beyrka nice mutlu yıllara mutlulukla sağlıkla ve bebişinle
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
Kızlar doğum ücreti ne kadar fazla öyle,10000-12000 felan diye bahsetmişsiniz.Tüp bebek daha uygun walla bu fiyattan...
Benim gittiğim hastane de tam teşekküllü,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan özel bir hastane.Bende sağlık çalışanıyım zaten.Ve normal doğum 200 tl,sezeryan 300 tl,epidural 400 tl fark alınarak yapılıyor.Ben anlamadım sizin fiyatlar niye bu kadar uçuk.Benim çalıştığım kurumda proflarda var ama hocanın dediği normal doğumda zaten aksi ve riskli bir durum yoksa doğum kendiliğinden gerçekleşiyor.Biz sadece bebeğin kafasını tutuyoruz doğum esnasında düşmesin diye espri yapmıştı bir arkadaşa.Yani dr önemli tabiki ama 10000-12000 de az para değil yani.Ben 1 yılda çalışarak okadar kazanmıyorum doğruyu söylemek gerekirse...Allah ım dert veripte derman aratmasın inşallah.Sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin bebişlerimizin.Amin...
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Canım bu misafirler için gibi birşey :) Bir de usg fotoğfafları var içinde.
Ben ilk aydan beri yazıyorum duygu ve düşüncelerimi anı olarak. Üzüldüğüm , mutlu olduğum herşeyi yazıyorum. Ama ileri de üniversiteye başlayınca vericem. Hayalim o şekilde
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
AyyyGüle güle kullanın canım çok güzelmiş maşallah...
Milsacım çok güzel olmuş canım
Kırmızı
İyiki doğdun BeyrkA
İyiki doğdun BeyrkA
İyiki doğdun İyiki doğdun İyiki doğdun BeyrkA:119:
Ömrün uzun, bahtın açık olsun. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
---
Herkese günaydın kızlar...
Hayırlı, sağlıklı, güzel, mutlu, huzurlu, sakin bir gün olur inşallah...
Kızımla yine geldik işe.
Kuyruk sokumum acıyor
Balık mı, Balık Yağı mı?
15 farklı ülkede 800 bin kişi üzerinde yürütülen 38 farklı araştırmayı analiz etti. Sonuç: Kandaki omega-3 seviyeleri bakımından balık yağı haplarını yutanlarla yutmayanlar arasında ciddi bir fark yok!
Sık sık yağlı balık yemek, omega-3 rezervini artırıyor, hücre ve hücre duvarlarına daha fazla omega-3 kazandırıyor, bu kesin. Yağlı ve buzlu soğuk denizlerde doğup büyüyen balıklar neredeyse tam bir omega-3 deposu. Nedeni şu: Balıklar omega-3 yağlarını soğuktan korunmak amacıyla ‘antifriz’ olarak kullanıyor. Bizim Karadeniz balıklarının hakkını da yememek lazım. Özellikle lüfer, istavrit, palamutun ve hamsinin ciddi birer omega-3 deposu olduğunu söyleyebiliriz.
EĞER BALIK YEMİYORSANIZ…
Sık sık balık yeme imkanı bulamayanlar ya da sevmeyenler, yeterince omega-3 kazanabilmek için balık yağı ya da omega-3 kapsüllerinden yutsalar olmaz mı? Can alıcı nokta bu. Çoğumuz öyle zannetsek de balık yağı haplarıyla omega-3 kapsülleri aynı şey değil! Eczane ve vitamin dükkanlarında satılan balık yağları ya da ‘fish oil’ desteklerinin içinde çok az miktarda omega-3 yağı var. Doğal olarak da bunları uzun süre kullansanız bile size ciddi bir faydaları olmayabilir. Aylarca balık yağı kapsülü yutmasına rağmen kanında omega-3 seviyeleri zerre kadar artmayan ama düzenli olarak haftada üç kez 100-200 gram yağlı balık yiyince hızla artan kişilerle karşılaşmak bu nedenle sürpriz sayılmıyor.
NE YAPMALIYIZ?
Eğer yeteri kadar balık yemediğiniz ve omega-3 zengini doğal besinlere (doğal ortamda yaşayan hayvanların etleri, sütleri, yumurtaları, doğal yetişmiş semizotu, keten tohumu ve ceviz) yeteri kadar ulaşamadığınızı düşünüyorsanız yapacağınız şey balık yağı haplarını yutmak yerine doğrudan saf ve temiz üretilmiş, içine kaliteli ve bol omega-3 yağları (EPA+DHA) eklenmiş omega-3 kapsülleri yutmak olmalı. Bu kapsüllerdeki omega-3 yağlarının (EPA ve DHA’nın) toplam miktarlarının 750 miligram ve üzerinde olmasına da dikkat etmelisiniz. Piyasada satılan balık yağı kapsüllerinin içindeki omega-3 miktarı 100, bilemediniz 200 miligramı geçmiyor ve üzülerek belirtelim ki çoğunun içindeki gerçek miktar ambalajda yazanın yarısının bile altında oluyor.
