2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Amin canim benim sagol

Öyle canim ama ben normalde cok gezen biriyim yatmak beni bunaltiyor is güc yapmiyorum esim yapiyor sagolsun yemek cogunlukla hazir aliyor ben sadece az biraz dolanmak istiyorum o kadar...

Evet canim kolay oluyormus bende basaririm insAllah dr suda dogumlarda cogunlukla yarida birakip cikiyorlar kaciyorlar dayanamiyorlar dedi tamamen dogal oldugu icin.. belden asagi uyusturmak istiyorlarmis acidan..

Eger suyun disinda baska bir secenek istersen sec dedi bende istemiyorum dedim sonradan belde agri birakabiliyormus o yöntem dogal olsun olcaksa nasilsa normal olacak bunca aciyi cekiyorum onuda cekerim bebeisim icin

tepki vermiyor ama bizde genetik eşimin tarafıda benim tarafımda herkes uzun yapılı çocuklarda öyle doğuyor bizde...

Allah eşlerimizden razı olsun canım..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..

aslında haklısın canım hıc yatılmıyo ya ben de fazladan yatarsam her tarafım agrıo

ama gezıyosam ayaktaysam agrım sızım olmuo :)

napcan accuk beyaz yalan atıcan doktora eheheh

canım bebişin hareketleri nasıl merak ettim hiç bahsetmedin o günden sonra,
devam ediyo dimi, nasıl daha yoğun hissedebiliomusun artık?

Tatlım benim, sağol sorduğun için.

Öyle günde 5 kere 10 kere hissetmiyorum ama 1-2 kez, sadece akşam sırt üstü yatarken 1-2 kere vuruyo. ama sertleşti gibi tekmesi. Gündüz bişey hissetmiyorum. Tekmesi de sadece karnımın altında, karnımın başka hiçbir yerinde bişey hissetmiyorum. Altta, hatta vajinaya doğru vuruyo.

Onun haricinde de henüz tanımadığım bir titreme oluyo, o nedir bilmiyorum. karnımın bi sağı bi solu aynı anda titriyo.

Bilemedim
:26:

dikkat et canim kendine aman banada dedi hep yat dinlen ama cocuklarla olmuyor benim doktorda duymasin bakalim carsamba gidicez kuzumu gösterir insallahh..masallahh sübhanallah kuzunakilosuda iyimis kendine iiyi bakcanim kacamak yapma bak :1dinlen bol bol seni..

canım ben söliyim onu sana o titremenin anlamı bebeğinin hıçkırması çok tuhaf oluyo dimi ben o anda izlemeye bayılıyorum :))))))

selam kızlaar nasılsınız bakalım..
sabahtan beri biraz biraz bakıyorum, gecmişe tam bakamadım..
c.tesi pazar cok hareketli gecti benim, sürekli yürüdük, hareket ettik güzeldi..
ama eve gelince anladım yorulduğumu..
sol kasığım cok ağrıyor hareket edince.. dr um normal demişti o yüzden cok takmıyorum..
c.tesi bir saat kadar yürüdük eşimle nasıl yorulmuşum ama offf...
eve geldik duş aldım yattım uyumuşum.. balık almıştık eşim onları yapmış hazırlamış masayı, uyandırdı beni ama külçe gibiydim resmen..
yedim yine uzandım koltuğa cok fena olmuşum.. bir de yürüyüşten sonra elerim şişmişti (sallamaktan heralde) ama öyle böyle değil balon gibi oldular bi garipti
pazar da taziyeye gittik bir aile dostumuz vefat etmişti.. mekanı cennet olsun öyle iyi adam tanımamıştım.. 2 ay içinde kaybettik.. eşi cok üzgündü.. cocukları da yok, olmamış daha doğrusu.. o benim herşeyimdi dedi.. ağla ağla cok fena oldum..
ordan da alışverişe gittik, bana ciciler aldık.. oğlumun bir sürü eksiği gediği var ben hala kendime hırka, eşofman alıyorum
eve geldik tabi ben yine yorgun attım kendimi koltuğa.. valla bu hamilelik zor işmiş yaa..

