2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Dün ben de gitmek istedim, eşim tamam dedi. Sonra "türü drammış sen üzülür ağlarsın şimdi ordan doğuma gitmeyelim" dedi,götürmedi beni :)

uzun hikayeyi izle canım bence, ben onu çok beğendim gerçekten.. evim sensin in kore versiyonunu izlemiştim ülkesinde 8 milyon gişe yapan bir filmdi onda çok ağlamıştım, şimdi o filmin uyarlaması olduğunu bildiğim için yapmacık gelir film die gitmedim ona ama ağlamak istiosanız gidin

eşim şizofren, ben akıl hastası minnak kuşum da kayda değmeyen insanmış walla bizim çekirdek aile acaip renkli çıktı

Canım Naz ismini ben çok seviyorum. Kızım olsaydı eğer Naz koyardım. Çok hoş bir ismim bence düşünebilirsin...

Kızlar, geçmişi okurken gözlerim çöktü valla! Maşallah size. Biz izne çıktığımızda ne olcak esas onu çok merak ediyorum! Günde 50 sf yazarız artık.
Ne güzel olur ama di mi Ben bu hafta izne ayrıldım. Yanacak iznim vardı. Bir hafta misss gibi evdeyim. Daha doğrusu sadece okula gidip gelicem, yüksek lisans derslerim var. Ama çok iyi gelecek eminim. Gidilecek yerler falan var, onları halledelim bakalım.

Bizim de bu cuma doktorda randevumuz var. Karnımı görenler bu ara çok büyüdünü söylüyorlar. İnşallah kendime yaramamıştır da bebişim büyümüştür.
Yine fırça yicem bu ay. 2 kilo aldım. Bizim "diyetisyen" görünümlü jinekolog ayda yarım kilo al diyodu. Yine gelsin fırçalar. Amaaaaaaan! Her ay gerilmece böyle valla. Bidahaki bebişe bu kadına gitmicem sırf bu yüzden.

Bu arada park yatağımızı getirdik, eşim çok hevesliydi. Oğlunun park yatağını kurdu. Nevresim takımını yastığını battaniyesini falan da koydu. Etrafına oyuncakları yerleştirdik Çok mutlu olduk. Gelip giderken onu gördükçe "çocuğum benim" diye bağırıyoruz Çok komik görünüyodur eminim dışarıdan.

Bu arada bizim grubun tosuncukları bol olcak galiba. Ben de korkuyorum tosuncuklardan. Şöyle 3.200 falan iyidir diyorum. Eşim de ben de tosuncuk doğmuşuz da. Sezaryene almıyolarmış tabi o zaman. Ama artık 4ün üzerini alıyolarya korkuyorum. Neyse hayırlısı olsun bakalım.
Sağlıklı bir şekilde gelsinler bebişlerimiz!

Cuma günü güzel haberlerle gelmek dileğiyle. Hepinizi öpüyorum!

Herkeslere merhaba

Bugün bütün gün eşimle birlikte dışarıdaydık. Onun doktor kontrolüm vardı, benim bebeşimin kontorlü vardı. Sonra madokoya gittik.

Madoka mı nedir denilen yerler inanılmaz pahalı. Uçmuş fiyatlar. Şok oldum görünce. 3000 TL bebek odaları var ya. Bu çocuklar 5 yaşına gelince bu gemicikli, ayıcıklı şeyleri beğenmiyorlar. Dünya paralar boşuna veriliyor bence. Bizim burda büyükçekmecede bit pazarı var. Adı bit pazarı ürünler aynı. Çok güzel şeyler var. Şu beşiği uyku ve seti, yatağı ve cibinliği bile birlikte 12 taksit fiyatı 630 TL ye aldık.

bu setin sadece beşiğini aldık. Odayı buna uygun aksesuar vb. şeylerle süslücez inşallah. 5 Yaşına kadar burda yatsa, sonra kendisi ne isterse onu alırız paşama.

Doktor kontrolümde çok iyi geçti. Allaha şükür bebeşim baş aşağıya duruyor. Boyu 40 cm, kilosu da 1563 olmuş. En son 2 hafta önce gitmiştim. 2 haftada yarım kilo almış yavrucum. Allah nazarlardan korusun hepimizin evlatlarını. Biz de haberler böyle.

Azıcık geçmişi okuyayım...

Ayşe rabbim sana bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah acısını göstermesin. Yaşadıkların cidden çok zor. Aklıma geliyor bazen üzülüyorum.

Yine de ne kadar güçlüymüşşün ki o kadar yaşadıklarına rağmen ayaktasın. Allah nazardan saklasın inşallah seni de, kızını da...

