aleykum selam cnm .kilolardan bahsetmişsin valla resimlerinde gayett fit fıstık gibi hatunsun maşallahh.çabuk kilo alıp veren bi bünyen var demekki.Canım arkadaşım cevaplarını okudum ne kadar pozitif benim kader arkadaşım diyorum herkeze aynı içtenlikle tek tek cevap yzıyorsun çarşamba kontrolün varmış dualarım seninle ben özel msj yazamıyorum şu 100 msj olayı açıkca yazayım msnden beni ekle ben seni ekledim ama olmadı heralde resimlerini göremiyorum benim msnde resmim yok diğer sosyal ağı dahaetkin kullanıyorum seninde o yokmuş tontirik söyledi.bu arada tontirikçim selam aleyküm.
Sağol canım benim. Yok ilk etapta yanıma alıcam. Onun için park yatak alıcaktım. Ama sağolsun bana şöyle birşey geldi, eski çalıştığım okulumun müdüründen. Almama gerek kalmadı.
Eki Görüntüle 546254 Eki Görüntüle 546255
4 ay falan en fazla yatar bunun içinde. Sonra odasına geçiririm. Bunun yeşil rengi. Kendinden sallanan ve aynı zamanda ninnili. Normalde para verip almazdım. 400 TL falan. Ama hediye geldi. Süpper oldu. Aynı zamanda koltuk oluyor ileride içine otutturabiliyorsun da.
İçine mnik bir pamuk yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin cnm?
Valla canım ben de öyleyim. Hala da öyleyim. Hala arada kendimi üzerim bu yüzden. Eşim de kızar. Sen kendi kendini üzüyorsun diye. İnşallah ben de bir gün beni kıranı kırmayı öğrenirim, kendimi harap etmek yerine...
Ya bende bi agresf olmusum hic farkinda degilim. Benm babam malatyali annem oflu. Esim gecen hafta sonu dediki Sen anne tarafina cekmissin karadeniz siniri var sende birden parliyosun dedi sitem etti. Ayy nasi uzuldum birden ben halbuki bagirmak istemiyodum hicbizaman, nasi oluyo anlamiyorum.
Ayşe rabbim sana bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah acısını göstermesin. Yaşadıkların cidden çok zor.
Aklıma geliyor bazen üzülüyorum.
Yine de ne kadar güçlüymüşşün ki o kadar yaşadıklarına rağmen ayaktasın. Allah nazardan saklasın inşallah seni de, kızını da...
Sağol canım benim. Yok ilk etapta yanıma alıcam. Onun için park yatak alıcaktım. Ama sağolsun bana şöyle birşey geldi, eski çalıştığım okulumun müdüründen. Almama gerek kalmadı.
Eki Görüntüle 546254 Eki Görüntüle 546255
4 ay falan en fazla yatar bunun içinde. Sonra odasına geçiririm. Bunun yeşil rengi. Kendinden sallanan ve aynı zamanda ninnili. Normalde para verip almazdım. 400 TL falan. Ama hediye geldi. Süpper oldu. Aynı zamanda koltuk oluyor ileride içine otutturabiliyorsun da.
İçine mnik bir pamuk yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin cnm?
günaydın annişler ve ay artık fasulyede değiller kocamanlar tontirikler
biz dün gece erken doğum hazırlıkları yaptık altımız şiş ve acıyordu bütün gün oturtmuyordu bile bide komşuya yabancı birileri gelmiş oturmaya çağırdı temizliği bırakıp duş alıp gidince belimi üşütmüşüm akşam bi bel bi alt ağrısı eh erken doğum riskimizde var kocayı aradım ben duştayım kapıyı aç gir diye panik halinde geldi ama ben kıpırdayamıyorum oda diyo bütüngün sesin iyiydi son aradığında kötü diye 118ten taksi numarası buldu nezamandır al şu numarayı diyodum dün sıkışınca :9 hastaneye götüreyim diyor dur kanama olursa diyorum ki gidecek halim yoktu :)
sonra ağrı tek tarafa döndü oan tutulmuş olabileceğim aklıma geldi aklımızda hep doğum olunca direk ona yormuşuz masajlar yaptı yatırdı beni kalın kışlık picamalarımızı giydik patik bile giydirdi bana ay bi güzel oluyomuşnazlanmak gecede vcye kalkıp durdum ilkinde o kaldırdı sonra düzeldim uyandırmadım şimdi Allaha şükür ay hiç yokton doğuruvercektim akşam ama kociş geçti sınavını bana iyi bakabilecekmiş bide çorba yapmayı becerse
