2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
iyi akşamlar herkese anca girebildim yahuu okuldan gelince bi uymuşum bi uyumuşum ohhh ben çişleri topladım götürdüm hastaneye sonuç normal çok şükür ama ben size bişey sorucam lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim doktorlarınız bebeklerinizin böbrekleriyle ilgili ne söylüyor özellikle erkek anneleri

Sağol canım benim anım inşallah açılman falan ilerlememiştir seninde. Bebişininde cinsiyetinin görürsünüz bu arada. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

slm canim benim nasilsin..insallahh ilerlememistir canim insallahh..nerde hic ümidim yokkk bakalim bizim doktorda bir söyleyemedi ne oldugunu söylesede insan azicik birseylr alsa yapsa insallahh bizim bebis gösterir bacaklari acipta oktorla ugrasmayizallahim hayirlisini versin milsacim ögrenemesekte birsey alamiycaz artik süpriz olcak sonra aliriz önemli seylerini ne yapalim sagolasin tekrar msj icin canim benim seni kendine iyibak..

slm canim benim sonucun normal olduguna cok sevindim ama böbrekle alakali birsey demedi bir bilgim yok ama yinede yazayim dedim canim benim..

tüh senin kusman da uzun sürmüş
ben ne kustum ne bişey hamile gibi deildimki hiç
hiç hamilelik sorunu yaşamadım çok şükür

ben 1 kere kustum canım o kadar
maş. sen de bendensin
kusmayanlar klubüne hoşgeldin

ben de kraftın bu tarz dondolino beşikleri var onlardan almak istiyorum
ama ben yanımda değil odalarında yatıracağım bunların içinde
ilk 4 ay kullanılsa da sonra da mama sandalyesi oluyor yani nasılsa mama sandalyesi de alacaksın ki bunu alıp hem beşik hem mama sandalyesi olarak kullanmak bana çok kullanışlı geldi
bi de bebeği sallıyor uzaktan kumandası var gündüz de iş yaparken kullanılır her durumda uyutmak için çok ideal
bi de alışırsa çok kolay olur bunda büyütmek valla
ayarla kur sallasın müzik çalsın ohh misss
güle güle kullan valla çok güzel bir hediye bence

canım bebekte böbrek büyümesi yazan sen miydin geçen gün forumda? telefonumdan girmiştim, sonra bulamadım kim olduğunu. bana ayrıntılı usg söylemişlerdi. bebek çişini yapamadığı için normalde amnion sıvısına yapması gerek. sıvı birikmesi olmuş, bir böbrek büyümüş dedi. sonra doğuma kadar gecer dedi. bu gıbı durumlarda bebeğin cinsiyetine bakıyoruz. ve genelde erkek bebeklerde çok sık rastlanır dedi. ben kafaya taktım biraz, ama sonra gerçekten geçti. büyeme sınırı geçmediği sürece önemli değilmiş, o yüzden sıkma canını sakın canım...

canim bebisin güle güle saglikla sihatle misil misil uyusun bu güzel yataginda cokkkkk güzel ama yaaaallahim güle güle yatirmayi nasip etsin insallahh..

teşekkür ederim canım.

ama bu mama sandalyesi olarak hiç kullanışlı değilmiş, yere yakın olduğu için anneler açısından zor oluyormuş. kullanıcı yorumlarını okudum.

bir de herkes mama sandalyesi olarak ikeayı öneriyor. kirlendiğinde mis gibi küvete sokup cifliyormuşşun. çocuğu olan bütün arkadaşlarım onu tavsiye etti.

fikir olsun canım sana da

canim bebisin güle güle saglikla sihatle misil misil uyusun bu güzel yataginda cokkkkk güzel ama yaaaallahim güle güle yatirmayi nasip etsin insallahh..

Teşekkür ederim tatlım

Canım boşver sağlıklı bebişlerimiz olsun da, sonradan da alınır eşyalar

Hastanede inşallah yatmazsın, dualarım seninle. Evde 2 çocuk, çok zor olur..

yoo ben gördüm sana geleni bilmiyorum ama piyasada satılanlar öyle alçak değil
zaten illaki masa boyunda olması şart değilki ben de yorumları okudum masadan çok az aşağıda kalıyormuş
o da önemli değil bence çünkü zaten uzun bi süre biz yedireceğiz kendisi yiyemeyecekki
yani nerde masada her zaman beraber yiyeceksinki yediğin zaman da çok az aşağıda kalması bence sakınca değil
benim gördüklerim mama sandalyesi olarak gayet ii görünüyor boy olarak
ben bunu alırsam mama sandalyesi almam bir daha

Teşekkür ederim tatlım

Canım boşver sağlıklı bebişlerimiz olsun da, sonradan da alınır eşyalar

Hastanede inşallah yatmazsın, dualarım seninle. Evde 2 çocuk, çok zor olur..

rica edrim canim mislergibi yatsin bebis ayrica sana gelen hediye cokk güzel cok hosuma gitti..sagolasin canim benim insallah amin zor olur evet cocuklar evde aklim kalir..