BİR KOENZİM Q-10 DEPOSU: ISPANAK
KoenzimQ-10 popülaritesi sürekli artan, yıldızı hızla parlayan bir besin desteği. Bu besin desteğinin özellikle antioksidan gücü çok yüksek. Diğer antioksidanlardan C ve D vitaminleriyle uyum içinde çalışan Koenzim Q-10’un kalp kasını güçlendirdiği, damar yapısını desteklediği, diş etlerini neredeyse tedavi ettiği belirtiliyor, güneş ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasını önlediği ileri sürülüyor. Koenzim Q-10 ıspanaktan başka hayvansal etlerde ve deniz ürünlerinde bulunabiliyor. Sırası gelmişken ıspanakta bol miktarda bulunan diğer besin unsurlarını da sayalım: Lutein (göze iyi geliyor), zeoksantin (cilde ve göze iyi geliyor), beta karoten (kanserden koruyor), alfa lipoik üsit (ıspanak bu çok önemli antioksidanın en bol bulunduğu besinlerin başında yer alıyor), B, C, E vitaminleri ile kalsiyum, demir, magnezyum ve çinko.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu
uzun süre oturdunmu yada sert bir yüzeye yada hızlı şelikde bir yere bunlardan birini yaptımmı bende oluyor
ooo ben hepsini de yiyebiliyorum balık ıspanak en sevdiklerim arasında hemde ama balığı pişirmesi eziyet ıspanağı yıkaması o yüzden sık sık yapmıyorum
uzun süre oturdunmu yada sert bir yüzeye yada hızlı şelikde bir yere bunlardan birini yaptımmı bende oluyor
ooo ben hepsini de yiyebiliyorum balık ıspanak en sevdiklerim arasında hemde ama balığı pişirmesi eziyet ıspanağı yıkaması o yüzden sık sık yapmıyorum
Günaydın kızlar :)
dün akşam yine eve gidince yemekti çorbaydı uğraştım durdum
cumartesiden beri non stopyemek yapıyorum sanırsın ordu var evde :) çıkamadım mutfaktan
işe de yemek getirdiğim için böyle oluyo tabii ama bu akşam ve yarın akşam rahatım en azından
bugün sonunda kargolarımı da hazırladım vericem bugün inşallahh işte resmi burda
akşam alel acele çekeyim ekelyim bari dedimeşim beni de çekecekti göbüş için şarj bitti
geçen gün sağlık ocagına iğne yazdırmaya gitmiştim doktor 1 kutu yazmış :S ben 10 kutu halınde alıordm
e be kadın ben 1 kutu alsam heyet raporuna ne gerek var dımı ama ay sınır oldum yarın gene gıtmek zorundayım
sağlık ocagına öyle işte yoruyolar beni ya :)
cumartesiden beri non stopyemek yapıyorum sanırsın ordu var evde :) çıkamadım mutfaktan
işe de yemek getirdiğim için böyle oluyo tabii ama bu akşam ve yarın akşam rahatım en azından
bugün sonunda kargolarımı da hazırladım vericem bugün inşallahh işte resmi burda
akşam alel acele çekeyim ekelyim bari dedimeşim beni de çekecekti göbüş için şarj bitti
geçen gün sağlık ocagına iğne yazdırmaya gitmiştim doktor 1 kutu yazmış :S ben 10 kutu halınde alıordm
e be kadın ben 1 kutu alsam heyet raporuna ne gerek var dımı ama ay sınır oldum yarın gene gıtmek zorundayım
Pembe hediye paketinin üzerindeki çiçek çok güzel olmuş Ayşe
ellerine sağlık ayşe çok güzel görünüyorlar paketlerine bile bu kadar emek vermişken içindekilerini merak etmiyor değilim :)
canım çok cici ve iç açıcı olmuş huzurla uyusun içinde :)
ellerine sağlık canım :) ben de öle bişi yapmyı dusunuyorum inşallah biriktirdim usg fotolarını :)
güzel bi anı olur bebıs ıcınde :)
günaydın cnaım ıyı kı doğdun nıce seneleree :)
canım doktorun dediği doğru zaten bı kere doğuma girenler bılıolar :) kendı özel doktoruna bisürü para bayılan
bi akrabamız da aynısını sölemsıtı bebek doğarken kafasını tuttu o kadar bişey yok yanı gereksiz o kadar para vermek demıstı :)
12 binlira cidden çok büyük bi rakam ya
AyyyGüle güle kullanın canım çok güzelmiş maşallah...
