2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
su perisi sana özelden msj atmak istedim fakat atamadım.mesaj kutun dolu

aa sendemi aldın valla bravo.güle güle kullansın cimcimennnn

tabi senin sölediğin gün hemen aldım ilk kuponu eşimin de hoşuna gitti sen evde uğraşma dedi ben hergün mağazaya gazete alıom zaten biriktiririm.. bayi de mağazamıza yakınmış zaten hemen kaydını yaptırdı orda geçende dedi bitti kuponlar 15 güne gelcekmiş :) saol canım senin de oğluş güle güle kullansın

canım konuşmuştuk bi ara ev büyük yardımcı olmadan bitmio işler.. bi de benim eşyalar biraz uğraştırıcı el halıları falan öle yıkatamıosun silinmesi lazım, senede bir de istanbuldaki fabrikasında yıkanıo, üç balkon katlanır cam sil sil sil bitmio falan filan işte normalde sadece cam halı koltuk silinirken alıodum yardımcı ama şimdi yetişemiom.. iki banyo bi normal wc temizle temizle bitmio, ben yardımcım olmazsa biterim yani... günlük banyo tuvalet temizleme sil süpür işlerini ben yapıom yine haftalık ince temizliğe gelio yardımcım...

canım ben belisin hayal modelinin büyüyen beşiğini aldım odamda ona benzeyen taşlı aynalı dolabım ve kitaplığım vardı zaten, beşiği de alınca odası tamamlandı kızımın işte bugün getirip kurucaklar bakalım :)

Eki Görüntüle 545818

ayşecim geçmiş olsun tatlım bugün iyi haberlerini aldım sevindim.. sen rahat rahat eğilip kalkabilion mu ben eğilirken ölüm gibi gelio canım bana ya içerden batıo sanki bişiler...

güle güle kullan canım iyi günlerde..çok şık bir oda olacağa benziyor..

amannın allah ım boğazım yanıyo gözlerim yaşarıyo burnum tıkanıooooo :O
inş hasta olmam, ağır geldi bu bayram tatili hava değişikliği :/

bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
hypnobirthing morgan yöntemi (normal doğum için şiddetle tavsiye edilen bir kiap)
ben ikisini de inceleyip sipariş ettim gelmelerini bekliyorum

şuanda da "çocukların uyku problemine dair çözümler" adındaki kitabı okuyorum

hepsinin yazaru yabancı

aman ayşe dikkat et sorun olmasını bekleme şurada ne kadar zamanımız kaldıki az daha dikkat et canım
Amin küpeli hee ya anası babası ananesi sülele baskül :)

dikkat eıdcem canım bundan sonra yaa :) sağol

ayşecim geçmiş olsun tatlım bugün iyi haberlerini aldım sevindim.. sen rahat rahat eğilip kalkabilion mu ben eğilirken ölüm gibi gelio canım bana ya içerden batıo sanki bişiler...

sağol canım ıyıyım :)

ya ben eğilirken doğruruken uznaırken yürürüken hıcbı sıkıntı yasamıyorum yanı oncekı gundne fln

çok yorgunsam sadece öle hafıfı sıkıntı yasıorm ama genelde bişeyim yok yanı ay ay of of

olmuyorum yatarken sıkıntı cekıyorum sadece dönerken fln o kadar bi de çok yatınca cok rahatsız oluyorum

7-8 saatten fazla uyumussam her yerım agrıyo yatmak bana yaramıyo galiba :)

bi tek dun akşam utu yaparen çok rahatsız oldum kızım ıkı de bı kolunu bacagını göbeğime dayadıgından

baya bı rahatsız oldum ama o da anlık bişe bebek hareketınden kaynaklı

maşallah canım aman iyi ol :) tatlım ütü yaparken benim kız da aynı herhalde şimdiden sevmiolar ütüyü cadılar bende dinlene dinlene yapıyorum mecburen.. bende gündüz çok yorulunca akşam oturup kalkarken canım yanıo, bi de ayakkabımı bağlarken bile eğilemiom batıo içime bişi... hmm bi de magnezyumumu içmeyi unuttuysam yatakta sağdan söle dönerken zorlanıom... onun dışında hop hop geziom bende sıkıntı yok allaha şükür.. ama bu eğilmek sıkıntılı walla...

belki dönmüştür canım.ama ben hissettinm kafa ağağıda zaten belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…