2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım napıon sen sen hepimizden çok dikkatli olmalısın geçende mutfak dolapları sildim diyince ben diyecektim eğilkalk işler artık bize göre değil yine ilk 3ay gibi sorunlu dönemdeyiz uzanmalar egilmeler yasak bende eğiliyorum kociş kızıyo ne rahat yaptığımız işler zor geliyor ama mandişin dediği gibi hele son ay 1kilo bile taşımıyacakmışız bizde kocayla bi gezentiyiz hem vc zor oluyo dışarda giremezdim güya cmt 4yerde girdim ay nezor ama napalım kocayada diyorum artık sadece avm market okadar fazlasını bekleme benden sonra 2gün niye tepişmedi bu oğlan diye kafayı yiyorum anca kendine geliyo kuzum

Sagol canim aman dr lar cok abartiyor bazi seyleri heleki burdakiler.. Türkiyede herseye normal diyorlar zaten

Sende iyi haberlerle gel cani insAllah

benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr

maşallah kuzuna bizde 25de ama bebiş 27deydi 1i gördük sayılır şimdi haftaya kaç olcaz bakalım teyzemizde iri bebiş demişti bugün annemle konuşuyoruz bi yengemiz 5kilo doğurmuş zayıf ve kocaman karnı vardı ay doğunca 8aylık bebk gibidir tutması kolay olur ama çokta tontiş olmasın kuzum komşularada diyorum arkadaş yapın dışarda kimle oynucak oğlum diyorum eve kapanmasın kuzular bide bu kilo ve haftaları yazıyosunuz bebiş te tam haftasındamı oluyo bizimki 1hafta öndeydi enson 2hafta geçmişti doktorumuzda şekerden korkmuştu oyüzden
sizlerin bu kilolar tam haftasındamı çıkıyor :26:

Kızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.
cnm çok geçmiş olsun dikkatli olucaksın demekki kuzum

oyy benim kuzum kız olsaydı bende bu beşikten alıcaktım belis'ten..çok güzel cnm iyigünlerde kullansın kuzucuğun

Küstüm hepinize

Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi

benim alıngan kuzum yaaa kıyamam
yengeç olduğumdan utandım ben insanları kırmıyım derken kendi kırılanlardanım..herkese iyi olmak zorundamıyım hayır ama huyum karakterim bu ,laf sokan kalp kıran biri olamadım kahretsin.bu yüzdende kendime çok kızıyorum

aman ayşe dikkat et sorun olmasını bekleme şurada ne kadar zamanımız kaldıki az daha dikkat et canım

Amin küpeli hee ya anası babası ananesi sülele baskül :)

ay mandiş güldüm küpeli benimkiler küçük olursa diyor ya abimin ikizdi ve 2buçukyaşında kocamanlardı ama abim 183lük iri bide yengemde 170lerde oda maşallah bebişlerin yaşını soranlara büyük söylüyordu yengem doktora bunlar obezmi demiş doktorda ana maşallah baba maşallah ne bekliyodunuz demiş kızkardeşimde çok uzun biz karıkoca kısa yavruşum bize benzerse sizden korkacak diyorum ama dayıya çeksin bari oğlan dayıya ya hem ocaklı oda

demetcım ıste canım yengıl benım öyleyım farketmıyorum kı hıc hıperaktıfımdır zaten azbucuk

ztaen bunun sıkıntısını en cok hamıleyken cekıyorum kontorl edemıorm hareketlerımı ani kalkıorm vs

dıkkat edıcem artık ya eşimd eçok kızıyo eğilince peşpeşe iş yapınca kendısı yapiy da sağolsun yıne de

yapıcam dıo 1 saat sonra yapio ben ıstıyorum kı hemen olsun

internete kalkıpta ağzımın burnumun yamuk olduğu resimleri koyup etiketlemeleri yokmu deli oluyorum ya insan arkadasıyla dalga geçmektenve başkalarınada alay ettirmekten nasıl hoşlanır...bide ''anı bu ne varki,birazda böyle fotoların olsun'' diye cevap almazmıyım.bunalr benim en yakın arkadaslarım bide ağzımı bozucam o olucak harbi mal bu insanlar..amacının ne olduğunu kestiremediğim gerizekalı arkadaşlarım var benim.. resmimin koyulduğu yere yazamadım bunları buraya yazayım bari
dedim papatya çayı yaptım sakinleşeyim bari

Son düzenleme:

Ya bende bi agresf olmusum hic farkinda degilim. Benm babam malatyali annem oflu. Esim gecen hafta sonu dediki Sen anne tarafina cekmissin karadeniz siniri var sende birden parliyosun dedi sitem etti. Ayy nasi uzuldum birden ben halbuki bagirmak istemiyodum hicbizaman, nasi oluyo anlamiyorum.

