2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
,
maş.

aman boşver onlara özgürlük valla ben de öyleyim evde hep çünkü göğüs altıma kadar çıktı hamsiler pişik oluyor göğüs altım sıkınca ben de rahat bırakıyorum

al benden de bi tane
kaşınmalarım başladı yine sanırım bi atlayış daha gerçekleştirecek benim göbüş bu ara

bizimkilerin yeri darlaştı galiba yırtıp duruyorlar içerden ,dışardan da ben kaşınıyorum

Eki Görüntüle 547251

nice güzel yaşlara canım...

evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
canım ne güzel kocişinle bir ömür mutlu olursunuz inş neden kötüsün ki?

Hayırdır canım ne oldu?

Amanda göbişlere bakın
Maşallah maşallah

herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..

hayırdır canım kötü bişey yoktur inş ??

ayy maşallah maşallahhh bırak özgür kalsınn tatlım evdesin nasılsa

maşallah göbişine canımmm yaramazlık yapıo seninkilerrr desene )

nice güzel yaşlara canım...

canım ne güzel kocişinle bir ömür mutlu olursunuz inş neden kötüsün ki?

tşk ederim canım bnmm

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım. Ayakta kalmak pek yaramıyor bize.
Dikkat et kendine

yarenahsen çok geçmiş olsunn canım kendimizi yormammaız lazımmm, dikkat et :/

aneeyy ne çok ankaralı varmış burda, şubatta değil de ocakta mı doğursam ki :)) meltemizmir kız nere gitsem sen varsın :))

hayırdır canım kötü bişey yoktur inş ??

ayy maşallah maşallahhh bırak özgür kalsınn tatlım evdesin nasılsa

maşallah göbişine canımmm yaramazlık yapıo seninkilerrr desene )

sağolasın
ay sorma bi durmuyorlar sürekli kıpraşıklar
olsun kıpraşsınlar yetekri ben mutlu oluyorum onlar tepiştikçe

Hayırdır canım ne oldu?

Amanda göbişlere bakın
Maşallah maşallah
sağolasın
hepimize maş.

hayırdır noldu ?

maşallah kızlarrr cok şirinlerrr:)
delikız göbeginin altındaki ön ve arkadaki sivrilik ne?
öndeki sivrilik cok manidar duruyor yaw

Son düzenleme:
seninde göbişşine maşallah cnmm

kızlar evde benim karpuzlar hep özgür,dışarıdan geldimi fıydırıp atıyorum kafeslerini dayanamıyorum sıkıntı basıyor..ama sarkmasalar özgürler diye bari..95 beden takıyorum şuan..doğumda sütte inince göğüse 110 olurmukine:18: pöffff

TONTİRİRRRRİİİKK hani göbüş kııııızzzkoycam dedin resmini ağaç olduk ayol burda Bekliyoruz tatlım göbişini

Son düzenleme:
tontiriiiik hani göbüş kııııızzzkoycam dedin resmini ağaç olduk ayol burda Bekliyoruz tatlım göbişini[sıze=3][/sıze]

ay sorma nasıl bi salaklık yaptıgımı

face koydum 2 tane resim.
bitanesini önden cekmiştim onda göbek belli olmadıgından siliyim bari dedim.onu sildim.
sonra baktım yandan 2 tane aynı resimden eklemişim.onun birini siliyim digeri kalsın dedim ikisi birden gitmişş sinir oldum

tekrar cekip koycam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…