Dün ben de gitmek istedim, eşim tamam dedi. Sonra "türü drammış sen üzülür ağlarsın şimdi ordan doğuma gitmeyelim" dedi,götürmedi beni :)
iKiZLER: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşın-dakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!
OĞLAK: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
ALINTIDIR...
herkese günaydın
herkes herşeyini almış anlaşılan ben ise bi iğne almadım daha
ya size bir soru inci ile uyumlu 2.bir isim arıyorum
kızıma inci naz koymayı düşünüyorum ama nazdan cayar gibi oldum
hep çok nazlı olur diyorlar
yanına da uyan bir isim bulamıyorum
iki isim koymayı istiyorum
fikir verebilecek olan var mı ?
30. haftasında olupta en son kimler kontrole gitti ve bebişlerin durumu nedir? kimkaç kilo aldı?
canım zeynep diyoruz ama babamız düşünüyo hala daha karar veremedi doğana kadar düşünücek sanırım :)
çok heyecanlı ya gün geçtikçe daha da heyecanlanıyo kocişim :) ilk zamanlar kaybetme korkusundan pek havaya giremiyordu
şimdi de temkinli ama heyecanı farkediliyo ya hiç kıyamıyorum eşime :) o halleri çok güzel...bu kadar üstüne düşünce de
çok ısrar etmiyorum karar verdik ya fln deyip kesip atmıyorum bu güzel zamanalrı kaç kere daha yaşarız bilinmez
tekrar nasib olur mu olmaz mı.....tadını çıkarsın nasılsa konucak bi isim :)
demetcım suaya özelden yazdım mesajı biliosn o da ocak annesıydı bebegını kaybetmsıtı sonra gene hamıle kalmıstı
bu seferde böle bi durum olmus ıstebenım gecen gebelıgımde de 9. haftanın baslarına kadar bebek gozukmedi
kalp atısı baslamadı vs vs ama sonradan hepsi olmustu yanı bu ısler bellı olmuyor ki Rabbim naısl takdir ederse
inşalah tekrar aynı acıları yaşamaz suay :26: Rabbim kimseye yasatmasın
7 KİLO ALDIM CANIM 117 kiloyum şuanda
az almışsın başlarda kustunmu hiç
merhaba,
bende kısmetse ocak annesi olucam tabi bebiş beklemeye devam ederse...
18 gündür hastanedeyiz.erken doğum riskimiz var.geldiğimiz gün her an doğabilir dediler ama 18 gün oldu.ben umutluyum inşallah daha beklicek oğlum.
daha önce yoğun çalıştığım için takip edemiyordum forumu ama hastanede sohbetlerinizi okuma fırsatım oldu.bende katılmak istedim.
bende kıyafet alışverişini son aylara bırakmaya kararlıydım.ufak tefek bişeyler aldım ama çok değil.
şimdi hastanedeyim ve internetten bakıyorum ne alabilirim diye.Allahtan geçen ay 2 gün iznim vardı.eşimle onu değerlendirip yatak, uyku seti, gardrop, puset gibi büyükleri almıştık.
Annem hastanede benimle kalıyo o da yapamıyo alışveriş işini.artık eşim halledecek heralde ama ben gözümle görüp beğenip alamıcam diye biraz üzülüyorum.
sonrada diyorum ki bebişin sağlığı herşeyden önemli.nasıl olsa tamamlanır eksikler.
işte böyle kızlar.Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.(tabiki en hayırlı zamanda).
Kızlar, geçmişi okurken gözlerim çöktü valla! Maşallah size. Biz izne çıktığımızda ne olcak esas onu çok merak ediyorum! Günde 50 sf yazarız artık.
Ne güzel olur ama di miBen bu hafta izne ayrıldım. Yanacak iznim vardı. Bir hafta misss gibi evdeyim. Daha doğrusu sadece okula gidip gelicem, yüksek lisans derslerim var. Ama çok iyi gelecek eminim. Gidilecek yerler falan var, onları halledelim bakalım.
Bizim de bu cuma doktorda randevumuz var. Karnımı görenler bu ara çok büyüdünü söylüyorlar. İnşallah kendime yaramamıştır da bebişim büyümüştür.
Yine fırça yicem bu ay. 2 kilo aldım. Bizim "diyetisyen" görünümlü jinekolog ayda yarım kilo al diyodu. Yine gelsin fırçalar. Amaaaaaaan! Her ay gerilmece böyle valla. Bidahaki bebişe bu kadına gitmicem sırf bu yüzden.
