2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yanlış yazmışımm aşagıda düzelttim

cnm hamileyiz ya artık her kafadan bi ses etrafta, tmm hamilelik biticek ama ilerde de özel yaşam söz konusu olunca tedirginlik oluyo işte
bu arada canım geçmiş olsun sana allah kurtarmış darısı başımıza, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini

Son düzenleme:
kzılar zaten şurda 2 hafta sonra cinsel hayat yasalancak daha doğrusu koca göbeklerden zaten birşey anlamıcaksınız ondan huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :111::94::90:

selam herkese..
100 lük şekerimde yüksek çıktı diyet yolları gözüktü

merhaba anne boyutu diye sitede sabiha paktunanın kitabını hediye ediyorlar :)
ben üye olmuştum ,bugunde kitabım geldi ,ilgilenlere duyrulurr

bende üye olmuştum bana da geldi..sadece kargo bedeli ödeniyor 7 tl mi ne tuttu kargosu..

cnm hamileyiz ya artık her kafadan bi ses etrafta, tmm hamilelik biticek ama ilerde de özel yaşam söz konusu olunca tedirginlik oluyo işte
bu arada canım geçmiş olsun sana allah kurtarmış darısı başımıza, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini

az önce tontirike yazmışım :) yanlışlıklaa

yaw hep benmi baştan cıkarcam onu ,hamileyim ilgiye ihtiyacım var bi kezde o giysin seksi bi kostüm beni baştan cıkarsın

ya adam çıplakken gayet seksi zaten

saçını fln da yapmaısn ben dağınık seviyom

parfumdan fln da hıc hoslanmam tenı temzı koksun yeter yenı banyo yapmsı olcak ama

ıslak olmıcak ıslak erkek sevmiyim ha

dün akşam oturuyorum karşısında off omzulara bak kollara bak kaslara

baka diyodum sulanıyodum yanı gitti t - shirt giydi adam yatsıyı kılmamıştım daha abdestım bozulmaısn die şaptı adamcaazım

googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee

daha önce bi topikte konsuurken bakmsıtık kızlarla enteresan şeyler var evet

vayy biz doğurduk sıra sizde 30 jaftadan sonra geçmez

sabredin az kalmış

hayırlı olsun canımm :) ne güzel ay soma bu hafta bile gecmek bılmedı snakı güya gunler kısaldı :)

canım aynen öyle doktorun doğru söylemıs

Bebişimle bir saattir dışarılarda gezip tozuyoruz :)

Çok yorulduk valla. Ama değdi, ben de hediyemi aldım. Yarın göndericem. Yalnız kız çocuklarına hediye almak ne keyifli birşey ya.

Bayıldım valla. Pembiş pembiş şeyler. Oğlan annesi olarak inanılmaz keyif aldım, kız şeyleri bakmaktan. İyiki bana kız bebiş sahibi bir anne çıkmış. Kız alışverişinin de tadını almış oldum

Bu arada bu hediyeleşme işini kim çıkardıysa çok iyi oldu. Gerçekten manevi olarak anlamı büyük olucak bu hediyelerin...

amin canım inşallah :)

yengeç burcuyum kuzum ben bana duygusal, romantik yaklaşmazsa avucunu yalar el mahkum napsın adam

evet canım aynen öyle..çalışabilir raporundan sonra kullandığın her rapor doğum izninden düşecek..

canım lohusalıkta kırk gün yasakta doğum öncesi risk yoksa yasak değil die biliom hatta açılmayı kolaylaştırıomuş walla ben demiom kitapta yazıo

evet canım aynen dediğin gibi..

eneeee kadına bakkk bizi azgınnn yaptı cekildi kenaraa
az önce google "seksi erkek kostümü" yazın dedigimde mesajımı begenmesini biliyon amaa

beğenmek başka kenara çekilmek başka..istemem yan cebime koy hesabı..valla benim bir sorunum yok ben halimden memnunum..öyle başka adamların resimlerinede bakamam canım..zaten iş yerindeyim gören falan olur mazallah..rezil olurum bide..

