2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Küstüm hepinize

eneem ne oldu triptonik hatunnn

çok şükür canım :) aa bak ayakkabılarımı ben de bağlayamıyorum yanı eğiliyorum ama ayakkabı bağlıcak etcek kadar değil :)

eşim vrsa eşim bağlıyo o yoksa zorla kendım bağlıyorum napim bilekten fln bağlıyorum halledıorm öyle :)

buzdolabını silicektım ıste eğilmemem gerektiği için neyse kocişe yıkıcaz artık onu

Foto istiyorum odanın tamamını :)

bakalım son zamanlarda gelişimi böyle giderse tosuncuk gelecek ama bizde genetik... normal doğum biraz zorlar sadece ne yaparız bilmem artık..

Ben de kilo aldırıcam diye hayatımda ağzıma sürmediğim eti, löp löp burnumu tıkayıp yemeye çalışıyorum valla.

Küstüm hepinize

Karnın ve belin aynı anda ağrıyosa erken doğum tehdidi olabilir. Doktorunu aramanda fayda var tatlım !

Sıkıldı sanırım minik kuşum içeride.
Yarın 29. haftamıza başlıyoruz.
Az daha sabreder inşallah kuşum

Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim

Allah korusun canım yaa dikkat et kendine ama her ihtimale karşı kontrolün yoksa bu aralar doktorunu ara bakalım
inş sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz..seninle aşağı yukarı aynı haftalardayız.

Selam kızlar,bi acaibim ben bugün sarhoş gibi hiç bişe yapasım yok ellerim şiş gibi gelio bana bayadır böyle gerçi ayaklarımda filan hiç şişlik yok ama ellerim tombiş tombiş oldu acaba şişlik mi bu yoksa kilo aldım onun için mi bilmiyorum, 13 kilo aldım ben:44:

Dün sinemaya gittik Evim Sensin'e film kore filminden uyarlanmış başları biraz hızlı gelişti bana göre ama 2.yarısı çok güzel ve duygusaldı,zaten heran ağlamaya hazır olan ben salya sümük oluverdim.Gitmek isteyenlere tavsiye edebilirim gerçi duygusal olduğu için kimse ağlasın üzülsün istemem tabi ama film sonuçta, bebişler geldikten sonra uzun süre sinemada hayal olcak zaten hepimize.

Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi

canım gaz ancısı d abuna benzer agrı yapiyo gaz fln olmasın

dün bende de vardı öle hafıfı bı agrı gazdan mıs emeger gazdan kurtulunca o da gectı :)

iyiyim cnm sagol.benim bayram güzeldi.
eşinle tartışma konusu olan arkadaşına gittinmi onu merak ettim :))

daha önce okudugum kitap var.
trayc hogg yazarı. bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın ismi
netten almayı düşünüyorsan http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=442830 burayı tavsiye ederim
ben kıızımın tüm egitim kitaplarını burdan alıyorum.diger siteelere göre uygun fiyatları
birde ikili teklifleri var onlarda cazip oluyor.
etkili anne baba egitimi kitabıyla teklif verilmiş.o kitapta güzel bişiye benzyor.

hehe yok canım gitmedik :) arkadaş bizi ziyarete geldi görüştük, bir de hiç vakit olmadı evine gitmeye öyle olunca ben de tekrarlamadım artık )
ben de bu aralar yeni bi kitaba başlıcam senin kitabı da inceleyeyim tşkler
kitapyurdu güzel gerçekten de

yaa bende bazen işin cılkınıı çıkartıyorum .kabus gibi çöküyom eşimin üstüne :))
garibimin çıtı çıkmıyorr, o ölee alttan alıncada daha cok moralim bozuluyor yaw.bütün ayarlarım bozuldu benim :111:

valla bölee hiçççç bişi anlamıyom benn.odasına kurulumu yapılıncaaa odanın resmini ceksen daha güzel olurrr :))
bu arada sizin ne magazanız vardı.daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım şuan

aladim canim ins yokolur biran once, gununde saglikla dogar ins
dr banada gelecek ayin 15 ile 29 arasi dedi ama tekrar konusucam , normal dogum icin beklemek istiyorum
ama su batmaya e kadar dayanabilirim bilmiyorum
Kızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.
dun bendede karnimda sadece vardi agri ama uyandiracak kadar oldu sanirim yalanci sanci benimki
ama senin beldede varsa bir sor dr a

benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
topigin en tombiki olucak sanirim:)

selam kadınlar kulübü hatunları pek takılmıyorum diğer taraftayım çoğumlukla bi selam verip kaçim dedim.....:))))

Dün ben de gitmek istedim, eşim tamam dedi. Sonra "türü drammış sen üzülür ağlarsın şimdi ordan doğuma gitmeyelim" dedi,götürmedi beni :)

ayşeee bak bizim için ne diyorrrlarrr

YAY: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..

töbee yarabbim

KOÇ: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...

BOĞA: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! inatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!

iKiZLER: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşın-dakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

YENGEÇ: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!

ASLAN: Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.

BAŞAK: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

TERAZi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.

AKREP: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

YAY: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..

OĞLAK: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

KOVA: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?

BALIK: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte..

ALINTIDIR...

Dün ben de gitmek istedim, eşim tamam dedi. Sonra "türü drammış sen üzülür ağlarsın şimdi ordan doğuma gitmeyelim" dedi,götürmedi beni :)

:) dedim ya işte kesin ağlarsın, benim kocamın hiçbi fikri yoktu konusuyla ilgili ben tutturdum bugün buna gidcez die :)

evet canim 2 cocukla zor oluyor ama sagolsun esim yardimci oluyo elinden geldigince..evet gerilince insanin karni acayip aciyor allahim sagsaglim kurtarsin hepimizi insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…