2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar tuğba nerelerde?..sanki bir kaç gündür görünmüyor..yoksa varda ben mi gözden kaçırdım..

az önce doğurmasammıki diye söyleniyordum bende eşime bide hastane çıkışını hastane biz veriyoruz demezmi tam çıldırdım o fiyata mağazayı satın alırım sabır allahım

ya en kral hastane çıkışı 150 lira ödencek paranın yanında devede kulak lütfettiniz sağolun deseydin

fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederim aldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş

est canım utanıcak bişey yok da napsak tamamlayabılır mıyız diğer kızlardan da cevap beklıyorum :)

acve hurması canım :) annem medıneden almıstı çok aradık ama diyodu :)

ne okuyorsunuz ben geçmişe dönemediğimden yine kaçırdım sanırım birşeyleri banada anlatırmısın

evet mediden acve hurması ayşecim zor bulunması değil de baya pahalıymış buradada satıyorlar yarım kilosu 60 Tl ye medinedede pahalı ama burada satılanlar kadar değil hemde tazeliğinin garantisi var

fesleğenden kargo gelince oğluşumun hediyelerini göstereyimd edim temizliğe ara verdim.kalkayımda devam edeyim yoksa oturup kalacam ağırlık bastı
akşama möhim misafirlerim var kaynanatörüm gelecek ey ahaliii

Oleeey ulaşmış
Sabahtan beri kargonun sitesine çakılı kaldı gözlerim
Rica ederim canım. Beğenmene çok sevindim
İçini mutlulukla, sağlıkla, huzurla doldursun, ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah
Mng kargonun poşeti üzerindeki yanlışsa, ben doldurmadım onu.
Yurt içi çıktı mı içinden Onu ben doldurdum.
Yurtiçiyle gönderecektim, kafamı bozdular MNG ile gönderdim. Ondan bir karışık oldu.
Kısacası

güle güle giysin mutlu günlerde inşallah sağlıkla giysin annesi
alan teyzesinin de cebine bin bereket

herkese slm hepinize şimdiden kazasız belasız hayırlı doğumlar dilerim
ben 2012 ocak annesiyim dünya tatlısı bi oğlum var büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar
aklıma geldi topiğinize bir uğrayayım dedim birde midesi yanan bulanan arkadaşlara bir önerim olacak 2 3 tatlı kaşığı karbonatlı su için rahatlarsınız
son aylarda bende çok çektim midemdem allah hepinizi kuzularınıza kavuştursun

canım hiç beddua etmek istemıyorum hep de dıyorum Rabbım kımseye yasatmasın diye

ama öyle söylemeleri de çıkmıyo aklımdan gene de işte...hayırlısı olsun hepimizin hakkında

canım sadece bir düşük yaptığım halde, ikinciye hamile kaldığımda üç günde bir test yapılıo beta hcg yükselio mu die iki kez yükseldi doktorum proftu ve dediki gözün aydın hamilesin iki gün sonra gel kalp atışına bakalım peki bana o dış seslerden biri ne dedi bilio musun? dur bakalım belli değil daha bebek var mı yok mu böle mi sölenir ya hani dersin dur bakalım hemen heveslenme bi kalp atışı duyulsun, allahım inşallah sağlıklı bebek nasip eder bu kez falan dersin demi.. ama bazı insanların dilinden zehir akıo işte

bende artık napıorum önceden alttan alıp yumuşak konuşurken şimdi artık cevabı anında yapıştırıveriom o dış seslerin sesini bi taraflarına kaçırtıom böle olmak lazım bazen canım...

ayyy hatırladım mideye tekme atıp boşalttığını :) kız biz bunlara kuş diyoruz bunlar cadılık yapıo içerde canım ya sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil de gece de uyuyamayınca gündüz zombi oluo insan

kızlar tuğba nerelerde?..sanki bir kaç gündür görünmüyor..yoksa varda ben mi gözden kaçırdım..

canım tuğbaemrah ı soruosan eğer haftasonu annesi ondaymış girememiş nete, dün de işe bi gitmiş kk yı yasaklı sitelere aldıklarını görmüş doğum iznine çıkana kdr gündüz yok anlicağın.. bende dün merak ettim cumadan beri yazmamış die msj atmıştım akşam cvp vermiş.. bi sıkıntı yok yani şükür...

Merhaba kızlar, sabahtan beri oldum yorgunluktan
Prensesimin odasi geldi bugün :))))

ooooo süper hayrlı olsun ne güzel yaa

bende öldüm dicem yorgunluktan süpürge açtım ama hiç içime sinmedi koltukların altını alabildiğim kadar süpürdüm sildim ama içime sinmedi anlıcan neyse artık annem bi ara gelsin de girsin koltukların altına napıyım yani zaten içimde bi huzursuz

ben de gormedım canım bı kaç gundur :S

güle güle kullanın canım çok ciciymiş ciddeeen :)

canım annemler son kafileydı kalmamıs çok aramıslar onun ıcın dedim :) son kalanın hepsını almıslardı :)

yoksa yerı medıne tabıı kı

burda da satılıo ama ne bılcen gerceği oldugunu :)

Yurt içi çıktı mı içinden Onu ben doldurdum.
Yurtiçiyle gönderecektim, kafamı bozdular MNG ile gönderdim. Ondan bir karışık oldu.
Kısacası

ahh akrgolar benı de delı edıoalr yaa :S

cıx cıx cıx her lafı söyluyolar zaten aman söyled ekursgaımızda kalsın emı svıncımzı ne ınsnaalr var ya

ah canım ben cici cici muhabbet ederken kalkıp öel bişey söylenınce işte tavır koyamaıdk ılklerınde sonuncusunda

baya bı ayar vermıstım ama :)

sorma canım savunmasız ve muhtac olcakalrını sanıyordum ama bayabaya karate judo bılıolar dmeekkı

Son düzenleme:

evet acıbadem hastanesi.sezeryan doğum fiyatı 2,000 tl doçent dr farkı varmış bu fiyatın içinde....

ne zaman gitmişti annenler bugün hatta bir kaç saat önce görüştüm pazardaydı çeşitlerini saydı hurmaların hangilerin kaçar kilo alayım diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…