2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
valla tatlım yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum işte..temizlik yaparken hamile olduğumu unutmasam iyii olucak tabi ama:109: kendimi kayberdiyorum
saol cnm haklsıın enerji menerji kalmadı bende şimdiden..

aman tatlım dikkat et, sana diyorum da ben de evde olsam durmam heralde akşam akşam kaçamak işler yapıyorum kocişe yakalanmadan :))

Ne kadar şanslısın
Benim oğlumda pek sutum yoktu
Senin bol olacak demek

ben de çok beğendim, fiyatı da uygun gibi geldi bana ama dediğin gibi acaba kalitesi nasıl? bu markayı bilen var mı acaba?

Hobby diye bir marka var
O fena olmayabilir
Tam emin olamadım bende
Tacın organiklerinden almayı düşünüyorum ama cok pahalı

Cok güzel iyi günlerde kullansın kuzucuk

Ben çay kahveİsini abartmış durumdayım
Günde 4-5 bardak çay 1 tane turk kahvesi kesin
Doktorum kızdı aslında ama , nedense beisime zarar

Evet, bende öğretmenim ve aynen öyle oluyor
Çalışabilir raporundan sonra kesinlikle rapor alırsan izninden düşüyor

herkese merhaba
dun kontrolumuz vardı. her sey yolundaymıs doktorum artık cinsel iliski yok dedi (hos olmuyodu da ) bu aydan sonra akıntı artabilir dedi.. ayrıca 1 ayda 6 kg aldıgım icin de beni tebrik etti

açık sözlülüğüne bayılıom ya hemşom işte yalnız bende aynen öleim ayşe ya bizim toprakta bişi war herhalde ben hamileliğim süresince hiç soğumadım eşimden, sadece bulantı döneminde yorgunluktan bir iki kez reddetmişimdir eşimi...

canım yapcak bişe yok çekicez... ama sırt üstü uzanmak işe yarıo kızlar doğru sölemiş.. oturur pozisyonda olunca o baskının üstüne bi de tekmelio benim cadı bi de dönerken yırtıo çok can yakıo artık benimki.. allah yardımcımız olsun bacım napalım

Evet, bende öğretmenim ve aynen öyle oluyor
Çalışabilir raporundan sonra kesinlikle rapor alırsan izninden düşüyor[/QUOTE]

ben personelde calısana sordum. yok oyle bir sey dedi. usteledim, buna ragmen yok dedi ben de yanacak 10 gun iznimi alıcam son haftalarda bu sozlerinden dolayı..

anamm reklama kaldıysa yandık kız hergün değişik reklam çıkıyo cidden her reklamda gördüğünü alıyomu
valla çıkyom ben kızımla biraz hava alıyım

yani yiyecek bişeyse böle ıvır zıvır cips şeker kek gibi falan, reklamı da güzel yapılmışsa kesin alır canım hatta bir ürünü bir hafta samsundaki tüm marketlerde aramışlığı ve bulamayınca da getirmiceklerse reklamını yapmasınlar demişliği, ürünü bulup tadınca da hiç güzel değilmiş bu ne böle demişliği vardır kocamın

çık çık bende çıkıcaktım bugün baktım fırtına gelio öğleden sonra bir yağdı burda iyiki çıkmamışım dedim ama bunaldım da evde, hadi size iyi gezmeler tatlım

Hobby diye bir marka var
O fena olmayabilir
Tam emin olamadım bende
Tacın organiklerinden almayı düşünüyorum ama cok pahalı

canım linenste indirim vardı sanırım hala devam edio taç ın organikleri orda yüzde 20 mi 25 mi ne indirimdeydi... ben aldım hatta haber vermiştim burdan kızlara ama sen kaçırdın sanırım..

yine kaynamış buralar

hediyeler ulaşmaya başlamış, hepsi de birbirinden güzel
Allah hayırlı günlerde sağlıkla kullandıklarını göstersin bize inş

bu arada ayşecan kızımın ismini yazabilirsin listeye
"berra" olcak inş

slm annişler ve zuzular
başta hepinize tektek alıntı yapmayayım teşekkürler ve inşallah erken pıtlamaz pıtırcıklarımız
tontirikçim bende yeğenlerimi tontirik diye severdim nikin olduğunu farketmemişim ama bak sende kızını öyle severmişsin ay gelsin kuzum ne isimler deriz ona

maşallah bugün çalışanların işi yokmuş anlaşılan 30 sayfa kadar gördüm okuyam acık şuan baktığım aslıcım beşikin ve uykusetin çok tatlı
berkaycım sevdiklerin ve minişinle nice huzurlu mutlu yıllara

bizde bugün ege tıptaydık şeker ve fetal ekolarımızı götürdük bide tsh için kan verdik
yarın sağlıkocağında olcaz yine kan vercez pzt tıpta tam idrar kan tahlil eeee kanın düşük diye iğrenç bi kan hapı iç sonra heray kan al dur
ama cuma minnnoşumu görcez kocaman olmuşmu diye 21indede ilk nts ve ultrasonumuz tıpta olcak bakalım kısmetse şu nst ye girme zamanı gelince doğum zamanı geldiğini anlıyorum

tşkler canım amin inş..aynen bgn pek bi sakindim ben de çıkmadım forumdan :)

feslegen ve orkide kız sayılı sebze severim ençokda ıspanak ıspanaktan soğutçanız hadi bulaşık makinasında erir giderde kuvette yıkayana ne demeli ay dezenfektede etseler çıkmaz o
bide bi miniğin yıkanış videosu varya fesleğenin enson yayınladığı onda bile hep o lavoba özelmi diye düşünmüştüm nasıl şirin ve korkusuz yıkanıyor

