evet bende hep dua ediyorum insanin aklina hersey geliyor allahim saglikla almayi nasip etsin hepimize insallahh..
odamız gelince bende bakayım halılara bi kaç yere baktım ama renk değişmesi falan değişikmiş.kayserideysen seçenek isatnbuldaki gibi fazla değildir.işallah istediğin gibi bişe alabilirsin.
tabiki bitmiyor canım bende senin gibiyim .özel hastaneye gidiyorum .bi ara 2 özel hastene bide tıpa gidiyordum .özel muayene gittim ama allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kızım olacak işallah
.Eki Görüntüle 546468
böyle canım modeli .2 kapılı camlı kısımları olacak.beşiği şifonyeri oyuncak sandığı rafı var.
Çok tşk ederim..şükr iim melonecim,bugün bebişimi net görebilseydim daha da ii olcaktım :) eş gelmiş önüne yaaasen nasılsın görüşemioz senin msn ti özelden yazsana kaydedim..görüşmek üzere
papatya;
meralşah :bu arada maşşalah bebeğinin maşallahı var haftasına göre gayet güzel,benimkide seninki i tombiş ,bebek tombiş olsun diye sabah akşam et yemekten kusucam artık :)
Gerci tecrubeli anne değilim ama yinede cvb vereyim dedim ben daha almadım göğüs pompasını yanı bulunması çok zor bişey değil çok fazla çeşidide yok hani alınırken ben görmesemde olur işimi görsün yeter olurda çokda lazım olursa söylerim eşime gidip alır diye düşündüm ben
Bu arada eşim bu gün bim den ateş ölçer almış kulaktan ölçenlerden bilmiyorum senin şehrinde bim varmı 25 tl ye almış ucuz görünce kaçırmıyayım demiş chicco 100 tl ye satıyorlardı almayı düşünürsen aklında bulunsun bu arada ben testettim doğru ölçuyobenım evde dıjıtal ateş ölçer vardı ama onlar yavaş ölçüyo bebeklerde ölçene kadar sabit durmuyo dıye bundan istiyorduk bu 1 saniyede ölçüyo hemencik
olmamıGerci tecrubeli anne değilim ama yinede cvb vereyim dedim ben daha almadım göğüs pompasını yanı bulunması çok zor bişey değil çok fazla çeşidide yok hani alınırken ben görmesemde olur işimi görsün yeter olurda çokda lazım olursa söylerim eşime gidip alır diye düşündüm ben
Bu arada eşim bu gün bim den ateş ölçer almış kulaktan ölçenlerden bilmiyorum senin şehrinde bim varmı 25 tl ye almış ucuz görünce kaçırmıyayım demiş chicco 100 tl ye satıyorlardı almayı düşünürsen aklında bulunsun bu arada ben testettim doğru ölçuyobenım evde dıjıtal ateş ölçer vardı ama onlar yavaş ölçüyo bebeklerde ölçene kadar sabit durmuyo dıye bundan istiyorduk bu 1 saniyede ölçüyo hemencik
olmamı7 tane şubesi var hemde..ben emzik ateş ölçer alıcam cnm.15 tlydi sanırım dijital emzik ateş ölçer.eczacılar genelde onu önerdiler ne biliim onu almaya karar veerdim.sizde güle güle kullanın cnm ateşölçerinizi ama Rabbim kullanmayı çok nasip etmesin inş. minnoşlar hasta olmasınn
masallahh sübhanallahhh kuzuna kilosuda iiymisbence 7 kiloda iiy canim..saglikla alirsin insallah kucaina hepimiz aminnn..
Canım çok beğendım oda takımını rabbım iyi gunlerde hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin işallah
Bu halilardan bakabilirsin canim fiyati da biraz nirmal halilardan pahali babam 350 ye anlasti ama icime cok sindi buyukbabamizin kesesine bereket :) aynen ole canim secenek hic yok desem amin canim ins :)
aynen öyle canım..hiç takmıyorum aslında..sadece sonucu merak ediyorum..acaba 9 ayında sonunda kaç kilo almış olacağım diye..yoksa ne yapayım, bebeğim iyi olsun yeter..
tsh problemi bendede var..ama hamilelikte hiç sorun olmadı, hep düzenli Allaha şükür..kontrollerimi ihmal etmiyorum ve ilaçlarımıda düzenli kullnıyorum..bence ihmal etme..
