2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

tşk ederim canım, aminn

Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara...

tşkler canımm :))

Kızlar doğum ücreti ne kadar fazla öyle,10000-12000 felan diye bahsetmişsiniz.Tüp bebek daha uygun walla bu fiyattan...

Benim gittiğim hastane de tam teşekküllü,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan özel bir hastane.Bende sağlık çalışanıyım zaten.Ve normal doğum 200 tl,sezeryan 300 tl,epidural 400 tl fark alınarak yapılıyor.Ben anlamadım sizin fiyatlar niye bu kadar uçuk.Benim çalıştığım kurumda proflarda var ama hocanın dediği normal doğumda zaten aksi ve riskli bir durum yoksa doğum kendiliğinden gerçekleşiyor.Biz sadece bebeğin kafasını tutuyoruz doğum esnasında düşmesin diye espri yapmıştı bir arkadaşa.Yani dr önemli tabiki ama 10000-12000 de az para değil yani.Ben 1 yılda çalışarak okadar kazanmıyorum doğruyu söylemek gerekirse...Allah ım dert veripte derman aratmasın inşallah.Sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin bebişlerimizin.Amin...

Kırmızıya bayıldım ama sağdaki mavide fena sayılmaz.Bende buna benzer mavi aldım bebişlerime...
sagol canim fikrin icin
sagol canim

Beyra dogum gunun kutlu olsun. Esinin heiye almasina gerek zaten seninle:))

asliirfan yeni gordum besigi ay harika bayildim ya cok guzelmis Gule gule kullansin bebis:)

sagol canim fikrin icin

sagol canim

Beyra dogum gunun kutlu olsun. Esinin heiye almasina gerek zaten seninle:))

asliirfan yeni gordum besigi ay harika bayildim ya cok guzelmis Gule gule kullansin bebis:)

canım bnmmm tşk ederim :))

cicileriniz çok güzel hanımlar Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişlere

tulumlardada kırmızı çok güzel içinden benbeyaz bir yumurcağın baktığını hayal edince :))

Doğum günün kutlu olsun cnm nice,mutlu,güzel,bebişinle beraber sağlıklı senelere..

Günaydın arkadaşlar
göbegimin resmini çekim diye ugraşıyom ama beceremedim.aynada cok parlıyor yaw.
kızıma denettircem olursa koyarım :)

Doğum günün kutlu olsun cnm nice,mutlu,güzel,bebişinle beraber sağlıklı senelere..

Yeşim kesinlikle KIRMIZIIIIII:) ayrıca çok güzelmiş bu tulumlar,nerde satılıyor yazarsan sevinirim.
sagolun kizlar fikirleriniz icin kirmizi agir basiyor simdi :) endim09 bu yabanci site canim ama tr dede cok sirinler var
ben burda disardan alamiyorum bunlar siteden alinca 30-40 tl ye den geliyor ama disarda 100 tl yi geciyor yani biraz
mecbur kaliyorum. alt acma aldim tam istedigim gibi olmdi mesela birde bir takim almistim ben daha kalin sandim ama ince cikti
iyii buyuk alisi sonbahar giyebilir:) en guzeli gorup dokunup elleyip almak :)
ben yurtdsiindayi sirf su dogum icin sigorta yaptirdim ama ozel hastaneden dogum yapicam.
burda tek tip hastane ama ozel gibi kalite acisindan. normal dogum 400-600tl arasi sezaryan 1500-2000 arasi
sigortasiz fiyatlarsa bunlarin 2 kati. evde mi dogursam diye dusunuyorum bazen kizima tr de 4 yil once
750 vermistim. Bu arada birde burda hastanede kalma suresi uzun normal dogum 3 gece sezaryan 6 gece kaliyorsun
cnm kırmızıyla en sağdaki mavi köpekli olanı beğendim benn..kırmızı daha sevimli duruyor ama ne yalan söliimm
sagol canim
cicileriniz çok güzel hanımlar Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişlere

tulumlardada kırmızı çok güzel içinden benbeyaz bir yumurcağın baktığını hayal edince :))
ay bende tm diyince hayal ettim ya. of su zaman gecsede kavussak bir an once:)

off ne güzel hayaller diimi ve gerçekleşecek olmaları en güzeli sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…