2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım çok cici ve iç açıcı olmuş huzurla uyusun içinde :)

ellerine sağlık canım :) ben de öle bişi yapmyı dusunuyorum inşallah biriktirdim usg fotolarını :)

güzel bi anı olur bebıs ıcınde :)

günaydın cnaım ıyı kı doğdun nıce seneleree :)

canım doktorun dediği doğru zaten bı kere doğuma girenler bılıolar :) kendı özel doktoruna bisürü para bayılan

bi akrabamız da aynısını sölemsıtı bebek doğarken kafasını tuttu o kadar bişey yok yanı gereksiz o kadar para vermek demıstı :)

12 binlira cidden çok büyük bi rakam ya

Son düzenleme:

Ayyy Güle güle kullanın canım çok güzelmiş maşallah...

Milsacım çok güzel olmuş canım

Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158

Kırmızı

İyiki doğdun BeyrkA
İyiki doğdun BeyrkA
İyiki doğdun İyiki doğdun İyiki doğdun BeyrkA:119:

Ömrün uzun, bahtın açık olsun. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

---

Herkese günaydın kızlar...
Hayırlı, sağlıklı, güzel, mutlu, huzurlu, sakin bir gün olur inşallah...
Kızımla yine geldik işe.
Kuyruk sokumum acıyor

Balık mı, Balık Yağı mı?

15 farklı ülkede 800 bin kişi üzerinde yürütülen 38 farklı araştırmayı analiz etti. Sonuç: Kandaki omega-3 seviyeleri bakımından balık yağı haplarını yutanlarla yutmayanlar arasında ciddi bir fark yok!
Sık sık yağlı balık yemek, omega-3 rezervini artırıyor, hücre ve hücre duvarlarına daha fazla omega-3 kazandırıyor, bu kesin. Yağlı ve buzlu soğuk denizlerde doğup büyüyen balıklar neredeyse tam bir omega-3 deposu. Nedeni şu: Balıklar omega-3 yağlarını soğuktan korunmak amacıyla ‘antifriz’ olarak kullanıyor. Bizim Karadeniz balıklarının hakkını da yememek lazım. Özellikle lüfer, istavrit, palamutun ve hamsinin ciddi birer omega-3 deposu olduğunu söyleyebiliriz.

EĞER BALIK YEMİYORSANIZ…
Sık sık balık yeme imkanı bulamayanlar ya da sevmeyenler, yeterince omega-3 kazanabilmek için balık yağı ya da omega-3 kapsüllerinden yutsalar olmaz mı? Can alıcı nokta bu. Çoğumuz öyle zannetsek de balık yağı haplarıyla omega-3 kapsülleri aynı şey değil! Eczane ve vitamin dükkanlarında satılan balık yağları ya da ‘fish oil’ desteklerinin içinde çok az miktarda omega-3 yağı var. Doğal olarak da bunları uzun süre kullansanız bile size ciddi bir faydaları olmayabilir. Aylarca balık yağı kapsülü yutmasına rağmen kanında omega-3 seviyeleri zerre kadar artmayan ama düzenli olarak haftada üç kez 100-200 gram yağlı balık yiyince hızla artan kişilerle karşılaşmak bu nedenle sürpriz sayılmıyor.

NE YAPMALIYIZ?
Eğer yeteri kadar balık yemediğiniz ve omega-3 zengini doğal besinlere (doğal ortamda yaşayan hayvanların etleri, sütleri, yumurtaları, doğal yetişmiş semizotu, keten tohumu ve ceviz) yeteri kadar ulaşamadığınızı düşünüyorsanız yapacağınız şey balık yağı haplarını yutmak yerine doğrudan saf ve temiz üretilmiş, içine kaliteli ve bol omega-3 yağları (EPA+DHA) eklenmiş omega-3 kapsülleri yutmak olmalı. Bu kapsüllerdeki omega-3 yağlarının (EPA ve DHA’nın) toplam miktarlarının 750 miligram ve üzerinde olmasına da dikkat etmelisiniz. Piyasada satılan balık yağı kapsüllerinin içindeki omega-3 miktarı 100, bilemediniz 200 miligramı geçmiyor ve üzülerek belirtelim ki çoğunun içindeki gerçek miktar ambalajda yazanın yarısının bile altında oluyor.

