- 29 Ağustos 2012
- 136
- 11
- 48
- 37
ezgicim doğumu konuştun mu doktorunla benimki sezaryana biraz soğuk ama istersen bakarız diyor burda herkezde kilom olunca 88im bende iç dikişlerin zor kapanır diyor bilemedim bende gerçi normalden korkuyorum bian yaparım nevarki herkez yapmış diyorum sonra ya paniklersem diye korkuyorum tek korkumda paniğim kendimi kasarsam bide maşallah resmin güzel ama dar giymişsin ya belli olmuş ben bol giyindiğim için anlamıyorlar 29 haftada daha bu hafta anca anlaşılmaya başladı bugün bile alt apt bi kadın geçen hiç belli olmuyodu şimdi göstermiş diyor 7ayda bianda göbiş oldu benim koca göstertmiyor bende faceye bebişin resimlerini koydurtmucam ona
güçlü tekmeleri nerende hissediyorsan bebegin ayakları oradadır
ellerinin oldugu yer genelde daha zayıf hareket hissedersin.
bide bebegin başı yukardayken benim mide yanmam cok oluyordu.bayadır mide yanmalarım gecti.bebekte dönmüş zaten.alakası varmıdır bilemiyorum.
hoşgeldin cnm.nasıl gecti tatilin
canım sen ankaralıydın demi.bana yazarmısın bebek alışverişi için ankarada nerelere gidicez??:44:
Herkeslere merhaba
Bugün bütün gün eşimle birlikte dışarıdaydık. Onun doktor kontrolüm vardı, benim bebeşimin kontorlü vardı. Sonra madokoya gittik.
Madoka mı nedir denilen yerler inanılmaz pahalı. Uçmuş fiyatlar. Şok oldum görünce. 3000 TL bebek odaları var ya. Bu çocuklar 5 yaşına gelince bu gemicikli, ayıcıklı şeyleri beğenmiyorlar. Dünya paralar boşuna veriliyor bence. Bizim burda büyükçekmecede bit pazarı var. Adı bit pazarı ürünler aynı. Çok güzel şeyler var. Şu beşiği uyku ve seti, yatağı ve cibinliği bile birlikte 12 taksit fiyatı 630 TL ye aldık.
Eki Görüntüle 546032 bu setin sadece beşiğini aldık. Odayı buna uygun aksesuar vb. şeylerle süslücez inşallah. 5 Yaşına kadar burda yatsa, sonra kendisi ne isterse onu alırız paşama.
Doktor kontrolümde çok iyi geçti. Allaha şükür bebeşim baş aşağıya duruyor. Boyu 40 cm, kilosu da 1563 olmuş.En son 2 hafta önce gitmiştim. 2 haftada yarım kilo almış yavrucum. Allah nazarlardan korusun hepimizin evlatlarını. Biz de haberler böyle.
Azıcık geçmişi okuyayım...
canım beşik gelsin kurulsun odayla alakalı yapmak istediğim bi kaç şey var onları halledim o zmn çekicem tatlım :)) cnm sanayide oto yedek parça mağazamız var, dede mesleği eşimin bi oğlu olsun çok istedi ne hayalleri vardı götürcekti onu işe ben bakarım diodu şimdi tutturmuş kızımı da götürcekmiş yok ya dedim prensesimi yollarım bende senle, bekle allah bi dahakine erkek çocuk nasip ederse onu götürürsün
yengeç olduğumdan utandımben insanları kırmıyım derken kendi kırılanlardanım..herkese iyi olmak zorundamıyım hayır ama huyum karakterim bu ,laf sokan kalp kıran biri olamadım kahretsin.bu yüzdende kendime çok kızıyorum
masallahh sübhanallahh kuzuna annesi yesin onu teyzesi oyyy bizde carsamba gitcez insalahh iyidir özledim cokkk merak ediyoruz esimle..Canım ben gittim bugün. Bebiş 1563 gr olmuş. Boyu da 40 cm. En son 2 hafta önce gitmiştim. Yarım kilo almış maşallah yavrucum
masallahh sübhanallahhCanım ben gittim bugün. Bebiş 1563 gr olmuş. Boyu da 40 cm. En son 2 hafta önce gitmiştim. Yarım kilo almış maşallah yavrucum
masallahh sübhanallahhCanım ben gittim bugün. Bebiş 1563 gr olmuş. Boyu da 40 cm. En son 2 hafta önce gitmiştim. Yarım kilo almış maşallah yavrucum
Merhaba kızlar nasılsınız pek takip etmiorum iisinizdir inş..ben bugün Dr.a gittim herşey yolunda çocuğun kilosu 1526 gr olmuş sizce nasıl bence çok çok ii öle deil mi?bu zamana dek benim aldığım kilo ise 10 :) herkese h.geceler Allah a emanet olun
cnm maşallah oglunaa
yatagınızda hayırlı olsun.oglun mışıl mışıl uyusun inş.
direkt odasındamı yatırcaksın yoksa yanına başka beşik filan alacakmısın?
masallahh sübhanallahhkuzuna annesi yesin onu teyzesi oyyy.. bizde carsamba gitcez insalahh iyidir özledim cokkk merak ediyoruz esimle..
valla bende aynen senin gibiydim cnm.aman karşımdaki üüzülmesin kırılmasın diye diyee tepeme mıçıldı.
şimdi hiçççç umrumda olmuyorr bana laf sokana ,kalbimi kırana bende aynen cvp veriyorum.aksi takdirde ben cok yıpranıyordum.
milsaaa:öncelikle hediyene bayıldım ,müdürün ellerinden öperim :)))
ben,mde kayınvalidem çocuk halısı ve perdesi alıcakmış ama bilen bilir ,biizmki almak istiyor ama bi türlü kısmet olmuyorrr hehhe
ve ,burada bi halı muhabbeti olmuştu ,isim yazılanlardan ,o sitenin ismi halnın markası aklında olan var mı ? belki sık kulananlara eklemişsindir belki akklınızdadır :)
meralşah :bu arada maşşalah bebeğinin maşallahı var haftasına göre gayet güzel,benimkide seninki i tombiş ,bebek tombiş olsun diye sabah akşam et yemekten kusucam artık :)
amann amann sen beni düüsünüp yazmissin oyyy yerim seni ben yaa cok sagolasin allah razi olsun duygulandimCanım arkadaşım cevaplarını okudum ne kadar pozitif benim kader arkadaşım diyorum herkeze aynı içtenlikle tek tek cevap yzıyorsun çarşamba kontrolün varmış dualarım seninle ben özel msj yazamıyorum şu 100 msj olayı açıkca yazayım msnden beni ekle ben seni ekledim ama olmadı heralde resimlerini göremiyorum benim msnde resmim yok diğer sosyal ağı dahaetkin kullanıyorum seninde o yokmuş tontirik söyledi.bu arada tontirikçim selam aleyküm. seninle iletişim kurmak istiyorum ama çok zor olucak galiba buraya yazayım battı balık yan gider yagizediz@hotmail.com öptüm seni şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?