bende çok sık yaşıyorum bu durumubi soru da ben sorayım bakalım bilen var mı
benim hamsiler öyle sert tekmeler atıyorki bazen tam vajinamın ağzında hissediyorum tekmeyi
sanki eli kolu bacağı çıkacak gibi oluyor
sizce bu tekmeden başka bişey olabilirmi
kendimize hiç dikkat etmiyoruz,naz yapmıyoruzcanım inan ki rahatsız olsam taısayamıycak gibi olsam ne bılıym bı akıslık hıssetsem kaldırmam ama hanı kaldıramıycam
gibi değildi onun ıcın tasıyodum....ılk zamnaalr bende bı kılo bile kaldırmıodm sonra tutununca deıdm bişi olmaz artık ama
dıkkat etmem lazım demekkı ya yorgunluk kolay kolay hıssetmıyorum anca yatıcam öle hıssederım yoruldugumu
hemende dinlenırım...eşimde çok kızıyo da ben abartıyo diyodum kendımı dışardan görmediğim için anlamıom demekki :26: :26: :26:
dikkat edeyım canım ay ıyı kı yazmıssın yoksa ben uyanmıycaktım hala hee tabıı kı bebegımdne önemli değil hiçbirisi zaten
eşim yapio edio yanı de ben kendım halledıodm ıste :S
maşallahhh tosuncuğunabenimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
genital bölgemde benimde varis var ağrısı doğum sonrası geçiyoryorucu bir haftasonunun ardından herkese merhaba..haftasonu boyaişini bitirdk.cumartesi günü yatakodası takımımız geldi.(herkes bebeğine oda alıyor bende kendime.eee 4.olucak kendimide ödüllendireyim dimi)içini sil,yerleştir vs.bayağı yoruldum.bide sağ kasığım ve bacağımın birleştiği yer ağrıyodu, aynada baktım tam genital bölgemde simsiyah bir damar çıkmış.varis olmuş yani.ayakta kalınca özellikle çok ağrıyor.gebelikte varis problemi yaşayan varmı.ben ilk defa yaşıyorum.doğumdan sonra geçiyomu..
spinal olucak benimallah hepimizin yardımcısı olsun nasıl doğum istiyorsunuz?
Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim
Kızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.
bu nasıl burc yorumu ayolKOÇ: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...
BOĞA: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! inatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!
iKiZLER: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşın-dakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!
ASLAN: Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.
BAŞAK: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?
TERAZi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.
AKREP: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
YAY: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..
OĞLAK: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
KOVA: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?
BALIK: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte..
ALINTIDIR...
Küstüm hepinize
Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim
slm canim allah hepimizin yardimcisi olsun az zaman kaldikca sikayetler artiyor bol bol dinlen kendini yorma canim benim..bu arada masallahh sübhanallahh kuzunaselam kızlar doktordan geldik devletteki randevuma gittik
ayrıntılıya girdik yine sol taraftaki çeltik devam ediyormuş tansiyon kontrolü dediler sürekli ölçtür bu haftadan sonra çıkması yüksek tek tarafta aylardır çeltiğin olmasına anlam veremediler damarlar baskı yapıyormuş iki tarfta olurmuş yada geçermiş benim kinin hala sürmesine anlam veremediler 3 doktor baktı
kan ilacı ve bebe aspirine devam et ayrıca tansiyon ölç en ufak oynamalarda hemen gel dediler
ters duruyormuş ağrıların normal sık tuvalete çıkman normal dönerken daha çok ağrın olacak hareketlerine dikkat ayakta durma eğilme bol bol dinlen dediler
kızım tosun olacak anlaşıldı 1650 gram olmuş
bizden böyle kızlar
kendimize hiç dikkat etmiyoruz,naz yapmıyoruz
bende oturma odamdan köşe koltuğu kendi başıma söküp misafir odama geçirip birde monte ettim
eşim akşamı söylendi durdu birde susmasını rica ettim:)
hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişleri inş.
KOÇ: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...
BOĞA: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! inatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!
iKiZLER: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşın-dakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!
ASLAN: Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.
BAŞAK: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?
TERAZi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.
