2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tatlım nescafe hiç içmedim ama türk kahvesi hami7 ay boyunca 4 fincan içtim :) napıyım vala eskiden 2 güne bi türk kahvesi her gün nescafe içen biriydim :)

ben de canı sıkılsa nescafe içen biriyim
bi de gold içerim ben şekersiz ve acı
o yüzden günde 1 ile sınırladım kendimi
yoksa krize giriyorum
o kadarcıktan bişey olmaz inş.

Benim seslere karşı şöyle bi duyarlılığım oldu; en ufak bi seste aninda uyaniyorum. Yani hani bebek dogsa gece ufacik bi mizmizlanda birden ayaga dikilebilecek kivamdayim. Bizim apartmanda 60 daire var bizde giris katta oturuyoruz e haliyle gurultu oluyo yuzlerce insan girip cikiyo. İlk evlendigimde cok yadirgamistim. mustakildi benim genc kizlik evim sese alisik degildim ama seneler gectikce alismistim burdaki harekete. Son iki aydir yine basa donduk her sesi duyuyorum yerimden zipliyorum surekli :))

3 hafta kadar önden gidiyor..
.

Anladm canmm allahm saglik sihhat versin hayirlisiyla dogsun insallah :)

Benim pek kiymetli kocama kalsa simdi giymem gerek corabi.. Ayy zaten icim yaniyo hic corap morap ugrasamam. Doktora bacaklarimi gosterdigimde coraba gerek kalmaz dogumdan bi kac ay sonra normale doner dedi amaa cokta emin degildi. Suan ona gosterdigim halimden cok cok daha sisler berbatlar. Benim annemdede var bana hamileyken cikmis bidahada kaybolmamis, neler cekiyo kadin smdi. Benimkide gecmez gbime geliyo. Neyse artik bi doguralimda saglikla, ona sonra bakariz :)

Cok begendim yaaaaaaa hatta bayildim cok sirin masallah iyi gunlerde kullanin insallah guzel uykular uyusun bebisin :)

ya ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum ama gene de yazmak istedim, bu erkekler böyle, ben de, çoğu kadın da bazen bunları yaşıyouz malesef. bir de hamileliğin getirdiği ekstra duygusalık da varken sanırım daha zor. Bebişin ve senin hem fiziksel hem duygusal sağlığı için bence kendini üzmemek için sebepler bulman lazım. Bak nöbeti varmış, belki yoğun ve stresli günler geçiriyor ve sen hamilesin diye sana aktarmıyordur, olaya bi de böyle bakmayı dene...

yoksa krize giriyorum
ben hergün bir tane türk kahvesi bazende bir iki fincan neskafe içiyorum ne olucak ki.bi sakınca görmedim ben.
yengem kahve içmek bebeklerin zekasını geliştirir der hep

ay ne kadar güzel bir takım o öyle..bayıldım..yerim ben senin saç bandını..aaaa ben kızıma hiç saç bandı almadım..görünce dank etti..hemen almam lazım..

Teşekkürler canım. Biz süslü olucaz zaten kızımla
Amin. :)

yerim ben sizin süsünüzü..eşimde bana diyor kendin gibi kokoş yapacaksın kızımı diye..kız dediğin süslü olur ne yapalım..

yoksa krize giriyorum

canım bende hergün 1 fincan kahve içiyorum en başından beri..o kadarda olsun diye düşünüyorum..herşeyden kendimizi kısıtlıyamayız ya..

aaaaaaa sen bu işte doktora yap kocayı tava getirmenin yollarını bulama çok ayıp şaka bi yana canım sölemene ya da elleşmene gerek yok :) sen o dantelli geceliklerin hamileyken üstünde ne güzel durduğunu farkedememişsin daha şöle giyinip bi salınsan yeter canım benim

yoksa krize giriyorum

ayy sorma.. benim de iş yerinde evde her yerde burnuma kokusu geliyor, abartlılı olmadığı sürece bence de bi sıkıntı yok

ben hergün bir tane türk kahvesi bazende bir iki fincan neskafe içiyorum ne olucak ki.bi sakınca görmedim ben.

ben de duymuştum zekayı geliştirir demişlerdi, o yuzden türk kahvesi içiyorum arada :)

valla içinde katkı maddesi varya ondan dolayı tedirgin oluyorum ama inş. bişey olmaz

vayy biz doğurduk sıra sizde 30 jaftadan sonra geçmez

sabredin az kalmış

haklısın bebişim içimde kıpır kıpır yalnız değilim en azından

Son düzenleme:

Ben ilk beş ay kahveden tiksinmiştim, kokusunu duymaya tahammül edemiyordum ama şimdi içiyorum günde bi fincan..
hatta yarım yapıyorum onu, akşam eşimle de yarım iciyorum.. cok sever cünkü türk kahvesini

öbür konuya gelince de.. haftada bir oluyo bizim bazen iki üc ama ben genelde akşamları pert olduğumdan hafta sonu daha rahat oluyor münasebet işleri
ben sokulmadan da eşim hiç sokulmuyor sizinkilerden farkı yok yani..
ama dakka başı öpüşürüz-sarılırız, resmen bahane ararız yani :)))

yerim ben sizin süsünüzü..eşimde bana diyor kendin gibi kokoş yapacaksın kızımı diye..kız dediğin süslü olur ne yapalım..

Yaaa Orkide teyzesi yeme süsümüzü
Bencede süslü olur

Benimki de ben yanaşmadan yanaşmıyor
Ama aynı sırnaşma tam gaz devam
Bende istiyorum ama gücüm olmuyor çoğu zaman.
Eskisi gibi rüyalarımda da görmüyorum... Geçti yani

bugun kontrolumuz vardi cok sukur transfuzyon riskini atlatmisiz simdi de erken dogum riski var tabi doktor hic tarih vermiyor dogum icin acil bisey olursa hemen olmazsa 2 hafta sonra gel dedi beni 1ay sonra dogurtacaklar heralde yaa korkuyorum :18: bebisler iyi cok sukur teyzeleri biri1150 biri 1300 gram ins bekler kuzular.
bu arada esramtraktan haber varmi ve beyrka dogum gunun kutlu olsun canim..

Ben de denk gelirse günde 1 tane türk kahvesi içiyorum, öyle özellikle yapıp içmiyorum. Bir de neskafe için marketten endime kafeinsiz olanından aldım, canım isterse ondan içiyorum. Zarar vereceği söylenen maddesi kafein olduğuna göre onu saf dışı bırakmışgibi hissediyorum ve huzurlu oluyorum. Ben asıl çaydan vazgeçemiyorum teinsiz olanı da yok. olsa ou da alacam ama malesef (

ben çayda içiyorum.bişey olmaz ya.3 kupa çay bir kupa ne kafe bir türk kahvesi içiyorum. Allaha emanet:26:

Benimki de ben yanaşmadan yanaşmıyor
Ama aynı sırnaşma tam gaz devam
Bende istiyorum ama gücüm olmuyor çoğu zaman.
Eskisi gibi rüyalarımda da görmüyorum... Geçti yani

ben hic rüyamda görmedim vallaa o kadar istekli hiç olmadım..:26:

şimdi şimdi biraz aklıma geliyo

dr um bana günde 2 çay bardağı açık olmak şartı ile izin vermişti canım çaya.. çok demli ve abartı olmadığı sürece sorun yok bence..

tşk ederim tatlım :) maşallah bebişlerine canım, inş zamanında olur dogumun..

nescafe değil ama türk kahvesini bende içiyorum

lohusalık bitincede bu kez bebişlerden fırsat olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…