BİR KOENZİM Q-10 DEPOSU: ISPANAK
KoenzimQ-10 popülaritesi sürekli artan, yıldızı hızla parlayan bir besin desteği. Bu besin desteğinin özellikle antioksidan gücü çok yüksek. Diğer antioksidanlardan C ve D vitaminleriyle uyum içinde çalışan Koenzim Q-10’un kalp kasını güçlendirdiği, damar yapısını desteklediği, diş etlerini neredeyse tedavi ettiği belirtiliyor, güneş ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasını önlediği ileri sürülüyor. Koenzim Q-10 ıspanaktan başka hayvansal etlerde ve deniz ürünlerinde bulunabiliyor. Sırası gelmişken ıspanakta bol miktarda bulunan diğer besin unsurlarını da sayalım: Lutein (göze iyi geliyor), zeoksantin (cilde ve göze iyi geliyor), beta karoten (kanserden koruyor), alfa lipoik üsit (ıspanak bu çok önemli antioksidanın en bol bulunduğu besinlerin başında yer alıyor), B, C, E vitaminleri ile kalsiyum, demir, magnezyum ve çinko.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

uzun süre oturdunmu yada sert bir yüzeye yada hızlı şelikde bir yere bunlardan birini yaptımmı bende oluyor

ooo ben hepsini de yiyebiliyorum balık ıspanak en sevdiklerim arasında hemde ama balığı pişirmesi eziyet ıspanağı yıkaması o yüzden sık sık yapmıyorum

Günaydın kızlar :)

dün akşam yine eve gidince yemekti çorbaydı uğraştım durdum

cumartesiden beri non stopyemek yapıyorum sanırsın ordu var evde :) çıkamadım mutfaktan

işe de yemek getirdiğim için böyle oluyo tabii ama bu akşam ve yarın akşam rahatım en azından

bugün sonunda kargolarımı da hazırladım vericem bugün inşallahh işte resmi burda

akşam alel acele çekeyim ekelyim bari dedim eşim beni de çekecekti göbüş için şarj bitti

geçen gün sağlık ocagına iğne yazdırmaya gitmiştim doktor 1 kutu yazmış :S ben 10 kutu halınde alıordm

e be kadın ben 1 kutu alsam heyet raporuna ne gerek var dımı ama ay sınır oldum yarın gene gıtmek zorundayım

sağlık ocagına öyle işte yoruyolar beni ya :)

canım biz eşimle her hafta 1 kilo balık yiyrouz :)

öle gram mram da değil yani hamsiyi ayıklamak gene sorun değilde geçen hafta istavrit aldım

anam ne kafaymış kopmuyo kas yaptım 1 kilo balığı ayıklarken he ne koca kafalı bi balıkmış :)

ıspanak yıkamayı ben de sevmiyorum hiç ayyyy evde ıspnak oldu mu stres dolu oluyorum o hafta

Bütün gece uyudum sabahta kalktım işe geldim bunların ikisine yapmamama rağmen acıyor mandiş
+
Bütün faydalı şeyler zahmetli
Bir ıspanak alsak olur aslında
Kızlar ıspanağı bulaşık makinesinde yıkayanlar varmış
Ben sabah leğene doldururum suyla ıspanağı basarım içine tuzu sirkeyi dökerim
Epey bekletirim.
Çamuru çöker dibine
Üstten alıp alıp 3 kere falan daha yıkarım. Bakarım birde
Ay anlatırken yoruldum

ellerine sağlık ayşe çok güzel görünüyorlar paketlerine bile bu kadar emek vermişken içindekilerini merak etmiyor değilim :)

Pembe hediye paketinin üzerindeki çiçek çok güzel olmuş Ayşe

Pembe hediye paketinin üzerindeki çiçek çok güzel olmuş Ayşe

sağol canım quilling tekniği ile yaptım çiçeği inan yakından daha cici gözüküyo :)

yeni başladım tabi elim kırıldıkça daha güzel olur...

ellerine sağlık ayşe çok güzel görünüyorlar paketlerine bile bu kadar emek vermişken içindekilerini merak etmiyor değilim :)

sağol canım :)

içindekileri de alanlar isterlerse paylaşırlar dedim canım :)

ay ben kart yapmaya hediye süslemeye bayılırım :)

tşkler canımmm )

aminn canımmm hep birlikte o güzel günleri görmeyi nasip etsin rabbim :)

bayıldımmmmm, becerikli hatunların hali başka yahuuuuu, aayşecim senin yaptıklarını okurken ben yoruldum vallaaa maşallahh sana ) ellerine sağlık

tüh üzüldüm..sene bundan sonra yazılanları yorumlarsın canım..

