2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bende çok sık yaşıyorum bu durumu
ama nette araştırdığımda çoğu hamile yaşıyormuş,rahatladım
kendimize hiç dikkat etmiyoruz,naz yapmıyoruz
bende oturma odamdan köşe koltuğu kendi başıma söküp misafir odama geçirip birde monte ettim
eşim akşamı söylendi durdu birde susmasını rica ettim:)
hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişleri inş.

benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
maşallahhh tosuncuğunane yiyip içiyorsun canım tiyo ver bize
genital bölgemde benimde varis var ağrısı doğum sonrası geçiyor
dr.una mutlaka bu durumu söyle canım.
allah hepimizin yardımcısı olsun nasıl doğum istiyorsunuz?
spinal olucak benim
Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim

korkular normal canım
ilk hamileliğimde erken doğum yapacakmışım gibi gelirdi,tabi öyle birşey olmadı:)
bu hamileliğimde de aynısını hissediyorum

Kızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.

slm canim benimde gecengünolmustu bel ve karin agrisi adet sancisi gibi ikisi birden oldumu sakincali bende ogün korktum ama gecti sonra sen bir doktoruna sor canim benim gecmis olsun..

[

bu nasıl burc yorumu ayol
benim eşimde yengeç adamcagız duymasın '''biliyodum zaten beni en sonUNda akıl hastası yaptın der''''töbe töbe

BU ARADA KIZLAR KULLANICI ADIM DEGİŞTİ BEN YILDIZIM AMA ARTIK MADAM COCOSH OLDUM

Son düzenleme:
Küstüm hepinize

Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim

küsme kız..okudum canım ama geçmiş o kadar fazlaydı ki nerdeyse 20 sayfa..o yüzden tek alıntı yapamadım...

bana kalırsa sen tedbir amaçlı bir doktoruna danış canım..

slm canim allah hepimizin yardimcisi olsun az zaman kaldikca sikayetler artiyor bol bol dinlen kendini yorma canim benim..bu arada masallahh sübhanallahh kuzunakilosu cok iiy tombis yerim ben onu..

canım ya nasıl cesaret ettin o kadarına..Allah korusun kız hiç koltuk kaldırılırmı?

yaa çok güldüm hepsine akrep: ama eninde sonun da korkunç cinayete kurban gidecekmişim ben :/ eşim başak onun için söylenenler uyuyor

ay inanmıyorum sana nasıl yaptın öle koltukları falan taşıdın

eheueheu ay neydı bunun adı asabi astrolog muydu böle yorumalr oluyodu hep

heh ben de o tipim işte kocama sölimde yapsın demek aklıma gelmıo yaparken goruncede kızıo

dün bende mutfagı temzılerken ıcerden snadalye aldım mutfaga geldım eşim koştı dur napiosn sen die

rafı düzelticem dedim ya bırak sen ver bana ben duzelteım olmaz böle aa iyi kı gelmısım fln dio

ne olcak yeaa diyorum ben de ne bılıym aklıma gelmıokı hıc :)

slm canim benim gecmis olsun..amin canim hepimiz saglikla aliriz insalahh kucaklarimiza..evet canim eksikler doguncada alinir allahim saglikla dogsunlarda gerisi bir günlük is dert etme kendine tekrar gecmis olsun bebegini saglikla sihatle alirsin insallahh kucagina..

ya bende kendimi kısıtlamıyorum iş konusunda..her işimi kendim yapıyorum çok şükür..sadece ağır kaldırmıyorum ve tüllere falan uzanmıyorum..eşim bazen kızıyor beni neden beklemedin bana neden söylemedin diye..bende aman ne olacak diyorum o kadardan bişey olmaz..
ama aslında bu saatten sonra dikkat etmemiz gerekir..

slm canim endiselenme bu aylardan sonra sismeler normal ama sen sadece ellerim diyorsun canim bir doktora sor bakalim ellerini kendine iiy bak canim benim son aylar geldikce sorunlar hiccc bitmiycek anlasilan..