AKREP: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
YAY: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..
OĞLAK: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
KOVA: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?
BALIK: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte..
ALINTIDIR...
ay inanmıyorum sana nasıl yaptın öle koltukları falan taşıdınbende çok sık yaşıyorum bu durumu
ama nette araştırdığımda çoğu hamile yaşıyormuş,rahatladım
bende oturma odamdan köşe koltuğu kendi başıma söküp misafir odama geçirip birde monte ettim
maşallahhh tosuncuğunane yiyip içiyorsun canım tiyo ver bize
genital bölgemde benimde varis var ağrısı doğum sonrası geçiyor
dr.una mutlaka bu durumu söyle canım.
spinal olucak benim
korkular normal canım
ilk hamileliğimde erken doğum yapacakmışım gibi gelirdi,tabi öyle birşey olmadı:)
bu hamileliğimde de aynısını hissediyorum
ayşeee bak bizim için ne diyorrrlarrr
töbee yarabbim
slm canim benim gecmis olsun..amin canim hepimiz saglikla aliriz insalahh kucaklarimiza..evet canim eksikler doguncada alinir allahim saglikla dogsunlarda gerisi bir günlük is dert etme kendine tekrar gecmis olsun bebegini saglikla sihatle alirsin insallahh kucagina..merhaba,
bende kısmetse ocak annesi olucam tabi bebiş beklemeye devam ederse...
18 gündür hastanedeyiz.erken doğum riskimiz var.geldiğimiz gün her an doğabilir dediler ama 18 gün oldu.ben umutluyum inşallah daha beklicek oğlum.
daha önce yoğun çalıştığım için takip edemiyordum forumu ama hastanede sohbetlerinizi okuma fırsatım oldu.bende katılmak istedim.
bende kıyafet alışverişini son aylara bırakmaya kararlıydım.ufak tefek bişeyler aldım ama çok değil.
şimdi hastanedeyim ve internetten bakıyorum ne alabilirim diye.Allahtan geçen ay 2 gün iznim vardı.eşimle onu değerlendirip yatak, uyku seti, gardrop, puset gibi büyükleri almıştık.
Annem hastanede benimle kalıyo o da yapamıyo alışveriş işini.artık eşim halledecek heralde ama ben gözümle görüp beğenip alamıcam diye biraz üzülüyorum.
sonrada diyorum ki bebişin sağlığı herşeyden önemli.nasıl olsa tamamlanır eksikler.
işte böyle kızlar.Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.(tabiki en hayırlı zamanda).
heh ben de o tipim işte kocama sölimde yapsın demek aklıma gelmıo yaparken goruncede kızıo
dün bende mutfagı temzılerken ıcerden snadalye aldım mutfaga geldım eşim koştı dur napiosn sen die
rafı düzelticem dedim ya bırak sen ver bana ben duzelteım olmaz böle aa iyi kı gelmısım fln dio
ne olcak yeaa diyorum ben de ne bılıym aklıma gelmıokı hıc :)
Selam kızlar,bi acaibim ben bugün sarhoş gibi hiç bişe yapasım yok ellerim şiş gibi gelio bana bayadır böyle gerçi ayaklarımda filan hiç şişlik yok ama ellerim tombiş tombiş oldu acaba şişlik mi bu yoksa kilo aldım onun için mi bilmiyorum, 13 kilo aldım ben:44:
Dün sinemaya gittik Evim Sensin'e film kore filminden uyarlanmış başları biraz hızlı gelişti bana göre ama 2.yarısı çok güzel ve duygusaldı,zaten heran ağlamaya hazır olan ben salya sümük oluverdim.Gitmek isteyenlere tavsiye edebilirim gerçi duygusal olduğu için kimse ağlasın üzülsün istemem tabi ama film sonuçta, bebişler geldikten sonra uzun süre sinemada hayal olcak zaten hepimize.
