aaaa nie öle diosun aherdocum şöle giyseler seksi bi dans yapsalar, tamam gülmekten ölürüz komik gelir ama iyi de olur
Ne giysin yahu adamlar
walla düşündüm de iyiymiş süper olur öle bişi yapsalar ama hakkını yemim kocamın ben seviyorum diye jakuziyi doldurur, köpük köpük yapar, mumları yakar güzel ortamlar hazırlardı şimdi hamileyken küvete girmek de yasak ayakta duş almak lazımmış :) şimdi de yatak odası mumlarla süslenio ben seviom die ama hiç kostüm giymedi dur başına kakim
googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee
aaaa nie öle diosun aherdocum şöle giyseler seksi bi dans yapsalar, tamam gülmekten ölürüz komik gelir ama iyi de olur
bizi doğumunla alakalı bilgilendirir misin? nasıl oldu? normal mi sezeryan mı?
çağrmadım çok git gel yaşadım ama çağrmadım o bunu hep yapıyo daha öncede çok yaptı karı gibi her şeye burnunu sokma die 30 kere söledim mahçup oldum ama ağrım vardı falan derim temizlik yaptım yarın çağrırım artık .akşam evde kavga varr ama eminim alttan alıcak haklısın dicek ve ben dicek bişey bulamıcam of ya yemekte yapmıcam dedim şimdi benimkine kıyamıyomda uff
ya seksi dediyse şöle bakımlı güzel bi boxer şöle komik olabilir mesela tertemiz mis g,b kokularla gelebilirler isteseler yapabilirler tontirik doğru söl
yo
böle saçlar falan yapılmış ,e g,derken yapıyolar ya bide akşam yapsınlar bizim için şöle karizma karizma dursunlar zaten biz tav oluuz otrdkları yerden tv izlemeyle olmuyo bi öpücük kondrmayla olmuyo ben bugün çok sinirliyim ya kocaya batıyo bana şimdi herşeyi
walla düşündüm de iyiymiş süper olur öle bişi yapsalar ama hakkını yemim kocamın ben seviyorum diye jakuziyi doldurur, köpük köpük yapar, mumları yakar güzel ortamlar hazırlardı şimdi hamileyken küvete girmek de yasak ayakta duş almak lazımmış :) şimdi de yatak odası mumlarla süslenio ben seviom die ama hiç kostüm giymedi dur başına kakim
canım ben normal doğum yaptım evde sancınızı çekin mümkünse bol yürüyüş yapın
normal doğumdan asla vazgeçmeyin sezeryandan herkes şikayetçi.
benm açılmam vardı bebeğimin başı yerleşmemişti 12 saat sancı çektim eidural normal doğum oldu korkmayın içinizde kalmıcak çocuk illaki çıkcak
:120::120::120:
Ben halimden memnunum arkadaş
olsun yinede 5 dakikada beşiktaş yapma fırsatı olur belki
canım ben normal doğum yaptım evde sancınızı çekin mümkünse bol yürüyüş yapın
normal doğumdan asla vazgeçmeyin sezeryandan herkes şikayetçi.
benm açılmam vardı bebeğimin başı yerleşmemişti 12 saat sancı çektim eidural normal doğum oldu korkmayın içinizde kalmıcak çocuk illaki çıkcak
dizi çekmeye vaktimiz olmayacak ama üzgünümben 5 dk için kılımı kımıldatmam
merhaba anne boyutu diye sitede sabiha paktunanın kitabını hediye ediyorlar :)
ben üye olmuştum ,bugunde kitabım geldi ,ilgilenlere duyrulurr
ben de normal doğum istiyorum ama her iki dogum için de olumlu olumsuz birçok eleştri duyuyorum.. bunlardan birni paylaşayım..
normal dogum yapan bi tanıdıgın rahim ve vajınada içli dışlı yani 30 tane dikişi olmuş dogum esnasında.. boyle olcagını bilseydim sezaryen olurdum demiş..
bir de işte bu dikişlerden dolayı sanırım vajınal estetiğin bozulduğunu ilerde eşler arasında sorunlar yaşandıgını soyluyolar..
ben kesinlikle normal dogumu destekliyorum fakat bu tarz soylemler kafamı karıştırmıyor değil :S tecrubeli arkdaşlardan yorum bekliyorummm...
ya bu tarılar tafayı yemiş..vah vah siz doğumu ve lohusalığın bitmesini nasıl bekliyeceksiniz ayol????
canım lohusalıkta kırk gün yasakta doğum öncesi risk yoksa yasak değil die biliom hatta açılmayı kolaylaştırıomuş walla ben demiom kitapta yazıo
walla senin koca da öldürdü beni gülmekten ben benimkine kızıodum markette o deterjan güzel değil bunu alalım şöle yapalım dediğinde kadın işine karışma ben senin mağazana gelip düzen kuruyo muyum hayır, sen de benim banyoma mutfağıma evime karışma diodumama seninki hep uçmuş senin adına misafir çağırmak da neymiş öle, sıkı bir fırçayı haketmiş
walla çok doğru dion o boxer ın üstüne bi de siyah pelerin ve zoro maskesihahaha çok komik olur ya komik olduğunda daha çok seviyorum ben kocamı, böle maymunluk yapınca hiç dayanamam ona
yalnız bu akşam bütün hamişler kocaların başının etini yicek sen hiç aksiyon yapmıon die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?