ama bugün yat arıcam kalkmak yok dedi bişey olursa ara diyor ama biz normale döndük oğluşta korktu hiç tepiklemedi sabah oda normale döndü
şimdi çalışan ve uyanıp evde işi olanlara kolay gelsin biz bugün yayılcaz derim muhakkak bişey çıkar
maşallah kuzuna bizde 25de ama bebiş 27deydi 1i gördük sayılır şimdi haftaya kaç olcaz bakalım teyzemizde iri bebiş demişti bugün annemle konuşuyoruz bi yengemiz 5kilo doğurmuş zayıf ve kocaman karnı vardı ay doğunca 8aylık bebk gibidir tutması kolay olur ama çokta tontiş olmasın kuzum komşularada diyorum arkadaş yapın dışarda kimle oynucak oğlum diyorum eve kapanmasın kuzular bide bu kilo ve haftaları yazıyosunuz bebiş te tam haftasındamı oluyo bizimki 1hafta öndeydi enson 2hafta geçmişti doktorumuzda şekerden korkmuştu oyüzden
sizlerin bu kilolar tam haftasındamı çıkıyor :26:
3 hafta kadar önden gidiyor..Ya bende bi agresf olmusum hic farkinda degilim. Benm babam malatyali annem oflu. Esim gecen hafta sonu dediki Sen anne tarafina cekmissin karadeniz siniri var sende birden parliyosun dedi sitem etti. Ayy nasi uzuldum birden ben halbuki bagirmak istemiyodum hicbizaman, nasi oluyo anlamiyorum.
Benim bacaklarim varis varis varis.. Bilegimden kasiklarima kadar. Vajinama kadar uzaniyomu onu suan goremiorum gobegimden. Doktora sorcam acsin baksin :) cunku kasiklarima dogru siserek cikan damarlar var korkutuyo beni goruntuleri.
Maasallah :)) sen sata gore gitmiyosun herhalde. Doktor soyledi mi kac hafta onden gttigini merak ettm ?:)
Ya ben o filme gitsem kesin aglamaktan bi hal olurum orda dogurur gelirim kasilmaktan :) tv de gormustum herkesi aglatmis falan. Ya bende aglamaya baslayinca bi kasilma gelio bana, durduramiyorumda kendimi. Mumkunse aglamiyim
cnm çok dikkat et kendine.bak ben hastanede yatıyorum erken doğum riskim var.
.kendimizi iyi,güçlü hissedince sanıyoruzki her işi yapıyoruz.hamile olduğumu unutuyodum bazen.
1 ay önce iş yerime teftiş geldi.tabi dosyalar evraklar indir kaldır 3 hafta akşam 9 lara kadar çalış.ben iyi hissediyorum kendimi sadece yorgunluk.kramp yok ağrı yok ya iyiyim.doktora rutin kontrolüme gittim.rahim ağzında açıklık var rahim boyu yok.her an doğum yapabilirsin dedi.o gün bugündür hastanedeyim.
belki olacağı vardı zaten işe güce bağlamamak lazım ama.kızlar nolur kendimi iyi hissediyorum diye sakın yormayın kendinizi.aman 5 dk da süpürürüm odayı nolucak demeyin.bırakın tozlu kalsın.ben öyle yaptım süpürüm silerim .çamaşırı yıkar asarım.şimdi yere bişey düşürsem korkuyorum eğilip almaya.
kendimize her zamankinden çok dikkat etme zamanı.bebişlerimiz için.
ben hastane çantana alıp koymanı bile öneririmcanlarımmm ,özellikle tecrübeli analarsorum sizeee
bu göğüs pompasını bebek doğmadan almak şartmı...aslında faydalı bişey kesin alıcam ,ama doğumdan sonra alayım diyorumikuaföre falan giderken sağarım anneme bırakır çocuğu öle giderim diyorum hep.oyüzden alıcam ama doğumdan öncemi sonramı almalıyım :44: karar veremedim.... yarın eczaneye gidip hepsini alıcam emzik,ateş ölçer yenidoğan bezi...vs.. oyüzden soruyorum hemen şartsa onuda alıcam..ama değilse boşyere 100 tl gibi bi ücret vermek istemiyorum şimdiden...elbiseleri küvetine kadar herşeyini tamamladık minnoşumuzun..sıra benim geceliklerde
aynen bacaklarım,basenlerim ve genital bölgem bile varisYa bende bi agresf olmusum hic farkinda degilim. Benm babam malatyali annem oflu. Esim gecen hafta sonu dediki Sen anne tarafina cekmissin karadeniz siniri var sende birden parliyosun dedi sitem etti. Ayy nasi uzuldum birden ben halbuki bagirmak istemiyodum hicbizaman, nasi oluyo anlamiyorum.
