ben çayda içiyorum.bişey olmaz ya.3 kupa çay bir kupa ne kafe bir türk kahvesi içiyorum. Allaha emanet:26:
Ben de denk gelirse günde 1 tane türk kahvesi içiyorum, öyle özellikle yapıp içmiyorum. Bir de neskafe için marketten endime kafeinsiz olanından aldım, canım isterse ondan içiyorum. Zarar vereceği söylenen maddesi kafein olduğuna göre onu saf dışı bırakmışgibi hissediyorum ve huzurlu oluyorum. Ben asıl çaydan vazgeçemiyorumteinsiz olanı da yok. olsa ou da alacam ama malesef (
dr um bana günde 2 çay bardağı açık olmak şartı ile izin vermişti canım çaya.. çok demli ve abartı olmadığı sürece sorun yok bence..
ben çayda içiyorum.bişey olmaz ya.3 kupa çay bir kupa ne kafe bir türk kahvesi içiyorum. Allaha emanet:26:
Ben de denk gelirse günde 1 tane türk kahvesi içiyorum, öyle özellikle yapıp içmiyorum. Bir de neskafe için marketten endime kafeinsiz olanından aldım, canım isterse ondan içiyorum. Zarar vereceği söylenen maddesi kafein olduğuna göre onu saf dışı bırakmışgibi hissediyorum ve huzurlu oluyorum. Ben asıl çaydan vazgeçemiyorumteinsiz olanı da yok. olsa ou da alacam ama malesef (
dr um bana günde 2 çay bardağı açık olmak şartı ile izin vermişti canım çaya.. çok demli ve abartı olmadığı sürece sorun yok bence..
aaaaaaa sen bu işte doktora yap kocayı tava getirmenin yollarını bulama çok ayıpşaka bi yana canım sölemene ya da elleşmene gerek yok :) sen o dantelli geceliklerin hamileyken üstünde ne güzel durduğunu farkedememişsin daha şöle giyinip bi salınsan yeter canım benim
olsun yinede 5 dakikada beşiktaş yapma fırsatı olur belkinescafe değil ama türk kahvesini bende içiyorum
lohusalık bitincede bu kez bebişlerden fırsat olmuyor
ay teşekkür ederim cnm.valla bilmiyorum ccnm.bi arkadasım verdi bana kendine bol gelenleri verdi iyide oldu giycek şey aramıyorum evde şükür eskiler olmuyo malumaslı üstündeki hamilelik pijama üstümü? cok şirinmiş yaw.
ah cnmm ben olsam bende kızardım haklısın ama sinirlenme..olmuş olan artıkçok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya
cnm Allah korusun inş. öle bişey olmazBenim sıkıntılarım baş göstermeye başladı bu sabahtan beri yumuşak silikon kıvamında sarı renkli akıntı benzeri şeyler geliyor.. sıvı değil ama... acaba bu tıkaç denen şey var ya o mu çıkıyor... gece haricinde pek ağrım olmuyor ama birden erkenden suyum gelir diye çok korkuyorum.. varmı benim gibbi kızlar..
bugun kontrolumuz vardi cok sukur transfuzyon riskini atlatmisiz simdi de erken dogum riski var tabi doktor hic tarih vermiyor dogum icin acil bisey olursa hemen olmazsa 2 hafta sonra gel dedi beni 1ay sonra dogurtacaklar heralde yaa korkuyorum :18: bebisler iyi cok sukur teyzeleri biri1150 biri 1300 gramins bekler kuzular.
bu arada esramtraktan haber varmi ve beyrka dogum gunun kutlu olsun canim..
yaw hep benmi baştan cıkarcam onu ,hamileyim ilgiye ihtiyacım var bi kezde o giysin seksi bi kostüm beni baştan cıkarsın
hayy maşallahhh Allah muhabbetinizi arttırsın.ne yedirip içiriyon adamasen 2 ay diyorsun
biz ilk 3 ay yasaktı
sonra bi kaçak göçek ekşınlarımız oldu
ama sadece bi ayda 4 kere falan
sonra erken doğum riski geçirdim ondan sonra da yasaklandı
herifim abaza gibi geziyor ortalarda
bi yere saldırmasın diye başka yollar deniyoruz tabi
töbe töbe hamişlik iice terbiyesiz yaptı bizi hee
ay bizimki de tam tersi valla hiç peşimi bırakmıyor
gece uyanıp on kere öper
günleri sayıyor garibim doğum ne zaman olacak lohusalık ne zaman bitecek diye
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
yaw hep benmi baştan cıkarcam onu ,hamileyim ilgiye ihtiyacım var bi kezde o giysin seksi bi kostüm beni baştan cıkarsın
bide ne kadar erken doğurcam derseniz okdar geç doğuyor
bu arada bebek en son ay atağa geçiyro benimki tam 1 kilo almıştı son hafta
hayy maşallahhh Allah muhabbetinizi arttırsın.ne yedirip içiriyon adama
cnm cok şirinmiş güle güle giysin prensesinn
sahracım senind ekesene berekett
November82 teyzemizden hediyemiz geldi.
Harika bir takım. Yumuşacık.
En sevdiğim renk, Lacivert.
Bayıldık eşimle.
Çok teşekkür ediyoruz tatlım, kesenize bereket.
Doğunca bununla foto çektirip göndermek nasip olur umarım.
Mucks balıma.
Eki Görüntüle 547348 Eki Görüntüle 547349
ayy aşkolsun şekerim beni face ekledinde kabulmu etmedikooo ne güzel yaaaaaa...
sizin zaten şu face muhabbetiniz beni cok kıskandırıyo
hepiniz gördünüz birbirinizi
gamze1907 naptınn canımm kaynanayı görümceyi ??? saat 4 oldu.. merak ettim dee
Ne giysin yahu adamlar
ayyyyyy tontirik koptum vallaaaaaaaa
bir erkeği seksi kostüm içinde düşünemiyoruuuuuummmmm
cnm cok şirinmiş güle güle giysin prensesinn
sahracım senind ekesene berekett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?