November82 teyzemizden hediyemiz geldi.
Harika bir takım. Yumuşacık.
En sevdiğim renk, Lacivert.
Bayıldık eşimle.
Çok teşekkür ediyoruz tatlım, kesenize bereket.
Doğunca bununla foto çektirip göndermek nasip olur umarım.
Mucks balıma.
Eki Görüntüle 547348 Eki Görüntüle 547349
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
mandalinaaaa sölim mi senle konuştuğumu
amin canım aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah..
maşallah senin kızçeye de..
ayrıca hediyen gercekten büyük incelikti canım benim.. hep saklıycam :)))
meraktan caltılyorum ayrıcaaaaaaaaaaa
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
hayırdır noldu ?
maşallah kızlarrr cok şirinlerrr:)
delikız göbeginin altındaki ön ve arkadaki sivrilik ne?
öndeki sivrilik cok manidar duruyor yaw
canım çok iyi fikir..tebrik ederim..bende düşündüm aynısını..hastaneye ilk ziyarete gelenlere de yazdırabilirsin canım..
kırmızı canım..
Doğum günün kutlu olsun..nice senelere eşimle ve bebeğinle canım..
aynen öyle canım bizde haftada bir balık muhakkak yiyoruz, bazen iki oluyor..ben hiç uğraşmam balıkla sağolsun eşim halleder..elimi bile sürmem..
bu arada hediye paketleri çok güzel gözüküyor..
yani aynen öyle canım..bulaşık makinesi iyi..ben küvete su doldurup ıspanak basanları biliyorum..
sağol canım teşekkür ederim..daha iyiyim sanki ama kırgınlık devam ediyor..
hayırdır canım neyin var?
çok tatlısınız canım maşallah..bebeğin beşiğine bayıldım..çok güzel güle güle kullan iyi günlerde..
maşallah sizin göbüşlere..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
hiçç sorma kocayla kardeş olduk 2 aydırr.
hamilelik olayı beni pek bi gururlu yaptı , sevişelim de diyemiyomm ,elleşemiyomda
eşimden bekliyom oda çok bi tırsak yanaşamıyor bebek var diyee.
bu adamlara noluyorsa sanki , olan bize oluyorr ama korkan onlar
Sayfaya girdiğimde sabahtı Günaydın yazcaktım ama ancak bitti yazılanlar saate baktım öğle olmuş :)
Herkese Merhaba bu yüzden:)
Aslıcım çok ama çok begendimmmm...Begene bastıgım halde tekrar basasım geldi valla:) Renk uyumu harika olmuş çok sevimli Allah sağlıkla huzurla yatırmayı nasip etsin....
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş valla ne güzel herşeyi kendi elinle yaptın daha da özel oldu hem.....
Herkesinde dedği gibi bencede KIRMIZI:)
Doğum günün kutlu olsun canım..Allah sevdiklerinle ailenle huzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin....
Tebrikler canım ama neden üzgünsünkiDurumunu bilmioyrum ama umarım düzelirrr
Ayy ne tatlısınız siz öyle ya...Maşallah çok şeker çıkmış pembişlerle....
Geçmiş olsun cnm...Dikkat et kendine neyseki izninede bişiy kalmamış..Bebeğinede Maşallah
nasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
ama bu doğum pozisyonunu almış demek değil dedi..
bizden haberler böyle canlar..
bugün ilk kez kk dan bir hamişle konuştum teldeeeeeeee :)))))))
şok oldum gerçi hiç beklemiyodum :)))) ama cok güzel bir deneyimdi..
o kendini bilir
BeyrkA doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yıllar dilerim ailenle, yavrunla inşallah..
aslıcım ve delikız :)))) ne güzel göbişler onlar öyle maşallahınız varr
yarenahsen gecmiş olsun, dikkat et kendine..
ayşecim canım benim paketler cok güzel görünüyor, zahmet ettin canım ya.. ama acmaya kıyamıycam galibaa
cANIMMM benim doğum günün kutlu olsun. Bebişinle, eşinle, ailenle birlikte nice mutlu seneler geçirirsin inşallah
ayşe paketlerin içinde ne vaaaar çok merak ettimmmmm bi an önce gönder baride koysun fotolarını alan kişi :)
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
sabahın köründe aramasına sebep olduğum ıkınızı de rahatsız ettiğim için üzülüyodum ama sevındım
ehhehecanım ısnallah sağlıkla gelsınler ufak tefek bişiler şapmaya çalıştım begenrısın ıns :)
ayyy çok cici cidden güle güle kullanın canım :)
canım bebek şeysileri varbişee yok
aradım kargoyu gelcekler canım inş. :)
sabahın köründe aramasına sebep olduğum ıkınızı de rahatsız ettiğim için üzülüyodum ama sevındım
ehhehecanım ısnallah sağlıkla gelsınler ufak tefek bişiler şapmaya çalıştım begenrısın ıns :)
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
Hehee aynen bizde öyle, benim esim cok tirsik :)))))
Bebek rnleri | Bebek rnleri
Burda cok çeşit var, hem de ücretsiz kargo
Keske doktorun onceden 1 haftalık rapor verseydi
Bu durumda en iyi ilaç dinlenmek
Bende 2 hafta rapor aldım suan evdeyim
Doktorum da 1 hafta onceden verecek çalışamaz raporu
Nice mutlu yillaraaaaaa
Saglikla huzurla büyüsün kuzun
Bayıldık eşimle.
Mucks balıma.
Doğum Günü Kutlama Mesajları ve Doğum Günü Tebrik Sözleri
Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. canım mutlu yıllar
hayrdır tatlım ne gü,zel bi gün noldu niye kötüsün
alan kişinin kesesine bereket çok ciciiiii
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
hayr bacım paketler bukadar süslü ya içindekilerde nasıl bebek şeysi die düşünmeden yapamıyo insan :)
ne rahatsızlığı canım yaaaa deli misinn.. cok memnun oldum ben :))))))))
arkadaşım diyo ki, sakaryadan bir arkadaşın arıyor seni .. allah allah diyorum sakaryadan kim arar:26:
sonra bi baktım ki mandalinaaaaaaaa
cok güzeldi azcık şaşkındım ama güzel güzel konuştuk
çok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya
soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki
ayşe sabahın körü dediğinde öğle yemeği siparişine hazırlanıyordum aherdoda çalıştığı için sabahın körü demedim hiç :))) üzülme ayşecim ya ne bunda sayende aherdonun o güzel neşeli sesini duydum
hayr bacım paketler bukadar süslü ya içindekilerde nasıl bebek şeysi die düşünmeden yapamıyo insan :)
ne rahatsızlığı canım yaaaa deli misinn.. cok memnun oldum ben :))))))))
arkadaşım diyo ki, sakaryadan bir arkadaşın arıyor seni .. allah allah diyorum sakaryadan kim arar:26:
sonra bi baktım ki mandalinaaaaaaaa
cok güzeldi azcık şaşkındım ama güzel güzel konuştuk
çok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya
soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?