Benim bacaklarim varis varis varis.. Bilegimden kasiklarima kadar. Vajinama kadar uzaniyomu onu suan goremiorum gobegimden. Doktora sorcam acsin baksin :) cunku kasiklarima dogru siserek cikan damarlar var korkutuyo beni goruntuleri.
Maasallah :)) sen sata gore gitmiyosun herhalde. Doktor soyledi mi kac hafta onden gttigini merak ettm ?:)
Ya ben o filme gitsem kesin aglamaktan bi hal olurum orda dogurur gelirim kasilmaktan :) tv de gormustum herkesi aglatmis falan. Ya bende aglamaya baslayinca bi kasilma gelio bana, durduramiyorumda kendimi. Mumkunse aglamiyim
kendi işimi kendim yapmaya alışmış olmamdan kaynaklanıyor sanırımay inanmıyorum sana nasıl yaptın öle koltukları falan taşıdın
aklımıza geliyordaaa işimize mi gelmiyor acabaeheueheu ay neydı bunun adı asabi astrolog muydu böle yorumalr oluyodu hep
heh ben de o tipim işte kocama sölimde yapsın demek aklıma gelmıo yaparken goruncede kızıo
dün bende mutfagı temzılerken ıcerden snadalye aldım mutfaga geldım eşim koştı dur napiosn sen die
rafı düzelticem dedim ya bırak sen ver bana ben duzelteım olmaz böle aa iyi kı gelmısım fln dio
ne olcak yeaa diyorum ben de ne bılıym aklıma gelmıokı hıc :)
allah yardımcın olsun...evet canim 2 cocukla zor oluyor ama sagolsun esim yardimci oluyo elinden geldigince..evet gerilince insanin karni acayip aciyor allahim sagsaglim kurtarsin hepimizi insallahh..
canım ya nasıl cesaret ettin o kadarına..Allah korusun kız hiç koltuk kaldırılırmı?
geçmiş olsun canım yaa çok haklısın biz nazlanmayı bilmiyoruz elimizden ne geldi yapıyoruz ama en ufak dikkatsizlik sağlığımızı etkiliyor :/ Allah ım şifa versin sana da. inş zamanında gelir bebişin. kendine çok dikkat et sende. dualarımız sizinle
kendi işimi kendim yapmaya alışmış olmamdan kaynaklanıyor sanırım
birde eşime söylesem sonraya bırakıcaktı bende tam tersi tez canlıyımdır
aklımıza geliyordaaa işimize mi gelmiyor acaba
kendi başımıza bildiğimiz gibi yapmak varken
benim eşim geç saatlere kadar işte olduğu için, bende durum birazda iş başa mecbur düşüyor
ama sen dikkat et canım
.
günaydın annişler ve ay artık fasulyede değiller kocamanlar tontirikler
biz dün gece erken doğum hazırlıkları yaptık altımız şiş ve acıyordu bütün gün oturtmuyordu bile bide komşuya yabancı birileri gelmiş oturmaya çağırdı temizliği bırakıp duş alıp gidince belimi üşütmüşüm akşam bi bel bi alt ağrısı eh erken doğum riskimizde var kocayı aradım ben duştayım kapıyı aç gir diye panik halinde geldi ama ben kıpırdayamıyorum oda diyo bütüngün sesin iyiydi son aradığında kötü diye 118ten taksi numarası buldu nezamandır al şu numarayı diyodum dün sıkışınca :9 hastaneye götüreyim diyor dur kanama olursa diyorum ki gidecek halim yoktu :)
sonra ağrı tek tarafa döndü oan tutulmuş olabileceğim aklıma geldi aklımızda hep doğum olunca direk ona yormuşuz masajlar yaptı yatırdı beni kalın kışlık picamalarımızı giydik patik bile giydirdi bana ay bi güzel oluyomuşnazlanmak gecede vcye kalkıp durdum ilkinde o kaldırdı sonra düzeldim uyandırmadım şimdi Allaha şükür ay hiç yokton doğuruvercektim akşam ama kociş geçti sınavını bana iyi bakabilecekmiş bide çorba yapmayı becerse
ama bugün yat arıcam kalkmak yok dedi bişey olursa ara diyor ama biz normale döndük oğluşta korktu hiç tepiklemedi sabah oda normale döndü
şimdi çalışan ve uyanıp evde işi olanlara kolay gelsin biz bugün yayılcaz derim muhakkak bişey çıkar
ya kızlar benim vajinamda ağrı var bu akşam.sancı gibi ara ara zonklama tarzında,tam olarak klitorisim zonkluyor sanırsam
dayanılmıycak bi ağrı değil ama ara ara zonkluyor bu akşam,noluyor acaba içerde yauuwww:97:
