kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
Sevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum...
Kırmızı
Ne güzel eşin savunmuş seni
Kesinlikle söylenenleri ciddiye aldığını gösterip sevindirme kayınvaldeni
Bende beşiğe çörekotu serpildiğini duymadım hiç
Sadece bebek doğunca beşiğin başucuna kuran,bıçak,nazar boncuğu koyarız he birde takı yastığıDD
Benim annemde senin annen gibidir
Ne olcak boşver der bana hep dahada sinir eder benii
çok güzel canım sağlıkla huzurla yatsın içinde
Günaydın kızlar
Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara...
sagol canim fikrin icinKırmızıya bayıldım ama sağdaki mavide fena sayılmaz.Bende buna benzer mavi aldım bebişlerime...
sagol canimSevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum...
Kırmızı
Ne güzel eşin savunmuş seni
Kesinlikle söylenenleri ciddiye aldığını gösterip sevindirme kayınvaldeni
Bende beşiğe çörekotu serpildiğini duymadım hiç
Sadece bebek doğunca beşiğin başucuna kuran,bıçak,nazar boncuğu koyarız he birde takı yastığıDD
Benim annemde senin annen gibidir
Ne olcak boşver der bana hep dahada sinir eder benii
çok güzel canım sağlıkla huzurla yatsın içinde
Günaydın kızlar
cnm kırmızıyla en sağdaki mavi köpekli olanı beğendim benn..kırmızı daha sevimli duruyor ama ne yalan söliimmKizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
sagol canim fikrin icin
sagol canim
Beyra dogum gunun kutlu olsun. Esinin heiye almasina gerek zaten seninle:))
asliirfan yeni gordum besigi ay harika bayildim ya cok guzelmis Gule gule kullansin bebis:)
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Doğum günün kutlu olsun cnm nice,mutlu,güzel,bebişinle beraber sağlıklı senelere..
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Beyzacım Annecin iyiki dogurmuş senii
Aslıcım güle güle kullanın beşiginizi cok güzelmişşş
Doğum günün kutlu olsun cnm nice,mutlu,güzel,bebişinle beraber sağlıklı senelere..
sagolun kizlar fikirleriniz icin kirmizi agir basiyor simdi :) endim09 bu yabanci site canim ama tr dede cok sirinler varYeşim kesinlikle KIRMIZIIIIII:) ayrıca çok güzelmiş bu tulumlar,nerde satılıyor yazarsan sevinirim.
ben yurtdsiindayi sirf su dogum icin sigorta yaptirdim ama ozel hastaneden dogum yapicam.Kızlar doğum ücreti ne kadar fazla öyle,10000-12000 felan diye bahsetmişsiniz.Tüp bebek daha uygun walla bu fiyattan...
Benim gittiğim hastane de tam teşekküllü,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan özel bir hastane.Bende sağlık çalışanıyım zaten.Ve normal doğum 200 tl,sezeryan 300 tl,epidural 400 tl fark alınarak yapılıyor.Ben anlamadım sizin fiyatlar niye bu kadar uçuk.Benim çalıştığım kurumda proflarda var ama hocanın dediği normal doğumda zaten aksi ve riskli bir durum yoksa doğum kendiliğinden gerçekleşiyor.Biz sadece bebeğin kafasını tutuyoruz doğum esnasında düşmesin diye espri yapmıştı bir arkadaşa.Yani dr önemli tabiki ama 10000-12000 de az para değil yani.Ben 1 yılda çalışarak okadar kazanmıyorum doğruyu söylemek gerekirse...Allah ım dert veripte derman aratmasın inşallah.Sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin bebişlerimizin.Amin...
sagol canimcnm kırmızıyla en sağdaki mavi köpekli olanı beğendim benn..kırmızı daha sevimli duruyor ama ne yalan söliimm
ay bende tm diyince hayal ettim ya. of su zaman gecsede kavussak bir an once:)cicileriniz çok güzel hanımlar Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişlere
tulumlardada kırmızı çok güzel içinden benbeyaz bir yumurcağın baktığını hayal edince :))
sagolun kizlar fikirleriniz icin kirmizi agir basiyor simdi :) endim09 bu yabanci site canim ama tr dede cok sirinler var
ben burda disardan alamiyorum bunlar siteden alinca 30-40 tl ye den geliyor ama disarda 100 tl yi geciyor yani biraz
mecbur kaliyorum. alt acma aldim tam istedigim gibi olmdi mesela birde bir takim almistim ben daha kalin sandim ama ince cikti
iyii buyuk alisi sonbahar giyebilir:) en guzeli gorup dokunup elleyip almak :)
ben yurtdsiindayi sirf su dogum icin sigorta yaptirdim ama ozel hastaneden dogum yapicam.
burda tek tip hastane ama ozel gibi kalite acisindan. normal dogum 400-600tl arasi sezaryan 1500-2000 arasi
sigortasiz fiyatlarsa bunlarin 2 kati. evde mi dogursam diye dusunuyorum bazenkizima tr de 4 yil once
750 vermistim. Bu arada birde burda hastanede kalma suresi uzun normal dogum 3 gece sezaryan 6 gece kaliyorsun
sagol canim
ay bende tm diyince hayal ettim ya. of su zaman gecsede kavussak bir an once:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?