş bu kadar uzun zaamn sürmezmiş yine kontrollere devam tansiyona neden olabilir dediler sürekli onun kontrolünü yapmamı önerdiler başka birşeye yoramadılar durum bu aherdo

Mandalina maşallah kızına canım
Bebek ters duruyormuş derken? Doğum pozisyonunda mı yoksa kafası yukarıda mı?

kafası göbek deiliğimin oralardaymış doğum pozisyonunda değil doğum pozisyonuna girerken çok ağrın olur şikayetlerin artar dediler başka bir şeye neden olmazmış

masallah kizina canim. celtik nedir bende anlamadim
birde tam haftan kac? 29+? benim oglan 30 bittiginde 1600 idi masallah seninki kiz oldugu halde ondan iyi tombis olucak herhalde

kafası göbek deiliğimin oralardaymış doğum pozisyonunda değil doğum pozisyonuna girerken çok ağrın olur şikayetlerin artar dediler başka bir şeye neden olmazmış

ayaklari ne tarafta peki ?
dr bana donmus bebek dedi gobekdeligmin biraz altindaydi kafasi seninki nasil ortalamis ki?
yan durusmu oluyor acep bu durus

masallah kizina canim. celtik nedir bende anlamadim
birde tam haftan kac? 29+? benim oglan 30 bittiginde 1600 idi masallah seninki kiz oldugu halde ondan iyi tombis olucak herhalde

bugün tam 30 diye hesaplıyoruz 30+0 yani masallah seninde oglusuna eşim sabah akşam sütü yumurtayı dayıyor bana boşa gitmemiş adamın emekleri :)
çeltik damarlarla alakalıymış damarlara bir baskı varmı varmış akışı etkileyen erken doğuma neden olabilecek birşeymiş

ayaklari ne tarafta peki ?
dr bana donmus bebek dedi gobekdeligmin biraz altindaydi kafasi seninki nasil ortalamis ki?
yan durusmu oluyor acep bu durus

canım doktorun gösterdi göbek deliğini üzerindeyki ayaklarıda aşağıdaydı düz duruyordu anlattığına göre

ooo maşallah prenses hanıma hayırlısı ile kucagına al inş
bebek erken dönmüş ,kızların canı tez oluyo benim kızımda öyleydi erkenden dönmüştü
korkma canım vakti gelince dogsun inş
ama bu çeltik anlamadım ona nedirki:26:

Merhaba Arkadaşlarımmm........

Keyifli, huzur verici,güzel hayırlı haberlerle dolu bir hafta olsun hepimize inş.....Çalışanlara da Allah kolaylık versin.....

anladım canım ay ben çok hoppa hareket ediyorum o zaman yaa :26: neler yapıyorum bi görsen aklın durur :)

ama hıc rahatsız olmadığım için sorun etmıyordum bir de pazara gittim pazarda kardesım tasıttırmdı ama eve kadar

bisürü poşet tasıdım he inanır mısın...ay dur dikkat edeyim ben o zaman eğilmeyım agır tasımayım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)

canım ne güzel doktorun baya ilgili demekki hangi hastane adı ne doktorun :)

inşallah bi sorun çıkarmaz canım :)

inşallah yıldız ya Amin hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah
canı tez olmasın benimde canımı tezlemesin ya :)))

Merhaba Arkadaşlarımmm........

Keyifli, huzur verici,güzel hayırlı haberlerle dolu bir hafta olsun hepimize inş.....Çalışanlara da Allah kolaylık versin.....

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

selam anneler ve kuzucukları
nasılsınız inş herkez idir
biz iyiz ogluş enteran hareketler yapılıyo farklı farklı dirsegini dizini falan sürüklüyo
işte böyle :26:
bu arada 81 olmamıza 1 gün kaldı çok şükür aslında 81 dende az olabilir
çünkü dr um 40.hafta dolmadan alırım dedi yani 26 ocakta deyilde 18 ocak da alırım dedigi için 81 den az ama yine kafam karışmasın diye 81 saymaya başlıcam inş

Son düzenleme:

bende bi tek bende var saniyordum 1-2aydir var ayakta kalinca buyuyor belirginlesiyor iyice cok cirkinnn ben doktora gostermedimde sormadimda carsamba kontrolum var bi sorayim bari ins dogumdan sonra geciyordur..

özeldekide devlttekide çok şükür iyi ilgili espirili doktorlar sakaryadayım ben doğumevine gidiyorum özelde altınova adında bir hastane

dikkat et ayşe ya hele sen nasıl yaprsın öyle hareketler tehlikeli olmasada yapma lütfen bak sonra bebişinde aynı hareketlerin fazlasını yapar yaramaz olur ona göre

ağır kaldırmakmı ayşe ben bir kilo bile almıyorum elime dünya yıkılsa almamda bebeğimden sağlımından önemlimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…