2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ben çayda içiyorum.bişey olmaz ya.3 kupa çay bir kupa ne kafe bir türk kahvesi içiyorum. Allaha emanet:26:

dr um bana günde 2 çay bardağı açık olmak şartı ile izin vermişti canım çaya.. çok demli ve abartı olmadığı sürece sorun yok bence..

ben de 2 bardak açık çay içiyorum
çay kahveye göre daha zararsız çünkü kahve uyarıcı

ben çayda içiyorum.bişey olmaz ya.3 kupa çay bir kupa ne kafe bir türk kahvesi içiyorum. Allaha emanet:26:

dr um bana günde 2 çay bardağı açık olmak şartı ile izin vermişti canım çaya.. çok demli ve abartı olmadığı sürece sorun yok bence..

yaw hep benmi baştan cıkarcam onu ,hamileyim ilgiye ihtiyacım var bi kezde o giysin seksi bi kostüm beni baştan cıkarsın

bide ne kadar erken doğurcam derseniz okdar geç doğuyor

bu arada bebek en son ay atağa geçiyro benimki tam 1 kilo almıştı son hafta

aslı üstündeki hamilelik pijama üstümü? cok şirinmiş yaw.
ay teşekkür ederim cnm.valla bilmiyorum ccnm.bi arkadasım verdi bana kendine bol gelenleri verdi iyide oldu giycek şey aramıyorum evde şükür eskiler olmuyo malum
ah cnmm ben olsam bende kızardım haklısın ama sinirlenme..olmuş olan artık

cnm Allah korusun inş. öle bişey olmaz

oyy maşallah kuzuşlarına..haftalarıyla kiloları uyumlu cnm.iyi beslemişin minnoşları

hayy maşallahhh Allah muhabbetinizi arttırsın.ne yedirip içiriyon adama

cnm cok şirinmiş güle güle giysin prensesinn

sahracım senind ekesene berekett

yaw hep benmi baştan cıkarcam onu ,hamileyim ilgiye ihtiyacım var bi kezde o giysin seksi bi kostüm beni baştan cıkarsın

walla düşündüm de iyiymiş süper olur öle bişi yapsalar ama hakkını yemim kocamın ben seviyorum diye jakuziyi doldurur, köpük köpük yapar, mumları yakar güzel ortamlar hazırlardı şimdi hamileyken küvete girmek de yasak ayakta duş almak lazımmış :) şimdi de yatak odası mumlarla süslenio ben seviom die ama hiç kostüm giymedi dur başına kakim

gamze1907 naptınn canımm kaynanayı görümceyi ??? saat 4 oldu.. merak ettim dee

çağrmadım çok git gel yaşadım ama çağrmadım o bunu hep yapıyo daha öncede çok yaptı karı gibi her şeye burnunu sokma die 30 kere söledim mahçup oldum ama ağrım vardı falan derim temizlik yaptım yarın çağrırım artık .akşam evde kavga varr ama eminim alttan alıcak haklısın dicek ve ben dicek bişey bulamıcam of ya yemekte yapmıcam dedim şimdi benimkine kıyamıyomda uff

Ne giysin yahu adamlar

ya seksi dediyse şöle bakımlı güzel bi boxer şöle komik olabilir mesela tertemiz mis g,b kokularla gelebilirler isteseler yapabilirler tontirik doğru söl
yo
böle saçlar falan yapılmış ,e g,derken yapıyolar ya bide akşam yapsınlar bizim için şöle karizma karizma dursunlar zaten biz tav oluuz otrdkları yerden tv izlemeyle olmuyo bi öpücük kondrmayla olmuyo ben bugün çok sinirliyim ya kocaya batıyo bana şimdi herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…