2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Dün pek keyfim yoktu çok fazla giremedim. Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Dün kızım hiç durmadı sürekli hareket halindeydi.. Karnım ve kasıklarımda ağırdı. Karnım baya gergindi doğum yapacağım sandım..
Dünde rüyamda doğurmuştum ama garip olan sezeryanla doğurmuşum ve hiç ağrım falan yok. Bebeği anca akşama görecekmişim. Bizde ailece pizzacıya gittik çıkışta bebişin yanına..
Hey Allah ım cc dedim uyanınca doğurur doğurmaz pizza yemeğe ne rüyaymış..

Ben birazda geçmişe bakınayım.. Kalın sağlıcakla canlar..

Sirt agrisi olur iste ama rahatsiz etmiyorsa harikulade

Hic sorma bazen esimle konusrken ona karsi muhalif oldugum konunun ortasinda benim oglan canimi acitinca cok hosuna gidiyo beyfendinin kimin hakli haksiz oldugunu anliyomus cocuk sözüm ona

Ccouk benim kocam hala ya

kızlar hastane bana 12bini söyledi küsaratını dinlemedim bile ...çok para yazık valla hastane ve doktor değiştireceğim.yeditepe ünv.hastanesini düşündüm cem bey ve oluş hanım varmış bissürü doktor varda bu ikisi iyi diyolar duyan bilen varmı doktorları ve hastanede daha önce doğum yapanları

hafta içi kontrolum var ona göre gideceğim yeditepe 5bin dedi hiç değilse.......

kızlar hastane bana 12bini söyledi küsaratını dinlemedim bile ...çok para yazık valla hastane ve doktor değiştireceğim.yeditepe ünv.hastanesini düşündüm cem bey ve oluş hanım varmış bissürü doktor varda bu ikisi iyi diyolar duyan bilen varmı doktorları ve hastanede daha önce doğum yapanları

hafta içi kontrolum var ona göre gideceğim yeditepe 5bin dedi hiç değilse.......

ya dimi çocugu hemen kendı saflarına çekiyolar

eneeee begen butonu nereye kaybolduu.ben cok seviyordum onu ama yaaa

adddaaa ditmiişş :)

12 binmi 5 binmi çok diilmi ya ben taş çatlasa 1binliraya çıkıcam hastahaneden bilgim yok hastahaneyle ilgili ama yazmadanda geçemedim :26: allah kolaylık versin ne diyim biraz aralştrma yapsan hastahane için

doğumdan sonra hataneyı sana devredicekelr galıba canım

fiyata bakınca ınsnaın aklına baska bısı gelmıoo

kız sen beni nirde gördün:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…