Milsacım çok güzel olmuş canım
Kırmızı
İyiki doğdun BeyrkA
İyiki doğdun BeyrkA
İyiki doğdun İyiki doğdun İyiki doğdun BeyrkA:119:
Ömrün uzun, bahtın açık olsun. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
---
Herkese günaydın kızlar...
Hayırlı, sağlıklı, güzel, mutlu, huzurlu, sakin bir gün olur inşallah...
Kızımla yine geldik işe.
Kuyruk sokumum acıyor
tüh üzüldüm..sene bundan sonra yazılanları yorumlarsın canım..
ben alıntılarıma cvp yazdıktan sonra sag tık yapıp tümünü sec deyip kopy yapıyorum sonra yolluyom
sende öle yap cnm
Canım benim de riskli gebelik durumum sırf bu sbepten devlet hastanesinde yapmak istiyorum ben doğumu
sezeryan olucak ve devletin riskli gebelik durumunda daha çok teşkilatlı olduğu bi gerçek...
ben de doça gidiyorum muayeneye kendisi ilgilenicek zaten kanunı eğ. araş hastanesınde
doğum sonu servisinde zaten.....bi kuruş da ödemeden
çıkıcam ınsallah sgk karsıladıgı ıcın....he olurda normal doğuma karar verılrıse o zaman özel de yapmayı dusünuyorum
hastaneden fiyat aldım 300 tl dediler :)
merhaba canım teşekkür ederim..inş en kısa zamanda atlatırım..valla limon yemeye bile başladım..şifa olsun diye..
çok çabuk yoruluyorsan bir doktora danış istersenn.. o kadar baskı normal mi bilmiyorum..bende şimdilik öyle bişey yok..
offff bu bulantı bizi hiç bırakmicak mı ayşecim ya bende aynıyım gece yatakta bi dikildi kızım midem ağzıma geldi.. lavaboya gidiyorum çıkaramıyorum, yatağa girdim heran çıkarcak gibiyim kızım içerde dönmeye başladı ama nasıl sanki içerde derimi tırnaklıo nasıl canım yandı karnım kaskatı kesildi sertleşti, nefes alamıom, o ohhh kızım tekmele anneyi diyen adam ne yapcanı şaşırdı, kova getirio su getirio çıkarırsam yanımızda bulunsun diye, karnımı okşuo kızım sakin ol napıosun anneye diye sevio, kızıma telkin edio... gece ikiye kadar uyuyamadı benimle baktım zombi gibi görünüo hadi yat uykum geldi dedim ışığı kapattırdım ama bende uyku nerde, kaçta uyumuşum bilmiorum... uyandım sabahtan beri de midem hala ağzımda yok geçmio bulantı nolcaz böle bilmiorum...
fesleğenimm cnm hediyem geldi çok teşekkür ederimaldıklarını çok beğendim çok masraf etmişsin teyzesi sağol,yanlız kargoya cep numaramı yanlış yazmışın adamlar arasa bulamıcaklarmış öpüyorum seni çok .. bakın bize teyzemiz neler almıışş
Eki Görüntüle 546675
herkese slm hepinize şimdiden kazasız belasız hayırlı doğumlar dilerim
ben 2012 ocak annesiyim dünya tatlısı bi oğlum var büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar
aklıma geldi topiğinize bir uğrayayım dedim birde midesi yanan bulanan arkadaşlara bir önerim olacak 2 3 tatlı kaşığı karbonatlı su için rahatlarsınız
son aylarda bende çok çektim midemdem allah hepinizi kuzularınıza kavuştursun
Merhaba kızlar, sabahtan beri oldum yorgunluktan
Prensesimin odasi geldi bugün :))))
Eki Görüntüle 547028
Kızlar oğluşuma anı defteri yaptım. Eşimle birlikte en başından beri de bütün usg fotoğraflarını içine yapıştırdık. Altına tarihlerini de yazdık. Kaç haftalık falan olduğunu. Oğluşuma ziyarete gelen akrabalarım ve arkadaşlarım da, onlarda bebişimle ilgili düşüncelerini yazarlar. İleride yavruma anı olur :) Cep telefonum gece iyi çekmiyor malesef, renkler yansıma yapmış birazcık :)
ANI DEFTERİMİİİ ÇOK ŞİRİİN :)bende yapıcam de hep üşeniyrum ay ne güzellbenimde aklıma geldi daha önceden neden yapmadım die ilk aydan başlamadığıma çok pişmanım o anki duygularımı yazmayı çok isterdim ama akıl edemedim neyse bu aydan sonra yapıcam artık doğduğundaki ilk hareketlerini falan yazarım bazen sesli konuşup evde yalnızken konuşuyorum onunla bunları neden kağıda dökmüyrum die düşünmüyo değilim yarın çıkabilirsem ilk işim anı deftreri almak olucak çok beğendim gerçekten ben
kızlar benim şekerim 155 çıkmıştı ya dr.diyetisyene git dedi ama ben listesine uymıycağımı bildiğimden gitmedim. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum. hamurişi, pilav,makarna yok. tatlı zaten yoktu ama meyve yiyorum.aşırıya kacmadan tabi. eczanede ölçtürdüm doğru mu bilemem 104 çıktı.bir de tetanoz yaptımıycaktım ama sakarlığımı unutmuşumelimi kestim bugün dışarıdayken eve gelince farkettim.tırstım yani yarın yaptırıyım diyorum aşıyı. geç mi kaldım acaba? 2. doz doğumdan 15 gün önce olmalıymış. erken doğum olursa ayvayı yerim öff her işim sorunlu ,ben sorunluyum aslında...