Benim bacaklarim varis varis varis.. Bilegimden kasiklarima kadar. Vajinama kadar uzaniyomu onu suan goremiorum gobegimden. Doktora sorcam acsin baksin :) cunku kasiklarima dogru siserek cikan damarlar var korkutuyo beni goruntuleri.

benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr

Maasallah :)) sen sata gore gitmiyosun herhalde. Doktor soyledi mi kac hafta onden gttigini merak ettm ?:)

Ya ben o filme gitsem kesin aglamaktan bi hal olurum orda dogurur gelirim kasilmaktan :) tv de gormustum herkesi aglatmis falan. Ya bende aglamaya baslayinca bi kasilma gelio bana, durduramiyorumda kendimi. Mumkunse aglamiyim

ya kızlar ''ceren ile celal''i izlemek lazım.daha gösterime girmedi ama.insanın ömrünü uzatır bu şahan gökbahar,gerçi ben recep ivediğihiç sevmedim ama bu gayet iyi

Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi

Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim

ayyyy canım kıyamam sana ben kusura bakma bugün yoğunluktan hızlıca okuom sayfaları gidip işimi yapıp geri dönüom hızlı hızlı cevap yazıom ondan atlamışım

canım çalışıosun ya masa başındaysa işin ondan da ağrır belin ben sinemada iki saat bile oturur vaziyette duramıom koltukta kaykılıom... evde de ya ayaktayım iş yapıom ya da otururken bile koltuğa bacaklarımı uzatıom.. ama az sonra adet olacakmış gibi çok sancılıysa ki benim adet dönemlerimdeki sancımın şiddetini baz alarak sölüyorum mutlaka bi doktora görün derim..

ay daha sona gelemedim ama aşağıda 21 24 kişi arası görünce geçen gazetede bi yazı vardı 10 yıllık araştırmada ençok bebek doğumları ocak ayında oluyormuş bu yılda aynıdır sanırım şukadarcık yerde bile kalabalığız eh bide nisan mayıs sat olunca tam havalar ısınıyor çiçekler açıyor çalışmalar başlıyor sanırım

Ya ben o filme gitsem kesin aglamaktan bi hal olurum orda dogurur gelirim kasilmaktan :) tv de gormustum herkesi aglatmis falan. Ya bende aglamaya baslayinca bi kasilma gelio bana, durduramiyorumda kendimi. Mumkunse aglamiyim

Ağlama bencede cnm o zaman boşver izleme :)

iyi yaptın içini döktün rahatladın bide çayı içtinmi pamuk gibi olursun şimdi:) var cnm böle kıskanç arkadaşlar işde çekemiolar bazı şeyleri ve görev ediniolar kendilerine böle küçümseyici davranışları kompleksten oluo yani bence ,salla gitsin etiketleride kaldır

Canım ben bugün gittim doktora. Bebek baş aşağıya dönmüş. 30lu haftamdayım ben de. Sordum doğuma kadar pozisyon değiştirir mi diye, doktor böyle de kalabilir değiştirebilir de dedi. Yani şu an doğum pozisyonunda. Ama terste dönebilirmiş. Sen de bekle bakalım daha. Döner canım inşallah..

ayyy o öle alttan alınca benim de sinirim geçio hemen öpesim gelio ama benim kociş huysuz bazen atıo kafası bi bakmışsın o da bana uymuş kavga edioz sonra da dio ki aşkım doğumda zorluk çekersen dicem doktora hocam bana bırakın ben onu bi sinirlendirim pırt diye doğuruverir

canım beşik gelsin kurulsun odayla alakalı yapmak istediğim bi kaç şey var onları halledim o zmn çekicem tatlım :)) cnm sanayide oto yedek parça mağazamız var, dede mesleği eşimin bi oğlu olsun çok istedi ne hayalleri vardı götürcekti onu işe ben bakarım diodu şimdi tutturmuş kızımı da götürcekmiş yok ya dedim prensesimi yollarım bende senle, bekle allah bi dahakine erkek çocuk nasip ederse onu götürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…