aaaaa nerde gördün gızzz
o da seni gördümüü, banane bende görcem seni valla bu kezde ben küserimmm
kız sen beni nirde gördün:44:
Ya nerde görücem feyste gördüm.
Tontirikin sayfasına bakıyordum.
Senin ismine tıkladım gördüm
Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhaldekızlar hastane bana 12bini söyledi küsaratını dinlemedim bile ...çok para yazık valla hastane ve doktor değiştireceğim.yeditepe ünv.hastanesini düşündüm cem bey ve oluş hanım varmış bissürü doktor varda bu ikisi iyi diyolar duyan bilen varmı doktorları ve hastanede daha önce doğum yapanları
hafta içi kontrolum var ona göre gideceğim yeditepe 5bin dedi hiç değilse.......
cnm inşallah birde oglun olur.yer gök duaylaa.bol bol dua edersin Rabbim sanada bi oglan cocuk nasip eder inşallah.
kocalar cok istiyor ogulları olmasını.
Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inş..
2.cocugu nezaman düşünüyorsun?
eneeee begen butonu nereye kaybolduu.ben cok seviyordum onu ama yaaa
doğumdan sonra hataneyı sana devredicekelr galıba canım
fiyata bakınca ınsnaın aklına baska bısı gelmıoo
Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhalde
Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhalde
gızzz hani sende face yoktuuyada actın beni niye eklemedin
ben arkadaş listemi gizleyim barii. uyanık seniiiii
feslegenim benim arkadaş listemi herkes göremiyormuş baktım şimdii. gizlemişim ben zaten
yani arkadaş listemi görebilmen için listemde olman gerekiyor.
Eşiminden baktım ya niye kızıyorsunuz
Açmadım feys gerçekten...
Arkadaş listen gizli zaten şu an
Yeni açtığında gizli değildi ki
Kaç saattir geçmişi okuyup yorum yazdım site hata verdi iyimi.. Sinir oldum..
Gitti bütün yazdıklarım..
Kaç saattir geçmişi okuyup yorum yazdım site hata verdi iyimi.. Sinir oldum..
Gitti bütün yazdıklarım..
Merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız bugün bakalım? biz bugün keyifsiziz..sanki hasta olacak gibiyim..hiç halim yok, kolum kanadım kalkmıyor valla..zor bela çalışıyoruz işte..bakalım bugün nasıl akşam olacak?
ne güzel ciciler almışsınız anneleri bebeklerinize..güle güle kullanın hepsini..
özel sağlık sigortası bir kısmını karşılıyor özel has.diye doç.dr farkı diye vuruyorlar vurgunu
riskli gebeliğim olmasa biliyorum yapacağımıda korkudan kaldık öyle bakıyoruz valla...
öhöm öhöm kızlar hatırlatmak istiyorum
gebeliğin ilk aylarında topikcene 500 yasın okuyalım demişti birisi hepimzş de eveet okuyalım
demiştik ben bi 20 tane okumustum sanırırm ama sonra ben de unutmuşum
aşağı yukarı 2 ayımız kaldı ne oldu bizim 500 yasin diye sormadan edemiyorum
Merhaba arkadaşlar...
Nasılsınız bugün bakalım? biz bugün keyifsiziz..sanki hasta olacak gibiyim..hiç halim yok, kolum kanadım kalkmıyor valla..zor bela çalışıyoruz işte..bakalım bugün nasıl akşam olacak?
ne güzel ciciler almışsınız anneleri bebeklerinize..güle güle kullanın hepsini..
ay milsa ne şanslısın yaw.valla cok güzel bişi bu.yani hediye anlamında güzel.yoksa para verilip alınmaz pahalıymış :))
güle güle kullanın inş.
ya zaten senin tipinden de belli yumuşak biri oldugun.kalp kırmak hiç tasvip etmedigim bişi ama kaşınan insan cookkkk maalesef.
bende artık sabır diye bişi kalmadı.tahammül sınırlarımı aştım, dayanamıyorum biri bi laf sölediginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?