2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ben sana demedimmi zihnini boşalt deşarj ol sonra bebişin de içerden anneee uff ne dolusun diye mırmırlanıp kıskanacak beni düşünmüyor hiç diycek he

tatlım sakin olll yaaaa.. habersiz çağırmış yani eşin.. olan olmuş artık sen stres olmamaya çalış.

Canım bu yıl dönümleri vs hedıye alınsın sürpriz yapılsın diye değil...bir yılı daha geride bıraktıgınızı

neler yasadıgınzıı gözden gecırın hala mutlu oldugunuzu faredın dıye var o sebeple bunalrın hıcbırı üzülünecek

bişey değil bence...hedıyeyı bastan savma aldıgını dusundürdüğüne göre kendısı bu konuda baskı hıssedıyor demekkı

almalıyım etmelıyım durumu olunca özenılmez ona özgür olunca içinen geldiği gibi davranınca hems enın ıcın hem esın ıcın kıymetlı olur

hıc canını boşa sıkma evlilik yıldonumları bunun ıcın yok bı arada oldugunuz ve bu aşkı tatmayanlar ve belkı tadamayacaklardan

olma ıhtımalınız varken bı arada olmanızı farkedın ve şükredın dıye var canını boşa sıkma

malesef istemedi.durdu durdu son gün gitti evimin karşındaki butikten internetten1 liraya alacağı şeyi 10liraya aldı geldi.al bu yılda görevimi yaptım.... paketine emek verseydi kendi kaplasaydı mesela...ayşe o kadar güzel paket yapmışki emek vermiş sevmiş önemsemiş içindekinin önemi ne ki bu aşamada sorun burda işte maddi bir şeye bile gerek yoktuki.azıcık önemseseydi.bir şiir yazsaydı.karalama bir kağıda el yazıyla bir mektup.bir mesaj atsaydı.ama emek verseydi.önemsenmediğimi hisettirmeseydi.

Benim sıkıntılarım baş göstermeye başladı bu sabahtan beri yumuşak silikon kıvamında sarı renkli akıntı benzeri şeyler geliyor.. sıvı değil ama... acaba bu tıkaç denen şey var ya o mu çıkıyor... gece haricinde pek ağrım olmuyor ama birden erkenden suyum gelir diye çok korkuyorum.. varmı benim gibbi kızlar..

tunaydın herkeze sureklı okuyup bır turlu yazamayanlardanım inşallah çocuk dogunca daha aktıf olucam şimdi ise boş her anımı uyuyarak geçiriyorum oğlumla beraber geceleri uykusuz geçiyor bende bacak ağrılı rahmimdede bir ağrı var miğde yanması ve gaz prolemi çekiyorum bu sefer zor hamilelik geçriyorum ömer ne uslu bebekmiş diyorum kendi kendime

bu arada arada sancım oluyor yalancı sancı ama birde sutum gelmeye başladı sıkmamaya çalşıyorum ayy ne farklıymış yaa oğlumda doğana kadar bit damla memem ıslanmamıstı sımdı ıse kedı kendı ustumu ıslatıyor

bendede oluyor cnm bu durum lk çocuğumdada olmutu hatta hormonlaın yuksek olmasından oluyormuş endişe edilcek bir durum deilmiş

canım normal gebelık aıntısıdır tıkaç kanlı şekilde gelir ki daha onun gelmesıne cok var :)

işte bu yüzden kırıldım...önemli olan hediye değildi beyrkayada yazdım.azıcık önemsemekti...bir seni seviyorum iyiki hayatımdasın demekti.ya da sarılmaktı.ya da sadece bir dokunuştu.bunu hakedecek hiçbirşey yapmadım...

canım yaa kıyamam sanaa.. üzülme noluurrrr...işte haklısın bizler oyle maddiyata deger vermiyoruz aslında ama onların düşünce sistemlerinin çok farklı oldugunu anladım ben.. yani görev şeklinde algılıyorlar bu özel günleri bence..

anlıyorum canım...demın ben hazırlandım o hazırlanmamıs vs dıınce ben de öle anladım

üzülme ama herkesın her dakıaksı uymaz birbirine

ne demek canım seni anlyrum ama üzülme iyi tarafından bakmaya çalış ya adam çalışıyosa napabilir dimi ama ....evet biz kadınlar daha çok üsütne düşeriz bu gibi durumlarda bi hediyeye çok özeniriz ama aynı değeri görmeyebiliyruz benimde çoğu kez başıma geldi bikere benim evlilik yıldönümümde ben okadar hazrlık yapıp süpriz yapmıştım o ise beni yemeğe götrdü ne yedik biliyonmu mcdonalds sırf o gün berbat olmasın die ağzımı açmadım ama o gün geçti ertesi gün başladım sölenmeye haklsın diyip durdu napıcan ne dicen :) tam 1 sene başına kaktım adamın erekeler odun gerçekten odun ama bak gerçekten atta ne odunu kalas kalas
dimi ya insan kıyıp paketi açamaz

aherdo şimdi benden böyle paketler beklerse yandım benim gibi beceriksiz birinden hayatta çıkmaz bunların yanından geçmez
aynen öyle beklemz canım o ayşe sen mandişsin herkes bir değil işte keşke bizde öle becerikli olsak kız hem çalışıyo hem nelerle uğraşmış baksana maşallahı var vallahi

aYY CANIM SAKİN OL. NOLMUŞ ŞİMDİ, SENin haberin olmadan mı eşin ailesini çağırdı çaya?

evet benim haberim yokken ablası beni sormuş ağrısı falan varmı die yok oda sizi çağrcaktı bugün çaya evdemisiniz demiş ay düşündükçe sinirlenyrum çağrmıcam banane gelsin hazrlasın çağrsın...sölemesini biliyo....arayıp duruyo şimdi ama açmyrum akşamada yemek yapmıcam

tatlım sakin olll yaaaa.. habersiz çağırmış yani eşin.. olan olmuş artık sen stres olmamaya çalış.

nası yapmıyım canım baksana ya şimdi benden haber beklyolar zaten bayılır kayınvalidem çağrılmaya off sinirlendim yine kalkıyımda evin tozunu alıyım ya amaaan

canım benim senin güzel sesini ve samimi ifadelerini duymak da cok güzeldi..

canım önemli olan düşünmek.. tabi ki güzel paketler hoşumuza gidiyor hepimizin ama benim de öyle yeteneklerim yoktur mesela..
ama içine güzel bir not yazmayı, hediye için özenmeyi cok severim ve önemserim de.. ayşenin yaptığı süper bişey kendisini ve böyle arkadaşları takdir ediyorum o ayrı hatta kıskanıyorum diyebilürümmmmmmmm

işyeri mantığı ile sordu sanırım o yani hangi firmadan gibilerinden :)))

aslıcıııımmmmm ya atlamışım cok pardon oğluşunun beşiğine bayıldım canım.. güle güle iyi günlerde yatırmak nasip olsun inşallah...

milsacımm senin de oğlunun hatıra defteri harika :))
ayşe ile senin maşallahınız var canım..

özenmiyorum desem yalan olur..

aherdocum sağol inan cok zevk aldım hazırlarken

benım de el yazım çok kötüdür ya teslim alınca görürüsün zaten

çok denedim ama yok düzelmiyo

ayrı ayrı yazamadım ama geçmiş olsun diyen tüüüüm arkadaşlara çoook teşekkürler....rabbim hepimizi her türlü aksilikten korusun.

bebişinle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice mutlu senelere canım.doğum günün kutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…