gecmiş olsun cnm dikkat et kendine.hastalık mevsimindeyiz.
bende dün temizlik yaptım bugün hiç yerimden kalkasım yok.kızımıda dayısı götürdü rahatım :)
ben de samsunluyum canım ben de ani parlarım öyle ama son gunlerde sınırı aşmısım bellı kı adam uyardı :)
ınsan farkedemıo demekkı...bir de bu gunlerde en ufak sesler bıle benı cok rahatsız edıo sen de öle mısın ?
Canım amin ecmain Allah razı olsun
Rabbim sabrını da veriyo ondan gelen herşeye katlanılıyo da insanlar çok fena be canım sanki herkes daha da üzül kahrol diye uğraşıyo
ne kdr zor olsada biliyosun ki gecıcek ama insanlar ağzılarına gelen herşeyi söylüyolar ya o çok yaralıyo 3 kere hamıle kalıp da
kaybettıgım halde yüzüme karşı kısırmısın sen denmesını mi istersin daha yenı bebek kaybetmısken dudak bükerek ayse de kırılgan herseye ağlıyo
denmesını mı daha 24 yasında olduğum halde aman bırak bu işleri Allah vermiyo işte denmesını mı yani neler duydum
Allah a havale ediyorum hepsini herkes çok kolay zannedıyor....ne diyim Rabbim kimsenin başına vermesin....hiçbişeyin garantisi yok
Kimseyi evladıyla sınamasın Allah....bizlere de sağlıklı hayırlı doğumlar nasib etsin canım :)
güle güle kullanın canım ne güzel bi hediyee :)
günaydın canım gecmıs olsun e ama dıkkat et çok esinti var ıstanbulda izmir de öyleyse heryerı tutulut valla ınsanın
slm arkadaşlar naber nasılsınız
Biz iyiyiz çok şükür ama bişiy sorcam sizlere..Benim kızın başı aşağı geldi geleli daha bi ağırlaştı sanki.Özellikle yürürken farkediyorum bunu.Çok ağırlaşıyor düşecek gibi baskı halinde sanki..Hemende yoruluyorum 2 adım gitmeden...Başı yukardayken daha rahat yürüyordum.Sizlerde de oldu mu bu? Yoksa başka bişiyden mi acana merak ettim ?
Merhaba cnm..Geçmiş olsun umarım daha fazla ilerlemeden hemencecik atlatırsın inş....
Unıversıte hastanesınde fıyat farkı olmuyo dıye bılıyorum sonuçta devlete baglı oldugu için işallah dogru bılıyorumdur bıde ucret odemek zorunda kalmazsın hatta gel duayı değiştirelim işallah erken dogğum yapmazsın bebişin vaktinde gelir rabbım sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın işallahgerçekten o nasıl fiyat öyle?
ben üniversite hastanesindeyim şu an.erken odoğum olmamasını umuyorum ama olursa burda doğum yapıcam.sgk lıyım ama fark falan oluyomu hiç bi fikrim yok.
az önce doğurmasammıki diye söyleniyordum bende eşime bide hastane çıkışını hastane biz veriyoruz demezmi tam çıldırdım o fiyata mağazayı satın alırım sabır allahım
kızlar hastane bana 12bini söyledi küsaratını dinlemedim bile ...çok para yazık valla hastane ve doktor değiştireceğim.yeditepe ünv.hastanesini düşündüm cem bey ve oluş hanım varmış bissürü doktor varda bu ikisi iyi diyolar duyan bilen varmı doktorları ve hastanede daha önce doğum yapanları
hafta içi kontrolum var ona göre gideceğim yeditepe 5bin dedi hiç değilse.......
slm arkadaşlar naber nasılsınız
Biz iyiyiz çok şükür ama bişiy sorcam sizlere..Benim kızın başı aşağı geldi geleli daha bi ağırlaştı sanki.Özellikle yürürken farkediyorum bunu.Çok ağırlaşıyor düşecek gibi baskı halinde sanki..Hemende yoruluyorum 2 adım gitmeden...Başı yukardayken daha rahat yürüyordum.Sizlerde de oldu mu bu? Yoksa başka bişiyden mi acana merak ettim ?
Ay ayşecim şaka gibi ama bende 6 tane okumuşum sadeceYazarken bile utandım....:18:
.
Ayşecim canım inan Allah çok büyük. İnan zamanında sana bunları diyenlerin hepsinin kıyısından köşesinden yaşıcak bu dediklerini.
Allah çok büyük ve ben ilahi adalete çok inanıyorum. Sen de Allah'a havale et canım benim... Rabbim büyüktür..
sağol canım..evet tam hastalık zamanı..Allahtan çok su içiyorum, daha kolay atıyorum..ilerlemiyor en azından..
ama bende dün akşam evde iş yaptım..mutfakta uğraştım..sedirin yerini falan değiştirdim..o da yaptı..hem halsizlik hemde kollarımda falan hamlık var..birde sabah namazından sonra uykuya dalamadım..hepsi birbirine karıştı..
birde bunlar yetmezmiş gibi herkesin gözü benim üzerimde..sanki dünyada tek hamile benim..o kadar nazar var ki üstümde anlatamam..kendimi okurken bile ağzım yırtılacak nerdeyse..
oh sen kebapsın kızıda yolladın..işleride bitirmişsindir..gel keyfim gel..
kızlar Peygamberimizin diktiği hurmayı biliyormusunuz
Canım geçmiş olsun. Aman iyi koru kendini. Havalarda çok dengesiz.