Aryacım! Bizim ayrıntılı usg haftasından beri bebişin böbreğinde minimal büyüme var. Doktoruma benim yaptığım yediğim bişeyden dolayı mı dedim.
Hiçbir alakası yok, erkek bebeklerde bu normaldir dedi. Takip edicez dedi. Geçen muayenede de minimal düzeydeydi. Belirli bir oranın üzerinde olduğunda sıkıntı yaratıyormuş. Erkeklerde minimal olması bişey ifade etmez dedi. Panik olma yani!

canım model olarak değişiyorsa bilemem.

bulduysan elbette alabilirsin. ben ikea mama sandalyesini alıcam. en büyük hayalim eşim, ben ve bebeğimizle birlikte aynı masada yemek yemek

canım model olarak değişiyorsa bilemem.

bulduysan elbette alabilirsin. ben ikea mama sandalyesini alıcam. en büyük hayalim eşim, ben ve bebeğimizle birlikte aynı masada yemek yemek

baktım da sleeperlar mama sandalyesi olarak alçakmış
bu benim dediğim dondy ya da dondolino beşik deniyor
aynı masada yemek yersin onda sıkıntı yok ama yine sen yedireceksin sonuçta
yani çocuk kendisi ancak 3 yaşında yemek yiyor zaten o zaman da bunu kullanmazsınki
ama normalde yanında oturttuğunda yine sen yedirdikten sonra farketmez bence
bi de ben mama sandalyeleriyle boyunu karşılaştırdım arada pek bi fark yok
ondan dolayı benim aklıma yattı doğrusu
iice inceleyeceğim ama boyda sorun yoksa zaten sorun yok demektir :))

slm canim benim sonucun normal olduguna cok sevindim ama böbrekle alakali birsey demedi bir bilgim yok ama yinede yazayim dedim canim benim..
I love you melonee senin bebişde inşallah açar artık bi öğrenelim cinsiyetini yerim ben onu
Canım benim benim doktor güyya takibe aldı sol böbreğinde büyüme vardı sadece her gittiğimde küçülmüş normal dedi son gidişimde bu defa sağın büyüdüğünü söyledi aslında rahattım ama doktoruma kızgınım sanırım..
Ewet tatlım öyleymiş erkek bebeklerde olbiliyomuş benim merak ettiğim şey normal sınır ne acaba doktorun bi bilgi verdi mi canım

Baktım canım o modellere. Onlar ayarlanıp, yükseltilebiliyormuş, benimkinde o özellik yok.

Tecrübeyle sabit benim 28 aylık öğrencilerim kendi başlarına yemek yiyebiliyorlardu. Döke döke öğrenmişlerdi. İnşallah benim çocuğum da kendi başına yemeyi öğrenir. 3 çok geç bence:44:

Canım böbrekte sıvı birikmesi sınırı 4. Büyüme sınırını bilmiyorum. Zaten büyüme de içindeki sıvıdan kaynaklandığı için, belki ordan bir fikir edinilebilir..

slm canim nasilsin masallahh sübhanallahh bebisineherseyin yolunda olmasina cokk sevindim bence iiy kilosu masallahhsanada iyi geceler canim sende allaha emanet ol..
Çok tşk ederim..şükr iim melonecim,bugün bebişimi net görebilseydim daha da ii olcaktım :) eş gelmiş önüne yaaa sen nasılsın görüşemioz senin msn ti özelden yazsana kaydedim..görüşmek üzere
papatya;
meralşah :bu arada maşşalah bebeğinin maşallahı var haftasına göre gayet güzel,benimkide seninki i tombiş ,bebek tombiş olsun diye sabah akşam et yemekten kusucam artık :)[/QUOTE]

Oğlumu 2 kilo doğurdum bunda ahtım var tombik çıkaracam:)) aynen bende senin gibiyim gece yatarken 2brd sütümü 4-5 cevizimi yer sabah kahvaltımda da 1yumurtamı ve gün içinde etimi köftemi yiyorum :) aaa en önemlisi bunların üstüne yediğim tatlıları unuttum :)) ve ardından midem alev alıo,bugün Dr.bu şikayetimi kökten çözecek 1kapsül yazdı bakalım fayda edecek mi!k.i.b Allah'a emanet ol h.akşamlar papatya

valla dediğin gibi cnm..yok cnm bi msjla direk sildirdim resimleri

cnm iyi günlerde kullansın kuzucuğun beşiğini,bebeğinede maşallahhh

canlarımmm ,özellikle tecrübeli analar sorum sizeee
bu göğüs pompasını bebek doğmadan almak şartmı...aslında faydalı bişey kesin alıcam ,ama doğumdan sonra alayım diyorumikuaföre falan giderken sağarım anneme bırakır çocuğu öle giderim diyorum hep.oyüzden alıcam ama doğumdan öncemi sonramı almalıyım :44: karar veremedim.... yarın eczaneye gidip hepsini alıcam emzik,ateş ölçer yenidoğan bezi...vs.. oyüzden soruyorum hemen şartsa onuda alıcam..ama değilse boşyere 100 tl gibi bi ücret vermek istemiyorum şimdiden...elbiseleri küvetine kadar herşeyini tamamladık minnoşumuzun..sıra benim geceliklerde

Oğlumu 2 kilo doğurdum bunda ahtım var tombik çıkaracam:)) aynen bende senin gibiyim gece yatarken 2brd sütümü 4-5 cevizimi yer sabah kahvaltımda da 1yumurtamı ve gün içinde etimi köftemi yiyorum :) aaa en önemlisi bunların üstüne yediğim tatlıları unuttum :)) ve ardından midem alev alıo,bugün Dr.bu şikayetimi kökten çözecek 1kapsül yazdı bakalım fayda edecek mi!k.i.b Allah'a emanet ol h.akşamlar papatya[/QUOTE]

Canım tebrik ederim seni. Gerçekten beslenme düzenini takdir ettim. Hem senin açından, hem bebeğini çok güzel besliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…