evet aslında öyle
ya ben calsıtıgınızı ntmusum hatta sabha sana özel msj atcam ay kız uyanmısımdır
uyansada topiğe gelmısmıdır dıyorum
yok yok paketler beklentıyı yukseltmesın
ne güzle cnaım sevindimm :)
çok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya
soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki
canımm bizim şuanki duygularımız çok fazla yogun, yani çok duygusal düşünüyoruz. ne güzel eşin hatırlamış hediye almış bu şekilde düşün..daha fazla şeyler yapmak istedi belki. buna vakti olmamıştır.. kendini üzme bebişin de üzülmesin tatlımmm. en güzel gününüzü böyle hatırlamayın)
Benim sıkıntılarım baş göstermeye başladı bu sabahtan beri yumuşak silikon kıvamında sarı renkli akıntı benzeri şeyler geliyor.. sıvı değil ama... acaba bu tıkaç denen şey var ya o mu çıkıyor... gece haricinde pek ağrım olmuyor ama birden erkenden suyum gelir diye çok korkuyorum.. varmı benim gibbi kızlar..
Benim sıkıntılarım baş göstermeye başladı bu sabahtan beri yumuşak silikon kıvamında sarı renkli akıntı benzeri şeyler geliyor.. sıvı değil ama... acaba bu tıkaç denen şey var ya o mu çıkıyor... gece haricinde pek ağrım olmuyor ama birden erkenden suyum gelir diye çok korkuyorum.. varmı benim gibbi kızlar..
Canım bu yıl dönümleri vs hedıye alınsın sürpriz yapılsın diye değil...bir yılı daha geride bıraktıgınızı
neler yasadıgınzıı gözden gecırın hala mutlu oldugunuzu faredın dıye var o sebeple bunalrın hıcbırı üzülünecek
bişey değil bence...hedıyeyı bastan savma aldıgını dusundürdüğüne göre kendısı bu konuda baskı hıssedıyor demekkı
almalıyım etmelıyım durumu olunca özenılmez ona özgür olunca içinen geldiği gibi davranınca hems enın ıcın hem esın ıcın kıymetlı olur
hıc canını boşa sıkma evlilik yıldonumları bunun ıcın yok bı arada oldugunuz ve bu aşkı tatmayanlar ve belkı tadamayacaklardan
olma ıhtımalınız varken bı arada olmanızı farkedın ve şükredın dıye var canını boşa sıkma
malesef istemedi.durdu durdu son gün gitti evimin karşındaki butikten internetten1 liraya alacağı şeyi 10liraya aldı geldi.al bu yılda görevimi yaptım.... paketine emek verseydi kendi kaplasaydı mesela...ayşe o kadar güzel paket yapmışki emek vermiş sevmiş önemsemiş içindekinin önemi ne ki bu aşamada sorun burda işte maddi bir şeye bile gerek yoktuki.azıcık önemseseydi.bir şiir yazsaydı.karalama bir kağıda el yazıyla bir mektup.bir mesaj atsaydı.ama emek verseydi.önemsenmediğimi hisettirmeseydi.
işte bu yüzden kırıldım...önemli olan hediye değildi beyrkayada yazdım.azıcık önemsemekti...bir seni seviyorum iyiki hayatımdasın demekti.ya da sarılmaktı.ya da sadece bir dokunuştu.bunu hakedecek hiçbirşey yapmadım...
işte bu yüzden kırıldım...önemli olan hediye değildi beyrkayada yazdım.azıcık önemsemekti...bir seni seviyorum iyiki hayatımdasın demekti.ya da sarılmaktı.ya da sadece bir dokunuştu.bunu hakedecek hiçbirşey yapmadım...
soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki
aynen öyle beklemz canım o ayşe sen mandişsin herkes bir değil işte keşke bizde öle becerikli olsak kız hem çalışıyo hem nelerle uğraşmış baksana maşallahı var vallahidimi ya insan kıyıp paketi açamaz
aherdo şimdi benden böyle paketler beklerse yandım benim gibi beceriksiz birinden hayatta çıkmaz bunların yanından geçmez
aYY CANIM SAKİN OL. NOLMUŞ ŞİMDİ, SENin haberin olmadan mı eşin ailesini çağırdı çaya?
tatlım sakin olll yaaaa.. habersiz çağırmış yani eşin.. olan olmuş artık sen stres olmamaya çalış.
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
ayşe sabahın körü dediğinde öğle yemeği siparişine hazırlanıyordum aherdoda çalıştığı için sabahın körü demedim hiç :))) üzülme ayşecim ya ne bunda sayende aherdonun o güzel neşeli sesini duydum
dimi ya insan kıyıp paketi açamaz
aherdo şimdi benden böyle paketler beklerse yandım benim gibi beceriksiz birinden hayatta çıkmaz bunların yanından geçmez
arkadaşın önce sordu nereden arıyorsunuz şaştım bende kim arıyor demedi direk nereden arıyorsunuz dedi :))) dedim skaryadan güldü filan yoksa diycektim aherdo senmisin diye aklımdan geçiriyordum öyle ki telefonu sen açtın :))
canım benim senin güzel sesini ve samimi ifadelerini duymak da cok güzeldi..
canım önemli olan düşünmek.. tabi ki güzel paketler hoşumuza gidiyor hepimizin ama benim de öyle yeteneklerim yoktur mesela..
ama içine güzel bir not yazmayı, hediye için özenmeyi cok severim ve önemserim de.. ayşenin yaptığı süper bişey kendisini ve böyle arkadaşları takdir ediyorum o ayrı hatta kıskanıyorum diyebilürümmmmmmmm
işyeri mantığı ile sordu sanırım o yani hangi firmadan gibilerinden :)))
http://www.butikbebe.com/urunlist/1320/1298/babyist
Nevresim takımları çok uygun fiyatlara...
Acaba kalitesi nasıldır?
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?