canım çok şükür hiç biyerim ağrımıyo yatek sıkıntım mide bulantısı ve çarpıntı
çarpıntı zaten doğum yapınca geccekmiş öel dedi dr bulantıda heralde doğumdan sorna gecer
sabahları acaip bulantım oluyo
dün ama mutfaktan çıkınca sırtım çok ağrıdı yemek yerken geçti o da bi de kızım
sıkıştırıyo o sebeple nefes almakta güçlük çekiyorum ara ara...bi de ayaktayken çok pis dayanıyo
garip yerlere anaamm deyip kalıyorumeşiminde hoşuna gidio afferin kızıma dio kastettiler bana
eneeee begen butonu nereye kaybolduu.ben cok seviyordum onu ama yaaa
Kızma Aslıcım,b en seni gördüm hem, ne kadar da yamuk çıksa ağzın yüzün, taş gibi hatunsun problem olmaz
Kızma Aslıcım,b en seni gördüm hem, ne kadar da yamuk çıksa ağzın yüzün, taş gibi hatunsun problem olmaz
Sirt agrisi olur iste ama rahatsiz etmiyorsa harikulade
Hic sorma bazen esimle konusrken ona karsi muhalif oldugum konunun ortasinda benim oglan canimi acitinca cok hosuna gidiyo beyfendinin kimin hakli haksiz oldugunu anliyomus cocuk sözüm ona
Ccouk benim kocam hala ya
valla buraya yetişmek çok zor yaa hehehe gene tontirğin altında yorum oldu galiba :)
kızlar hastane bana 12bini söyledi küsaratını dinlemedim bile ...çok para yazık valla hastane ve doktor değiştireceğim.yeditepe ünv.hastanesini düşündüm cem bey ve oluş hanım varmış bissürü doktor varda bu ikisi iyi diyolar duyan bilen varmı doktorları ve hastanede daha önce doğum yapanları
hafta içi kontrolum var ona göre gideceğim yeditepe 5bin dedi hiç değilse.......
kızlar hastane bana 12bini söyledi küsaratını dinlemedim bile ...çok para yazık valla hastane ve doktor değiştireceğim.yeditepe ünv.hastanesini düşündüm cem bey ve oluş hanım varmış bissürü doktor varda bu ikisi iyi diyolar duyan bilen varmı doktorları ve hastanede daha önce doğum yapanları
hafta içi kontrolum var ona göre gideceğim yeditepe 5bin dedi hiç değilse.......
yok yok sen beni baya özlemişin bugün ayrılmıyon kıçımdann
kız sen beni nirde gördün:44:Şımarcam ama yaaa
Belki de ondan canım ya. Kuyruk sokumumda acıyor...
17sinde artık özgür bir kadın olucam
Ben hala öyleyim ve sinir ediyor beni bu huyum. Bende şöyle güzelce insanların ağzının payını verebilsem.
Ne iş
Bende senin gibiyim canım
Ama normal herhalde...
Bebişlerimiz ve biz + cümle darda olanlar, Rabbime emanetiz...
++
Aslı bugün kargon gelir tatlım inşallah, evde otur
++
Herkese merhaba kızlar,
Güzel, huzurlu, sağlıklı, mutlu, sakin bir gün olsun inşallah...
Hepinize hayırlı günler...
Biz bugün minik kuşumla 29. haftamıza girdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?