2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayşe paketlerin içinde ne vaaaar çok merak ettimmmmm bi an önce gönder baride koysun fotolarını alan kişi :)

sabahın köründe aramasına sebep olduğum ıkınızı de rahatsız ettiğim için üzülüyodum ama sevındım

ehhehe canım ısnallah sağlıkla gelsınler ufak tefek bişiler şapmaya çalıştım begenrısın ıns :)

ayyy çok cici cidden güle güle kullanın canım :)

hayırdır noldu ?

maşallah kızlarrr cok şirinlerrr:)
delikız göbeginin altındaki ön ve arkadaki sivrilik ne?
öndeki sivrilik cok manidar duruyor yaw

heeheh öndeki sivrilik ayy ayşecimm çok guldum valaa alemsin yavv

çok tşk ederim canımm :)

anaammm iyi yalnız değilmişim ben :) kocam benden fazla düşünceli sanırım, ben naz yapcama o yapıyor ayol

tşk ederim canımm

tşk ederim cnm :) ne güzel haberlerle gelmişsinn maşallah allah ım nazardan korusun bebişini de seni de. inş istediğin gibi olur dogumun hayırlısıyla.

cANIMMM benim doğum günün kutlu olsun. Bebişinle, eşinle, ailenle birlikte nice mutlu seneler geçirirsin inşallah

canımmm tşk ederimmm aminn inşş hep birliktee

çok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya

ayşe sabahın körü dediğinde öğle yemeği siparişine hazırlanıyordum aherdoda çalıştığı için sabahın körü demedim hiç :))) üzülme ayşecim ya ne bunda sayende aherdonun o güzel neşeli sesini duydum

ne rahatsızlığı canım yaaaa deli misinn.. cok memnun oldum ben :))))))))

arkadaşım diyo ki, sakaryadan bir arkadaşın arıyor seni .. allah allah diyorum sakaryadan kim arar:26:

sonra bi baktım ki mandalinaaaaaaaa

cok güzeldi azcık şaşkındım ama güzel güzel konuştuk

Güle güle kullansın benim yiğenimçok istiyorum giydiğinde fotosunu görmeyi de inşallah görürüm.
Rica ederim canım benim , kocamann

tşk ederim cnm

ayy çok güzel maşallha rabbim sağlıkla giydirtmeyi nasip etsin, inş giymiş şekilde de görürüz bi gün :)

çok tşk ederim tatlımm :)

kızlar hepinize tek tek çoook tşk ediyorum..rabbim evlatlarımızın dogum gunlerini birlikte kutlamayı nasip etsin :))

Son düzenleme:
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:

soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki

hayr bacım paketler bukadar süslü ya içindekilerde nasıl bebek şeysi die düşünmeden yapamıyo insan :)

dimi ya insan kıyıp paketi açamaz

aherdo şimdi benden böyle paketler beklerse yandım benim gibi beceriksiz birinden hayatta çıkmaz bunların yanından geçmez

arkadaşın önce sordu nereden arıyorsunuz şaştım bende kim arıyor demedi direk nereden arıyorsunuz dedi :))) dedim skaryadan güldü filan yoksa diycektim aherdo senmisin diye aklımdan geçiriyordum öyle ki telefonu sen açtın :))

aYY CANIM SAKİN OL. NOLMUŞ ŞİMDİ, SENin haberin olmadan mı eşin ailesini çağırdı çaya?

iyide çalışmak zorunda iş bu nöbetse ne yapabilirki sonuçta ekmek parası değilmi asıl önemli olan

ve unutmamış kendince uğraşmış birşeyler almış birkere tarihi hatırlamış gitmiş birşeyler almış ufak yada büyük farkedermi düşünmesi önemli olan değilmi her erkek hediye işinden anlamayabilir o an gücü ona yetmiş olabilir zevkine göre o olmuş olabilir bir çok neden var uzatabilir bence sonuçç olarak kendini üzmene değmez

evet aslında öyle

ya ben calsıtıgınızı ntmusum hatta sabha sana özel msj atcam ay kız uyanmısımdır

uyansada topiğe gelmısmıdır dıyorum

hayr bacım paketler bukadar süslü ya içindekilerde nasıl bebek şeysi die düşünmeden yapamıyo insan :)

yok yok paketler beklentıyı yukseltmesın

ne güzle cnaım sevindimm :)

kızlar sakin olun neler oluyor böyle

canımm bizim şuanki duygularımız çok fazla yogun, yani çok duygusal düşünüyoruz. ne güzel eşin hatırlamış hediye almış bu şekilde düşün..daha fazla şeyler yapmak istedi belki. buna vakti olmamıştır.. kendini üzme bebişin de üzülmesin tatlımmm. en güzel gününüzü böyle hatırlamayın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…