2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Tatlım ne kadar tecrübeli anne arkadaşım varsa hepsi gerekli diyor. Ama ben markasını, modelini belirleyip doğum sonrası gerektiğinde alınması taraftaroyım, eşimin eline tutuşturucam gidip alıp gelsin ihtiyacımız olduğunda. Sen de karar verip, ihtiyaç dahilinde hemen aldırabilirsin. Hem şimdi doğuma kadar ona vereceğin 100 TL ile başka bir ihtiyacını alırsın.

İi geeler kiZlar nasilsiniz ben iim cok sukut mas bugub bebisini goren anneler ne guzel hersey yolundaymis sizin icin hepinizi okudum ama tek tek cvp yazamadim benim kizimin eksikleri tamam dunde babamla haliyi hallettik carsamba gunu gelcek ins bu arada carsamba gunu temizligim var kadin gelcek dip kose temizlencek ins halilarimida yikamaciya verdim oda carsamba gunu gelcekmis ev temizlendikten sonra kizimin esyalarini yikicam annemle yerlestircez perdemizin siparisini verdik oda on gune gelcekmis bide uyku setimizi beklyoruz bu kadar benimde pijamam eksik bide canta almadim henuz cok pahali begendiklerim ama mecbur kalirsam alcam acikcasi gonlumde o cantadan yana ama bakalim artik kismet bunlarida hallettikmi bi eksik kalmiyo ins cok heycanlaniyorum rabbim saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins

Oh canım ne güzel bir yıkanıp, ütülenmesi kalmış. Darısı başımıza. EN GÜZel yorgunluklar bence

iyi geceler arkadaşlar

maşallah diyorum size yetişmek zor.işte olduğnuz için herkes burda.evde olunca takip etmesi zor.artık bir yerde uzun süre durmakta zorlaştı ne oturabiliyorum ne yaata fazla durabiliyorum.fırsattan istifade güzel havalarda dışarda soluğu alıyorum.hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum.
5 gün önce doktora gittim kızım maşallah 1900 kg.1-2 hafta önde gidiyormuş.toplamdada 7 kilo almışım.doğum hakkında bişede demedi .artık 15günde bbir kontrle çağırdı.

milsacığım güle güle kullansın oğlun odasını.modoko gerçekten çok pahalı bizde kayınvalide ve kayınpederle gitmiştik.modesaya gittik ora daha uygundu.aslında büyükçekmece taraflarında vardı bit pazarı ama eşimin 1 gün izni olunca uzak yerlere götürmek zor oldu.bizde modesadan sipariş verdik.

ne güzel bişeyin kalmamış .hemen hemen herkes bebişinin hazırlıklarını tamamlamış.kendi eksiklerimiz kalmış.hepsini güzel günlerde kullanın.halını ve perdeni nerden aldın canım.benimde halım perdem avizem kaldı.haangi ildesin bilmiyorum ama istanbulda havuzluhanda çeşit çeşit çantalar var .uygun fiyatlılarda var.amin

Canım teşekkür ederim.

Sadece odayla bitmiyor ki bebişin masrafları sadece doktor masrafları 3000 tlye yaklaştı özele gittiğim için.
Masraflar bitmiyor...
Senin oda takımın nasıl? Cinsiyeti ne bebişin?

Oh canım ne güzel bir yıkanıp, ütülenmesi kalmış. Darısı başımıza. EN GÜZel yorgunluklar bence

Aynen ole canim azcik isimiz kaldi bencede canim böyle yorgunluga ne varki :))yaa cok heycanli cok ama cok guzel duygular rabbim isteyen herkese yasatsin ins :))

i love you canimminsallahh canim insallahhh bizde isim falan düsünsek artik degilmi ama teyzesi..

slm canim hadi az bir isin kalmsi allahim herseyi gönlüne göre versin insallahh..hepimize insallahh.

Amin canim ins hepimiz saglikla kullanalim ) kayseride yasiyorum canim haliyi atlastan aldik yeni cikmis fosforlu halilar aksam olunca rengi degisiyo vok guzel haa bide avizem kaldi onuda pazar gunu alirim ins ya kayseride hic ole sansim yok cnim fiyati iygun olanlar uyduruk benim hosuma gitmiyo benim hosuma giden pahali artik ikisinin ortasini bulurum ins :)

ya kızlar benim vajinamda ağrı var bu akşam.sancı gibi ara ara zonklama tarzında,tam olarak klitorisim zonkluyor sanırsam
dayanılmıycak bi ağrı değil ama ara ara zonkluyor bu akşam,noluyor acaba içerde yauuwww:97:

Son düzenleme:

tabiki bitmiyor canım bende senin gibiyim .özel hastaneye gidiyorum .bi ara 2 özel hastene bide tıpa gidiyordum .özel muayene gittim ama allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kızım olacak işallah

.

böyle canım modeli .2 kapılı camlı kısımları olacak.beşiği şifonyeri oyuncak sandığı rafı var.

slm canim aslinda dogumdan sonra alan arkadaslarimda oldu burda ama sen bilirsin bence bir sakincasi yok zaten ilk baslarda hep yaninda olacaksin birza gecince sen toparlandiktan sonra alirsin canim...geceliklerinide alirsin insallah gönlüne göre.hersey gönlünce olsun canim benim..

bebk asagiya bastiriyor olbilr canim yükleniyorsa o agri yapabilir..

slm canim hadi az bir isin kalmsi allahim herseyi gönlüne göre versin insallahh..hepimize insallahh.

Amin canim benim ins :) aslinda bu aralar icimde korku var sanki bisey olcakmis gibi geliyo ama icimi rahatlatmaya calisiyorum salavat cekiyorum ama iste vesvese geliyo icime hayirlisiyla vakti zamaninda bi dogum yapsaydik

Gerci tecrubeli anne değilim ama yinede cvb vereyim dedim ben daha almadım göğüs pompasını yanı bulunması çok zor bişey değil çok fazla çeşidide yok hani alınırken ben görmesemde olur işimi görsün yeter olurda çokda lazım olursa söylerim eşime gidip alır diye düşündüm ben
Bu arada eşim bu gün bim den ateş ölçer almış kulaktan ölçenlerden bilmiyorum senin şehrinde bim varmı 25 tl ye almış ucuz görünce kaçırmıyayım demiş chicco 100 tl ye satıyorlardı almayı düşünürsen aklında bulunsun bu arada ben testettim doğru ölçuyo benım evde dıjıtal ateş ölçer vardı ama onlar yavaş ölçüyo bebeklerde ölçene kadar sabit durmuyo dıye bundan istiyorduk bu 1 saniyede ölçüyo hemencik

Amin canim benim ins :) aslinda bu aralar icimde korku var sanki bisey olcakmis gibi geliyo ama icimi rahatlatmaya calisiyorum salavat cekiyorum ama iste vesvese geliyo icime hayirlisiyla vakti zamaninda bi dogum yapsaydik

evet bende hep dua ediyorum insanin aklina hersey geliyor allahim saglikla almayi nasip etsin hepimize insallahh..

odamız gelince bende bakayım halılara bi kaç yere baktım ama renk değişmesi falan değişikmiş.kayserideysen seçenek isatnbuldaki gibi fazla değildir.işallah istediğin gibi bişe alabilirsin.

masallahh sübhanallahhh kuzuna kilosuda iiymisbence 7 kiloda iiy canim..saglikla alirsin insallah kucaina hepimiz aminnn..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…