selam anneler ve kuzucukları
nasılsınız inş herkez idir
biz iyiz ogluş enteran hareketler yapılıyo farklı farklı dirsegini dizini falan sürüklüyo
işte böyle :26:
özeldekide devlttekide çok şükür iyi ilgili espirili doktorlar sakaryadayım ben doğumevine gidiyorum özelde altınova adında bir hastane
dikkat et ayşe ya hele sen nasıl yaprsın öyle hareketler tehlikeli olmasada yapma lütfen bak sonra bebişinde aynı hareketlerin fazlasını yapar yaramaz olur ona göre
ağır kaldırmakmı ayşe ben bir kilo bile almıyorum elime dünya yıkılsa almamda bebeğimden sağlımından önemlimi canım
kanserim ya ben her an doğum olabilir temennimiz 38-39. haftaya kadar beklemek ama olmayadabilir ne bileyim doktorlar alacağız normal doğum hayalleri kurma dedi
benim forum hayatım teee kızıma hamileyken başladıı.başka sitede yazışıyordum.
hamileyken başka cocukta olmadıgı için rahat rahat yazıyordum cokta keyifli oluyordu şuanki gibi
dogumdan hemen sonra annem yanımda kaldıgı için yine rahattım.
annem gidince eşekten düşmüş karpuza döndüm tabi :) bi kac gün bocaladım ama sonradan cok güzel düzenimi kurdum
bebek ilk dogdugunda zaten cok fazla uyur.size sadece onu emzirmek ve altını dgeiştirmek kalıyor.
ben geceden evimi toplardım ,sabah erken uynıp kızımı emzirirdim sonrasında işlerimi hallederdim ,yemegimi yapardım 3 saatimi almazdı iş olayım
sonrada akşama kadar kızımla ilgilenir kendim dinlenirdim ,forumada girerdim
yani bi düzen tuttuurursanız ,ve işlerinizi biriktirmezseniz cok rahat edersiniz her konuda
ben şuan halaa bu düzende devam ediyorum.akşam evimi toplayıp yattım
sabahta 7 de uyandım wc ,banyo balkonlarımı yıkadım
kahvaltımı hazırladım kızımn uyanmasını bekliyorum.kahvaltıdan sonra evi süpürüp silcem yemegimi yapcam.öglene kadar biter sonrasında rahatım :)
güçlü tekmeleri nerende hissediyorsan bebegin ayakları oradadır
ellerinin oldugu yer genelde daha zayıf hareket hissedersin.
bide bebegin başı yukardayken benim mide yanmam cok oluyordu.bayadır mide yanmalarım gecti.bebekte dönmüş zaten.alakası varmıdır bilemiyorum.
hoşgeldin cnm.nasıl gecti tatilin
bugün tam 30 diye hesaplıyoruz 30+0 yani masallah seninde oglusuna eşim sabah akşam sütü yumurtayı dayıyor bana boşa gitmemiş adamın emekleri :)
çeltik damarlarla alakalıymış damarlara bir baskı varmı varmış akışı etkileyen erken doğuma neden olabilecek birşeymiş
canım inan ki rahatsız olsam taısayamıycak gibi olsam ne bılıym bı akıslık hıssetsem kaldırmam ama hanı kaldıramıycam
gibi değildi onun ıcın tasıyodum....ılk zamnaalr bende bı kılo bile kaldırmıodm sonra tutununca deıdm bişi olmaz artık ama
dıkkat etmem lazım demekkı ya yorgunluk kolay kolay hıssetmıyorum anca yatıcam öle hıssederım yoruldugumu
hemende dinlenırım...eşimde çok kızıyo da ben abartıyo diyodum kendımı dışardan görmediğim için anlamıom demekki :26: :26: :26:
dikkat edeyım canım ay ıyı kı yazmıssın yoksa ben uyanmıycaktım hala hee tabıı kı bebegımdne önemli değil hiçbirisi zaten
eşim yapio edio yanı de ben kendım halledıodm ıste :S
mandiş maş .kızına
anası da tombiş değilki kime çekti acep
evt ya ben hissediyorum dakikalarca titriyo gibi şıçrama hareketi gibi oluyobugün bende hıçkırdıklarını öğrendim meğer içerde sık sık hıçkırıyorlarmış biz bunu hissediyormuşuz
benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
Maşallah Maşallahh Sübanallah
seninki daha tombikmiş ne güzel öpülür onlar ohh mis gibi
evt ya ben hissediyorum dakikalarca titriyo gibi şıçrama hareketi gibi oluyo
kızlar yaa benim bu sağ göğsümün altında çok farklı bi acı var ve yuvarlak şekilde uyuşuk. acaba bebeğimin kafası falan mı var?? özellikle yatarken otururken çok rahatsız ediyor :/
bir de bebek&çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? tavsiye ediceniz bişeyler var mı ?
allahın izniyle sağ sağlim kucağımıza alsak birde başka ne isteriz...
bi soru da ben sorayım bakalım bilen var mı
benim hamsiler öyle sert tekmeler atıyorki bazen tam vajinamın ağzında hissediyorum tekmeyi
sanki eli kolu bacağı çıkacak gibi oluyor
sizce bu tekmeden başka bişey olabilirmi
ben onu tekme sanıyordum bugün sıra beklerken kadınlardan duydum :)
geçen aylarda gittiğimde doktora sormuştum normal olur demişti o ağrı için aynısımı bilmiyorum ama ağrıdan çok sızıya yanmaya benziyor sanki
çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar adında adem güneş yazarı onu okuyorum sevdimde tavsiye edebilirim
sorma tatlım bu problem bizdede var.bende devamlı sessiz sakin kocamı en ufak bi hareketinde tersliyorum bağırıyorum.adama eziyet ediyorum resmen.sonrada üzülüyorum 2 gün önce hüngür hüngür ağladım.eşime hiç yapmadığım(yapılmamasııda gereken ) bişeyi yaptım kızgınlık halimle elimin tersiyle bitane patlattım suratınanasıl üzüldüm içerledim sonra napıyorum dedim içimden ,kıyamadımda ona başladım ağlamaya beni teselli etmeye çalışıyo bide kuzum kıyamam...bi değişik ruh halindeyi,m bu aralar hiç olmadığım kadar sinir var üstümde..ben böyle biri değildim.eşim lohusalığımdan çok korkuyor..haklı adam napsın çekilmez biri oldum çıktım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?