2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aleykum selam cnm .kilolardan bahsetmişsin valla resimlerinde gayett fit fıstık gibi hatunsun maşallahh.çabuk kilo alıp veren bi bünyen var demekki.

ay milsa ne şanslısın yaw.valla cok güzel bişi bu.yani hediye anlamında güzel.yoksa para verilip alınmaz pahalıymış :))
güle güle kullanın inş.

ya zaten senin tipinden de belli yumuşak biri oldugun.kalp kırmak hiç tasvip etmedigim bişi ama kaşınan insan cookkkk maalesef.
bende artık sabır diye bişi kalmadı.tahammül sınırlarımı aştım, dayanamıyorum biri bi laf sölediginde

ben de samsunluyum canım ben de ani parlarım öyle ama son gunlerde sınırı aşmısım bellı kı adam uyardı :)

ınsan farkedemıo demekkı...bir de bu gunlerde en ufak sesler bıle benı cok rahatsız edıo sen de öle mısın ?

Canım amin ecmain Allah razı olsun

Rabbim sabrını da veriyo ondan gelen herşeye katlanılıyo da insanlar çok fena be canım sanki herkes daha da üzül kahrol diye uğraşıyo

ne kdr zor olsada biliyosun ki gecıcek ama insanlar ağzılarına gelen herşeyi söylüyolar ya o çok yaralıyo 3 kere hamıle kalıp da

kaybettıgım halde yüzüme karşı kısırmısın sen denmesını mi istersin daha yenı bebek kaybetmısken dudak bükerek ayse de kırılgan herseye ağlıyo

denmesını mı daha 24 yasında olduğum halde aman bırak bu işleri Allah vermiyo işte denmesını mı yani neler duydum

Allah a havale ediyorum hepsini herkes çok kolay zannedıyor....ne diyim Rabbim kimsenin başına vermesin....hiçbişeyin garantisi yok

Kimseyi evladıyla sınamasın Allah....bizlere de sağlıklı hayırlı doğumlar nasib etsin canım :)

güle güle kullanın canım ne güzel bi hediyee :)

günaydın canım gecmıs olsun e ama dıkkat et çok esinti var ıstanbulda izmir de öyleyse heryerı tutulut valla ınsanın

Günaydın kızlar dün akşam eve gittim direk mutfaga

ertesı gunun yemekelrını yaptım sofrayı hazırlaıdm ay bı de tatlı yaptım onun ustune yemekten sonra resmen

yıgıldım kaldım saat 7 mıydı neydı uyumusuz gece 3 de uyandım ve uyku tutmadı sonra sabah 6,30 gibi uyumusum

sonrada uyanamaıdm yaa kargolıycakalrımı da evde unutmusum ıyı kı kendımı unutmadım evde hehe

bugun de bebek gelısımınde kemıkleır oldukça kuvvetlı yazıo bellı maşallahı var vurdumu kırıp gecırıyo cadaloz

bizde genetik ama hepimiz iriyiz bebekde önden gidiyor 3 hafta kadar..

3 hafta kadar önden gidiyor..

geçmiş olsun canım yaa çok haklısın biz nazlanmayı bilmiyoruz elimizden ne geldi yapıyoruz ama en ufak dikkatsizlik sağlığımızı etkiliyor :/ Allah ım şifa versin sana da. inş zamanında gelir bebişin. kendine çok dikkat et sende. dualarımız sizinle