canım gaz ancısı d abuna benzer agrı yapiyo gaz fln olmasın
dün bende de vardı öle hafıfı bı agrı gazdan mıs emeger gazdan kurtulunca o da gectı :)
dun bendede karnimda sadece vardi agri ama uyandiracak kadar oldu sanirim yalanci sanci benimki
ama senin beldede varsa bir sor dr a
korkular normal canım
ilk hamileliğimde erken doğum yapacakmışım gibi gelirdi,tabi öyle birşey olmadı:)
bu hamileliğimde de aynısını hissediyorum
slm canim benimde gecengünolmustu bel ve karin agrisi adet sancisi gibi ikisi birden oldumu sakincali bende ogün korktum ama gecti sonra sen bir doktoruna sor canim benim gecmis olsun..
küsme kız..okudum canım ama geçmiş o kadar fazlaydı ki nerdeyse 20 sayfa..o yüzden tek alıntı yapamadım...
bana kalırsa sen tedbir amaçlı bir doktoruna danış canım..
KOÇ: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...
ALINTIDIR...
ya bende kendimi kısıtlamıyorum iş konusunda..her işimi kendim yapıyorum çok şükür..sadece ağır kaldırmıyorum ve tüllere falan uzanmıyorum..eşim bazen kızıyor beni neden beklemedin bana neden söylemedin diye..bende aman ne olacak diyorum o kadardan bişey olmaz..
ama aslında bu saatten sonra dikkat etmemiz gerekir..
Kizlar az önce geldim kontrolden alttan muayene eti özel bölgemin agridigini söyledim ayrica bakti ve ic rahim kisaligim devam ediyor kalkmiyorsun is yapmiyorsun dimi dedi bende asla kalkmiyorum dedimbide gezdigimi duysa
Bebegin herseyi iyi suyunu cok begendi kilosu 2 kilo olmus ve hala 1 hafta önden gidiyor diyor 2 hafta önce gittigimdede 2 hafta önden gidiyor demisti sun1 bebginin kac kilo aldugunu duysa kadin carpilmisa döner heralde
Dikkat ettim yememe icmeme dedim güzel dedi.. Kadin korkuta korkuta beni yemeden icmeden kesecek parmak kadar doguracam cocugumu
Bir form doldurdum dogum yapacagim hastaneye gidecek nasil dogum istedigim nasil oda istedigim vs.. vs.. suda istiyorum özel oda istiyorum kendime insAllah hayirlisiyla..
Bizden bu kadar kizlar
Yok kız gaz sancısını bilirim o başka
Öncelikle MANDALINACIM gecmis olsun.. Bebisinede masAllahHayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insAllah canim
SUN1 canim o ne kilo 30 haftalik bebektedoktorun tepki göstermiyor mu ? benim ki 1 2 hafta önde gidiyor diye demedigini birakmadi MasAllah sübhanAllah
Kizlar az önce geldim kontrolden alttan muayene eti özel bölgemin agridigini söyledim ayrica bakti ve ic rahim kisaligim devam ediyor kalkmiyorsun is yapmiyorsun dimi dedi bende asla kalkmiyorum dedimbide gezdigimi duysa
Bebegin herseyi iyi suyunu cok begendi kilosu 2 kilo olmus ve hala 1 hafta önden gidiyor diyor 2 hafta önce gittigimdede 2 hafta önden gidiyor demisti sun1 bebginin kac kilo aldugunu duysa kadin carpilmisa döner heralde
Dikkat ettim yememe icmeme dedim güzel dedi.. Kadin korkuta korkuta beni yemeden icmeden kesecek parmak kadar doguracam cocugumu
Bir form doldurdum dogum yapacagim hastaneye gidecek nasil dogum istedigim nasil oda istedigim vs.. vs.. suda istiyorum özel oda istiyorum kendime insAllah hayirlisiyla..
Bizden bu kadar kizlar
Naz naz diye konuştunuz naz yapasım geldi.
Küser miyim ben size hiç
evet canım ben de kısıtlamıyodum ama artık kısıtlayalım ya 30 lu haftalara geldık
sağlıkla doğururz ınsallaaahh :)
maşallah canım bebıse ay send e dıkkat et bak artık topikçe karar verıdk dıkkat ediciğizz :)
canım ben de bılıorm gaz sancısını da göbüşde bebek olunca baska tür bi ağrısı oluyomus
dün farkettımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?