2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
odamız gelince bende bakayım halılara bi kaç yere baktım ama renk değişmesi falan değişikmiş.kayserideysen seçenek isatnbuldaki gibi fazla değildir.işallah istediğin gibi bişe alabilirsin.

Bu halilardan bakabilirsin canim fiyati da biraz nirmal halilardan pahali babam 350 ye anlasti ama icime cok sindi buyukbabamizin kesesine bereket :) aynen ole canim secenek hic yok desem amin canim ins :)

Canım çok beğendım oda takımını rabbım iyi gunlerde hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin işallah

Kizlar benden bugunluk bu kadar uykum geldi yatiyim artik hepinizi cok oprum kendinize ve bebislerinize cok ii bakin ii geceler

Oğlumu 2 kilo doğurdum bunda ahtım var tombik çıkaracam:)) aynen bende senin gibiyim gece yatarken 2brd sütümü 4-5 cevizimi yer sabah kahvaltımda da 1yumurtamı ve gün içinde etimi köftemi yiyorum :) aaa en önemlisi bunların üstüne yediğim tatlıları unuttum :)) ve ardından midem alev alıo,bugün Dr.bu şikayetimi kökten çözecek 1kapsül yazdı bakalım fayda edecek mi!k.i.b Allah'a emanet ol h.akşamlar papatya[/QUOTE]

bende özledimmm yaa carsambayi iple cekiyorum gecen gititgimde sadece alttan bakti 7 hafta olcak görmeyeli görsemde iicm rahat etse kilosu boyu kac..atarim canim msn özelden..insallahh sende birdahakine net görürsün canim benim görüsmek üzere..

olmamı 7 tane şubesi var hemde..ben emzik ateş ölçer alıcam cnm.15 tlydi sanırım dijital emzik ateş ölçer.eczacılar genelde onu önerdiler ne biliim onu almaya karar veerdim.sizde güle güle kullanın cnm ateşölçerinizi ama Rabbim kullanmayı çok nasip etmesin inş. minnoşlar hasta olmasınn

olmamı 7 tane şubesi var hemde..ben emzik ateş ölçer alıcam cnm.15 tlydi sanırım dijital emzik ateş ölçer.eczacılar genelde onu önerdiler ne biliim onu almaya karar veerdim.sizde güle güle kullanın cnm ateşölçerinizi ama Rabbim kullanmayı çok nasip etmesin inş. minnoşlar hasta olmasınn

Emzık ateş ölçer mi hadı yaa ilk defa duyuyorum alından ölçeni duymuştum ama emziği duymamıştım ayy çok sempatık olur ama ya emzık almazsa :44: ayy bende iyicene paranoyak oldum nerden ne çıkaracağımı şaşırıyom

masallahh sübhanallahhh kuzuna kilosuda iiymisbence 7 kiloda iiy canim..saglikla alirsin insallah kucaina hepimiz aminnn..

Canım çok beğendım oda takımını rabbım iyi gunlerde hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin işallah

Bu halilardan bakabilirsin canim fiyati da biraz nirmal halilardan pahali babam 350 ye anlasti ama icime cok sindi buyukbabamizin kesesine bereket :) aynen ole canim secenek hic yok desem amin canim ins :)

allah razı olsun canım.önde gididyoruz bakalım.gününden öncemi geleek yoksa tombişmi gelecek.evet iyi ama şimdiden sonra alırsın kiloyu dedi doktor dikkat ediyorum .yürüyorum muhakkak hergün.amin işallah canım.

teşekkür ederiz canım amin işallah .herkese naasip etsin işallah.

bebekler için herşey pahalı canım .halıda bebek için özeldir muhakkak toz kaldırmayan anti alerjik falan oluyor.odamız gelsin bş alana göre bakıcaz artık.allah onlardan razı olsun.

