nasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
ama bu doğum pozisyonunu almış demek değil dedi..
bizden haberler böyle canlar..
bugün ilk kez kk dan bir hamişle konuştum teldeeeeeeee :)))))))
şok oldum gerçi hiç beklemiyodum :)))) ama cok güzel bir deneyimdi..
o kendini bilir
içlerinde ne var onuda sölesene hehe
aynen öyle canım bizde haftada bir balık muhakkak yiyoruz, bazen iki oluyor..ben hiç uğraşmam balıkla sağolsun eşim halleder..elimi bile sürmem..
bu arada hediye paketleri çok güzel gözüküyor..
nasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
ama bu doğum pozisyonunu almış demek değil dedi..
bizden haberler böyle canlar..
bugün ilk kez kk dan bir hamişle konuştum teldeeeeeeee :)))))))
şok oldum gerçi hiç beklemiyodum :)))) ama cok güzel bir deneyimdi..
o kendini bilir
BeyrkA doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yıllar dilerim ailenle, yavrunla inşallah..
aslıcım ve delikız :)))) ne güzel göbişler onlar öyle maşallahınız varr
yarenahsen gecmiş olsun, dikkat et kendine..
ayşecim canım benim paketler cok güzel görünüyor, zahmet ettin canım ya.. ama acmaya kıyamıycam galibaa
maşallah bebişine içerde sıkışmış kalmış ne yapsın annesi
normal doğum isteyip çatı muayenesinden çekinenlerden biri de benim itraf ediyorum
ay canım ben eşime balık emanet edemem valla :) yapamaz pişiremez balıktan pek anlamaz bak yemek fln yapar ama
balık yok içinden cıkabilceğini sanmıyorum ayrıca mutfagın sonrakı halını hayal bile edmeıyorum :)
ne güzel yapiomus eşin...ben her hafta başak bi çeşit alıp pişriiyorum :)
aynen canım ya çok çekiniyorum bende..nasıl açacam diyorum...
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
Balık mı, Balık Yağı mı?
15 farklı ülkede 800 bin kişi üzerinde yürütülen 38 farklı araştırmayı analiz etti. Sonuç: Kandaki omega-3 seviyeleri bakımından balık yağı haplarını yutanlarla yutmayanlar arasında ciddi bir fark yok!
Sık sık yağlı balık yemek, omega-3 rezervini artırıyor, hücre ve hücre duvarlarına daha fazla omega-3 kazandırıyor, bu kesin. Yağlı ve buzlu soğuk denizlerde doğup büyüyen balıklar neredeyse tam bir omega-3 deposu. Nedeni şu: Balıklar omega-3 yağlarını soğuktan korunmak amacıyla antifriz olarak kullanıyor. Bizim Karadeniz balıklarının hakkını da yememek lazım. Özellikle lüfer, istavrit, palamutun ve hamsinin ciddi birer omega-3 deposu olduğunu söyleyebiliriz.
EĞER BALIK YEMİYORSANIZ
Sık sık balık yeme imkanı bulamayanlar ya da sevmeyenler, yeterince omega-3 kazanabilmek için balık yağı ya da omega-3 kapsüllerinden yutsalar olmaz mı? Can alıcı nokta bu. Çoğumuz öyle zannetsek de balık yağı haplarıyla omega-3 kapsülleri aynı şey değil! Eczane ve vitamin dükkanlarında satılan balık yağları ya da fish oil desteklerinin içinde çok az miktarda omega-3 yağı var. Doğal olarak da bunları uzun süre kullansanız bile size ciddi bir faydaları olmayabilir. Aylarca balık yağı kapsülü yutmasına rağmen kanında omega-3 seviyeleri zerre kadar artmayan ama düzenli olarak haftada üç kez 100-200 gram yağlı balık yiyince hızla artan kişilerle karşılaşmak bu nedenle sürpriz sayılmıyor.
NE YAPMALIYIZ?
Eğer yeteri kadar balık yemediğiniz ve omega-3 zengini doğal besinlere (doğal ortamda yaşayan hayvanların etleri, sütleri, yumurtaları, doğal yetişmiş semizotu, keten tohumu ve ceviz) yeteri kadar ulaşamadığınızı düşünüyorsanız yapacağınız şey balık yağı haplarını yutmak yerine doğrudan saf ve temiz üretilmiş, içine kaliteli ve bol omega-3 yağları (EPA+DHA) eklenmiş omega-3 kapsülleri yutmak olmalı. Bu kapsüllerdeki omega-3 yağlarının (EPA ve DHAnın) toplam miktarlarının 750 miligram ve üzerinde olmasına da dikkat etmelisiniz. Piyasada satılan balık yağı kapsüllerinin içindeki omega-3 miktarı 100, bilemediniz 200 miligramı geçmiyor ve üzülerek belirtelim ki çoğunun içindeki gerçek miktar ambalajda yazanın yarısının bile altında oluyor.
