Küstüm hepinize
maşallah canım aman iyi ol :) tatlım ütü yaparken benim kız da aynı herhalde şimdiden sevmiolar ütüyü cadılarbende dinlene dinlene yapıyorum mecburen.. bende gündüz çok yorulunca akşam oturup kalkarken canım yanıo, bi de ayakkabımı bağlarken bile eğilemiom batıo içime bişi... hmm bi de magnezyumumu içmeyi unuttuysam yatakta sağdan söle dönerken zorlanıom... onun dışında hop hop geziom bende sıkıntı yok allaha şükür.. ama bu eğilmek sıkıntılı walla...
noldu kuzum????????
hayırdır canım ??
Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi
ayy cnm geçmiş olsunn yaa neden acaba yordun mu kendini ??
canım konuşmuştuk bi ara ev büyük yardımcı olmadan bitmio işler.. bi de benim eşyalar biraz uğraştırıcı el halıları falan öle yıkatamıosun silinmesi lazım, senede bir de istanbuldaki fabrikasında yıkanıo, üç balkon katlanır cam sil sil sil bitmio falan filan iştenormalde sadece cam halı koltuk silinirken alıodum yardımcı ama şimdi yetişemiom.. iki banyo bi normal wc temizle temizle bitmio, ben yardımcım olmazsa biterim yani... günlük banyo tuvalet temizleme sil süpür işlerini ben yapıom yine haftalık ince temizliğe gelio yardımcım...
canım ben belisin hayal modelinin büyüyen beşiğini aldım odamda ona benzeyen taşlı aynalı dolabım ve kitaplığım vardı zaten, beşiği de alınca odası tamamlandı kızımın işte bugün getirip kurucaklar bakalım :)
Eki Görüntüle 545818
bakalım son zamanlarda gelişimi böyle giderse tosuncuk gelecek ama bizde genetik... normal doğum biraz zorlar sadece ne yaparız bilmem artık..
Küstüm hepinize
Foto istiyorum odanın tamamını :)
Ben de kilo aldırıcam diye hayatımda ağzıma sürmediğim eti, löp löp burnumu tıkayıp yemeye çalışıyorum valla.
Karnın ve belin aynı anda ağrıyosa erken doğum tehdidi olabilir. Doktorunu aramanda fayda var tatlım !
Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim
iyiyim cnm sagol.benim bayram güzeldi.hoşbuldum canımmm.. tatil gzüel geçti..memleketi özlemişiz çok... bayram olunca herkesi gördüm çok iyi geldi) baya bi kilo aldıgımı hissediyorum..cuma günü kontrol var bakalım kaç kilo olmuşuz oğluşumla..özledim artık oğlumu bi göreyim
sen nasılsın nasıldı bayram
kızlar yaa benim bu sağ göğsümün altında çok farklı bi acı var ve yuvarlak şekilde uyuşuk. acaba bebeğimin kafası falan mı var?? özellikle yatarken otururken çok rahatsız ediyor :/
bir de bebek&çocuk gelişim kitapları okuyo musunuz? tavsiye ediceniz bişeyler var mı ?
iyiyim cnm sagol.benim bayram güzeldi.
eşinle tartışma konusu olan arkadaşına gittinmi onu merak ettim :))
daha önce okudugum kitap var.
trayc hogg yazarı. bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın ismi
netten almayı düşünüyorsan kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg,Melinda Blau,Gürer Okyar, , burayı tavsiye ederim
ben kıızımın tüm egitim kitaplarını burdan alıyorum.diger siteelere göre uygun fiyatları
birde ikili teklifleri var onlarda cazip oluyor.
etkili anne baba egitimi kitabıyla teklif verilmiş.o kitapta güzel bişiye benzyor.
bi tane patlattın haüzme canım kendini arada benim de şöle bi tane patlatasım gelio eşime, helal olsun sana sen yapmışın şaka bi yana bizim de ruh halimiz belli onlar da azıcık anlayışlı olsunlar.. ne kdr stres yapmayalım desekte kafamızda kırk tane tilki dolaşıo kırkının da kuyruğunu birbirine değdirmemeye uğraşıoz.. öle erkekler gibi relax modda olamıoz, napalım onlar da azcık anlayışlı olup katlancaklar yapcak bişi yok....
valla bölee hiçççç bişi anlamıyom benn.odasına kurulumu yapılıncaaa odanın resmini ceksen daha güzel olurrr :))
canım ben belisin hayal modelinin büyüyen beşiğini aldım odamda ona benzeyen taşlı aynalı dolabım ve kitaplığım vardı zaten, beşiği de alınca odası tamamlandı kızımın işte bugün getirip kurucaklar bakalım :)
Eki Görüntüle 545818
aladim canim ins yokolur biran once, gununde saglikla dogar insbugün tam 30 diye hesaplıyoruz 30+0 yani masallah seninde oglusuna eşim sabah akşam sütü yumurtayı dayıyor bana boşa gitmemiş adamın emekleri :)
çeltik damarlarla alakalıymış damarlara bir baskı varmı varmış akışı etkileyen erken doğuma neden olabilecek birşeymiş
dr banada gelecek ayin 15 ile 29 arasi dedi ama tekrar konusucam , normal dogum icin beklemek istiyorumselam anneler ve kuzucukları
nasılsınız inş herkez idir
biz iyiz ogluş enteran hareketler yapılıyo farklı farklı dirsegini dizini falan sürüklüyo
işte böyle :26:
bu arada 81 olmamıza 1 gün kaldı çok şükür aslında 81 dende az olabilir
çünkü dr um 40.hafta dolmadan alırım dedi yani 26 ocakta deyilde 18 ocak da alırım dedigi için 81 den az ama yine kafam karışmasın diye 81 saymaya başlıcam inş
dun bendede karnimda sadece vardi agri ama uyandiracak kadar oldu sanirim yalanci sanci benimkiKızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.
benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
Selam kızlar,bi acaibim ben bugün sarhoş gibi hiç bişe yapasım yok ellerim şiş gibi gelio bana bayadır böyle gerçi ayaklarımda filan hiç şişlik yok ama ellerim tombiş tombiş oldu acaba şişlik mi bu yoksa kilo aldım onun için mi bilmiyorum, 13 kilo aldım ben:44:
Dün sinemaya gittik Evim Sensin'e film kore filminden uyarlanmış başları biraz hızlı gelişti bana göre ama 2.yarısı çok güzel ve duygusaldı,zaten heran ağlamaya hazır olan ben salya sümük oluverdim.Gitmek isteyenlere tavsiye edebilirim gerçi duygusal olduğu için kimse ağlasın üzülsün istemem tabi ama film sonuçta, bebişler geldikten sonra uzun süre sinemada hayal olcak zaten hepimize.
Dün ben de gitmek istedim, eşim tamam dedi. Sonra "türü drammış sen üzülür ağlarsın şimdi ordan doğuma gitmeyelim" dedi,götürmedi beni :)
evet canim 2 cocukla zor oluyor ama sagolsun esim yardimci oluyo elinden geldigince..evet gerilince insanin karni acayip aciyor allahim sagsaglim kurtarsin hepimizi insallahh..Aynen geceleri cok kasiliyorum dedigin gibi suyum gelicek balon patlicak gibi hisstediyorum :18: cok geriliyor cünkü karnim acitiyor canimi..
Ben zaten sana imreniyorum 2 cocukla nasil geciriyorsun gebeligini seninde zorlu geciyor cünkü..
Ama dogsun totsuna totosuna saplaklar aticamyaramaz oglum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?