evet canım aynen öyle..çalışabilir raporundan sonra kullandığın her rapor doğum izninden düşecek..
evet canım aynen dediğin gibi..
peki ben şu anda hastanedeyim.normalde doğum iznim kasım 20 gibi başlayacaktı ama büyük ihtimal ben hastanede kasımdan sonra da kalıyor olucam.
benim doğum iznim hastaneden çıkınca mı başlar?
yada şu çalışabilir raporunu almadan normal rapor alınmış olsa yine izinden düşüyomu merak ettim?
kız o ne erkek öle allah canını almasın ne komiiiiik
dimi ama ....sanki seninki yıkıyo çamaşarıda o deterjan güzel değil diyo ya ne anlarsın sen ya.aradı şimdi sinirlimisin hala dio dedim önemli bişe diceksen de dedim kaldı öle bende suratına kapattım ....
hahahhay pelerin hee bak sende de neler var heeeeebende komik insanlra bayılıyorum bazen beni çok güldürnce içime sokasım geliyo.şuanda da güldürmeye çalışcak ama al gülerim....evet dicem ama barışınca sen nie iç aksiyon yapmıyon dicem valla
haydaa konuyu nereye getirdin
hamile halimle çıplak adamlara bakacak halim yok.
kostümden bahsedilince googleden o şekilde arattım bi kostüm cıktı ondan bahsediyoruz
yoksa elin heriflerine bakmaya bizde meraklı degiliz
kızlar ya bebişim bugun çok fazla dayanıyo karnıma ve dayandıkça çok sancıyo
sabahtan beri garip garip sancılar çekiyorum ya karnım devamlı ınıo kalkıo
patlıcak gibi karnım :S :S :S hareketli olması guzel maşallah da
bu kdr da değildi yaa kasıkalrım acıo resmen
ay hiç itici değil bence benim zevkımı bozmuyo
özellikle altta kot pant üstü çıplak ise dadından yinmez
geçmiş olsun kaç çıktı
elden gel sen de bendensin(
canım doğru öyle örneklerde var hatta normal doğum sırasında drlar çok bastırdıgı ıcın
bel fıtıgı olan da var sezeryan olup farklı sorunlarda yasanıyor...ama şu vajinal esnekliğin bozulması fln
çok ütopik geliyo bana ben de normal doğum yaptım ve öyle bi sorun yaşamadık rahim ve vajına toparlanıp
eski haline dönüyor zaten doğumlar arasında ara vermeden kendıen dıkkat etmeden peşpeşe 4-5 çocuk doğurmuş
olanda bu dediğin olabilri ama yeteri kadar doğuma gebelıge ara vermıs kendıne dıkkat etmıs bi kadında
böyle bişey olacagını sanmam....zaten böle dıkkat etmeyen bı ınsan tum sağlığını kaybeder köyde bı kız vardı
27 yasındaydı ve 7. çocugunu doğurmsutu düşünsene 7. hıc ara vermeden kızın bütün dişleri dökülmüştü
vitamınsızlık dıkkat etmeme zapzayıf kalmıstı yzuunun rengı bıle yoku son doğumda da tüplerini
bağlamışlardı sımdı buna bakaraak aa 7 cocuk doğrulamaz denemz ne denır neden ara vermemıs
neden kendıen bakmamıs denır aynı hesap canım
dünden beri aynı şeyi yaşıyorum ayşe yerinin darlaşması dönmesi gibi sebebleri olabilirmiş korkma sordum ben
öyle olduğu zaman ben yere oturup uzatıyorum bacaklarımı..ancak o şekilde rahatlıyorum canım..sen gerçi daha iş yerindesindir..eve gidince bak dene..hem öyle olunca yer değiştiriyor beni rahatlatıyo cadı..
bundan sonra artık heran herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım..
eee baklava göbek warsa dediğin doğru
haklısın canımmm, vala inş rabbim gönlümüze göre verir de tek sancıda normal olur dogumumuz..sezaryen demek ameliyat demek, ben önceden 2 kere genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak hiç istemiyorumm. rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin..
googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee
ya adam çıplakken gayet seksi zaten
saçını fln da yapmaısn ben dağınık seviyom
parfumdan fln da hıc hoslanmam tenı temzı koksun yeter yenı banyo yapmsı olcak ama
ıslak olmıcak ıslak erkek sevmiyim ha
dün akşam oturuyorum karşısında off omzulara bak kollara bak kaslara
baka diyodum sulanıyodum yanı gitti t - shirt giydi adamyatsıyı kılmamıştım daha abdestım bozulmaısn die şaptı adamcaazım
daha önce bi topikte konsuurken bakmsıtık kızlarla enteresan şeyler var evet
hayırlı olsun canımm :) ne güzel ay soma bu hafta bile gecmek bılmedı snakı güya gunler kısaldı :)
canım aynen öyle doktorun doğru söylemıs
evet canım aynen ben de safra emalıyatı oldum genel anestezi aldım fena bişey ya
sezeryan yaaprsam bile spinal düşünüyorum cunku atamıyorum anesteziyi astım da var öksür öksür zor oluyo
hayırlısı olsun canım...sağlıkla gelsin de yavrularımız :)
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
ay öldüm yaa vitrinimin içlerini sildim bardakları çanakları yıkadım bulaşık makinesinde yerleştir et.imanım gevredibelim karnım sırtım heryerim ağrıdı eğilip kalkmaktan
pamuk oğlumun bebek arabasıda geldi bugün kargoyla oohh missskuzucuğumla şehir turu atıcaz inşallah fellik fellik gezicez ana oğul
anam azmış bu karılarKııııı gündüz gündüz nettiriyonuz siz adamlarınıza acıdım valla valla adamcım mart kedileri gibi dolanıyo etrafımda ama karı tırttt bende tık yok.. bendede aksine cinsellikten soğudum.60 yaşında menopoza girmiş kadınalr kadar isteksizim okadar yani öpüyorum kokluyorum eşimi ama o işe gelince canım istemiyor benim..valla bu hamilelikle beraber içim geçmiş benim kardeş kardeş uyumaktan yanayım..zaten bu göbekle pozisyonu tutturamıyoz hahahahaa
canım benim çok normal benim kız da aynı, içerden yırtılıo gibi karnım bi de tam göğüs kafesimin altından baskı ve şişkinlik var nefes alamıom.. yani canım başımıza gelicek daha çok şey var gibi görünüo
valla tatlım yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum işte..temizlik yaparken hamile olduğumu unutmasam iyii olucak tabi ama:109: kendimi kayberdiyorumohhh sefanız olsun güle güle kullansın oğluşunnn) canım yormasaydın kendini o kadar yaaa doguma lazım bu enerjiler ellerine sağlıkk
yaa sormayın bende koptum o devasaaa şeyi gördügümdee.
adamlar öle bişi giyse kaçacak yer ararız galiba
ofsss cok güldüm yaa
hoşgeldin cnm.bizde akşam cıkcaz dışarı.
burda konuştuklarımız adama malummu oldu ne olduysa tel etti az önce akşma dışarda yiyelim hemde hava alırsın dedii :)
evet hediye işi cok güzel oldu bencede.bi bahanemiz olsada tekrar alsak
,canım benimki ayran gönüllü tv de reklamını görüo sen nie bu deterjanı denemiosun falan dio komik adam :) yeni böle çikolata şeker cips reklamı falan görsün tv de ertesi gün marketten almış gelmiş olur :) sonra beğenmeyince daha da aldanmicam reklama der ama hiç sözünde durduğunu görmedim
haha iyi yaptın tribi haketmişbende teli kapatırım suratına ama o bana yanlışlıkla yapsa aynı şeyi akşam burnundan getiririm
diom ya yengeç burcuyum hayal gücü genişayyy hele hatalıyken maymunluk yapıolar ya çok komik ya tribini atarsın ama gülmemek için de kendini zor tutarsın ya ne komik durumdur o, kolay gelsin canım sana bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?