Öncelikle MANDALINACIM gecmis olsun.. Bebisinede masAllah Hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insAllah canim

SUN1 canim o ne kilo 30 haftalik bebekte doktorun tepki göstermiyor mu ? benim ki 1 2 hafta önde gidiyor diye demedigini birakmadi MasAllah sübhanAllah

Kizlar az önce geldim kontrolden alttan muayene eti özel bölgemin agridigini söyledim ayrica bakti ve ic rahim kisaligim devam ediyor kalkmiyorsun is yapmiyorsun dimi dedi bende asla kalkmiyorum dedim bide gezdigimi duysa

Bebegin herseyi iyi suyunu cok begendi kilosu 2 kilo olmus ve hala 1 hafta önden gidiyor diyor 2 hafta önce gittigimdede 2 hafta önden gidiyor demisti sun1 bebginin kac kilo aldugunu duysa kadin carpilmisa döner heralde

Dikkat ettim yememe icmeme dedim güzel dedi.. Kadin korkuta korkuta beni yemeden icmeden kesecek parmak kadar doguracam cocugumu

Bir form doldurdum dogum yapacagim hastaneye gidecek nasil dogum istedigim nasil oda istedigim vs.. vs.. suda istiyorum özel oda istiyorum kendime insAllah hayirlisiyla..

Bizden bu kadar kizlar

canım gaz ancısı d abuna benzer agrı yapiyo gaz fln olmasın

dün bende de vardı öle hafıfı bı agrı gazdan mıs emeger gazdan kurtulunca o da gectı :)

Yok kız gaz sancısını bilirim o başka

dun bendede karnimda sadece vardi agri ama uyandiracak kadar oldu sanirim yalanci sanci benimki
ama senin beldede varsa bir sor dr a

Sordum çok fazla ayakta kalma ve ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin dedi
Bu kadar. Birde magnezyumunu lütfen ihmal etme dedi

korkular normal canım
ilk hamileliğimde erken doğum yapacakmışım gibi gelirdi,tabi öyle birşey olmadı:)
bu hamileliğimde de aynısını hissediyorum

Birde bende rahim ağzı kısalığı var.
Risk gurubundayım zaten.
Aman şu işten bir ayrılsaydım.
Bacaklarımı kısıp oturacağım inşallah...

slm canim benimde gecengünolmustu bel ve karin agrisi adet sancisi gibi ikisi birden oldumu sakincali bende ogün korktum ama gecti sonra sen bir doktoruna sor canim benim gecmis olsun..

Dinliyorum kendimi. Evet ikisi birden. Yarın falan bir sorayım olmazsa

küsme kız..okudum canım ama geçmiş o kadar fazlaydı ki nerdeyse 20 sayfa..o yüzden tek alıntı yapamadım...

bana kalırsa sen tedbir amaçlı bir doktoruna danış canım..

Naz naz diye konuştunuz naz yapasım geldi.
Küser miyim ben size hiç

Bende YAY burcuyum hicte senin düsündügün gibi degil bu astrolog üsütmüs, kendini begenmis, ukala dümbelegi

evet canım ben de kısıtlamıyodum ama artık kısıtlayalım ya 30 lu haftalara geldık

sağlıkla doğururz ınsallaaahh :)

maşallah canım bebıse ay send e dıkkat et bak artık topikçe karar verıdk dıkkat ediciğizz :)

Yok kız gaz sancısını bilirim o başka

canım ben de bılıorm gaz sancısını da göbüşde bebek olunca baska tür bi ağrısı oluyomus

dün farkettımm :)

canım dikkat et kendine..bebek ne kadar geç gelirse o kadar fazla gelişir canım..maşallah senin bebeğinin kilosuda haftasına göre iyi..

evet yurtdışında suda doğum öneriliyor..çok kolay oluyormuş..Allah gönlüne göre versin..

Naz naz diye konuştunuz naz yapasım geldi.
Küser miyim ben size hiç

evet canım biliyorum sen bize küsmezsin..

Yat yat karpuza döndüm ayse be ben sizin kadar bile ayakta durmuyorum dr kalsa 7 dk dan fazla kalmiyacakmisim ayakta az biraz markete felan gidip cabucak eve geliyorum bisey alacaksak arabayla gidip geliyorum ona bile fazla diyor bende söylemiyorum hep yatiyorum diyorum

canım bebişin hareketleri nasıl merak ettim hiç bahsetmedin o günden sonra,
devam ediyo dimi, nasıl daha yoğun hissedebiliomusun artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…