2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee

aaaa nie öle diosun aherdocum şöle giyseler seksi bi dans yapsalar, tamam gülmekten ölürüz komik gelir ama iyi de olur

ya bu tarılar tafayı yemiş..vah vah siz doğumu ve lohusalığın bitmesini nasıl bekliyeceksiniz ayol????

bizi doğumunla alakalı bilgilendirir misin? nasıl oldu? normal mi sezeryan mı?

canım ben normal doğum yaptım evde sancınızı çekin mümkünse bol yürüyüş yapın

normal doğumdan asla vazgeçmeyin sezeryandan herkes şikayetçi.

benm açılmam vardı bebeğimin başı yerleşmemişti 12 saat sancı çektim eidural normal doğum oldu korkmayın içinizde kalmıcak çocuk illaki çıkcak

walla senin koca da öldürdü beni gülmekten ben benimkine kızıodum markette o deterjan güzel değil bunu alalım şöle yapalım dediğinde kadın işine karışma ben senin mağazana gelip düzen kuruyo muyum hayır, sen de benim banyoma mutfağıma evime karışma diodum ama seninki hep uçmuş senin adına misafir çağırmak da neymiş öle, sıkı bir fırçayı haketmiş

walla çok doğru dion o boxer ın üstüne bi de siyah pelerin ve zoro maskesi hahaha çok komik olur ya komik olduğunda daha çok seviyorum ben kocamı, böle maymunluk yapınca hiç dayanamam ona

yalnız bu akşam bütün hamişler kocaların başının etini yicek sen hiç aksiyon yapmıon die

Yazamam kız arkamda kamera var
Evde yazıyım
Yorumumu da yaparım

Son düzenleme:
merhaba anne boyutu diye sitede sabiha paktunanın kitabını hediye ediyorlar :)
ben üye olmuştum ,bugunde kitabım geldi ,ilgilenlere duyrulurr

amanınnn jakuziler ,mumlar, köpükler filann Allah muhabbetinizi arttırsın sizin de,maşallah
benim yükseklerde gözüm yok ,bi küvette işimi görür ama o bile yokkk

ayy kiracı olmak cok sinirr yaa.Allahım evi olmayanlaraa ev nasip etsin inş.

ben de normal doğum istiyorum ama her iki dogum için de olumlu olumsuz birçok eleştri duyuyorum.. bunlardan birni paylaşayım..

normal dogum yapan bi tanıdıgın rahim ve vajınada içli dışlı yani 30 tane dikişi olmuş dogum esnasında.. boyle olcagını bilseydim sezaryen olurdum demiş..
bir de işte bu dikişlerden dolayı sanırım vajınal estetiğin bozulduğunu ilerde eşler arasında sorunlar yaşandıgını soyluyolar..

ben kesinlikle normal dogumu destekliyorum fakat bu tarz soylemler kafamı karıştırmıyor değil :S tecrubeli arkdaşlardan yorum bekliyorummm...

Allah bağışlasın bebeğini canım..sen kurtulmuşsun ne güzel..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

herkese mrb

öğretmenim ,37. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum , bunun için 32. haftada dr dan çalışabilir raporunu okuluma vericem , ancak 32. haaftadan sonra normal rapor alabilir miyim di,ye sordum doktora , o da alırsın fakat izninden düşer dedi

bana çok saçma geldi , o arada normal grip bile olup 1 hafta rapor alsam iznim den mi düşecek ,

bu konuda bilgisi olan var mı

öldürürsün kızım sen adamı yaaa görünce koptum resmen bunu akşam dicem benimkine ama hemen anlar siz yaramaz hamileler yine ne konuştunuz bugün forumda der

merhaba anne boyutu diye sitede sabiha paktunanın kitabını hediye ediyorlar :)
ben üye olmuştum ,bugunde kitabım geldi ,ilgilenlere duyrulurr

inşallah cep yada ev numaranı dogru girmemişsindirr
kızıma hamileyken bende üye oldum ve banada güzel bi kitap geldi
ayy gelmez olaydı 4 yıldırrr devamlı arayıp bana egitim seni satmaya calışıyorlar valla gına geldii
yok almıcam bidaha aramayın lütfen diyorum tekrar tekrar arıyorlarr.cok sinir bozucu

yoooo benmde dikişim çoktu hiç sorun olmadı bence hiç kimseden birşey öğrenme korkuta kendini hiç kimsenin doğumu aynı değil olmaz olamaz

sezeryana asla onun acısıyla frelan hiç bişey karşılaştırılmaz tarif dahi edilemez

ya bu tarılar tafayı yemiş..vah vah siz doğumu ve lohusalığın bitmesini nasıl bekliyeceksiniz ayol????

canım lohusalıkta kırk gün yasakta doğum öncesi risk yoksa yasak değil die biliom hatta açılmayı kolaylaştırıomuş walla ben demiom kitapta yazıo

canım lohusalıkta kırk gün yasakta doğum öncesi risk yoksa yasak değil die biliom hatta açılmayı kolaylaştırıomuş walla ben demiom kitapta yazıo

ben de okudum onu bi yazıda, hurma ve saglık acısından sakınca yoksa cinsel ilişki, dogumun kolay olması için tavsiye ediliyor )

kız o ne erkek öle allah canını almasın ne komiiiiik

dimi ama ....sanki seninki yıkıyo çamaşarıda o deterjan güzel değil diyo ya ne anlarsın sen ya .aradı şimdi sinirlimisin hala dio dedim önemli bişe diceksen de dedim kaldı öle bende suratına kapattım....

hahahhay pelerin hee bak sende de neler var heeeeebende komik insanlra bayılıyorum bazen beni çok güldürnce içime sokasım geliyo.şuanda da güldürmeye çalışcak ama al gülerim....evet dicem ama barışınca sen nie iç aksiyon yapmıyon dicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…