Baktım canım o modellere. Onlar ayarlanıp, yükseltilebiliyormuş, benimkinde o özellik yok.
Tecrübeyle sabit benim 28 aylık öğrencilerim kendi başlarına yemek yiyebiliyorlardu. Döke döke öğrenmişlerdi. İnşallah benim çocuğum da kendi başına yemeyi öğrenir. 3 çok geç bence:44:
günaydın annişler ve ay artık fasulyede değiller kocamanlar tontirikler
biz dün gece erken doğum hazırlıkları yaptık altımız şiş ve acıyordu bütün gün oturtmuyordu bile bide komşuya yabancı birileri gelmiş oturmaya çağırdı temizliği bırakıp duş alıp gidince belimi üşütmüşüm akşam bi bel bi alt ağrısı eh erken doğum riskimizde var kocayı aradım ben duştayım kapıyı aç gir diye panik halinde geldi ama ben kıpırdayamıyorum oda diyo bütüngün sesin iyiydi son aradığında kötü diye 118ten taksi numarası buldu nezamandır al şu numarayı diyodum dün sıkışınca :9 hastaneye götüreyim diyor dur kanama olursa diyorum ki gidecek halim yoktu :)
sonra ağrı tek tarafa döndü oan tutulmuş olabileceğim aklıma geldi aklımızda hep doğum olunca direk ona yormuşuz masajlar yaptı yatırdı beni kalın kışlık picamalarımızı giydik patik bile giydirdi bana ay bi güzel oluyomuşnazlanmak gecede vcye kalkıp durdum ilkinde o kaldırdı sonra düzeldim uyandırmadım şimdi Allaha şükür ay hiç yokton doğuruvercektim akşam ama kociş geçti sınavını bana iyi bakabilecekmiş bide çorba yapmayı becerse
ama bugün yat arıcam kalkmak yok dedi bişey olursa ara diyor ama biz normale döndük oğluşta korktu hiç tepiklemedi sabah oda normale döndü
şimdi çalışan ve uyanıp evde işi olanlara kolay gelsin biz bugün yayılcaz derim muhakkak bişey çıkar
günaydın canımherkese günaydın
günaydın hanımlar mutlu günler
günaydın annişler ve ay artık fasulyede değiller kocamanlar tontirikler
biz dün gece erken doğum hazırlıkları yaptık altımız şiş ve acıyordu bütün gün oturtmuyordu bile bide komşuya yabancı birileri gelmiş oturmaya çağırdı temizliği bırakıp duş alıp gidince belimi üşütmüşüm akşam bi bel bi alt ağrısı eh erken doğum riskimizde var kocayı aradım ben duştayım kapıyı aç gir diye panik halinde geldi ama ben kıpırdayamıyorum oda diyo bütüngün sesin iyiydi son aradığında kötü diye 118ten taksi numarası buldu nezamandır al şu numarayı diyodum dün sıkışınca :9 hastaneye götüreyim diyor dur kanama olursa diyorum ki gidecek halim yoktu :)
sonra ağrı tek tarafa döndü oan tutulmuş olabileceğim aklıma geldi aklımızda hep doğum olunca direk ona yormuşuz masajlar yaptı yatırdı beni kalın kışlık picamalarımızı giydik patik bile giydirdi bana ay bi güzel oluyomuşnazlanmak gecede vcye kalkıp durdum ilkinde o kaldırdı sonra düzeldim uyandırmadım şimdi Allaha şükür ay hiç yokton doğuruvercektim akşam ama kociş geçti sınavını bana iyi bakabilecekmiş bide çorba yapmayı becerse
ama bugün yat arıcam kalkmak yok dedi bişey olursa ara diyor ama biz normale döndük oğluşta korktu hiç tepiklemedi sabah oda normale döndü
şimdi çalışan ve uyanıp evde işi olanlara kolay gelsin biz bugün yayılcaz derim muhakkak bişey çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?