2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

doğumu konustuk normal yapcaksın dese gözümü kırpmam yaparım canım ama sezeryan olur heralde diyo 38, hafta bitince alırız demişti en son ben göbeğimin sarkan yerini aldırmıstım 60 cm dikişim var benim ondanda korkmam yani doktorun senin için neyi uygun görüyorsa onu yap canım vardır bi bildiği

vala bende oyle sanıyordum,ctesi kontrole gittim,sırada beklerken benımkı gogsüme doğru bir vuruyor resmen yerimden zıplıyorum,10dakka vurdu resmen..odaya girdik doktor baktı ayaklar en altta,baş yukarda,resmne doımdık duruyor yuzunu bana dönmüş... demkkı o hızlı benı hoplatan vuruşlar kafa vuruşlarıymış:)

canım sen ankaralıydın demi.bana yazarmısın bebek alışverişi için ankarada nerelere gidicez??:44:

ankarada ben her yerden bişi aldım,avmlerden ındırımde bullduklarımdan aldım,yenımahaleee tarafından etlikten bir süür zıbın aldım kızlay metro çarşısında komik yazılı tshırtleren aldım..anafartalardan yıkama torbası agız bezi aldım...seçenek çok her butceye gore farklı yerler var

BAŞAK: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?
ay vala yalan bne burdakı tarife asla uymuyorummm.(

Buarada kızlar benım kı ben çok üzüyo,oğlum yapma diye konuşmaktan bı hal oldum,ayda 1-2oluyordu bu ara hergun nerdeyse...sağ tarfıma ıkışıyo nasıl zorluyo,canımı acıtıyor,avazla bağırıyorum,sonra elımde amden suyu kıvrılıyorum yatağa,oğlum tamam hadi başka yere kay diyorum akıllısın sen uzme anneni...30dakka sonra bı zahmet vazgeçiyo,,,boyle giderse kendi parçalayıp çıkcak karnımdan
bugunde otobuste oldu,oyle kaldım oturdugum yerde 1,5saat suruyo okulum,1saat sürdü sancım.Allahtan otobusten ınmeden düzeldi yoksa o halımle ayağa bıle kalkamam

cnm maşallah oglunaa
yatagınızda hayırlı olsun.oglun mışıl mışıl uyusun inş.
direkt odasındamı yatırcaksın yoksa yanına başka beşik filan alacakmısın?

Son düzenleme:

cnm inşallah birde oglun olur.yer gök duaylaa.bol bol dua edersin Rabbim sanada bi oglan cocuk nasip eder inşallah.
kocalar cok istiyor ogulları olmasını.
Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inş..

2.cocugu nezaman düşünüyorsun?

kızlar 3 hamilelik ve kg durumlarımdan bahsetmek istiyorum size 1.oğlumda 48 kg ile hamile kaldım 70 kgile doğuma girdim yani 22 kg 2 yaş gününde herşey yolundaydı 49 50 arası olmuştum 3,5 yıl sonra 54 ile 2. oğluma hamile kaldım eşimin iş ve şehir değiştirmesi stres yüzünde 3 ay devam ededn nedensiz isal sigara kullanımı düzensiz vitamin alımı falan derken 16 kg ileyani yine 70 ile tamamladık yine2 sene sonra 48 i tartıda gördüm gelelim şimdi 58.800 ile hamileliğe başladım ve çok hızlı bir şekilde ayda 2 3 ne verdiyse aldım 18 kg almış durumdayım şuan aralık sonu doğuma kadar 3 4 alırız heralde 80 ile ta
mamlanacak gibi duruyor ben öyle doğumu yapıp 10 kg verenlerden malesef değilim 3 4 anca gider o kadar artık emzirerek veririm diye hayal kuruyorum fakat düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşanıyor ama şuan o kadar mutluyum ki yıllarca istediğim kız evladımı bekliyorum RABBİMDEN İSTEDİM VERDİ hiç uğraşmadan üxzülmeden tek deneme istedim oldu şimdi bu mucizeyi 3 5 kg ile zehir edemem satmışım kilosunu sosyal ağdaki arjkadaşlarddan bazısı hazirana kadar süre koymuşlar bencede makul HAZİRAN BEBİŞ 6 AYLIK abisinin de doğum günü1 haziran bir parti düzenler 3 çocuklu fit abla havamı atarım artık diye düşünüyorum herşey istemekle oluyor dualARIM KENDİM VE SİZLER İÇİ:

valla bende aynen senin gibiydim cnm.aman karşımdaki üüzülmesin kırılmasın diye diyee tepeme mıçıldı.
şimdi hiçççç umrumda olmuyorr bana laf sokana ,kalbimi kırana bende aynen cvp veriyorum.aksi takdirde ben cok yıpranıyordum.

