- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
canım dikkat et kendine..bebek ne kadar geç gelirse o kadar fazla gelişir canım..maşallah senin bebeğinin kilosuda haftasına göre iyi..
evet yurtdışında suda doğum öneriliyor..çok kolay oluyormuş..Allah gönlüne göre versin..
Öncelikle MANDALINACIM gecmis olsun.. Bebisinede masAllahHayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insAllah canim
SUN1 canim o ne kilo 30 haftalik bebektedoktorun tepki göstermiyor mu ? benim ki 1 2 hafta önde gidiyor diye demedigini birakmadi MasAllah sübhanAllah
Kizlar az önce geldim kontrolden alttan muayene eti özel bölgemin agridigini söyledim ayrica bakti ve ic rahim kisaligim devam ediyor kalkmiyorsun is yapmiyorsun dimi dedi bende asla kalkmiyorum dedimbide gezdigimi duysa
Bebegin herseyi iyi suyunu cok begendi kilosu 2 kilo olmus ve hala 1 hafta önden gidiyor diyor 2 hafta önce gittigimdede 2 hafta önden gidiyor demisti sun1 bebginin kac kilo aldugunu duysa kadin carpilmisa döner heralde
Dikkat ettim yememe icmeme dedim güzel dedi.. Kadin korkuta korkuta beni yemeden icmeden kesecek parmak kadar doguracam cocugumu
Bir form doldurdum dogum yapacagim hastaneye gidecek nasil dogum istedigim nasil oda istedigim vs.. vs.. suda istiyorum özel oda istiyorum kendime insAllah hayirlisiyla..
Bizden bu kadar kizlar
Amin canim benim sagol
Öyle canim ama ben normalde cok gezen biriyim yatmak beni bunaltiyor is güc yapmiyorum esim yapiyor sagolsun yemek cogunlukla hazir aliyor ben sadece az biraz dolanmak istiyorum o kadar...
Evet canim kolay oluyormus bende basaririm insAllah dr suda dogumlarda cogunlukla yarida birakip cikiyorlar kaciyorlar dayanamiyorlar deditamamen dogal oldugu icin.. belden asagi uyusturmak istiyorlarmis acidan..
Eger suyun disinda baska bir secenek istersen sec dedi bende istemiyorum dedim sonradan belde agri birakabiliyormus o yöntem dogal olsun olcaksa nasilsa normal olacak bunca aciyi cekiyorum onuda cekerim bebeisim icin
Yat yat karpuza döndüm ayse beben sizin kadar bile ayakta durmuyorum dr kalsa 7 dk dan fazla kalmiyacakmisim ayakta az biraz markete felan gidip cabucak eve geliyorum bisey alacaksak arabayla gidip geliyorum ona bile fazla diyor bende söylemiyorum hep yatiyorum diyorum
Allah eşlerimizden razı olsun canım..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..
canım bebişin hareketleri nasıl merak ettim hiç bahsetmedin o günden sonra,
devam ediyo dimi, nasıl daha yoğun hissedebiliomusun artık?
dikkat et canim kendine aman banada dedi hep yat dinlen ama cocuklarla olmuyor benim doktorda duymasin bakalim carsamba gidicez kuzumu gösterir insallahh..masallahh sübhanallah kuzunaÖncelikle MANDALINACIM gecmis olsun.. Bebisinede masAllahHayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insAllah canim
SUN1 canim o ne kilo 30 haftalik bebektedoktorun tepki göstermiyor mu ? benim ki 1 2 hafta önde gidiyor diye demedigini birakmadi MasAllah sübhanAllah
Kizlar az önce geldim kontrolden alttan muayene eti özel bölgemin agridigini söyledim ayrica bakti ve ic rahim kisaligim devam ediyor kalkmiyorsun is yapmiyorsun dimi dedi bende asla kalkmiyorum dedimbide gezdigimi duysa
Bebegin herseyi iyi suyunu cok begendi kilosu 2 kilo olmus ve hala 1 hafta önden gidiyor diyor 2 hafta önce gittigimdede 2 hafta önden gidiyor demisti sun1 bebginin kac kilo aldugunu duysa kadin carpilmisa döner heralde
Dikkat ettim yememe icmeme dedim güzel dedi.. Kadin korkuta korkuta beni yemeden icmeden kesecek parmak kadar doguracam cocugumu
Bir form doldurdum dogum yapacagim hastaneye gidecek nasil dogum istedigim nasil oda istedigim vs.. vs.. suda istiyorum özel oda istiyorum kendime insAllah hayirlisiyla..
