2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam anneler ve kuzucukları
nasılsınız inş herkez idir
biz iyiz ogluş enteran hareketler yapılıyo farklı farklı dirsegini dizini falan sürüklüyo
işte böyle :26:

bugün bende hıçkırdıklarını öğrendim meğer içerde sık sık hıçkırıyorlarmış biz bunu hissediyormuşuz

canım inan ki rahatsız olsam taısayamıycak gibi olsam ne bılıym bı akıslık hıssetsem kaldırmam ama hanı kaldıramıycam

gibi değildi onun ıcın tasıyodum....ılk zamnaalr bende bı kılo bile kaldırmıodm sonra tutununca deıdm bişi olmaz artık ama

dıkkat etmem lazım demekkı ya yorgunluk kolay kolay hıssetmıyorum anca yatıcam öle hıssederım yoruldugumu

hemende dinlenırım...eşimde çok kızıyo da ben abartıyo diyodum kendımı dışardan görmediğim için anlamıom demekki :26: :26: :26:

dikkat edeyım canım ay ıyı kı yazmıssın yoksa ben uyanmıycaktım hala hee tabıı kı bebegımdne önemli değil hiçbirisi zaten

eşim yapio edio yanı de ben kendım halledıodm ıste :S

Kızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.

maşallah canım enerjin hiç bitmesin )

hoşbuldum canımmm.. tatil gzüel geçti..memleketi özlemişiz çok... bayram olunca herkesi gördüm çok iyi geldi ) baya bi kilo aldıgımı hissediyorum..cuma günü kontrol var bakalım kaç kilo olmuşuz oğluşumla..özledim artık oğlumu bi göreyim
sen nasılsın nasıldı bayram

benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr

aman ayşe dikkat et sorun olmasını bekleme şurada ne kadar zamanımız kaldıki az daha dikkat et canım

mandiş maş .kızına
anası da tombiş değilki kime çekti acep

Amin küpeli hee ya anası babası ananesi sülele baskül :)

kızlar yaa benim bu sağ göğsümün altında çok farklı bi acı var ve yuvarlak şekilde uyuşuk. acaba bebeğimin kafası falan mı var?? özellikle yatarken otururken çok rahatsız ediyor :/

bir de bebek&çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? tavsiye ediceniz bişeyler var mı ?

evt ya ben hissediyorum dakikalarca titriyo gibi şıçrama hareketi gibi oluyo

ben onu tekme sanıyordum bugün sıra beklerken kadınlardan duydum :)

geçen aylarda gittiğimde doktora sormuştum normal olur demişti o ağrı için aynısımı bilmiyorum ama ağrıdan çok sızıya yanmaya benziyor sanki
çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar adında adem güneş yazarı onu okuyorum sevdimde tavsiye edebilirim

bi soru da ben sorayım bakalım bilen var mı

benim hamsiler öyle sert tekmeler atıyorki bazen tam vajinamın ağzında hissediyorum tekmeyi

sanki eli kolu bacağı çıkacak gibi oluyor

sizce bu tekmeden başka bişey olabilirmi

bende onu tekmeye yoruyorum bilen varsa aynı cevaptan bende faydalanacam :)

ne güzel olmuşlar öyleeeeeeeeeeee
sun kız seninki 2100 gram ne güzel 5 kilo doğurcan heralde kızzzzzzzzzzzzzz

evet canım sızı gibi birşey yanma da oluyor ben de gidince bi sorayım bakalım
kitap tavs için tşkler

bi tane patlattın ha üzme canım kendini arada benim de şöle bi tane patlatasım gelio eşime, helal olsun sana sen yapmışın şaka bi yana bizim de ruh halimiz belli onlar da azıcık anlayışlı olsunlar.. ne kdr stres yapmayalım desekte kafamızda kırk tane tilki dolaşıo kırkının da kuyruğunu birbirine değdirmemeye uğraşıoz.. öle erkekler gibi relax modda olamıoz, napalım onlar da azcık anlayışlı olup katlancaklar yapcak bişi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…