maş...
canım inan ki rahatsız olsam taısayamıycak gibi olsam ne bılıym bı akıslık hıssetsem kaldırmam ama hanı kaldıramıycam
gibi değildi onun ıcın tasıyodum....ılk zamnaalr bende bı kılo bile kaldırmıodm sonra tutununca deıdm bişi olmaz artık ama
dıkkat etmem lazım demekkı ya yorgunluk kolay kolay hıssetmıyorum anca yatıcam öle hıssederım yoruldugumu
hemende dinlenırım...eşimde çok kızıyo da ben abartıyo diyodum kendımı dışardan görmediğim için anlamıom demekki :26: :26: :26:
dikkat edeyım canım ay ıyı kı yazmıssın yoksa ben uyanmıycaktım hala hee tabıı kı bebegımdne önemli değil hiçbirisi zaten
eşim yapio edio yanı de ben kendım halledıodm ıste :S
Sagol tatlim insAllah iyi haberlerle gelirsin sendebende seni
selam kızlaar nasılsınız bakalım..
sabahtan beri biraz biraz bakıyorum, gecmişe tam bakamadım..
c.tesi pazar cok hareketli gecti benim, sürekli yürüdük, hareket ettik güzeldi..
ama eve gelince anladım yorulduğumu..
sol kasığım cok ağrıyor hareket edince.. dr um normal demişti o yüzden cok takmıyorum..
c.tesi bir saat kadar yürüdük eşimle nasıl yorulmuşum ama offf...
eve geldik duş aldım yattım uyumuşum.. balık almıştık eşim onları yapmış hazırlamış masayı, uyandırdı beni ama külçe gibiydim resmen..
yedim yine uzandım koltuğa cok fena olmuşum.. bir de yürüyüşten sonra elerim şişmişti (sallamaktan heralde) ama öyle böyle değil balon gibi oldular bi garipti
pazar da taziyeye gittik bir aile dostumuz vefat etmişti.. mekanı cennet olsun öyle iyi adam tanımamıştım.. 2 ay içinde kaybettik.. eşi cok üzgündü.. cocukları da yok, olmamış daha doğrusu.. o benim herşeyimdi dedi.. ağla ağla cok fena oldum..
ordan da alışverişe gittik, bana ciciler aldık.. oğlumun bir sürü eksiği gediği var ben hala kendime hırka, eşofman alıyorum
eve geldik tabi ben yine yorgun attım kendimi koltuğa.. valla bu hamilelik zor işmiş yaa..
sizlerde ne var ne yok bakayım, sormak icin gec kalmış olabilirim ama işlerimi ancak toparladım
maşallah canım, haberler iyi sende :)))
dikkat et sen yine de fazla ayakta kalmamaya calış, dr lar bişey sölüyorsa bir bildikleri vardır mutlaka, valla ben harfiyen uyuyorum sölediği herşeye..
belki de dr umu ccok sevdiğimden bilmiyorum kiiiiii
dr demişken yarın kontrolum var benim de.. tabi doğuran birileri olmassa yine.. perşembeden beri kadınlar sıraya girmiş gibi doğruyuolar.
bi durun diyesim geliyo ya, mola verin kardeşim oğlumu göremedim sizin yüzünüzden yaaaaaaaa
benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
cnm çok geçmiş olsun dikkatli olucaksın demekki kuzumKızlar belimle, karnım ağrıyor adet sancısı gibi
Doktora son gittiğimde söylemiştim. Fazla ayakta durmamaya çalış, birde ağrın olduğunda ilişkiye girmeyin demişti.
oyy benim kuzum kız olsaydı bende bu beşikten alıcaktım belis'ten..çok güzel cnm iyigünlerde kullansın kuzucuğuncanım konuşmuştuk bi ara ev büyük yardımcı olmadan bitmio işler.. bi de benim eşyalar biraz uğraştırıcı el halıları falan öle yıkatamıosun silinmesi lazım, senede bir de istanbuldaki fabrikasında yıkanıo, üç balkon katlanır cam sil sil sil bitmio falan filan iştenormalde sadece cam halı koltuk silinirken alıodum yardımcı ama şimdi yetişemiom.. iki banyo bi normal wc temizle temizle bitmio, ben yardımcım olmazsa biterim yani... günlük banyo tuvalet temizleme sil süpür işlerini ben yapıom yine haftalık ince temizliğe gelio yardımcım...
canım ben belisin hayal modelinin büyüyen beşiğini aldım odamda ona benzeyen taşlı aynalı dolabım ve kitaplığım vardı zaten, beşiği de alınca odası tamamlandı kızımın işte bugün getirip kurucaklar bakalım :)
Eki Görüntüle 545818
Küstüm hepinize
Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi
yengeç olduğumdan utandımKOÇ: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...
BOĞA: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! inatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!
iKiZLER: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşın-dakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!
ASLAN: Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.
BAŞAK: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?
TERAZi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.
AKREP: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
YAY: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..
OĞLAK: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
KOVA: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?
BALIK: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte..