Canım arkadaşım cevaplarını okudum ne kadar pozitif benim kader arkadaşım diyorum herkeze aynı içtenlikle tek tek cevap yzıyorsun çarşamba kontrolün varmış dualarım seninle ben özel msj yazamıyorum şu 100 msj olayı açıkca yazayım msnden beni ekle ben seni ekledim ama olmadı heralde resimlerini göremiyorum benim msnde resmim yok diğer sosyal ağı dahaetkin kullanıyorum seninde o yokmuş tontirik söyledi.bu arada tontirikçim selam aleyküm. seninle iletişim kurmak istiyorum ama çok zor olucak galiba buraya yazayım battı balık yan gider yagizediz@hotmail.com öptüm seni şeker

Merhaba kızlar nasılsınız pek takip etmiorum iisinizdir inş..ben bugün Dr.a gittim herşey yolunda çocuğun kilosu 1526 gr olmuş sizce nasıl bence çok çok ii öle deil mi?bu zamana dek benim aldığım kilo ise 10 :) herkese h.geceler Allah a emanet olun

Canım ben gittim bugün. Bebiş 1563 gr olmuş. Boyu da 40 cm. En son 2 hafta önce gitmiştim. Yarım kilo almış maşallah yavrucum
masallahh sübhanallahh kuzuna annesi yesin onu teyzesi oyyy bizde carsamba gitcez insalahh iyidir özledim cokkk merak ediyoruz esimle..

Canım ben gittim bugün. Bebiş 1563 gr olmuş. Boyu da 40 cm. En son 2 hafta önce gitmiştim. Yarım kilo almış maşallah yavrucum
masallahh sübhanallahh kuzuna annesi yesin onu teyzesi oyyy.. bizde carsamba gitcez insalahh iyidir özledim cokkk merak ediyoruz esimle..

masallahh sübhanallahh kuzuna annesi yesin onu teyzesi oyyy.. bizde carsamba gitcez insalahh iyidir özledim cokkk merak ediyoruz esimle..

slm canim nasilsin masallahh sübhanallahh bebisineherseyin yolunda olmasina cokk sevindim bence iiy kilosu masallahhsanada iyi geceler canim sende allaha emanet ol..

cnm maşallah oglunaa
yatagınızda hayırlı olsun.oglun mışıl mışıl uyusun inş.
direkt odasındamı yatırcaksın yoksa yanına başka beşik filan alacakmısın?

Sağol canım benim. Yok ilk etapta yanıma alıcam. Onun için park yatak alıcaktım. Ama sağolsun bana şöyle birşey geldi, eski çalıştığım okulumun müdüründen. Almama gerek kalmadı.

4 ay falan en fazla yatar bunun içinde. Sonra odasına geçiririm. Bunun yeşil rengi. Kendinden sallanan ve aynı zamanda ninnili. Normalde para verip almazdım. 400 TL falan. Ama hediye geldi. Süpper oldu. Aynı zamanda koltuk oluyor ileride içine otutturabiliyorsun da.

İçine mnik bir pamuk yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin cnm?

Sağol canım benim anım inşallah açılman falan ilerlememiştir seninde. Bebişininde cinsiyetinin görürsünüz bu arada. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

milsaaa:öncelikle hediyene bayıldım ,müdürün ellerinden öperim :)))
ben,mde kayınvalidem çocuk halısı ve perdesi alıcakmış ama bilen bilir ,biizmki almak istiyor ama bi türlü kısmet olmuyorrr hehhe

ve ,burada bi halı muhabbeti olmuştu ,isim yazılanlardan ,o sitenin ismi halnın markası aklında olan var mı ? belki sık kulananlara eklemişsindir belki akklınızdadır :)
meralşah :bu arada maşşalah bebeğinin maşallahı var haftasına göre gayet güzel,benimkide seninki i tombiş ,bebek tombiş olsun diye sabah akşam et yemekten kusucam artık :)

Son düzenleme:

Valla canım ben de öyleyim. Hala da öyleyim. Hala arada kendimi üzerim bu yüzden. Eşim de kızar. Sen kendi kendini üzüyorsun diye. İnşallah ben de bir gün beni kıranı kırmayı öğrenirim, kendimi harap etmek yerine...

Sağol canım. Teşekkür ederim. Kadın sağolsun bir sürü oyuncak, puset araba koltuğu falan da gönderdi. Allah razı olsun.

İstanbul da oturuyorsan ve yakınsan eğer Eminönüne bir git derim. Çünkü orda çok güzel perdeler ve halılar var uygun fiyata. Eğer nakit alırsan bayağı indirimde yapıyorlar. Aklında bulunsun canım benim

amann amann sen beni düüsünüp yazmissin oyyy yerim seni ben yaa cok sagolasin allah razi olsun duygulandim canim evet kader arkadasim carsamba gidicez allahim nasip ederse insallahh hersey yolundadir riskli oldugum iicn korkuyorum hastaneye yatirir diye ilk oglumda cokkk yattim 8 hafat yinede 36 haftada geldi insallah yatirmaz.benimde dualarim seninle ve tüm burdaki arkadaslarim icin..evet ben digerinde yokum tontirike demistim canim simdi ekledim seni cok sagolasin verdigin icin ekledim seni canim benim kendine cokk iiy bakkkk allaha emanet oltekrardan msj icin cokkk tesekkür ederim canimsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…