Bol bol ayatel kürsi oku. Suyun içine de nas suresini oku, üfle iç. Ben öyle yapıyorum. Nazarı da hiç anlamam. İnsanlar o kadar kötü niyetli ki ne yazık ki senin mutluluğundan, huzurundan mutsuz oluyorlar.
Kızlar ben çıkıyorum. Bugün evde işlerim var. Hafta sonu çamaşırları falan eşim katladı hep, ama canımın içi çok iyi katlayamamış onları tekrar katlayayım biraz dolaplarımı düzenleyeyim.
Sonra yemeklik için dışarıya çıkıcam. Bir de dün sağlık ocağından aradılar, gelin diye oraya da bir gideyim.
Hepinize iyi muhabbetler. Çok öptüm kızlar sizi
evet canım aynen senin yazdığın gibi acve hurmasının faydası çok fazla..son ayımızda özellikle de doğum sonrası bol tüketmemiz gerekir..ben acve hurmasını çok severim..o yüzden sorun olmaz herhalde yer dururum..ben daha başlamadım hurma yemeye..şöyle bir iki hafta geçsinde öyle günlük beslenmeme dahil etmeyi planlıyorum..
teşekkür ederim canım..ah ah neler okumuyorum ki..ne gözdür ben anlamam..kayınvalidem her akşam okumaktan komalık oluyor kadıncağız..ne yapalım buda geçer inş..
bu arada beşiğin çok güzel çok beğendim..oğlum olsa bende o tarz birşeyler alırdım..güle güle kullan canım
canım çok şükür hiç biyerim ağrımıyo yatek sıkıntım mide bulantısı ve çarpıntı
çarpıntı zaten doğum yapınca geccekmiş öel dedi dr bulantıda heralde doğumdan sorna gecer
sabahları acaip bulantım oluyo
dün ama mutfaktan çıkınca sırtım çok ağrıdı yemek yerken geçti o da bi de kızım
sıkıştırıyo o sebeple nefes almakta güçlük çekiyorum ara ara...bi de ayaktayken çok pis dayanıyo
garip yerlere anaamm deyip kalıyorumeşiminde hoşuna gidio afferin kızıma dio kastettiler bana
offff bu bulantı bizi hiç bırakmicak mı ayşecim ya bende aynıyım gece yatakta bi dikildi kızım midem ağzıma geldi.. lavaboya gidiyorum çıkaramıyorum, yatağa girdim heran çıkarcak gibiyim kızım içerde dönmeye başladı ama nasıl sanki içerde derimi tırnaklıo nasıl canım yandı karnım kaskatı kesildi sertleşti, nefes alamıom, o ohhh kızım tekmele anneyi diyen adam ne yapcanı şaşırdı, kova getirio su getirio çıkarırsam yanımızda bulunsun diye, karnımı okşuo kızım sakin ol napıosun anneye diye sevio, kızıma telkin edio... gece ikiye kadar uyuyamadı benimle baktım zombi gibi görünüo hadi yat uykum geldi dedim ışığı kapattırdım ama bende uyku nerde, kaçta uyumuşum bilmiorum... uyandım sabahtan beri de midem hala ağzımda yok geçmio bulantı nolcaz böle bilmiorum...
Ayşecim bende sana utanarak yazıyorum ki bugüne kadar sadece 2 tane yasin okumuşum(((((((((((((((
ama el elden verirsek okuruz inş..
kızlar Peygamberimizin diktiği hurmayı biliyormusunuz
doğumdan sonra hataneyı sana devredicekelr galıba canım
fiyata bakınca ınsnaın aklına baska bısı gelmıoo
offff bu bulantı bizi hiç bırakmicak mı ayşecim ya bende aynıyım gece yatakta bi dikildi kızım midem ağzıma geldi.. lavaboya gidiyorum çıkaramıyorum, yatağa girdim heran çıkarcak gibiyim kızım içerde dönmeye başladı ama nasıl sanki içerde derimi tırnaklıo nasıl canım yandı karnım kaskatı kesildi sertleşti, nefes alamıom, o ohhh kızım tekmele anneyi diyen adam ne yapcanı şaşırdı, kova getirio su getirio çıkarırsam yanımızda bulunsun diye, karnımı okşuo kızım sakin ol napıosun anneye diye sevio, kızıma telkin edio... gece ikiye kadar uyuyamadı benimle baktım zombi gibi görünüo hadi yat uykum geldi dedim ışığı kapattırdım ama bende uyku nerde, kaçta uyumuşum bilmiorum... uyandım sabahtan beri de midem hala ağzımda yok geçmio bulantı nolcaz böle bilmiorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?