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
ay_she cim bende devlet hastanesinde doğum yapan arkadaşlarımla görüştüm. Çok memnun kalmışlar.. 50 tl ye de özel oda tutmuşlar çok rahat etmişler. Benimde aklım karıştı. Devlet hastanesine baksam mı bi?
bayıldımmmmm, becerikli hatunların hali başka yahuuuuu, aayşecim senin yaptıklarını okurken ben yoruldum vallaaa maşallahh sana) ellerine sağlık
tşk ederim canımmmmBeyrka iyi ki doğdun cnmm
Ay-she'cim çok güel olmuş hediye paketlerin
bende yükliycem göbişimi akşam çekmiştim benim neyim eksik ayol sizden eksiğim yok fazlam var hıhh
Bende çok üzüldüm canım ya. Saatlerce okuyup yorum yapmıştım. Ne yapalım sağlık olsun.. :)
Artık bende öyle yapayım canım. İşimizi garantiye alalım..
ay_she cim bende devlet hastanesinde doğum yapan arkadaşlarımla görüştüm. Çok memnun kalmışlar.. 50 tl ye de özel oda tutmuşlar çok rahat etmişler. Benimde aklım karıştı. Devlet hastanesine baksam mı bi?
Canım nasıl oldun, inşAllah daha iyisindir. Çok geçmiş olsun.. Rabbim cc şifa versin. Çok dikkat et kendine emi..
Bulantı yeniden mi başladı ya.. Başlarda çok çektim bende.. Çok zor. Tez zamanda geçiversin inşAllah.. Kuzucuklar büyüdükçe hareketler daha sert olmaya başladı. MaşAllah diyeyim benim kızımda hiç durmuyor resmen.. Ne yapıyorsa artık içerde.. Önceden uyuyor diyorduk artık hiç uyumaz oldu kuzucum.. :)
Çok güzelmiş cicileri. Sağlıkla giysin canım. Alan arkadaşımızın da kesesine bereket.
Selam.. Çok teşekkür ederiz canım. Rabbim cc evladını sağlıkla büyütmeni nasip etsin, bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Gül güle kullansın prensesin odasını.. Sağlıkla büyüsün içinde.. Fotoğraflarını bekliyoruz canım..
Çok şirinmiş.. İyi günlerde kullansın kuzucuğun..
Bende istiyorum tarifini.. Normalde kereviz yiyemem. Birde böyle deneyeyim..
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş..
Bende hamile olduğumu ilk öğrendiğim günden beri duyguarımı yazıyorum kızıma. Birgün annesinin onun için ne kadar heyecanlandığını, neler yaşadığını bilsin istiyorum..
Oyy oyy yesinler beşiğini.. Çoookk güzel olmuş canım ya. çok beğendim. Sağlıkla uyusun, büyüsün beşiğinde..
Canım sen hemen git sağlık ocağına ve ebeyle görüş. Olabilirsin diye biliyorum ben ama onlar gerekeni yapar zaten. Sıkma canını..
Çok güzeller canım yaa.. Bence KIRMIZI...
Eki Görüntüle 547239
Sevdiklerinle, evladınla nice nice mutlu senelere canım..
Beyrka iyi ki doğdun cnmm
Ay-she'cim çok güel olmuş hediye paketlerin
bende yükliycem göbişimi akşam çekmiştim benim neyim eksik ayol sizden eksiğim yok fazlam var hıhh
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?