Bizden bu kadar kizlar
canım ben söliyim onu sana o titremenin anlamı bebeğinin hıçkırması çok tuhaf oluyo dimi ben o anda izlemeye bayılıyorum :))))))Tatlım benim, sağol sorduğun için.
Öyle günde 5 kere 10 kere hissetmiyorum ama 1-2 kez, sadece akşam sırt üstü yatarken 1-2 kere vuruyo. ama sertleşti gibi tekmesi. Gündüz bişey hissetmiyorum. Tekmesi de sadece karnımın altında, karnımın başka hiçbir yerinde bişey hissetmiyorum. Altta, hatta vajinaya doğru vuruyo.
Onun haricinde de henüz tanımadığım bir titreme oluyo, o nedir bilmiyorum. karnımın bi sağı bi solu aynı anda titriyo.
Bilemedim :26:
aa bittimi kuponları.eşim işyerinde biriktiriyorduu hiçde söleemedi.ben bi hatırlatayım onu
oglun güle güle kullansın oyuncagını cnm
biz gazete kuponlarıyla o kadar cok şey aldıkki kızımıza.hepsine cokk kaliteli cıktı
gerçekten güzelmiş hatırlat canım çünkü dinazor buayın 23mü 28ine kadar dağırılacak endelescim sende tavşanı birikktirmişsin güle güle kullansın prensesin oda 23ünden sonra dağıtılacakmış
ay geriden başladım yine okumaya haftasonu cicişler alınıp pzt konuluyor ya seviyorum pzt salıyı ama biz koyamıyoruz burda teyzoşlarına gösteriyorum yeni birine gittik kucağa alıştırma rahat edersin diyolar ama komşularda bebiş yok hepsi sevmeye bekliyor biz bakarız diyolar gecede herkez kaçargerçi karıkoca bizde buldumcuk olmazsak bu yaştan sonra
aherdo bende 4 ay önceydi galiba ilk ayrıntılı ultroson çektirdiğimde solta çeltik var diyordu o günden sonra takibe aldılar her ay ayrıntılıya giriyorum sonucuna göre bebe aspirini verdiler hareket ilaç filan verdiler bugün yine randevum vardı çeltik hala duruyor doktor anlam veremedi normalde bu çeltik dedikleri iki tarafta olurmuş yada tek tarafta olursada geçermiş bu kadar uzun zaamn sürmezmiş yine kontrollere devam tansiyona neden olabilir dediler sürekli onun kontrolünü yapmamı önerdiler başka birşeye yoramadılar durum bu aherdo
dikkat eıdcem canım bundan sonra yaa :) sağol
sağol canım ıyıyım :)
ya ben eğilirken doğruruken uznaırken yürürüken hıcbı sıkıntı yasamıyorum yanı oncekı gundne fln
çok yorgunsam sadece öle hafıfı sıkıntı yasıorm ama genelde bişeyim yok yanı ay ay of of
olmuyorum yatarken sıkıntı cekıyorum sadece dönerken fln o kadar bi de çok yatınca cok rahatsız oluyorum
7-8 saatten fazla uyumussam her yerım agrıyo yatmak bana yaramıyo galiba :)
bi tek dun akşam utu yaparen çok rahatsız oldum kızım ıkı de bı kolunu bacagını göbeğime dayadıgından
baya bı rahatsız oldum ama o da anlık bişe bebek hareketınden kaynaklı
Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi
Bizden bu kadar kizlar
Yok kız gaz sancısını bilirim o başka
Sordum çok fazla ayakta kalma ve ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin dedi
Bu kadar. Birde magnezyumunu lütfen ihmal etme dedi
Birde bende rahim ağzı kısalığı var.
Risk gurubundayım zaten.
Aman şu işten bir ayrılsaydım.
Bacaklarımı kısıp oturacağım inşallah...
Dinliyorum kendimi. Evet ikisi birden.Yarın falan bir sorayım olmazsa
Naz naz diye konuştunuz naz yapasım geldi.
Küser miyim ben size hiç
canım ben söliyim onu sana o titremenin anlamı bebeğinin hıçkırması çok tuhaf oluyo dimi ben o anda izlemeye bayılıyorum :))))))
Tatlım benim, sağol sorduğun için.
Öyle günde 5 kere 10 kere hissetmiyorum ama 1-2 kez, sadece akşam sırt üstü yatarken 1-2 kere vuruyo. ama sertleşti gibi tekmesi. Gündüz bişey hissetmiyorum. Tekmesi de sadece karnımın altında, karnımın başka hiçbir yerinde bişey hissetmiyorum. Altta, hatta vajinaya doğru vuruyo.
Onun haricinde de henüz tanımadığım bir titreme oluyo, o nedir bilmiyorum. karnımın bi sağı bi solu aynı anda titriyo.