ALINTIDIR...
aman ayşe dikkat et sorun olmasını bekleme şurada ne kadar zamanımız kaldıki az daha dikkat et canım
Amin küpeli hee ya anası babası ananesi sülele baskül :)
canım napıon sen sen hepimizden çok dikkatli olmalısın geçende mutfak dolapları sildim diyince ben diyecektim eğilkalk işler artık bize göre değil yine ilk 3ay gibi sorunlu dönemdeyiz uzanmalar egilmeler yasak bende eğiliyorum kociş kızıyo ne rahat yaptığımız işler zor geliyor ama mandişin dediği gibi hele son ay 1kilo bile taşımıyacakmışız bizde kocayla bi gezentiyiz hem vc zor oluyo dışarda giremezdim güya cmt 4yerde girdim ay nezor ama napalım kocayada diyorum artık sadece avm market okadar fazlasını bekleme benden sonra 2gün niye tepişmedi bu oğlan diye kafayı yiyorum anca kendine geliyo kuzum
evet canım ya o ilk hamıle kaldıgındaki pembe hayaler olmuyo maalesef ne kadar istesen de
ama ınsallah bu sefer sağlıkla alıcaz bebeklerımızı kucagımıza :) tabıı canım ne olacagını bilemıyorsun
kayınvalidem 40 haftalık bebegı doğum yaparken kaybetmıs dusun neler var Allah korusun
evet tabıı kı hiç ilgilenmese kötü hissederdım çok şükür Rabbime öyle bi sorun yok...
ömer utku çok güzel zaten ömer adına bayılıyorum :) eğer hz ömeri düşünerke koyduysanız da cidden muhteşem
karakterli bir halife oldugunu biliyorsunuzdur ameller niyetlere göre sonucta belki de öyle bir ahlakı olur :)
tabii onlarda babaları canım o kadancık hakları var
canım bence normal bunlar....eşim de dün , ıkı gundur bana fırça çekiyosun farkında mısın dedi :)
farkında değildim bagırıyomusum megerse :s hiç de bagırarak konusmam ama öyle dedi
farketmeden oluyo demekki bir de devamlı elime aldığım şeyi yere düşürüyomuşum bazı değişiklikler olabılıyor canım
son zamanlara geldık az kaldı az daha sabır ıns :)
yorucu bir haftasonunun ardından herkese merhaba..haftasonu boyaişini bitirdk.cumartesi günü yatakodası takımımız geldi.(herkes bebeğine oda alıyor bende kendime.eee 4.olucak kendimide ödüllendireyim dimi)içini sil,yerleştir vs.bayağı yoruldum.bide sağ kasığım ve bacağımın birleştiği yer ağrıyodu, aynada baktım tam genital bölgemde simsiyah bir damar çıkmış.varis olmuş yani.ayakta kalınca özellikle çok ağrıyor.gebelikte varis problemi yaşayan varmı.ben ilk defa yaşıyorum.doğumdan sonra geçiyomu..
benimde 2100 gr 3 gün önce gittim dr
Selam kızlar,bi acaibim ben bugün sarhoş gibi hiç bişe yapasım yok ellerim şiş gibi gelio bana bayadır böyle gerçi ayaklarımda filan hiç şişlik yok ama ellerim tombiş tombiş oldu acaba şişlik mi bu yoksa kilo aldım onun için mi bilmiyorum, 13 kilo aldım ben:44:
Dün sinemaya gittik Evim Sensin'e film kore filminden uyarlanmış başları biraz hızlı gelişti bana göre ama 2.yarısı çok güzel ve duygusaldı,zaten heran ağlamaya hazır olan ben salya sümük oluverdim.Gitmek isteyenlere tavsiye edebilirim gerçi duygusal olduğu için kimse ağlasın üzülsün istemem tabi ama film sonuçta, bebişler geldikten sonra uzun süre sinemada hayal olcak zaten hepimize.
Karnımla belim adet sancısı gibi ağrıyor demiştim ama kimse ilgilenmedi.
Gideyim de dağlara taşlara anlatayım bari derdimi
Yok tatlım ya yormuyorum ama genelde ağrıyor.
Bildiğin az sonra adet olacakmışım gibi.
Acaba erken mi doğurcam
Her an suyum gelecekmiş telaşıyla yaşıyorum
Sanırım delirdim
Ya ben o filme gitsem kesin aglamaktan bi hal olurum orda dogurur gelirim kasilmaktan :) tv de gormustum herkesi aglatmis falan. Ya bende aglamaya baslayinca bi kasilma gelio bana, durduramiyorumda kendimi. Mumkunse aglamiyim
internete kalkıpta ağzımın burnumun yamuk olduğu resimleri koyup etiketlemeleri yokmu deli oluyorumya insan arkadasıyla dalga geçmektenve başkalarınada alay ettirmekten nasıl hoşlanır...bide ''anı bu ne varki,birazda böyle fotoların olsun'' diye cevap almazmıyım.bunalr benim en yakın arkadaslarım bide ağzımı bozucam o olucak harbi mal bu insanlar..amacının ne olduğunu kestiremediğim gerizekalı arkadaşlarım var benim.. resmimin koyulduğu yere yazamadım bunları buraya yazayım bari
dedimpapatya çayı yaptım sakinleşeyim bari
Foto istiyorum odanın tamamını :)
7 KİLO ALDIM CANIM 117 kiloyum şuandamaş...
kaç kilo aldın ezgi merak ettim
7 KİLO ALDIM CANIM 117 kiloyum şuanda
kızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz...yani doğum için başının dönmesi lazım ya bu aylarda..geçen hafta doktorum bişey demedi dönmemiş sanırım benimki daha yoksa derdi atlamazdı doktorum..ya ben çok normal doğum istiyorum ama bu velet sezeryanla olcak içime doğuyoçokta hareketli.göbeğimi delecek çıkacak aradada aşağıyı tepikliyo sanki çıkar beni der gibi gözümden uyku akıyo ben yatmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi:111:
yaa bende bazen işin cılkınıı çıkartıyorum .kabus gibi çöküyom eşimin üstüne :))
garibimin çıtı çıkmıyorr, o ölee alttan alıncada daha cok moralim bozuluyor yaw.bütün ayarlarım bozuldu benim :111:
valla bölee hiçççç bişi anlamıyom benn.odasına kurulumu yapılıncaaa odanın resmini ceksen daha güzel olurrr :))
bu arada sizin ne magazanız vardı.daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?