çıplak erkek cok itici ,insanın göz ahenk ve uyumunu bozar
duş alması mecburidirrrr
bende parfüm yerine duş jeli kokusunu tercih ederim

eneeee kadına bakkk bizi azgınnn yaptı cekildi kenaraa
az önce google "seksi erkek kostümü" yazın dedigimde mesajımı begenmesini biliyon amaa

Ben bu sitede şey yapıp ertesi gün doğuma giden bir kadın bile okudum

Ben çıkardım bennn

canım benim doğru diosun öle hikayeleri duyunca insan vaz geçio ama şunun farkına varmak lazım.. herkesin vucüt anatomisi farklı.. annem normal doğumlardan aynen dediğin gibi 25 dikişle çıkmış 15 gün ayağa kalkamıomuş ama teyzem hiç dikişsiz ertesi gün ayakta... kimisi sezeryandan ertesi güne kalkıo kimisi bir hafta yatıo... bu sebeple yaşamadan başımıza ne geleceğini bilemeyiz canım... bu noktada allaha dua edip, doktorumuza güvenip pozitif doğum hikayeleriyle moralimizi yüksek tutmak lazım diye düşünüyorum...

ben de canı sıkılsa nescafe içen biriyim
bi de gold içerim ben şekersiz ve acı
o yüzden günde 1 ile sınırladım kendimi
yoksa krize giriyorum
o kadarcıktan bişey olmaz inş.

Canım sen de bendensin. Ben de günde bir türk kahvesi mutlaka içiyorum. Türk kahvesinin bir zararı yokmuş. Ama nescafeyi yasakladı benim dokorum, gebelikte zararlıymış.

Daha çok bu 3ü bir aradalar zararlı diye biliyorum ben. Sen sade içiyormuşşun, aklına takılıyorsa doktoruna bir sor istersen..

hoşgeldınız canımm :) cidden hele bebiş büyüdükçe kız kıyafetleri almak daha zevkli oluyo ama

2 yasını gectıkten sonra kendılerı begenemeybaslıo cadılar yaa erkekleri de cool tarz şekilde

giydirioalr erkke anaları canım sen de öle yaparsın :)

çıplak erkek cok itici ,insanın göz ahenk ve uyumunu bozar
duş alması mecburidirrrr
bende parfüm yerine duş jeli kokusunu tercih ederim

ay hiç itici değil bence benim zevkımı bozmuyo

özellikle altta kot pant üstü çıplak ise dadından yinmez

haydaa konuyu nereye getirdin
hamile halimle çıplak adamlara bakacak halim yok.
kostümden bahsedilince googleden o şekilde arattım bi kostüm cıktı ondan bahsediyoruz
yoksa elin heriflerine bakmaya bizde meraklı degiliz

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm.bizde akşam cıkcaz dışarı.
burda konuştuklarımız adama malummu oldu ne olduysa tel etti az önce akşma dışarda yiyelim hemde hava alırsın dedii :)
evet hediye işi cok güzel oldu bencede.bi bahanemiz olsada tekrar alsak

canım doğru öyle örneklerde var hatta normal doğum sırasında drlar çok bastırdıgı ıcın
bel fıtıgı olan da var sezeryan olup farklı sorunlarda yasanıyor...ama şu vajinal esnekliğin bozulması fln
çok ütopik geliyo bana ben de normal doğum yaptım ve öyle bi sorun yaşamadık rahim ve vajına toparlanıp
eski haline dönüyor zaten doğumlar arasında ara vermeden kendıen dıkkat etmeden peşpeşe 4-5 çocuk doğurmuş
olanda bu dediğin olabilri ama yeteri kadar doğuma gebelıge ara vermıs kendıne dıkkat etmıs bi kadında
böyle bişey olacagını sanmam....zaten böle dıkkat etmeyen bı ınsan tum sağlığını kaybeder köyde bı kız vardı

27 yasındaydı ve 7. çocugunu doğurmsutu düşünsene 7. hıc ara vermeden kızın bütün dişleri dökülmüştü
vitamınsızlık dıkkat etmeme zapzayıf kalmıstı yzuunun rengı bıle yoku son doğumda da tüplerini
bağlamışlardı sımdı buna bakaraak aa 7 cocuk doğrulamaz denemz ne denır neden ara vermemıs
neden kendıen bakmamıs denır aynı hesap canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…