az önce doğurmasammıki diye söyleniyordum bende eşime bide hastane çıkışını hastane biz veriyoruz demezmi tam çıldırdım o fiyata mağazayı satın alırım sabır allahım
gecmiş olsun cnm dikkat et kendine.hastalık mevsimindeyiz.
bende dün temizlik yaptım bugün hiç yerimden kalkasım yok.kızımıda dayısı götürdü rahatım :)
est canım utanıcak bişey yok da napsak tamamlayabılır mıyız diğer kızlardan da cevap beklıyorum :)
acve hurması canım :) annem medıneden almıstı çok aradık ama diyodu :)
fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
kızlar tuğba nerelerde?..sanki bir kaç gündür görünmüyor..yoksa varda ben mi gözden kaçırdım..
canım hiç beddua etmek istemıyorum hep de dıyorum Rabbım kımseye yasatmasın diye
ama öyle söylemeleri de çıkmıyo aklımdan gene de işte...hayırlısı olsun hepimizin hakkında
canım aynen anlattıgın gibiyim işte ben de benım kız da içerde napiosa mıdem agzımda daha ocnede bılıosn
mıdeme yedııgm tekemelr yzuunden istifra etmsıtım gece yarısı wc kalkınca ve sabah uyanınca
aşırı bulantı hıssedıyorum lavaboya gırıyodum yok yataga yatıorm heran kuscam gibi ayyy doğsunlarda bu bulantı gecısn
artık ılk 4 ay ayrı bulntı son ıkı ay ayrı bulantı bitirdiler valla bizi canları sağolsun tabii de :)
kızlar tuğba nerelerde?..sanki bir kaç gündür görünmüyor..yoksa varda ben mi gözden kaçırdım..
Merhaba kızlar, sabahtan beri oldum yorgunluktan
Prensesimin odasi geldi bugün :))))
Ahahaha cıdden çok guldum yaaa aaa neden oyle dıyosun baksana hastane çıkış setını verıyorlarmış her hastane yapmaz bunu :1: yoksa sen nasıl alırdın onu:1:deseydın ben 12 bıne ıkıncı el araba bıle alırım :1:[/QUOTE .!.:vallahi dedim üstüne biraz daha koyar araba alırım dedim bana ''arabaya binip gezebilirsiniz ama sağlıklı olabilmekte önemli bizim prensip fiyatımız bu indirim yok dediler..... bende''eeee güzelde arabaya binip oğlumuda yanıma alıp gezeriz sağlığı allah her yerde versin dedim.şimdi yeditepe ünv.hastabesine döneceğim galiba doktora karar versem....orasıda özel sigortayla anlaşmalıymış ordan 1,500e çıkıyorum inşallah.
Eki Görüntüle 546675
ne okuyorsunuz ben geçmişe dönemediğimden yine kaçırdım sanırım birşeyleri banada anlatırmısın
evet mediden acve hurması ayşecim zor bulunması değil de baya pahalıymış buradada satıyorlar yarım kilosu 60 Tl ye medinedede pahalı ama burada satılanlar kadar değil hemde tazeliğinin garantisi var
Yurt içi çıktı mı içindenOnu ben doldurdum.
Yurtiçiyle gönderecektim, kafamı bozdular MNG ile gönderdim. Ondan bir karışık oldu.
Kısacası
canım sadece bir düşük yaptığım halde, ikinciye hamile kaldığımda üç günde bir test yapılıo beta hcg yükselio mu die iki kez yükseldi doktorum proftu ve dediki gözün aydın hamilesin iki gün sonra gel kalp atışına bakalım peki bana o dış seslerden biri ne dedi bilio musun? dur bakalım belli değil daha bebek var mı yok muböle mi sölenir ya hani dersin dur bakalım hemen heveslenme bi kalp atışı duyulsun, allahım inşallah sağlıklı bebek nasip eder bu kez falan dersin demi.. ama bazı insanların dilinden zehir akıo işte
bende artık napıorum önceden alttan alıp yumuşak konuşurken şimdi artık cevabı anında yapıştırıveriom o dış seslerin sesini bi taraflarına kaçırtıomböle olmak lazım bazen canım...
ayyy hatırladım mideye tekme atıp boşalttığını :) kız biz bunlara kuş diyoruz bunlar cadılıkyapıo içerde canım ya sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil de gece de uyuyamayınca gündüz zombi oluo insan
Ayyy canım çok fazla kesinlikle. Acıbadem hastanesinin fiyatı mı bu?
Benım gittiğim hastanade özel, normal doğum 450 TL, zorunlu sezaryan 750 TL. İsteğe bağlı sezaryan 1200. epidural istersen eğer 300 TL ekliyorsun bu fiyatlara ve yeni doğan kontorlü vb. şeylerde dahil. Ne kadar çokmuş senin hastanen.
evet acıbadem hastanesi.sezeryan doğum fiyatı 2,000 tl doçent dr farkı varmış bu fiyatın içinde....
ben de gormedım canım bı kaç gundur :S
güle güle kullanın canım çok ciciymiş ciddeeen :)
canım annemler son kafileydı kalmamıs çok aramıslar onun ıcın dedim :) son kalanın hepsını almıslardı :)
yoksa yerı medıne tabıı kı
burda da satılıo ama ne bılcen gerceği oldugunu :)
cıx cıx cıx her lafı söyluyolar zaten aman söyled ekursgaımızda kalsın emı svıncımzı ne ınsnaalr var ya
ah canım ben cici cici muhabbet ederken kalkıp öel bişey söylenınce işte tavır koyamaıdk ılklerınde sonuncusunda
baya bı ayar vermıstım ama :)
sorma canım savunmasız ve muhtac olcakalrını sanıyordum ama bayabaya karate judo bılıolar dmeekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?