tatlım nescafe hiç içmedim ama türk kahvesi hami7 ay boyunca 4 fincan içtim :) napıyım vala eskiden 2 güne bi türk kahvesi her gün nescafe içen biriydim :)
ben de samsunluyum canım ben de ani parlarım öyle ama son gunlerde sınırı aşmısım bellı kı adam uyardı :)
ınsan farkedemıo demekkı...bir de bu gunlerde en ufak sesler bıle benı cok rahatsız edıo sen de öle mısın
.3 hafta kadar önden gidiyor..
aynen bacaklarım,basenlerim ve genital bölgem bile varis
şişen varislerim benide korkutuyor,dokunduğumda acıyor
doğumdan önce dr.a söylicem bu durumu çünkü varis riskli
şimdiden söylesem varis çorabı verecek ve sıkıntıya hiç gelemiyorum
kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
işte bu yüzden kırıldım...önemli olan hediye değildi beyrkayada yazdım.azıcık önemsemekti...bir seni seviyorum iyiki hayatımdasın demekti.ya da sarılmaktı.ya da sadece bir dokunuştu.bunu hakedecek hiçbirşey yapmadım...
ben hergün bir tane türk kahvesi bazende bir iki fincan neskafe içiyorum ne olucak ki.bi sakınca görmedim ben.ben de canı sıkılsa nescafe içen biriyim
bi de gold içerim ben şekersiz ve acı
o yüzden günde 1 ile sınırladım kendimi
yoksa krize giriyorum
o kadarcıktan bişey olmaz inş.
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
Teşekkürler canım.Biz süslü olucaz zaten kızımla
Amin. :)
ben de canı sıkılsa nescafe içen biriyim
yoksa krize giriyorum
hiçç sorma kocayla kardeş olduk 2 aydırr.
hamilelik olayı beni pek bi gururlu yaptı , sevişelim de diyemiyomm ,elleşemiyomda
eşimden bekliyom oda çok bi tırsak yanaşamıyor bebek var diyee.
bu adamlara noluyorsa sanki , olan bize oluyorr ama korkan onlar
ben de canı sıkılsa nescafe içen biriyim
yoksa krize giriyorum
ben hergün bir tane türk kahvesi bazende bir iki fincan neskafe içiyorum ne olucak ki.bi sakınca görmedim ben.
yengem kahve içmek bebeklerin zekasını geliştirir der hep
ben hergün bir tane türk kahvesi bazende bir iki fincan neskafe içiyorum ne olucak ki.bi sakınca görmedim ben.
ay ne kadar güzel bir takım o öyle..bayıldım..yerim ben senin saç bandını..aaaa ben kızıma hiç saç bandı almadım..görünce dank etti..hemen almam lazım..
yerim ben sizin süsünüzü..eşimde bana diyor kendin gibi kokoş yapacaksın kızımı diye..kız dediğin süslü olur ne yapalım..
canım bende hergün 1 fincan kahve içiyorum en başından beri..o kadarda olsun diye düşünüyorum..herşeyden kendimizi kısıtlıyamayız ya..
ya ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum ama gene de yazmak istedim, bu erkekler böyle, ben de, çoğu kadın da bazen bunları yaşıyouz malesef. bir de hamileliğin getirdiği ekstra duygusalık da varken sanırım daha zor. Bebişin ve senin hem fiziksel hem duygusal sağlığı için bence kendini üzmemek için sebepler bulman lazım. Bak nöbeti varmış, belki yoğun ve stresli günler geçiriyor ve sen hamilesin diye sana aktarmıyordur, olaya bi de böyle bakmayı dene...
sen 2 ay diyorsun
biz ilk 3 ay yasaktı
sonra bi kaçak göçek ekşınlarımız oldu
ama sadece bi ayda 4 kere falan
sonra erken doğum riski geçirdim ondan sonra da yasaklandı
herifim abaza gibi geziyor ortalarda
bi yere saldırmasın diye başka yollar deniyoruz tabi
töbe töbe hamişlik iice terbiyesiz yaptı bizi hee
ay bizimki de tam tersi valla hiç peşimi bırakmıyor
gece uyanıp on kere öper
günleri sayıyor garibim doğum ne zaman olacak lohusalık ne zaman bitecek diye
maş. ne güzel daim olsun inş.
sağolasın
ula ben günde bir fincan kahve içiyorum çok severim de aranızda içen var mı
yerim ben sizin süsünüzü..eşimde bana diyor kendin gibi kokoş yapacaksın kızımı diye..kız dediğin süslü olur ne yapalım..