FESLEĞENİMM bebişinin hediyeini güle güle kullansın inş.
TONTİRİKCİMM ikideebir eşime tontiriğe hediye aldım tontiriği aradım konuştum derken benim eşimde oğluşumuzu tontiriğim diye sevmeye başladı nickin hoŞuna gitti kocişimin sanırsam buarada benim adamda sağolsun yorulduğumu hissetti heralde yada vitrini sileceğimi biliyodu acıdı bana balık pişittiricem eve getiricem yemek yapma dedi,yemeği eve getircek benimkide yani
GAMZECİMM bakın annem sen bebişine ciciler, boşver kızma kocana ama güzel bi dille uyarabilirsin çünkü haketmiş eşimde ilk evlendiğimizde oturmaya gelmek isteyen arkadaslarına benden habersiz tamam gelin evdeyiz derdi.bikaç kez uyarınca şimdi 'ben bi sorayım biyere gitcektik biz bu akşam ama hatırlayamadım,arayım da döneyim sana '' gibi masum yalanlar atıyomuş haspam insan yorgun olur bişey olur anlamaz bu adamlar haklsın tabi...

Son düzenleme:
ay kızlar ben 3yıl kirada otururken komşuluktan çok çektim yantarafım öğretmen karıkoca ama kapıönüne sulu çöpler bırakır bize kadar taşar 6daireydi selam sabah yok söylenecek sözler notla yazılır aidatlar ödenmez altaki hamile diye apartmanı bile tek başıma süpürmüştüm ve aşağıya biz biz yaptık diye liste asmışlardı beni yazmamışlar diye ne üzülmüştüm şimdi 2buçuk yıldır şükür tabiki sözsüz dedikodusuz öküzsüz apt olmaz ama burda çok şanslıyım alt komşum çok temiz ve iyidir bugün tüm gün evde yokum diye bana yemek koymuş gelmiş ay daha çok okucak sayfa var ama acık karnımı doyurayım hamileye herşey kokar diyolar aslında canım çekmiyo hiç ama sağolsunlar düşünmeleri bile güzel ay hepinize hayırlı komşular nasip etsin rabbim bebişe yelekler kazaklar örüyolar ay rabbim hayırlısıyla kucağıma verirse bakacak teyzemiz çok tabi olunca kaçmazlarsa

kızlar bnm aklıma bişey takıldı yaa
şimdi benim 15 günlük senelik iznim var..
32.haftamda çalışır raporu alsam. sonra o izinleri kullnabiliyo muyum? yoksa dogum iznine ayrılmadan önce senelik iznimin hepsini kullanmam mı gerekir ?? ayy kafam karıştı :S

afiyet olsun canım sana..ne mutlu ne kadar iyi komşuların varmış..Allah komşuluğunuzu daim etsin..

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen sene doğum günümde aynını yapmıştı çok canım sıkılmıştı çok söylendim hala aklıma geldikçe başına kakarım ama böyleler işte öyle güzel anlatmışsın ki kendini aynen ben de senin gibiyim sırf alınmış olsun diye alınan hediyelere uyuz olurum hiç alınmasa daha iyi
ben beklentilerimi küçülterek mutlu olmayı öğrendim artık hediye beklemiyorum almıyorum da böylece üzülmemiş oluyorum boşver bundan sonra aylar boyunca süpriz yapmaya uğraştığın kişi kendin ol kendine hediye al oh sefamız olsun

hediyelerinize imrenerek bakıyorum kızlar çok iyi düşünmüşsünüz ve hepiniz çok özenmişsiniz belliki kıskandım ama çok takdir de ettim hepinizi çok tatlısınız...

canım ben kalan 4 gün iznimi izine ayrılmadan kullanacağım öyle anlaştım iş yeriyle..ama muhasebeciyle bir konuş istersen..

saol canım..

60.dk 183
12. dk 162
180.dk 138 çıktı...

şeker ölçüm cihazı aldım 2 günde bir ölçücem..

senin ki kaç ?
benim 60 dakika 145
120 dak 124
180 dak 107
çıktı
aslında normal ama hastanenin aralıklarına göre yüksek gözüküyor
hastanenin üst sınırı 124 ve 106
doktora soracaktım ama normal değerleri eve gelince baktım o yüzden soramadım
bana sadece diyet verdiler hepsi o

benim de 5 gün iznim var yanacakmı acaba ben de merak ediyorum

bendede sancı çok bugün göbeğim nasıl gerildi sanki patlayacak bide garip şekilde hareketleri var bugün .tekme dönme değilde takla atıp gangnam dansı yapıyor sanki karnım geriliyor ben zaten gergin allah yardımcımız olsun....bide 2 canavar okuldan gedi ödevler var sırada daha sabır sabır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…