büyük lila paket btlkubranın
diğer ikisi küçük paket aherdonun canım :)
Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
canım biz eşimle her hafta 1 kilo balık yiyrouz :)
öle gram mram da değil yani hamsiyi ayıklamak gene sorun değilde geçen hafta istavrit aldım
anam ne kafaymış kopmuyo kas yaptım 1 kilo balığı ayıklarken he ne koca kafalı bi balıkmış :)
ıspanak yıkamayı ben de sevmiyorum hiç ayyyy evde ıspnak oldu mu stres dolu oluyorum o hafta
Bütün gece uyudum sabahta kalktım işe geldim bunların ikisine yapmamama rağmen acıyor mandiş
+
Bütün faydalı şeyler zahmetli
Bir ıspanak alsak olur aslında
Kızlar ıspanağı bulaşık makinesinde yıkayanlar varmış
Ben sabah leğene doldururum suyla ıspanağı basarım içine tuzu sirkeyi dökerim
Epey bekletirim.
Çamuru çöker dibine
Üstten alıp alıp 3 kere falan daha yıkarım. Bakarım birde
Ay anlatırken yoruldum
Canım nasıl oldun, inşAllah daha iyisindir. Çok geçmiş olsun.. Rabbim cc şifa versin. Çok dikkat et kendine emi..
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
Buda benim göbişimmmemişler özgür yanlız idare edin
Eki Görüntüle 547245 Eki Görüntüle 547246 Eki Görüntüle 547247
,
maş.
aman boşver onlara özgürlük valla ben de öyleyim evde hep çünkü göğüs altıma kadar çıktı hamsiler pişik oluyor göğüs altım sıkınca ben de rahat bırakıyorum
al benden de bi tane
kaşınmalarım başladı yine sanırım bi atlayış daha gerçekleştirecek benim göbüş bu ara
bizimkilerin yeri darlaştı galiba yırtıp duruyorlar içerden ,dışardan da ben kaşınıyorum
Eki Görüntüle 547251
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
sağolasınmaşallah kızlarrr cok şirinlerrr:)
delikız göbeginin altındaki ön ve arkadaki sivrilik ne?
öndeki sivrilik cok manidar duruyor yaw
sağolasınseninde göbişşine maşallah cnmm
kızlar evde benim karpuzlar hep özgür,dışarıdan geldimi fıydırıp atıyorum kafeslerinidayanamıyorum sıkıntı basıyor..ama sarkmasalar özgürler diye bari..95 beden takıyorum şuan..doğumda sütte inince göğüse 110 olurmukine:18: pöffff
sağolasınmaşallah sizin göbüşlere..
...
cnm benim rabbim gönlüne göre versin inş.tavsiye ederim tatlım normalde beşikler 70x110 yada 70x130 oluyo.bizim beşiğimiz 77x133 cm..4-5 yaşına kadar yatabilir..ön barıda çıkarılabilir o dönemde diye düşünüyorum..yatağı 6.aydan sonra baya aşağı indirilebiliyo..çekmeceleriyle aynı hizada oluyo..çocuğun tırmanıp düşmesi imkansız yanii.oyönden iyi..ama alıcaksan geç kalma derim çünkü çilek mobilya aldıktan 1 ay sonra teslim ediyo sana özel yapılıyomuş cnm oyüzden..
cnm sorma şimdikiler çok şanslı biz böyle yataklarda büyümedik valla
tatlım yemeğe gelmediler ama pastacıklar börekcikler yaptım.şekerli bi bayağanım malumama yedim ooohh yarasın minnoşuma gider ayak kaynanatör sinir etti yine beni ama kaale alıncak bi kadın değil sinir olmıycam şeker siniri sevmiyo çünkü kendime edemicem.eşim sağolsun savunuyo beni..
