valla tatlım yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum işte..temizlik yaparken hamile olduğumu unutmasam iyii olucak tabi ama:109: kendimi kayberdiyorum
saol cnm haklsıın enerji menerji kalmadı bende şimdiden..
bu arada arada sancım oluyor yalancı sancı ama birde sutum gelmeye başladı sıkmamaya çalşıyorum ayy ne farklıymış yaa oğlumda doğana kadar bit damla memem ıslanmamıstı sımdı ıse kedı kendı ustumu ıslatıyor
ben de çok beğendim, fiyatı da uygun gibi geldi bana ama dediğin gibi acaba kalitesi nasıl? bu markayı bilen var mı acaba?
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
sen 2 ay diyorsun
biz ilk 3 ay yasaktı
sonra bi kaçak göçek ekşınlarımız oldu
ama sadece bi ayda 4 kere falan
sonra erken doğum riski geçirdim ondan sonra da yasaklandı
herifim abaza gibi geziyor ortalarda
bi yere saldırmasın diye başka yollar deniyoruz tabi
töbe töbe hamişlik iice terbiyesiz yaptı bizi hee
ay bizimki de tam tersi valla hiç peşimi bırakmıyor
gece uyanıp on kere öper
günleri sayıyor garibim doğum ne zaman olacak lohusalık ne zaman bitecek diye
maş. ne güzel daim olsun inş.
sağolasın
ula ben günde bir fincan kahve içiyorum çok severim de aranızda içen var mı
herkese mrb
öğretmenim ,37. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum , bunun için 32. haftada dr dan çalışabilir raporunu okuluma vericem , ancak 32. haaftadan sonra normal rapor alabilir miyim di,ye sordum doktora , o da alırsın fakat izninden düşer dedi
bana çok saçma geldi , o arada normal grip bile olup 1 hafta rapor alsam iznim den mi düşecek ,
bu konuda bilgisi olan var mı
eheuehu canım genedle böyleyım kendım ıcın sölimhiiç naz maz yapmam
balıklama atalrım hatta
ay o durum bana da olmustu 20. hafta basladıydı sanırırm yenı yenı gectı daha çook şükür :) darısı basınaa
benımde öle işte canım yaa napcaz bılmem
valla sımdı böle isek son ayı duusnemıorm ciddenn :)
anamm reklama kaldıysa yandık kız hergün değişik reklam çıkıyo cidden her reklamda gördüğünü alıyomu
valla çıkyom ben kızımla biraz hava alıyım
Hobby diye bir marka var
O fena olmayabilir
Tam emin olamadım bende
Tacın organiklerinden almayı düşünüyorum ama cok pahalı
slm annişler ve zuzular
başta hepinize tektek alıntı yapmayayım teşekkürler ve inşallah erken pıtlamaz pıtırcıklarımız
tontirikçim bende yeğenlerimi tontirik diye severdim nikin olduğunu farketmemişimama bak sende kızını öyle severmişsin ay gelsin kuzum ne isimler deriz ona
maşallah bugün çalışanların işi yokmuş anlaşılan 30 sayfa kadar gördüm okuyam acık şuan baktığım aslıcım beşikin ve uykusetin çok tatlı
berkaycım sevdiklerin ve minişinle nice huzurlu mutlu yıllara
bizde bugün ege tıptaydık şeker ve fetal ekolarımızı götürdük bide tsh için kan verdik
yarın sağlıkocağında olcaz yine kan vercez pzt tıpta tam idrar kan tahlil eeee kanın düşük diye iğrenç bi kan hapı iç sonra heray kan al dur
ama cuma minnnoşumu görcez kocaman olmuşmu diye 21indede ilk nts ve ultrasonumuz tıpta olcak bakalım kısmetse şu nst ye girme zamanı gelince doğum zamanı geldiğini anlıyorum
ay kızlarben 3yıl kirada otururken komşuluktan çok çektim yantarafım öğretmen karıkoca ama kapıönüne sulu çöpler bırakır bize kadar taşar 6daireydi selam sabah yok söylenecek sözler notla yazılır aidatlar ödenmez altaki hamile diye apartmanı bile tek başıma süpürmüştüm ve aşağıya biz biz yaptık diye liste asmışlardı beni yazmamışlar diye ne üzülmüştüm şimdi 2buçuk yıldır şükür tabiki sözsüz dedikodusuz öküzsüz apt olmaz ama burda çok şanslıyım alt komşum çok temiz ve iyidir bugün tüm gün evde yokum diye bana yemek koymuş gelmiş ay daha çok okucak sayfa var ama acık karnımı doyurayım hamileye herşey kokar diyolar aslında canım çekmiyo hiç ama sağolsunlar düşünmeleri bile güzel ay hepinize hayırlı komşular nasip etsin rabbim bebişe yelekler kazaklar örüyolar ay rabbim hayırlısıyla kucağıma verirse bakacak teyzemiz çok tabi olunca kaçmazlarsa
soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki
kızlar bnm aklıma bişey takıldı yaa
şimdi benim 15 günlük senelik iznim var..
32.haftamda çalışır raporu alsam. sonra o izinleri kullnabiliyo muyum? yoksa dogum iznine ayrılmadan önce senelik iznimin hepsini kullanmam mı gerekir ?? ayy kafam karıştı :S
benim 60 dakika 145saol canım..
60.dk 183
12. dk 162
180.dk 138 çıktı...
şeker ölçüm cihazı aldım 2 günde bir ölçücem..
senin ki kaç ?
benim de 5 gün iznim var yanacakmı acaba ben de merak ediyorumkızlar bnm aklıma bişey takıldı yaa
şimdi benim 15 günlük senelik iznim var..
32.haftamda çalışır raporu alsam. sonra o izinleri kullnabiliyo muyum? yoksa dogum iznine ayrılmadan önce senelik iznimin hepsini kullanmam mı gerekir ?? ayy kafam karıştı :S
benim de 5 gün iznim var yanacakmı acaba ben de merak ediyorum
kızlar ya bebişim bugun çok fazla dayanıyo karnıma ve dayandıkça çok sancıyo
sabahtan beri garip garip sancılar çekiyorum ya karnım devamlı ınıo kalkıo
patlıcak gibi karnım :S :S :S hareketli olması guzel maşallah da
bu kdr da değildi yaa kasıkalrım acıo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?