Ben ilk beş ay kahveden tiksinmiştim, kokusunu duymaya tahammül edemiyordum ama şimdi içiyorum günde bi fincan..
hatta yarım yapıyorum onu, akşam eşimle de yarım iciyorum.. cok sever cünkü türk kahvesini
öbür konuya gelince de.. haftada bir oluyo bizim bazen iki üc ama ben genelde akşamları pert olduğumdan hafta sonu daha rahat oluyor münasebet işleri
ben sokulmadan da eşim hiç sokulmuyor sizinkilerden farkı yok yani..
ama dakka başı öpüşürüz-sarılırız, resmen bahane ararız yani :)))
Ben de denk gelirse günde 1 tane türk kahvesi içiyorum, öyle özellikle yapıp içmiyorum. Bir de neskafe için marketten endime kafeinsiz olanından aldım, canım isterse ondan içiyorum. Zarar vereceği söylenen maddesi kafein olduğuna göre onu saf dışı bırakmışgibi hissediyorum ve huzurlu oluyorum. Ben asıl çaydan vazgeçemiyorumteinsiz olanı da yok. olsa ou da alacam ama malesef (
Benimki de ben yanaşmadan yanaşmıyor
Ama aynı sırnaşma tam gaz devam
Bende istiyorum ama gücüm olmuyor çoğu zaman.
Eskisi gibi rüyalarımda da görmüyorum... Geçti yani
Ben de denk gelirse günde 1 tane türk kahvesi içiyorum, öyle özellikle yapıp içmiyorum. Bir de neskafe için marketten endime kafeinsiz olanından aldım, canım isterse ondan içiyorum. Zarar vereceği söylenen maddesi kafein olduğuna göre onu saf dışı bırakmışgibi hissediyorum ve huzurlu oluyorum. Ben asıl çaydan vazgeçemiyorumteinsiz olanı da yok. olsa ou da alacam ama malesef (
bugun kontrolumuz vardi cok sukur transfuzyon riskini atlatmisiz simdi de erken dogum riski var tabi doktor hic tarih vermiyor dogum icin acil bisey olursa hemen olmazsa 2 hafta sonra gel dedi beni 1ay sonra dogurtacaklar heralde yaa korkuyorum :18: bebisler iyi cok sukur teyzeleri biri1150 biri 1300 gramins bekler kuzular.
bu arada esramtraktan haber varmi ve beyrka dogum gunun kutlu olsun canim..
nescafe değil ama türk kahvesini bende içiyorumben hergün bir tane türk kahvesi bazende bir iki fincan neskafe içiyorum ne olucak ki.bi sakınca görmedim ben.
sen 2 ay diyorsun
biz ilk 3 ay yasaktı
sonra bi kaçak göçek ekşınlarımız oldu
ama sadece bi ayda 4 kere falan
sonra erken doğum riski geçirdim ondan sonra da yasaklandı
herifim abaza gibi geziyor ortalarda
bi yere saldırmasın diye başka yollar deniyoruz tabi
töbe töbe hamişlik iice terbiyesiz yaptı bizi hee
ay bizimki de tam tersi valla hiç peşimi bırakmıyor
gece uyanıp on kere öper
günleri sayıyor garibim doğum ne zaman olacak lohusalık ne zaman bitecek diye
maş. ne güzel daim olsun inş.
sağolasın
ula ben günde bir fincan kahve içiyorum çok severim de aranızda içen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?