ne güzel olmuşlar öyleeeeeeeeeeee
sun kız seninki 2100 gram ne güzel 5 kilo doğurcan heralde kızzzzzzzzzzzzzz
aa sendemi aldın valla bravo.güle güle kullansın cimcimennnn
ohhh hayat size güzel vallaa tembel hatunlar siziii
bi temizlikcim bilee yokkkkkk benimmm
sen hangi beşikten almıştın cnm? güle güle kullanınnn
bende ev süpürcem ama kahvaltıdan sonra bi agırlık cöktü dötümü kaldıramıyom koltuktan :100:
bende onu tekmeye yoruyorum bilen varsa aynı cevaptan bende faydalanacam :)
selam canım hoşgldın :) maşallah tombişş kızınaa )
ne güzel kontorl ediyoalr dmek afferın onlara bazıalrı bastan savıyoalr ya çok gıcık oluyorum o zaman
canım inşallah bu centık bişeye sebep olmaz sağlıkla gelir tombiş kızınnn :) aa nıye eğilme dediler
eşimde benı eğilttirmıyo hıc ama ben eğiliyorum hıc sıkıntı cekmıyorum eğilirken halbu kı eğilmemek mı lazımmıs
canım ben belisin hayal modelinin büyüyen beşiğini aldım odamda ona benzeyen taşlı aynalı dolabım ve kitaplığım vardı zaten, beşiği de alınca odası tamamlandı kızımın işte bugün getirip kurucaklar bakalım :)
Eki Görüntüle 545818
amannın allah ım boğazım yanıyo gözlerim yaşarıyo burnum tıkanıooooo :O
inş hasta olmam, ağır geldi bu bayram tatili hava değişikliği :/
kızlar yaa benim bu sağ göğsümün altında çok farklı bi acı var ve yuvarlak şekilde uyuşuk. acaba bebeğimin kafası falan mı var?? özellikle yatarken otururken çok rahatsız ediyor :/
bir de bebek&çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? tavsiye ediceniz bişeyler var mı ?
güle güle kullan canım iyi günlerde..çok şık bir oda olacağa benziyor..
benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
aman ayşe dikkat et sorun olmasını bekleme şurada ne kadar zamanımız kaldıki az daha dikkat et canım
Amin küpeli hee ya anası babası ananesi sülele baskül :)
ayşecim geçmiş olsun tatlım bugün iyi haberlerini aldım sevindim.. sen rahat rahat eğilip kalkabilion mu ben eğilirken ölüm gibi gelio canım bana ya içerden batıo sanki bişiler...
30.hafta ve 2100 gram. Maşallah maşallahhhtam tosuncuk gelecek desene :)
sağol canım ıyıyım :)
ya ben eğilirken doğruruken uznaırken yürürüken hıcbı sıkıntı yasamıyorum yanı oncekı gundne fln
çok yorgunsam sadece öle hafıfı sıkıntı yasıorm ama genelde bişeyim yok yanı ay ay of of
olmuyorum yatarken sıkıntı cekıyorum sadece dönerken fln o kadar bi de çok yatınca cok rahatsız oluyorum
7-8 saatten fazla uyumussam her yerım agrıyo yatmak bana yaramıyo galiba :)
bi tek dun akşam utu yaparen çok rahatsız oldum kızım ıkı de bı kolunu bacagını göbeğime dayadıgından
baya bı rahatsız oldum ama o da anlık bişe bebek hareketınden kaynaklı
sendemi akaradasın cnm? hangi semt?
valla cnm ankarada heryerde bebe magazaları var.kızılay da filan cookkk magaza var ama pahalı geldi bana
en uygun satan yer ulus cıkrıkcılar yokuşu.pazarlıkta yapabiliyorsun hemde her marka var
hayır canım benim eşim ankaraya gidecekte bir yer isim verirsen uğrasın diye söylemiştim.
ya naz ismi cok demode degilmi? genelde ikinci isime naz koyuluyor gına geldi bana.
bence daha farklı alternatifler bulabilriisn.az önce yazdıgım isimler de fikir olabilir
ama yinede sen bilirisn cnm ,benimki fikir sadece
ah şu kasık ağrısı öncede koltuk yada yataktan kalkıncaydı artık benimki yürürsem iyi durunca ve oturup yatınca bebişte orda duruyor solum onun zaten ki ben geceleri sola bile yatamıyorum tepikliyor dön diye
bende de kramp normalde de olmaz ama ben hiç süt ve süt ürünü tüketemiyorum kızıyorum kendime dişetlerimde başladı ağrımaya bakalım zorlucaz artık kendimizi diyorum ama doğumda sezaryen olursada kalsiyum kanın durması için gerekiyormuş çok özeniyorum süt içiyorum diyenlere ama hamilelik öncesi içerdim çokça bende
bide sultancım bende dün vajınada baskı hatta şiş gibi bile hissettim ama oğluş yan gibi hem sağ hem sol vurabiliyor ay bizim daha 1haftamız var bebişi görmeye
AYŞE cim senin zeynep değilmiydi kız isminiz ay çok seviyorum ama bizim sülale ve komşularda zeynep kaynıyor ki karı koca ilk tercihimizdi biz hep kız düşününce hiç erkek ismi düşünmemiştik :)
bide sana yazmış ya suay benim ilkinde devlete başlamıştım kese ve kalp atışı duyamamış bazen 2 günde bazen 3günde bir özele renkli duplöre yolluyordu ve enson kalp atımı olmayınca kürtaj demişti özelde yaptırmak için gidince orda da kesen bozulmaya başlamış denmişti bu bebişte baştan kese güzel bulunup 3hafta sonra hiç bi santim bile kese büyumeyip bebişte gözükmeyince rankli ye veya vajınal muayene yapmayıp gene kürtaj demişti ama devlette hemen alalım demiyolar düşün diyor oarada sen özellerle görüşüyosun ama busefer araştırmaya gidince vajınal bakıcaz demişlerdi ve şükür bu günlerdeyiz eğer suaycım vajınal bakılmıyorsa 9hafta erken olabiliyor vajınal bakılıyorsa bişey diyemem ama öbür türlüde olsa kanama olana kadar bekle ve başka biriylede görüş bana tıpta ki bebek neden gelişmiyor diye gitiğim halde kanama olmamış bakmamız lazım demişlerdi inşallah senin minişte benzer abisine ve kavuşuruz hep beraber kuzularımıza
Küstüm hepinize
Küstüm hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?