sizlerde ne var ne yok bakayım, sormak icin gec kalmış olabilirim ama işlerimi ancak toparladım

dikkat et kendine canım.. tansiyonunu da ölç inşallah sonuna kadar güzel güzel gider herşey..
ama bu çeltik dışında bir sorun yok anladığım kadarı ile, bebeğin de iyiymiş maşallah, sağ salim kucaklarız inşallah hepimiz bebeklerimizi (amiiiiiin)...

ayşecim noldu bir rahatsızlık mı gecirdin sen.. iki gün gecmişe bakamadım fransız kaldım yahu :44:

Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi

oyy kıyamam sana beeeeeeeeenn hemen de kapris yaparmış

ilgilenmediler mi seninleeeeeeee

maşallah canım, haberler iyi sende :)))
dikkat et sen yine de fazla ayakta kalmamaya calış, dr lar bişey sölüyorsa bir bildikleri vardır mutlaka, valla ben harfiyen uyuyorum sölediği herşeye..
belki de dr umu ccok sevdiğimden bilmiyorum kiiiiii

dr demişken yarın kontrolum var benim de.. tabi doğuran birileri olmassa yine.. perşembeden beri kadınlar sıraya girmiş gibi doğruyuolar.
bi durun diyesim geliyo ya, mola verin kardeşim oğlumu göremedim sizin yüzünüzden yaaaaaaaa

evet canim bende cokk dinliyorum kendimi dinledikce birde alt tarafta batmalar oldukca amn simdi birsey olcak aman suyum gelcek diye korkuyorum karnim tas gibi kesiliyor kasilmalar oluyur allah hepimizin yardimcisi olsun canim bir avazda alalim insalllahh bebisleri kucaklarimiza..

canım ben söliyim onu sana o titremenin anlamı bebeğinin hıçkırması çok tuhaf oluyo dimi ben o anda izlemeye bayılıyorum :))))))

evet çok tuhaf, pıtı pıtı bişeyler oluyo. ama ben izleyemiyorum, dışardan görünmüyo ya da ben göbeği göremiyorum, ondan :)

hıçkırması mı ? ayy yerim onun hıçkırıklarını yaa

gündüz hareket halindeyken hissetmemen normal biliyosun zaten genelde uzandığımızda çok hareketleniyorlar,o titreme olayı bende de oluyor cnm ara ara 2sn filan böyle sallanıyo resmen karnım biraz araştırdığım kadarıyla bebek bu haftalarda irkilirmiş,hıçkırırmış bu hıçkırık olmadığına göre muhtemelen uyanınca filan irkiliyor kuzucuklarımız

hıçkırmasında sistemli bir şekilde pıt pıt atıo karnın onun dışında birde titreme oluyor bende ,bence chekirdekk'in bahsettiği hıçkırık diil canımcım kısa sürüyor bu birden sallanıo sarsılıo karnın titrio yani,irkiliyomuş işte bebişler sanırım

Sagol tatlim insAllah iyi haberlerle gelirsin sende bende seni

yok canım bsıeyım yok sadece az usutmsutum cumartesı gelmedım ıse dınlendım topalrandım cok sukur :)

canım yuruyunce benımde ellerimi salladııgm ıcın ellerım sısıo

bu arada basınzı sağolsun Allah gerıde kalanlarına sabır verısnn

teşekkür ederiz canım iyiyiz..ooo baya yoğun geçmiş haftasonu senin için..iyi yapmişsın alışveriş yapmakla..güle güle kullan aldıklarını canım..
her zaman diyorum Allah kocişlerden razı olsun..adamlar bıkacak iş yapmaktan:)))))) benimde eşim her türlü yardımcı oluyor..iş yemek ne istersem..
hadi bakalım inş yarın görürsün bebişini...

oyy kıyamam sana beeeeeeeeenn hemen de kapris yaparmış

ilgilenmediler mi seninleeeeeeee

İlgilenmediler Aherdocum

Amin canım yaa.

Çok tatlısınız maşallah
Göbüşte çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…