ben hastane çantana alıp koymanı bile öneririm
benim doğum yaptığım hastanede emzirmen şart deyip mamayı 2 kez dışında vermemeyi tercih ettiler
ama spinal sezeryan oldum ve 4 gün sonra sütüm geldi
oğlumun gücü ne kadardı ki çok emsinde süt gelsin
o arada oğlum sarılık olmuştu,hastanede tedavi gördü
bu yüzden bu kez hem elektrikli pompayı hastane çantama alıcam
oğlum emdikten sonra birde sağıcam
hemde termosuma sıcak suyu koyup,mamayıda yanıma alıcam
öneri olarakta medela,ameda markalarını incelemeni öneririm
aynen bacaklarım,basenlerim ve genital bölgem bile varis
şişen varislerim benide korkutuyor,dokunduğumda acıyor
doğumdan önce dr.a söylicem bu durumu çünkü varis riskli
şimdiden söylesem varis çorabı verecek ve sıkıntıya hiç gelemiyorum
ay inanmıyorum sana nasıl yaptın öle koltukları falan taşıdın
kendi işimi kendim yapmaya alışmış olmamdan kaynaklanıyor sanırım
birde eşime söylesem sonraya bırakıcaktı bende tam tersi tez canlıyımdır
aklımıza geliyordaaa işimize mi gelmiyor acaba
kendi başımıza bildiğimiz gibi yapmak varken
benim eşim geç saatlere kadar işte olduğu için, bende durum birazda iş başa mecbur düşüyor
ama sen dikkat et canım
evet canim 2 cocukla zor oluyor ama sagolsun esim yardimci oluyo elinden geldigince..evet gerilince insanin karni acayip aciyor allahim sagsaglim kurtarsin hepimizi insallahh..
allah yardımcın olsun...
benimde bir oğlum var ve rahat bir gebelik geçiremiyorum haliyle
ev işi,yemek,birde çocuk eklenince ağrılarım olmasa gebe olduğumu unutucam derim hep
canım ya nasıl cesaret ettin o kadarına..Allah korusun kız hiç koltuk kaldırılırmı?

deli cesareti bendeki
şükür ki birşey olmadı yoksa çok üzülürdüm.

sağol cnm.

2 gündür sürekli takip ediyorum forumu o kadar pozitifsinizki hepiniz.bana da moral oluyor.

hee bak o da ayrı bı mesele bi iş yapıcak olsalar her detayı anlatıcaksın ki

yapıcak adamlar istediğin gibi olmuyo bi de o da var ama hakkını yemıyım duvarları sil

deyınce cok güzel silmişti kocam duvaralrı gordukce afferın afferın işe yarıyosun sen dıorm

şööle bi garıp bakıo bana

bendende herkese günaydııınn.varislerimden dolayı ayağa kalkınca bacaklarıma çok baskı oluyor ve çok ağrıyor.ilk defa bir hamileliğimde sağa sola sallanarak yürüyorum.penguen gibi.aslında karnım büyük değil.hatta küçük bile sayılabilir ama bebek çok aşağıda karnımda aşağıda ve varisle birleşince müthiş bir ağrı oluyor.şu 2 ayda bi geçse hayırlısıyla.sezeryan old.için biraz da erken olacak zaten...

ay ayy benim nickimlede sevgi cümleleeri kurarmış

bende kızımı bazen tontirik diye severim ,o nedenle bu nicki aldım zaten
cnm gecmiş olsun baya hareketli bi akşam yaşamışsınız.neyse dogum öncesi tatbikat olmuş sizin için :)

günaydın herkese

ben de dün çok yorgundum
sabah ölü gibi uyandım hala üzerimde bir halsizlik var
sabah eşim dürtükleyip duruyor kalk kahvaltını et diye
yok dedim az yatıcağım
akıllım balkonda spor yapıyorken kapı kapanmış kalmış balkonda
cebimi aramış cep uzakta duymuyorum
bu sefer ev telini arıyor
ben de çalıyor çalıyor bakmıyorum tele eşim baksın diye
sonra dedimki acaba bu adam işe gittimi
ama hayatta bir gün beni öpmeden işe gitmez
dedim ne oluyor bi hışımla teli açtımki
bağırıyor balkondan aşkım burda kaldım diye
ay sabah sabah komediydi resmen
dedimki herkese anlatacağım eşşek kadar adam nasıl kendini balkona kitlemeyi başarır diye
sonra neyse çıktı bu iki saniye sonra zil
anahtarını unutmuş
dedimki bi daha beni uyandır eve almıycam seni defol hadi kovdum git