Bu arada park yatağımızı getirdik, eşim çok hevesliydi. Oğlunun park yatağını kurdu. Nevresim takımını yastığını battaniyesini falan da koydu. Etrafına oyuncakları yerleştirdik Çok mutlu olduk. Gelip giderken onu gördükçe "çocuğum benim" diye bağırıyoruzÇok komik görünüyodur eminim dışarıdan.
Bu arada bizim grubun tosuncukları bol olcak galiba. Ben de korkuyorum tosuncuklardan. Şöyle 3.200 falan iyidir diyorum. Eşim de ben de tosuncuk doğmuşuz da. Sezaryene almıyolarmış tabi o zaman. Ama artık 4ün üzerini alıyolarya korkuyorum. Neyse hayırlısı olsun bakalım.
Sağlıklı bir şekilde gelsinler bebişlerimiz!
Cuma günü güzel haberlerle gelmek dileğiyle. Hepinizi öpüyorum!
kız kendi çöp olunca kusmaya yormuş hemencanım kilolular çok kilo almazmış hamişlikte bide ben kendi adıma hep çöp gibiydim komşularım resimlerimi, görünce şok oluyorlar bide kemiklerim ince ama kola ve cips sayesinde evlenince heryıl 10ardan 35kilocuk almıştım 90la başladım kola ve cips yasak olunca bianda 6kilo verdim tatlıyla aram olmayıncada daha 4kilosunu geri aldım benimde korkum 20 25 kilo alımını duyunca olmuştu ama şuan için maşallah 95 100 arası doğursam diyorum son aylar çok kilo alınıyormuşya
günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?
ben 11 kilo aldım şimdilik..dediğin gibi 20-25 kilo almaktan korkuyorum bende..zaten kilo alıp hamile kaldım..nasıll gidecek bakalım bu kilolar???
KOÇ: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...
BOĞA: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! inatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!
iKiZLER: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşın-dakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
YENGEÇ: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!
ASLAN: Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et Millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası... Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.
BAŞAK: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?
TERAZi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.
AKREP: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?
YAY: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..
OĞLAK: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
KOVA: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?
BALIK: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte..
ALINTIDIR...
kız kendi çöp olunca kusmaya yormuş hemencanım kilolular çok kilo almazmış hamişlikte bide ben kendi adıma hep çöp gibiydim komşularım resimlerimi, görünce şok oluyorlar bide kemiklerim ince ama kola ve cips sayesinde evlenince heryıl 10ardan 35kilocuk almıştım 90la başladım kola ve cips yasak olunca bianda 6kilo verdim tatlıyla aram olmayıncada daha 4kilosunu geri aldım benimde korkum 20 25 kilo alımını duyunca olmuştu ama şuan için maşallah 95 100 arası doğursam diyorum son aylar çok kilo alınıyormuşya
aman canım kurarız ocak anneleri zayıflama gurubu diye kızarız vermeyene aman sağlık olsun bende hem kilo hem yaş var maşallah fıldır fıldırım bu hafta kocayada dedim oh buldun hem yaşlı hem hamileyim hala sabah çıkıp akşam giriyoz eve yok artık gezmicem diyorum gülüyo oda geçen haftalardada böyle diyodun diyor ben doğum yapınca annem de gelecek kola ve cipse delirir inşallah sonrasıda dikkat edersem veririz canım zayıf olupta 20 25 alanlar veriyor genelde verirsin sende sakın dert etme kiloyu o bizim elimizde olan bişey tabi tsh lar düzenli değilse ozaman sağlık giriyor
ay benim tıpa gidip hem tahlillerin sonuçları hemde şu tsh ölçümüm vardı bayramdan beri sallıyodum ay geçmiyo bi faturalar gelince bide şu tsh için kan alımında çabuk geçiyo bebişi görmeye gidince geçmiyo o ay
ne alakası var hiç öyle düşünmedim
merak ettim kustumu diye
ben kusmadığım için ilgimi çekiyor kusma olayları
bazıları 4-5 ay kusuyor ,kilo alım yolunu merak ettim
hatta yazacaktım bişey yaptınmı diye de mesajını bulamadım
benden önce sen yazdın
az almışsın başlarda kustunmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?