usg resimlerini gösterdim son çekilen..diyoki eşimden için ''aslıya benziyo dedi ama aynı ona bence söliim'' dedi.. ya ha eşim ha ben .anası babası biziz ,birimizden birimize benziycek tabi.ama uyuzluk yapıcak yaa..eşimde tam balkona sigara içmeye çıkıyodu abimle duydu ,döndü dedi ki annesine ''Bak bak biraz daha bak belki sana benziyodur'' dedi
heh heh heh diye güldü kaynanamdaanlycan aldı lafı oturdu aşağıya giderkende o beşiğe çörek otu serp dedi..bende çeyizde bohçaya serpileni duydumda beşiğe serpileni duymadıydım bi yaşıma daha girdim dedim benim annemde ara bulucak ya ,zaten hiç kollamaz beni .''annecim nazar değmesin diye diyo''dedi..bende ''nazar boncuğu takarım ben oraya bide çörek otumu temizlemeye uğraşıcam,karışmayın hadi hadi '' deyiverdim kaynanamın 1 metre boyu var türlü türlü huyu var.düzelmez o kadın boşyere dertli olmaya gerek yok:130: eşim sen bakma ona ,benim çektiğimi hiçbi evlat çekmez zaten diyo kıyamam kaale bile almıyorum ben onu istediğini desin,dinleyen yok onu
aminn tatlımm çok sağol
cnm tetanoz için bişey diyemiycem bi sor sağlık ocağındaki hemşireye ama şeker bendede var biliyosun..benim doktorum bana seni diyetisyene yollamıyorum sen dikkat et yediklerine dedi..ben zaten dikkat edip gitmiştim.yazmıştım buraya 1 kg vermişim bebeğimde gayet iyi gelişiyo..ben arada çavdar arada buğday ekmeği yiyiyorum handini bulursam fırında...kendi salatama hiç yağ koymuyorum.çayına 2 şeker atıyosan 1 şeker at cnm.salatalarına yağ koyma..marul çok tüket..ssütüne azcık tarçın serp şekeri dengeliyo.. protein ağırlıklı beslen..hamur işi tatlı tüketme genelde..arada kaçamak olurbende yapıyorum çünkü pirinç yerine bulgur pilavı ye..yemeğini tabağına koyarken suyunu süzdür öle koy ye cnm.öpüyorum senii dikkate t kendinede bebişinede
Bir hafta öncesine kadar karnım gögüş kafesime dayanıyordu ama cumartesinden bir rahatlama oldu karnım aşağı indi. gögüşümdeki kemikler belirginleşti ve karnım düştü aşağı. DAHA 29 haftalık hamileyim. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.. bu bir erken doğum belirtisi mi...yada bebek mi döndü...
bendede aynı durum vardı.en son kontrole gittigimde bebegim dönmüş.belki senindekide ondan olabilir
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
sağolasın
yok ula o sivrilikler tişörtün havaya kalkan kısımları
senin aklın önde de ondan öyle sanıyorsun
peki sende kaçıncı haftada olmuşu. bide benim tekmeler göbek hizası ve altında senin nerde
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
Buda benim göbişimmmemişler özgür yanlız idare edin
Eki Görüntüle 547245 Eki Görüntüle 547246 Eki Görüntüle 547247
ya işte gecen hafta gittim doktora dönmüş dedi.
benim tekmeler gögüs altı ve göbek etrafında oluyor.orda ayakları varmış zaten doktor söledi
alt kısımda gıdıklama gibi hissediyorum eller ordaymış.
Aynen benimkide öyle valla:) Aşağıda gıdıklanma gibi bişiyler oluyo hareket ettikçe.Ama göğüs altında ayakları var sanırsam hatta dokundugumda ayak parmaklarını bile hissediyo gibiyim:)
nasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
ama bu doğum pozisyonunu almış demek değil dedi..
bizden haberler böyle canlar..
bugün ilk kez kk dan bir hamişle konuştum teldeeeeeeee :)))))))
şok oldum gerçi hiç beklemiyodum :)))) ama cok güzel bir deneyimdi..
o kendini bilir
BeyrkA doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yıllar dilerim ailenle, yavrunla inşallah..
aslıcım ve delikız :)))) ne güzel göbişler onlar öyle maşallahınız varr
yarenahsen gecmiş olsun, dikkat et kendine..
ayşecim canım benim paketler cok güzel görünüyor, zahmet ettin canım ya.. ama acmaya kıyamıycam galibaa
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
o kendini bilir
nasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
o kendini bilir
BeyrkA doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yıllar dilerim ailenle, yavrunla inşallah..
aslıcım ve delikız :)))) ne güzel göbişler onlar öyle maşallahınız varr
yarenahsen gecmiş olsun, dikkat et kendine..
ayşecim canım benim paketler cok güzel görünüyor, zahmet ettin canım ya.. ama acmaya kıyamıycam galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?