Sağol canım benimanım inşallah açılman falan ilerlememiştir seninde. Bebişininde cinsiyetinin görürsünüz bu arada. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
iyi akşamlar herkeseanca girebildim yahuu okuldan gelince bi uymuşum bi uyumuşum ohhh ben çişleri topladım götürdüm hastaneye sonuç normal çok şükür ama ben size bişey sorucam lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim doktorlarınız bebeklerinizin böbrekleriyle ilgili ne söylüyor özellikle erkek anneleri
tüh senin kusman da uzun sürmüşAh canım ah. Kusmadıysan ne mutlu sana.
Ben çok kustum, o yüzden çok kilo verdim ilk başta. Bir de yemek kokuları falan da çok etkiliyordu beni.
6. AYIMA KADAR KUSTUM.
KUSMA olayını yaşamadıysan çok şanslısın cnm
maş. sen de bendensinben 1 kere kustum canım o kadar
Sağol canım benim. Yok ilk etapta yanıma alıcam. Onun için park yatak alıcaktım. Ama sağolsun bana şöyle birşey geldi, eski çalıştığım okulumun müdüründen. Almama gerek kalmadı.
Eki Görüntüle 546254 Eki Görüntüle 546255
4 ay falan en fazla yatar bunun içinde. Sonra odasına geçiririm. Bunun yeşil rengi. Kendinden sallanan ve aynı zamanda ninnili. Normalde para verip almazdım. 400 TL falan. Ama hediye geldi. Süpper oldu. Aynı zamanda koltuk oluyor ileride içine otutturabiliyorsun da.
İçine mnik bir pamuk yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin cnm?
iyi akşamlar herkeseanca girebildim yahuu okuldan gelince bi uymuşum bi uyumuşum ohhh ben çişleri topladım götürdüm hastaneye sonuç normal çok şükür ama ben size bişey sorucam lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim doktorlarınız bebeklerinizin böbrekleriyle ilgili ne söylüyor özellikle erkek anneleri
Herkeslere merhaba
Bugün bütün gün eşimle birlikte dışarıdaydık. Onun doktor kontrolüm vardı, benim bebeşimin kontorlü vardı. Sonra madokoya gittik.
Madoka mı nedir denilen yerler inanılmaz pahalı. Uçmuş fiyatlar. Şok oldum görünce. 3000 TL bebek odaları var ya. Bu çocuklar 5 yaşına gelince bu gemicikli, ayıcıklı şeyleri beğenmiyorlar. Dünya paralar boşuna veriliyor bence. Bizim burda büyükçekmecede bit pazarı var. Adı bit pazarı ürünler aynı. Çok güzel şeyler var. Şu beşiği uyku ve seti, yatağı ve cibinliği bile birlikte 12 taksit fiyatı 630 TL ye aldık.
Eki Görüntüle 546032 bu setin sadece beşiğini aldık. Odayı buna uygun aksesuar vb. şeylerle süslücez inşallah. 5 Yaşına kadar burda yatsa, sonra kendisi ne isterse onu alırız paşama.
Doktor kontrolümde çok iyi geçti. Allaha şükür bebeşim baş aşağıya duruyor. Boyu 40 cm, kilosu da 1563 olmuş.En son 2 hafta önce gitmiştim. 2 haftada yarım kilo almış yavrucum. Allah nazarlardan korusun hepimizin evlatlarını. Biz de haberler böyle.
Azıcık geçmişi okuyayım...
tüh senin kusman da uzun sürmüş
ben ne kustum ne bişey hamile gibi deildimki hiç
hiç hamilelik sorunu yaşamadım çok şükür
maş. sen de bendensin
kusmayanlar klubüne hoşgeldin
ben de kraftın bu tarz dondolino beşikleri var onlardan almak istiyorum
ama ben yanımda değil odalarında yatıracağım bunların içinde
ilk 4 ay kullanılsa da sonra da mama sandalyesi oluyor yani nasılsa mama sandalyesi de alacaksın ki bunu alıp hem beşik hem mama sandalyesi olarak kullanmak bana çok kullanışlı geldi
bi de bebeği sallıyor uzaktan kumandası var gündüz de iş yaparken kullanılır her durumda uyutmak için çok ideal
bi de alışırsa çok kolay olur bunda büyütmek valla
ayarla kur sallasın müzik çalsın ohh misss
güle güle kullan valla çok güzel bir hediye bence
canim bebisin güle güle saglikla sihatle misil misil uyusun bu güzel yataginda cokkkkk güzel ama yaaaallahim güle güle yatirmayi nasip etsin insallahh..