sağol canım bende ihmal etmiyorum benim hamilelik öncesi düzenliydi hamilelikte çok düşüktü 2aydır düzenli hap vermedi ama takip edelim diyor rabbim korusun minişleri sonuçları kötü olabiliyor ama işte kapalı bi kutu ne çıkacak bilmiyoruz

ay canım alıştırmakla ilgili sanırım annem abimin ikizlerine 2yaşına gelmeden kahvaltıda çatal kaşık veriyodu anne birbirlerine batırırlar diyince ki ben korkar veremezdim oda böyle öğrenecekler derdi ve dökmeden yerlerdi bide oğluşumuz titiz 1damla dökse ağlar onu sildirir sonra devam ederdi titiz ama kendi silmez anneme sildirir suyunu oyuncağınıda kızdan ister yok bu erkeklerde doğuştan var bişey kızımızda kalkar alır verirdi onun suyunuda genlerden geçiyo bu hizmet ettirme ve etme :)

kızlar günaydın
bgn erkenden gireyim dedim, müdürüm gelmeden :)
oğluşum sabah sabah pek bi hareketli maşallah. alttan alttan tekme atıyor
gece 4.30 da uyanıyorum her gün sonra 2 saat yok :/ sonra da işe geliyorum :/ o kadar uykum var ki.....

günaydın annişler ve ay artık fasulyede değiller kocamanlar tontirikler

biz dün gece erken doğum hazırlıkları yaptık altımız şiş ve acıyordu bütün gün oturtmuyordu bile bide komşuya yabancı birileri gelmiş oturmaya çağırdı temizliği bırakıp duş alıp gidince belimi üşütmüşüm akşam bi bel bi alt ağrısı eh erken doğum riskimizde var kocayı aradım ben duştayım kapıyı aç gir diye panik halinde geldi ama ben kıpırdayamıyorum oda diyo bütüngün sesin iyiydi son aradığında kötü diye 118ten taksi numarası buldu nezamandır al şu numarayı diyodum dün sıkışınca :9 hastaneye götüreyim diyor dur kanama olursa diyorum ki gidecek halim yoktu :)
sonra ağrı tek tarafa döndü oan tutulmuş olabileceğim aklıma geldi aklımızda hep doğum olunca direk ona yormuşuz masajlar yaptı yatırdı beni kalın kışlık picamalarımızı giydik patik bile giydirdi bana ay bi güzel oluyomuş nazlanmak gecede vcye kalkıp durdum ilkinde o kaldırdı sonra düzeldim uyandırmadım şimdi Allaha şükür ay hiç yokton doğuruvercektim akşam ama kociş geçti sınavını bana iyi bakabilecekmiş bide çorba yapmayı becerse

ama bugün yat arıcam kalkmak yok dedi bişey olursa ara diyor ama biz normale döndük oğluşta korktu hiç tepiklemedi sabah oda normale döndü

şimdi çalışan ve uyanıp evde işi olanlara kolay gelsin biz bugün yayılcaz derim muhakkak bişey çıkar

günaydın canım geçmiş olsun aklımızda dogum olunca herşeyi ondan biliyoruz demi korkudan :) aman dikkat edin kendinize yaa..üşütmeyin :) güzelce dinlen ohh

herkese günaydın
günaydın canım

cnm çok dikkat et kendine.bak ben hastanede yatıyorum erken doğum riskim var.

.kendimizi iyi,güçlü hissedince sanıyoruzki her işi yapıyoruz.hamile olduğumu unutuyodum bazen.

1 ay önce iş yerime teftiş geldi.tabi dosyalar evraklar indir kaldır 3 hafta akşam 9 lara kadar çalış.ben iyi hissediyorum kendimi sadece yorgunluk.kramp yok ağrı yok ya iyiyim.doktora rutin kontrolüme gittim.rahim ağzında açıklık var rahim boyu yok.her an doğum yapabilirsin dedi.o gün bugündür hastanedeyim.

belki olacağı vardı zaten işe güce bağlamamak lazım ama.kızlar nolur kendimi iyi hissediyorum diye sakın yormayın kendinizi.aman 5 dk da süpürürüm odayı nolucak demeyin.bırakın tozlu kalsın.ben öyle yaptım süpürüm silerim .çamaşırı yıkar asarım.şimdi yere bişey düşürsem korkuyorum eğilip almaya.

kendimize her zamankinden çok dikkat etme zamanı.bebişlerimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…