2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım benimki ayran gönüllü tv de reklamını görüo sen nie bu deterjanı denemiosun falan dio komik adam :) yeni böle çikolata şeker cips reklamı falan görsün tv de ertesi gün marketten almış gelmiş olur :) sonra beğenmeyince daha da aldanmicam reklama der ama hiç sözünde durduğunu görmedim

haha iyi yaptın tribi haketmiş bende teli kapatırım suratına ama o bana yanlışlıkla yapsa aynı şeyi akşam burnundan getiririm

diom ya yengeç burcuyum hayal gücü geniş ayyy hele hatalıyken maymunluk yapıolar ya çok komik ya tribini atarsın ama gülmemek için de kendini zor tutarsın ya ne komik durumdur o, kolay gelsin canım sana bu akşam

haydaa konuyu nereye getirdin
hamile halimle çıplak adamlara bakacak halim yok.
kostümden bahsedilince googleden o şekilde arattım bi kostüm cıktı ondan bahsediyoruz
yoksa elin heriflerine bakmaya bizde meraklı degiliz

eee herhalde yani..işin latifesi canım..

kızlar ya bebişim bugun çok fazla dayanıyo karnıma ve dayandıkça çok sancıyo

sabahtan beri garip garip sancılar çekiyorum ya karnım devamlı ınıo kalkıo

patlıcak gibi karnım :S :S :S hareketli olması guzel maşallah da

bu kdr da değildi yaa kasıkalrım acıo resmen

dünden beri aynı şeyi yaşıyorum ayşe yerinin darlaşması dönmesi gibi sebebleri olabilirmiş korkma sordum ben

öyle olduğu zaman ben yere oturup uzatıyorum bacaklarımı..ancak o şekilde rahatlıyorum canım..sen gerçi daha iş yerindesindir..eve gidince bak dene..hem öyle olunca yer değiştiriyor beni rahatlatıyo cadı..

bundan sonra artık heran herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım..

haklısın canımmm, vala inş rabbim gönlümüze göre verir de tek sancıda normal olur dogumumuz..sezaryen demek ameliyat demek, ben önceden 2 kere genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak hiç istemiyorumm. rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin..

dünden beri aynı şeyi yaşıyorum ayşe yerinin darlaşması dönmesi gibi sebebleri olabilirmiş korkma sordum ben

ha iyi o zaman senınle gunelrımız aynı zaten canım

ay bi enteresan bişey ya garip bişeyler yapiyo napıyoda çözemıyorum acıo karnımın her yanı

artık bunalr olcak heralde napalım sabır :) sağol canım

evet canım iş yerındeyım eve gıdınce denerım tabii

evet ya ilkkez şu an hamılelık agırlıgı hıssetmeye basladım inanır mısın

bu zamna kadar bi sıkıntı yoktu

eee baklava göbek warsa dediğin doğru

bizimki şu an şekerpare kıvamında ama

baklava istidadı var tocişimde inanıyorum ben ona

evet canım aynen ben de safra emalıyatı oldum genel anestezi aldım fena bişey ya

sezeryan yaaprsam bile spinal düşünüyorum cunku atamıyorum anesteziyi astım da var öksür öksür zor oluyo

hayırlısı olsun canım...sağlıkla gelsin de yavrularımız :)

googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee

anam azmış bu karılar Kııııı gündüz gündüz nettiriyonuz siz adamlarınıza acıdım valla valla adamcım mart kedileri gibi dolanıyo etrafımda ama karı tırttt bende tık yok.. bendede aksine cinsellikten soğudum.60 yaşında menopoza girmiş kadınalr kadar isteksizim okadar yani öpüyorum kokluyorum eşimi ama o işe gelince canım istemiyor benim..valla bu hamilelikle beraber içim geçmiş benim kardeş kardeş uyumaktan yanayım..zaten bu göbekle pozisyonu tutturamıyoz hahahahaa

canım benim çok normal benim kız da aynı, içerden yırtılıo gibi karnım bi de tam göğüs kafesimin altından baskı ve şişkinlik var nefes alamıom.. yani canım başımıza gelicek daha çok şey var gibi görünüo

Son düzenleme:
ay öldüm yaa vitrinimin içlerini sildim bardakları çanakları yıkadım bulaşık makinesinde yerleştir et.imanım gevredi belim karnım sırtım heryerim ağrıdı eğilip kalkmaktan
pamuk oğlumun bebek arabasıda geldi bugün kargoyla oohh misss kuzucuğumla şehir turu atıcaz inşallah fellik fellik gezicez ana oğul

evet canım amin inşşş..

ohhh sefanız olsun güle güle kullansın oğluşunnn ) canım yormasaydın kendini o kadar yaaa doguma lazım bu enerjiler ellerine sağlıkk

eheuehu canım genedle böyleyım kendım ıcın sölim hiiç naz maz yapmam

balıklama atalrım hatta

ay o durum bana da olmustu 20. hafta basladıydı sanırırm yenı yenı gectı daha çook şükür :) darısı basınaa

benımde öle işte canım yaa napcaz bılmem

valla sımdı böle isek son ayı duusnemıorm ciddenn :)

ohhh sefanız olsun güle güle kullansın oğluşunnn ) canım yormasaydın kendini o kadar yaaa doguma lazım bu enerjiler ellerine sağlıkk
valla tatlım yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum işte..temizlik yaparken hamile olduğumu unutmasam iyii olucak tabi ama:109: kendimi kayberdiyorum
saol cnm haklsıın enerji menerji kalmadı bende şimdiden..

yaa sormayın bende koptum o devasaaa şeyi gördügümdee.
adamlar öle bişi giyse kaçacak yer ararız galiba
ofsss cok güldüm yaa

susss be susss ağlarken yazını okuyodum gözümde yaşla gülme krizine giriverdim allahda seni güldürsün emi

oh kebap öküz herif okadar sinirliyim dışarda yiyelim demedi iyimi...bende aradım ben çıkıyorum dedim.bebişimi bişiler bakıcam belki rahatlarım daraltı basıyo ya afiyet olsun sizeee öhüüüü
bu arada evet ya tekrar yine yeniden yapsak ya laa

,

anamm reklama kaldıysa yandık kız hergün değişik reklam çıkıyo cidden her reklamda gördüğünü alıyomu
valla çıkyom ben kızımla biraz hava alıyım

benimde değişik hareketler yapıyo bugün haydr inşallah...sancım yok çok şükür canın yanıyomu çok....allah allah nasıl iniyo kalkyo kız....çok yemek falan yedinmi ayşe bugün ben çok iyiyince patlıcak gibi oluyrum da o bakımdan dedim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…