slm canim benim nasilsin..insallahh ilerlememistir canim insallahh..nerde hic ümidim yokkk bakalim bizim doktorda bir söyleyemedi ne oldugunu söylesede insan azicik birseylr alsa yapsa insallahh bizim bebis gösterir bacaklari acipta oktorla ugrasmayizallahim hayirlisini versin milsacim ögrenemesekte birsey alamiycaz artik süpriz olcak sonra aliriz önemli seylerini ne yapalim sagolasin tekrar msj icin canim benim seni kendine iyibak..
yoo ben gördüm sana geleni bilmiyorum ama piyasada satılanlar öyle alçak değilteşekkür ederim canım.
ama bu mama sandalyesi olarak hiç kullanışlı değilmiş, yere yakın olduğu için anneler açısından zor oluyormuş. kullanıcı yorumlarını okudum.
bir de herkes mama sandalyesi olarak ikeayı öneriyor. kirlendiğinde mis gibi küvete sokup cifliyormuşşun. çocuğu olan bütün arkadaşlarım onu tavsiye etti.
fikir olsun canım sana da
Teşekkür ederim tatlım
Canım boşver sağlıklı bebişlerimiz olsun da, sonradan da alınır eşyalar
Hastanede inşallah yatmazsın, dualarım seninle. Evde 2 çocuk, çok zor olur..
yoo ben gördüm sana geleni bilmiyorum ama piyasada satılanlar öyle alçak değil
zaten illaki masa boyunda olması şart değilki ben de yorumları okudum masadan çok az aşağıda kalıyormuş
o da önemli değil bence çünkü zaten uzun bi süre biz yedireceğiz kendisi yiyemeyecekki
yani nerde masada her zaman beraber yiyeceksinki yediğin zaman da çok az aşağıda kalması bence sakınca değil
benim gördüklerim mama sandalyesi olarak gayet ii görünüyor boy olarak
ben bunu alırsam mama sandalyesi almam bir daha
canım model olarak değişiyorsa bilemem.
bulduysan elbette alabilirsin. ben ikea mama sandalyesini alıcam. en büyük hayalim eşim, ben ve bebeğimizle birlikte aynı masada yemek yemek
I love you meloneeslm canim benim sonucun normal olduguna cok sevindim ama böbrekle alakali birsey demedi bir bilgim yok ama yinede yazayim dedim canim benim..
Canım benim benim doktor güyya takibe aldı sol böbreğinde büyüme vardı sadece her gittiğimde küçülmüş normal dedi son gidişimde bu defa sağın büyüdüğünü söyledi aslında rahattım ama doktoruma kızgınım sanırım..canım bebekte böbrek büyümesi yazan sen miydin geçen gün forumda? telefonumdan girmiştim, sonra bulamadım kim olduğunu. bana ayrıntılı usg söylemişlerdi. bebek çişini yapamadığı için normalde amnion sıvısına yapması gerek. sıvı birikmesi olmuş, bir böbrek büyümüş dedi. sonra doğuma kadar gecer dedi. bu gıbı durumlarda bebeğin cinsiyetine bakıyoruz. ve genelde erkek bebeklerde çok sık rastlanır dedi. ben kafaya taktım biraz, ama sonra gerçekten geçti. büyeme sınırı geçmediği sürece önemli değilmiş, o yüzden sıkma canını sakın canım...
Ewet tatlım öyleymiş erkek bebeklerde olbiliyomuş benim merak ettiğim şey normal sınır ne acaba doktorun bi bilgi verdi mi canımAryacım! Bizim ayrıntılı usg haftasından beri bebişin böbreğinde minimal büyüme var. Doktoruma benim yaptığım yediğim bişeyden dolayı mı dedim.
