2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhalde

amin canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da benim için çok önemli değil ama tabi bi değişiklik olsun da ister insan.. canım kreşe başlicak yaşa gelmeden istemiom yani en az 3-4 yaşında olmalı bu yıl atanamazsam da özelde çalışcam evde durmak bana göre değil, eee iki çocuğu da anneme bırakamam hayırlısı bakalım zaman göstericek...

ayyy evet çok istedi benimki de hatta kız olduğunu duyunca ilk bir hafta durgunlaştı sonra alışverişe çıktık pembiş pembiş kız kıyafetlerini görünce bi aşk geldi adama deli oluo şimdi

Kızlar altta olan ımza gun gun hamılelık takvımı yok olmuş sızdede aynımı yoksa sadece benmı goremıyorum :44:

feslegenim benim arkadaş listemi herkes göremiyormuş baktım şimdii. gizlemişim ben zaten
yani arkadaş listemi görebilmen için listemde olman gerekiyor.

doğumdan sonra hataneyı sana devredicekelr galıba canım

fiyata bakınca ınsnaın aklına baska bısı gelmıoo

özel sağlık sigortası bir kısmını karşılıyor özel has.diye doç.dr farkı diye vuruyorlar vurgunu
riskli gebeliğim olmasa biliyorum yapacağımıda korkudan kaldık öyle bakıyoruz valla...

Ayy canım valla bu nasıl bi fiyat böyle ben hastaneden 12 bınle çıkacağımı bılsem stresten doğuramam herhalde bırak içimde kalsın fılan derim herhalde

gerçekten o nasıl fiyat öyle?

ben üniversite hastanesindeyim şu an.erken odoğum olmamasını umuyorum ama olursa burda doğum yapıcam.sgk lıyım ama fark falan oluyomu hiç bi fikrim yok.

az önce doğurmasammıki diye söyleniyordum bende eşime bide hastane çıkışını hastane biz veriyoruz demezmi tam çıldırdım o fiyata mağazayı satın alırım sabır allahım

Merhaba arkadaşlar...

Nasılsınız bugün bakalım? biz bugün keyifsiziz..sanki hasta olacak gibiyim..hiç halim yok, kolum kanadım kalkmıyor valla..zor bela çalışıyoruz işte..bakalım bugün nasıl akşam olacak?

ne güzel ciciler almışsınız anneleri bebeklerinize..güle güle kullanın hepsini..

gızzz hani sende face yoktuu yada actın beni niye eklemedin

ben arkadaş listemi gizleyim barii. uyanık seniiiii

feslegenim benim arkadaş listemi herkes göremiyormuş baktım şimdii. gizlemişim ben zaten
yani arkadaş listemi görebilmen için listemde olman gerekiyor.

Eşiminden baktım ya niye kızıyorsunuz
Açmadım feys gerçekten...

Arkadaş listen gizli zaten şu an
Yeni açtığında gizli değildi ki

Kaç saattir geçmişi okuyup yorum yazdım site hata verdi iyimi.. Sinir oldum..
Gitti bütün yazdıklarım..

gecmiş olsun cnm dikkat et kendine.hastalık mevsimindeyiz.
bende dün temizlik yaptım bugün hiç yerimden kalkasım yok.kızımıda dayısı götürdü rahatım :)

özel sağlık sigortası bir kısmını karşılıyor özel has.diye doç.dr farkı diye vuruyorlar vurgunu
riskli gebeliğim olmasa biliyorum yapacağımıda korkudan kaldık öyle bakıyoruz valla...

Canım benim de riskli gebelik durumum sırf bu sbepten devlet hastanesinde yapmak istiyorum ben doğumu

sezeryan olucak ve devletin riskli gebelik durumunda daha çok teşkilatlı olduğu bi gerçek...

ben de doça gidiyorum muayeneye kendisi ilgilenicek zaten kanunı eğ. araş hastanesınde

doğum sonu servisinde zaten.....bi kuruş da ödemeden

çıkıcam ınsallah sgk karsıladıgı ıcın....he olurda normal doğuma karar verılrıse o zaman özel de yapmayı dusünuyorum

hastaneden fiyat aldım 300 tl dediler :)

slm arkadaşlar naber nasılsınız

Biz iyiyiz çok şükür ama bişiy sorcam sizlere..Benim kızın başı aşağı geldi geleli daha bi ağırlaştı sanki.Özellikle yürürken farkediyorum bunu.Çok ağırlaşıyor düşecek gibi baskı halinde sanki..Hemende yoruluyorum 2 adım gitmeden...Başı yukardayken daha rahat yürüyordum.Sizlerde de oldu mu bu? Yoksa başka bişiyden mi acana merak ettim ?

Ay ayşecim şaka gibi ama bende 6 tane okumuşum sadece Yazarken bile utandım....:18:

Merhaba cnm..Geçmiş olsun umarım daha fazla ilerlemeden hemencecik atlatırsın inş....

Canım en güzeli bu. Yoksa öbür türlü herkesi altan ala ala sen kendin üzülüyorsun. Darısı başıma inşallah.

Bir de canım sen tecrübeli annesin, o yatağın içine inceden pamuk bir yatak yaptırmak istiyorum. Ne dersin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…