uyandım yani mecburen daha da uyku tutmadı

birazdan da kardeşime geçeceğim yiğenim geniz eti ameliyatı oldu

ama bugün evde pinekleyesim var
hani bazen battaniyenin altından çıkmazya insan bende de o ruh hali var bugün
fincan fincan kahve içip battaniyenin altında tv karşısında miskinleşeseim var
sabah sabah çenem açıldı galiba

klitorismi zonkluyor

bence hemen cocuguna atma sucu, belliki senin hormonların kaşınıyor.eşinin bi el atması lazım

nasıl bi pompa alacagına baglı cnm.elektirikli pompa alacaksan bence şimdiden araştır fiyatlarını ve kullanıcı memnuniyetelrini incele. hangi marka alacagını belirle
eger basit el pompası alacaksan onlar zaten ucuzz şimdide alsan olur ,bulunsun elinin altında.
ben bebedor marka almıştım.işimede yaradı.
dogum sonrası calışmayı düşünüyorsan elektirikli almalısın.
emzirme döneminde evde kalcam diyorsan basit bi el pompası işini görür

Ayse ben senin kadar is yapsam bugün doguma giderim agrimiyomu oran buran ?

MasAllah kizina o sekilde tepikleyince bizim oglan ben nefes alamiyorum esim diyoki artik farkediyorum gece nefes almakta cok zorlaniyorsun..

Dün görümcem aradi nefes nefese kaldim telefonda ben daha fazla konusamicam dedim

öhöm öhöm kızlar hatırlatmak istiyorum

gebeliğin ilk aylarında topikcene 500 yasın okuyalım demişti birisi hepimzş de eveet okuyalım

demiştik ben bi 20 tane okumustum sanırırm ama sonra ben de unutmuşum

aşağı yukarı 2 ayımız kaldı ne oldu bizim 500 yasin diye sormadan edemiyorum

Şımarcam ama yaaa

Kızma Aslıcım,b en seni gördüm hem, ne kadar da yamuk çıksa ağzın yüzün, taş gibi hatunsun problem olmaz

Belki de ondan canım ya. Kuyruk sokumumda acıyor...
17sinde artık özgür bir kadın olucam

Ben hala öyleyim ve sinir ediyor beni bu huyum. Bende şöyle güzelce insanların ağzının payını verebilsem.

Ne iş

Amin canim benim ins :) aslinda bu aralar icimde korku var sanki bisey olcakmis gibi geliyo ama icimi rahatlatmaya calisiyorum salavat cekiyorum ama iste vesvese geliyo icime hayirlisiyla vakti zamaninda bi dogum yapsaydik

Bende senin gibiyim canım
Ama normal herhalde...
Bebişlerimiz ve biz + cümle darda olanlar, Rabbime emanetiz...

++

Aslı bugün kargon gelir tatlım inşallah, evde otur

++

Herkese merhaba kızlar,
Güzel, huzurlu, sağlıklı, mutlu, sakin bir gün olsun inşallah...
Hepinize hayırlı günler...
Biz bugün minik kuşumla 29. haftamıza girdik...

Son düzenleme:

canım çok şükür hiç biyerim ağrımıyo ya tek sıkıntım mide bulantısı ve çarpıntı

çarpıntı zaten doğum yapınca geccekmiş öel dedi dr bulantıda heralde doğumdan sorna gecer

sabahları acaip bulantım oluyo

dün ama mutfaktan çıkınca sırtım çok ağrıdı yemek yerken geçti o da bi de kızım

sıkıştırıyo o sebeple nefes almakta güçlük çekiyorum ara ara...bi de ayaktayken çok pis dayanıyo

garip yerlere anaamm deyip kalıyorum eşiminde hoşuna gidio afferin kızıma dio kastettiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…