Hiçbir alakası yok, erkek bebeklerde bu normaldir dedi. Takip edicez dedi. Geçen muayenede de minimal düzeydeydi. Belirli bir oranın üzerinde olduğunda sıkıntı yaratıyormuş. Erkeklerde minimal olması bişey ifade etmez dedi. Panik olma yani!
baktım da sleeperlar mama sandalyesi olarak alçakmış
bu benim dediğim dondy ya da dondolino beşik deniyor
aynı masada yemek yersin onda sıkıntı yok ama yine sen yedireceksin sonuçta
yani çocuk kendisi ancak 3 yaşında yemek yiyor zaten o zaman da bunu kullanmazsınki
ama normalde yanında oturttuğunda yine sen yedirdikten sonra farketmez bence
bi de ben mama sandalyeleriyle boyunu karşılaştırdım arada pek bi fark yok
ondan dolayı benim aklıma yattı doğrusu
iice inceleyeceğim ama boyda sorun yoksa zaten sorun yok demektir :))
I love you meloneesenin bebişde inşallah açar artık bi öğrenelim cinsiyetini yerim ben onu
Canım benim benim doktor güyya takibe aldı sol böbreğinde büyüme vardı sadece her gittiğimde küçülmüş normal dedi son gidişimde bu defa sağın büyüdüğünü söyledi aslında rahattım ama doktoruma kızgınım sanırım..
Ewet tatlım öyleymiş erkek bebeklerde olbiliyomuş benim merak ettiğim şey normal sınır ne acaba doktorun bi bilgi verdi mi canım
Çok tşk ederim..şükr iim melonecim,bugün bebişimi net görebilseydim daha da ii olcaktım :) eş gelmiş önüne yaaaslm canim nasilsin masallahh sübhanallahh bebisineherseyin yolunda olmasina cokk sevindim bence iiy kilosu masallahh sanada iyi geceler canim sende allaha emanet ol..
valla dediğin gibi cnm..yok cnm bi msjla direk sildirdim resimleriAğlama bencede cnm o zaman boşver izleme :)
iyi yaptın içini döktün rahatladın bide çayı içtinmi pamuk gibi olursun şimdi:) var cnm böle kıskanç arkadaşlar işde çekemiolar bazı şeyleri ve görev ediniolar kendilerine böle küçümseyici davranışları kompleksten oluo yani bence ,salla gitsin etiketleride kaldır
cnm iyi günlerde kullansın kuzucuğun beşiğiniHerkeslere merhaba
Bugün bütün gün eşimle birlikte dışarıdaydık. Onun doktor kontrolüm vardı, benim bebeşimin kontorlü vardı. Sonra madokoya gittik.
Madoka mı nedir denilen yerler inanılmaz pahalı. Uçmuş fiyatlar. Şok oldum görünce. 3000 TL bebek odaları var ya. Bu çocuklar 5 yaşına gelince bu gemicikli, ayıcıklı şeyleri beğenmiyorlar. Dünya paralar boşuna veriliyor bence. Bizim burda büyükçekmecede bit pazarı var. Adı bit pazarı ürünler aynı. Çok güzel şeyler var. Şu beşiği uyku ve seti, yatağı ve cibinliği bile birlikte 12 taksit fiyatı 630 TL ye aldık.
Eki Görüntüle 546032 bu setin sadece beşiğini aldık. Odayı buna uygun aksesuar vb. şeylerle süslücez inşallah. 5 Yaşına kadar burda yatsa, sonra kendisi ne isterse onu alırız paşama.
Doktor kontrolümde çok iyi geçti. Allaha şükür bebeşim baş aşağıya duruyor. Boyu 40 cm, kilosu da 1563 olmuş.En son 2 hafta önce gitmiştim. 2 haftada yarım kilo almış yavrucum. Allah nazarlardan korusun hepimizin evlatlarını. Biz de haberler böyle.
Azıcık geçmişi okuyayım...
Çok tşk ederim..şükr iim melonecim,bugün bebişimi net görebilseydim daha da ii olcaktım :) eş gelmiş önüne yaaasen nasılsın görüşemioz senin msn ti özelden yazsana kaydedim..görüşmek üzere
papatya;
meralşah :bu arada maşşalah bebeğinin maşallahı var haftasına göre gayet güzel,benimkide seninki i tombiş ,bebek tombiş olsun diye sabah akşam et yemekten kusucam artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?