canlarımmm ,özellikle tecrübeli analarsorum sizeee
bu göğüs pompasını bebek doğmadan almak şartmı...aslında faydalı bişey kesin alıcam ,ama doğumdan sonra alayım diyorumikuaföre falan giderken sağarım anneme bırakır çocuğu öle giderim diyorum hep.oyüzden alıcam ama doğumdan öncemi sonramı almalıyım :44: karar veremedim.... yarın eczaneye gidip hepsini alıcam emzik,ateş ölçer yenidoğan bezi...vs.. oyüzden soruyorum hemen şartsa onuda alıcam..ama değilse boşyere 100 tl gibi bi ücret vermek istemiyorum şimdiden...elbiseleri küvetine kadar herşeyini tamamladık minnoşumuzun..sıra benim geceliklerde
Günaydın kızlar dün akşam eve gittim direk mutfaga
ertesı gunun yemekelrını yaptım sofrayı hazırlaıdm ay bı de tatlı yaptım onun ustune yemekten sonra resmen
yıgıldım kaldım saat 7 mıydı neydı uyumusuz gece 3 de uyandım ve uyku tutmadı sonra sabah 6,30 gibi uyumusum
sonrada uyanamaıdm yaa kargolıycakalrımı da evde unutmusum ıyı kı kendımı unutmadım evde hehe
bugun de bebek gelısımınde kemıkleır oldukça kuvvetlı yazıo bellı maşallahı var vurdumu kırıp gecırıyo cadaloz
cnm çok geçmiş olsun dikkatli olucaksın demekki kuzum
oyy benim kuzum kız olsaydı bende bu beşikten alıcaktım belis'ten..çok güzel cnm iyigünlerde kullansın kuzucuğun
benim alıngan kuzum yaaakıyamam
yengeç olduğumdan utandımben insanları kırmıyım derken kendi kırılanlardanım..herkese iyi olmak zorundamıyım hayır ama huyum karakterim bu ,laf sokan kalp kıran biri olamadım kahretsin.bu yüzdende kendime çok kızıyorum
internete kalkıpta ağzımın burnumun yamuk olduğu resimleri koyup etiketlemeleri yokmu deli oluyorumya insan arkadasıyla dalga geçmektenve başkalarınada alay ettirmekten nasıl hoşlanır...bide ''anı bu ne varki,birazda böyle fotoların olsun'' diye cevap almazmıyım.bunalr benim en yakın arkadaslarım bide ağzımı bozucam o olucak harbi mal bu insanlar..amacının ne olduğunu kestiremediğim gerizekalı arkadaşlarım var benim.. resmimin koyulduğu yere yazamadım bunları buraya yazayım bari
dedimpapatya çayı yaptım sakinleşeyim bari
ayyyy canım kıyamam sana benkusura bakma bugün yoğunluktan hızlıca okuom sayfaları gidip işimi yapıp geri dönüom hızlı hızlı cevap yazıom ondan atlamışım
canım çalışıosun ya masa başındaysa işin ondan da ağrır belin ben sinemada iki saat bile oturur vaziyette duramıom koltukta kaykılıom... evde de ya ayaktayım iş yapıom ya da otururken bile koltuğa bacaklarımı uzatıom.. ama az sonra adet olacakmış gibi çok sancılıysa ki benim adet dönemlerimdeki sancımın şiddetini baz alarak sölüyorum mutlaka bi doktora görün derim..
valla bende aynen senin gibiydim cnm.aman karşımdaki üüzülmesin kırılmasın diye diyee tepeme mıçıldı.
şimdi hiçççç umrumda olmuyorr bana laf sokana ,kalbimi kırana bende aynen cvp veriyorum.aksi takdirde ben cok yıpranıyordum.
ya kızlar benim vajinamda ağrı var bu akşam.sancı gibi ara ara zonklama tarzında,tam olarak klitorisim zonkluyor sanırsam
dayanılmıycak bi ağrı değil ama ara ara zonkluyor bu akşam,noluyor acaba içerde yauuwww:97:
Amin canim benim ins :) aslinda bu aralar icimde korku var sanki bisey olcakmis gibi geliyo ama icimi rahatlatmaya calisiyorum salavat cekiyorum ama iste vesvese geliyo icime hayirlisiyla vakti zamaninda bi dogum yapsaydik
Ayse ben senin kadar is yapsam bugün doguma giderimagrimiyomu oran buran ?
MasAllah kizinao sekilde tepikleyince bizim oglan ben nefes alamiyorum esim diyoki artik farkediyorum gece nefes almakta cok zorlaniyorsun..
Dün görümcem aradi nefes nefese kaldim telefonda ben daha fazla konusamicam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?