7 KİLO ALDIM CANIM 117 kiloyum şuanda

ezgicim doğumu konuştun mu doktorunla benimki sezaryana biraz soğuk ama istersen bakarız diyor burda herkezde kilom olunca 88im bende iç dikişlerin zor kapanır diyor bilemedim bende gerçi normalden korkuyorum bian yaparım nevarki herkez yapmış diyorum sonra ya paniklersem diye korkuyorum tek korkumda paniğim kendimi kasarsam bide maşallah resmin güzel ama dar giymişsin ya belli olmuş ben bol giyindiğim için anlamıyorlar 29 haftada daha bu hafta anca anlaşılmaya başladı bugün bile alt apt bi kadın geçen hiç belli olmuyodu şimdi göstermiş diyor 7ayda bianda göbiş oldu benim koca göstertmiyor bende faceye bebişin resimlerini koydurtmucam ona

az almışsın başlarda kustunmu hiç

kız kendi çöp olunca kusmaya yormuş hemen canım kilolular çok kilo almazmış hamişlikte bide ben kendi adıma hep çöp gibiydim komşularım resimlerimi, görünce şok oluyorlar bide kemiklerim ince ama kola ve cips sayesinde evlenince heryıl 10ardan 35kilocuk almıştım 90la başladım kola ve cips yasak olunca bianda 6kilo verdim tatlıyla aram olmayıncada daha 4kilosunu geri aldım benimde korkum 20 25 kilo alımını duyunca olmuştu ama şuan için maşallah 95 100 arası doğursam diyorum son aylar çok kilo alınıyormuşya

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Sakın üzme kendini bebeğime birşey alamadım diye. Önemli olan sen ve bebeğinin iyi olması.

Boşver hiç kıyafeti olmasın, sararsın bir battaniyenin içine. Yeterki iyi ol. Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin...

hadi bakalım hayırlısı canım umarım bebişine yaramıştır..aman bence doktoru takma sen kafana önemli olan senin ve bebeğin sağlığı..ne derse desin canım..

aldıklarınızı güle güle kullanın canım iyi günlerde..bizde aynen sizin gibi boş mobilyalarla konuşuyoruz..eşim dün çanta bıraktı çocuk odasına..baktım karnımla konuşuyor, kızından izin istedi öylelikle koydu odaya çantayı..öyle yanı zaman yaklaştıkça insanın içi içine sığmıyor..Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize inş..

ben 11 kilo aldım şimdilik..dediğin gibi 20-25 kilo almaktan korkuyorum bende..zaten kilo alıp hamile kaldım..nasıll gidecek bakalım bu kilolar???

günaydın kızlar bişey sorucam bu haftalarda yüzü şişermi insanın öyle çok değil ama birazcık dudaklarım şişmiş arkadaşım söyledi ben farketmedim. neden olabilir önemli bişey midirki?

Canım olabilir. Bende de var çünkü. Ben bu aralar birazcık tuzlu yiyorum, ondan şişti elim yüzüm...

ben 11 kilo aldım şimdilik..dediğin gibi 20-25 kilo almaktan korkuyorum bende..zaten kilo alıp hamile kaldım..nasıll gidecek bakalım bu kilolar???

aman canım kurarız ocak anneleri zayıflama gurubu diye kızarız vermeyene aman sağlık olsun bende hem kilo hem yaş var maşallah fıldır fıldırım bu hafta kocayada dedim oh buldun hem yaşlı hem hamileyim hala sabah çıkıp akşam giriyoz eve yok artık gezmicem diyorum gülüyo oda geçen haftalardada böyle diyodun diyor ben doğum yapınca annem de gelecek kola ve cipse delirir inşallah sonrasıda dikkat edersem veririz canım zayıf olupta 20 25 alanlar veriyor genelde verirsin sende sakın dert etme kiloyu o bizim elimizde olan bişey tabi tsh lar düzenli değilse ozaman sağlık giriyor

ay benim tıpa gidip hem tahlillerin sonuçları hemde şu tsh ölçümüm vardı bayramdan beri sallıyodum ay geçmiyo bi faturalar gelince bide şu tsh için kan alımında çabuk geçiyo bebişi görmeye gidince geçmiyo o ay

Tontirikcim fenaymış bu burç yorumları ya. İkizlerim ben bana şizofren diyor

ne alakası var hiç öyle düşünmedim
merak ettim kustumu diye
ben kusmadığım için ilgimi çekiyor kusma olayları
bazıları 4-5 ay kusuyor ,kilo alım yolunu merak ettim
hatta yazacaktım bişey yaptınmı diye de mesajını bulamadım
benden önce sen yazdın

aynen öyle canım..hiç takmıyorum aslında..sadece sonucu merak ediyorum..acaba 9 ayında sonunda kaç kilo almış olacağım diye..yoksa ne yapayım, bebeğim iyi olsun yeter..

tsh problemi bendede var..ama hamilelikte hiç sorun olmadı, hep düzenli Allaha şükür..kontrollerimi ihmal etmiyorum ve ilaçlarımıda düzenli kullnıyorum..bence ihmal etme..

Ah canım ah. Kusmadıysan ne mutlu sana.

Ben çok kustum, o yüzden çok kilo verdim ilk başta. Bir de yemek kokuları falan da çok etkiliyordu beni.
6. AYIMA KADAR KUSTUM.

KUSMA olayını yaşamadıysan çok şanslısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…