BİR KOENZİM Q-10 DEPOSU: ISPANAK
KoenzimQ-10 popülaritesi sürekli artan, yıldızı hızla parlayan bir besin desteği. Bu besin desteğinin özellikle antioksidan gücü çok yüksek. Diğer antioksidanlardan C ve D vitaminleriyle uyum içinde çalışan Koenzim Q-10un kalp kasını güçlendirdiği, damar yapısını desteklediği, diş etlerini neredeyse tedavi ettiği belirtiliyor, güneş ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasını önlediği ileri sürülüyor. Koenzim Q-10 ıspanaktan başka hayvansal etlerde ve deniz ürünlerinde bulunabiliyor. Sırası gelmişken ıspanakta bol miktarda bulunan diğer besin unsurlarını da sayalım: Lutein (göze iyi geliyor), zeoksantin (cilde ve göze iyi geliyor), beta karoten (kanserden koruyor), alfa lipoik üsit (ıspanak bu çok önemli antioksidanın en bol bulunduğu besinlerin başında yer alıyor), B, C, E vitaminleri ile kalsiyum, demir, magnezyum ve çinko.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu
ay canım ben eşime balık emanet edemem valla :) yapamaz pişiremez balıktan pek anlamaz bak yemek fln yapar ama
balık yok içinden cıkabilceğini sanmıyorum ayrıca mutfagın sonrakı halını hayal bile edmeıyorum :)
ne güzel yapiomus eşin...ben her hafta başak bi çeşit alıp pişriiyorum :)
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
hiçç sorma kocayla kardeş olduk 2 aydırr.
hamilelik olayı beni pek bi gururlu yaptı , sevişelim de diyemiyomm ,elleşemiyomda
eşimden bekliyom oda çok bi tırsak yanaşamıyor bebek var diyee.
bu adamlara noluyorsa sanki , olan bize oluyorr ama korkan onlar
http://www.butikbebe.com/urunlist/1320/1298/babyist
Nevresim takımları çok uygun fiyatlara...
Acaba kalitesi nasıldır?
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
Ben haftada en az 1 kere balık yiyorum ayşecim, ama doktor buna rağmen yeterli olmaz dedi. Kapsül verdi. :44:ceviz, ıspanak falan da yiyorum sürekli. Anlamadım ben de :44:
ben şanslıyım galiba o konuda bana hiç eziyeti yok eşimin..mutfağıda güzel siler temizler bende salata yapar afiyetle yerim..
saol canım benim evet haberler güzel..Oh oh oh maşallah ne güzel haberler bunlar
Maşallah canım yavruşuna
Kimle konuştun kız, Ayşeyle mi
Çok hoşuna gittiyse bende ararım seni, konuşuruz
aynen benim bebişinde baş aşagıda , popo tarafı sol göbekte , ayaklar gögüs altına geliyor .
gızz kimle konuştun söle bakim :)
bende aslı ,tugba ,nilhans la konuştum telde:102:
maşallah bebişine içerde sıkışmış kalmış ne yapsın annesi
normal doğum isteyip çatı muayenesinden çekinenlerden biri de benim itraf ediyorum
evet cok geldi bana da ama napimbiz iyiyiz canım çok şükür..maşallah size..hayırlısı olsun canım hakkında ama 3000tl bana biraz çok geldi..ama sen bilirsin yinede..
maşallah subhnallan canım oğluşuna sağlıkla gelın ınsallahh :)
benımkı hala donup duruyo galıba yaa ben heryerde tekme hıssedıyorum
nasıl oluyosa dr a gidince sorucamnapio bu ıcerde dicem :)
inşallah içindkeileride beğenirsiniz canım :) estf benim için büyük zevkti ay baya geciktirdim ama
başına gelmeyen kalamdı paketlerinbetülünkiyle yolayım diye bekelttim ben de :)
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
November82 teyzemizden hediyemiz geldi.
Harika bir takım. Yumuşacık.
En sevdiğim renk, Lacivert.
Bayıldık eşimle.
Çok teşekkür ediyoruz tatlım, kesenize bereket.
Doğunca bununla foto çektirip göndermek nasip olur umarım.
Mucks balıma.
Eki Görüntüle 547348 Eki Görüntüle 547349
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
saol canım benim evet haberler güzel..
oluuuuuur ara konuşalım
ooo ne güzel yaaaaaa...
sizin zaten şu face muhabbetiniz beni cok kıskandırıyo
hepiniz gördünüz birbirinizi
mandalinaaaa sölim mi senle konuştuğumu
evet cok geldi bana da ama napim(( bu saatten sonra değiştiremem artık dr umu da.. hastene değiştirsem bile fiyat yine buna yakın olucak..
amin canım aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah..
maşallah senin kızçeye de..
ayrıca hediyen gercekten büyük incelikti canım benim.. hep saklıycam :)))
meraktan caltılyorum ayrıcaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?