Bilemedim :26:
canım ben söliyim onu sana o titremenin anlamı bebeğinin hıçkırması çok tuhaf oluyo dimi ben o anda izlemeye bayılıyorum :))))))
dikkat et canim kendine aman banada dedi hep yat dinlen ama cocuklarla olmuyor benim doktorda duymasin bakalim carsamba gidicez kuzumu gösterir insallahh..masallahh sübhanallah kuzunakilosuda iyimis kendine iiyi bakcanim kacamak yapma bak :1dinlen bol bol seni..
selam kızlaar nasılsınız bakalım..
sabahtan beri biraz biraz bakıyorum, gecmişe tam bakamadım..
c.tesi pazar cok hareketli gecti benim, sürekli yürüdük, hareket ettik güzeldi..
ama eve gelince anladım yorulduğumu..
sol kasığım cok ağrıyor hareket edince.. dr um normal demişti o yüzden cok takmıyorum..
c.tesi bir saat kadar yürüdük eşimle nasıl yorulmuşum ama offf...
eve geldik duş aldım yattım uyumuşum.. balık almıştık eşim onları yapmış hazırlamış masayı, uyandırdı beni ama külçe gibiydim resmen..
yedim yine uzandım koltuğa cok fena olmuşum.. bir de yürüyüşten sonra elerim şişmişti (sallamaktan heralde) ama öyle böyle değil balon gibi oldular bi garipti
pazar da taziyeye gittik bir aile dostumuz vefat etmişti.. mekanı cennet olsun öyle iyi adam tanımamıştım.. 2 ay içinde kaybettik.. eşi cok üzgündü.. cocukları da yok, olmamış daha doğrusu.. o benim herşeyimdi dedi.. ağla ağla cok fena oldum..
ordan da alışverişe gittik, bana ciciler aldık.. oğlumun bir sürü eksiği gediği var ben hala kendime hırka, eşofman alıyorum
eve geldik tabi ben yine yorgun attım kendimi koltuğa.. valla bu hamilelik zor işmiş yaa..
sizlerde ne var ne yok bakayım, sormak icin gec kalmış olabilirim ama işlerimi ancak toparladım
ayşecim noldu bir rahatsızlık mı gecirdin sen.. iki gün gecmişe bakamadım fransız kaldım yahu :44:
selam kızlaar nasılsınız bakalım..
sabahtan beri biraz biraz bakıyorum, gecmişe tam bakamadım..
c.tesi pazar cok hareketli gecti benim, sürekli yürüdük, hareket ettik güzeldi..
ama eve gelince anladım yorulduğumu..
sol kasığım cok ağrıyor hareket edince.. dr um normal demişti o yüzden cok takmıyorum..
c.tesi bir saat kadar yürüdük eşimle nasıl yorulmuşum ama offf...
eve geldik duş aldım yattım uyumuşum.. balık almıştık eşim onları yapmış hazırlamış masayı, uyandırdı beni ama külçe gibiydim resmen..
yedim yine uzandım koltuğa cok fena olmuşum.. bir de yürüyüşten sonra elerim şişmişti (sallamaktan heralde) ama öyle böyle değil balon gibi oldular bi garipti
pazar da taziyeye gittik bir aile dostumuz vefat etmişti.. mekanı cennet olsun öyle iyi adam tanımamıştım.. 2 ay içinde kaybettik.. eşi cok üzgündü.. cocukları da yok, olmamış daha doğrusu.. o benim herşeyimdi dedi.. ağla ağla cok fena oldum..
ordan da alışverişe gittik, bana ciciler aldık.. oğlumun bir sürü eksiği gediği var ben hala kendime hırka, eşofman alıyorum
eve geldik tabi ben yine yorgun attım kendimi koltuğa.. valla bu hamilelik zor işmiş yaa..
dr demişken yarın kontrolum var benim de.. tabi doğuran birileri olmassa yine.. perşembeden beri kadınlar sıraya girmiş gibi doğruyuolar.
bi durun diyesim geliyo ya, mola verin kardeşim oğlumu göremedim sizin yüzünüzden yaaaaaaaa
oyy kıyamam sana beeeeeeeeenn hemen de kapris yaparmış
ilgilenmediler mi seninleeeeeeee
evet canim bende cokk dinliyorum kendimi dinledikce birde alt tarafta batmalar oldukca amn simdi birsey olcak aman suyum gelcek diye korkuyorum karnim tas gibi kesiliyor kasilmalar oluyur allah hepimizin yardimcisi olsun canim bir avazda alalim insalllahh bebisleri kucaklarimiza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?