Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
canım benim senin güzel sesini ve samimi ifadelerini duymak da cok güzeldi..
canım önemli olan düşünmek.. tabi ki güzel paketler hoşumuza gidiyor hepimizin ama benim de öyle yeteneklerim yoktur mesela..
ama içine güzel bir not yazmayı, hediye için özenmeyi cok severim ve önemserim de.. ayşenin yaptığı süper bişey kendisini ve böyle arkadaşları takdir ediyorum o ayrı hatta kıskanıyorum diyebilürümmmmmmmm
işyeri mantığı ile sordu sanırım o yani hangi firmadan gibilerinden :)))
ne demek canım seni anlyrum ama üzülme iyi tarafından bakmaya çalış ya adam çalışıyosa napabilir dimi ama ....evet biz kadınlar daha çok üsütne düşeriz bu gibi durumlarda bi hediyeye çok özeniriz ama aynı değeri görmeyebiliyruz benimde çoğu kez başıma geldi bikere benim evlilik yıldönümümdeben okadar hazrlık yapıp süpriz yapmıştım o ise beni yemeğe götrdü ne yedik biliyonmu mcdonalds sırf o gün berbat olmasın die ağzımı açmadım ama o gün geçti ertesi gün başladım sölenmeye haklsın diyip durdu napıcan ne dicen :) tam 1 sene başına kaktım adamın erekeler odun gerçekten odun ama bak gerçekten atta ne odunu kalas kalas
aynen öyle beklemz canım o ayşe sen mandişsin herkes bir değil işte keşke bizde öle becerikli olsak kız hem çalışıyo hem nelerle uğraşmış baksana maşallahı var vallahi
evet benim haberim yokken ablası beni sormuş ağrısı falan varmı die yok oda sizi çağrcaktı bugün çaya evdemisiniz demiş ay düşündükçe sinirlenyrum çağrmıcam banane gelsin hazrlasın çağrsın...sölemesini biliyo....arayıp duruyo şimdi ama açmyrum akşamada yemek yapmıcam
nası yapmıyım canım baksana ya şimdi benden haber beklyolar zaten bayılır kayınvalidem çağrılmayaoff sinirlendim yine kalkıyımda evin tozunu alıyım ya amaaan
canım benim akıntılarımda böyle doktorum normal dedi.Benim sıkıntılarım baş göstermeye başladı bu sabahtan beri yumuşak silikon kıvamında sarı renkli akıntı benzeri şeyler geliyor.. sıvı değil ama... acaba bu tıkaç denen şey var ya o mu çıkıyor... gece haricinde pek ağrım olmuyor ama birden erkenden suyum gelir diye çok korkuyorum.. varmı benim gibbi kızlar..
yapacak bir şey yok....üzüldüğüm yanıma zarar oldu işteanlıyorum canım...demın ben hazırlandım o hazırlanmamıs vs dıınce ben de öle anladım
üzülme ama herkesın her dakıaksı uymaz birbirine
canım yaa kıyamam sanaa.. üzülme noluurrrr...işte haklısın bizler oyle maddiyata deger vermiyoruz aslında ama onların düşünce sistemlerinin çok farklı oldugunu anladım ben.. yani görev şeklinde algılıyorlar bu özel günleri bence..
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
bebişinle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice mutlu senelere canım.doğum günün kutlu olsun...
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
ben günaydına yetişemedim bugün canım tünaydın diyim bari :) iyiki doğdun canım :119::119::119::119:
amin tatlım inşallah allahım hepimize bu duyguları yaşatır
bebişinle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice mutlu senelere canım.doğum günün kutlu olsun...
güle giysin bebişin alanında cebine bereket
bandanasını yesinleeeerrr çok güzelmiş tatlım. güle güle giysin..
ayol ben de katılsaymışım keşke :) yegenlerden birine hediye almak çok eglenceli olurdu :)
çk tşk ederim canımmm :) amin inş.
amannnnnnnnnnn ne kokoş bişey bu böyleeeeeeee.....
dantelini sevsinler, saç bandını sevsinler
güle güle kullan canım cok güzell...
sahranın da kesesi dolu olsun her daim..
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
amanın ne cici bişe buyaa :) ay danteli eksik olmasınkız ne de olsa :)
güle güle kullanın canım...sahranın kesesine bereket :)
mutlu yıllar sana.iyiki doğdun BeyrkA mutlu yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:124::124::124::81::81::81:
beyrka iyiki doğdun canım.rabbim çocuğun ve eşinle nice mutlu,güzel yıllar nasib etsin.kaç yaşına girdin bu arada...
sen 2 ay diyorsunhiçç sorma kocayla kardeş olduk 2 aydırr.
hamilelik olayı beni pek bi gururlu yaptı , sevişelim de diyemiyomm ,elleşemiyomda
eşimden bekliyom oda çok bi tırsak yanaşamıyor bebek var diyee.
bu adamlara noluyorsa sanki , olan bize oluyorr ama korkan onlar
nasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
ama bu doğum pozisyonunu almış demek değil dedi..
bizden haberler böyle canlar..
bugün ilk kez kk dan bir hamişle konuştum teldeeeeeeee :)))))))
şok oldum gerçi hiç beklemiyodum :)))) ama cok güzel bir deneyimdi..
o kendini bilir
BeyrkA doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yıllar dilerim ailenle, yavrunla inşallah..
aslıcım ve delikız :)))) ne güzel göbişler onlar öyle maşallahınız varr
yarenahsen gecmiş olsun, dikkat et kendine..
ayşecim canım benim paketler cok güzel görünüyor, zahmet ettin canım ya.. ama acmaya kıyamıycam galibaa
sen 2 ay diyorsun
biz ilk 3 ay yasaktı
sonra bi kaçak göçek ekşınlarımız oldu
ama sadece bi ayda 4 kere falan
sonra erken doğum riski geçirdim ondan sonra da yasaklandı
herifim abaza gibi geziyor ortalarda
bi yere saldırmasın diye başka yollar deniyoruz tabi
töbe töbe hamişlik iice terbiyesiz yaptı bizi hee
ay bizimki de tam tersi valla hiç peşimi bırakmıyor
gece uyanıp on kere öper
günleri sayıyor garibim doğum ne zaman olacak lohusalık ne zaman bitecek diye
maş. ne güzel daim olsun inş.
sağolasın
ula ben günde bir fincan kahve içiyorum çok severim de aranızda içen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?