Bende çok üzüldüm canım ya. Saatlerce okuyup yorum yapmıştım. Ne yapalım sağlık olsun.. :)

ben alıntılarıma cvp yazdıktan sonra sag tık yapıp tümünü sec deyip kopy yapıyorum sonra yolluyom
sende öle yap cnm

Artık bende öyle yapayım canım. İşimizi garantiye alalım..

ay_she cim bende devlet hastanesinde doğum yapan arkadaşlarımla görüştüm. Çok memnun kalmışlar.. 50 tl ye de özel oda tutmuşlar çok rahat etmişler. Benimde aklım karıştı. Devlet hastanesine baksam mı bi?

Canım nasıl oldun, inşAllah daha iyisindir. Çok geçmiş olsun.. Rabbim cc şifa versin. Çok dikkat et kendine emi..

Bulantı yeniden mi başladı ya.. Başlarda çok çektim bende.. Çok zor. Tez zamanda geçiversin inşAllah.. Kuzucuklar büyüdükçe hareketler daha sert olmaya başladı. MaşAllah diyeyim benim kızımda hiç durmuyor resmen.. Ne yapıyorsa artık içerde.. Önceden uyuyor diyorduk artık hiç uyumaz oldu kuzucum.. :)

Çok güzelmiş cicileri. Sağlıkla giysin canım. Alan arkadaşımızın da kesesine bereket.

Selam.. Çok teşekkür ederiz canım. Rabbim cc evladını sağlıkla büyütmeni nasip etsin, bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Merhaba kızlar, sabahtan beri oldum yorgunluktan
Prensesimin odasi geldi bugün :))))

Gül güle kullansın prensesin odasını.. Sağlıkla büyüsün içinde.. Fotoğraflarını bekliyoruz canım..

Eki Görüntüle 546791

canım hediyemiz geldi çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim...

Çok şirinmiş.. İyi günlerde kullansın kuzucuğun..

Bende istiyorum tarifini.. Normalde kereviz yiyemem. Birde böyle deneyeyim..

Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş..

Bende hamile olduğumu ilk öğrendiğim günden beri duyguarımı yazıyorum kızıma. Birgün annesinin onun için ne kadar heyecanlandığını, neler yaşadığını bilsin istiyorum..

Oyy oyy yesinler beşiğini.. Çoookk güzel olmuş canım ya. çok beğendim. Sağlıkla uyusun, büyüsün beşiğinde..

Canım sen hemen git sağlık ocağına ve ebeyle görüş. Olabilirsin diye biliyorum ben ama onlar gerekeni yapar zaten. Sıkma canını..

Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158

Çok güzeller canım yaa.. Bence KIRMIZI...

Sevdiklerinle, evladınla nice nice mutlu senelere canım..

Beyrka iyi ki doğdun cnmm
Ay-she'cim çok güel olmuş hediye paketlerin
bende yükliycem göbişimi akşam çekmiştim benim neyim eksik ayol sizden eksiğim yok fazlam var hıhh

Son düzenleme:

evet canım eger oda varsa özel odada tutabııosn uygun bı fıyata

valal sezeryanda ısrar ederlerse devlette yapmayı dusunuyorum ama normal doğumu devlete yapmak

istemem o sancıyı cekıosn bi de orda ağzından cıkanı kulagı duymayanların tribini çekıosn

çekilcek çile değil tabı hastanden hastaneye değişebilir ama genel olrk devlet ıyıdır ıyıı :)

bayıldımmmmm, becerikli hatunların hali başka yahuuuuu, aayşecim senin yaptıklarını okurken ben yoruldum vallaaa maşallahh sana ) ellerine sağlık

estf canım teşekkür ederim :)

eve gidip dinlenıp yaptım bu sefer ıslerımı daha rahat oldu :)

Son düzenleme:
Beyrka iyi ki doğdun cnmm
Ay-she'cim çok güel olmuş hediye paketlerin
bende yükliycem göbişimi akşam çekmiştim benim neyim eksik ayol sizden eksiğim yok fazlam var hıhh
tşk ederim canımmmm )

aminn canımm tşk ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…