2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ben şanslıyım galiba o konuda bana hiç eziyeti yok eşimin..mutfağıda güzel siler temizler bende salata yapar afiyetle yerim..

kız maşallah kocişine aman benimki nasıl izmirliyse balıkta sevmez nasıl ayıklanır pişirilir onuda bilmez gerçi bizde bazen pazar kahvaltısını kim yapacak diye tavla oynarız bi kahvaltı hazırlayabilir patates kızartır okadar ama salataları evdeyse o yapar

ayyy sorma ya birde normal diye tutturum :) iyi bari yanlız değilmişim :)

ay bende ençok bu ve ıkınamaz paniklersem diye çekiniyorum iki hemşiremiz var ikisisde normal doğur sonrası rahat et diyolar aslında vajınal ult korkuyodum yaptırmam diye diretmiştim ve çok kolay geçmişti ay nezor erkeklerde oh yaşasın dışarda 9 doğursunlar bende dışarda 9 doğurup sonra bebişi kucağıma alıp karımıda öpüp sarılayım oh negüzel

Canım ütüden ben de nefret ediyorum. Tek çözüm kadın tutucan, ütünü yaptırıcan. Başka türlü olmuyor

Sadece ütü için kadın getirmeye eşim hiç sıcak bakmayacaktır. Camları sildirmeye tamam diyor ama ütüye demez. Temizliği de ben yapıyorum diyor :))

canım vala ben izine ayrılmak istemıyorum, izne ayrılırsam sıkıntıdan kendimi yemeğe veririm,akşam eşim gelince ona sataşırım:)
en iyisi çalışıp oyalanmak yoksa fil olana kadar yerım

:) Benim de iştahım fena açıldı.. Şimdiye kadar 10 kg aldım. 15 kg la bitirsem keşke şu gebeliği :)

ay canım ya seninkide tam antikaymış benimki bana hergelişinde laf sokup üzüyo diye kendi gidip bizi ayda yılda görüştürüyo gerçi şuan benden çok oğluşunu düşünüyo bebiş olunca annemde gelecek bizden çıkmıcak doycaz birbirimize zaten
seninkide şimdiden dahada kaynaşsınlar diye ugraşıyor

aynı bende de var karnım kasılıyor yamultuyorlar karnımı sanki acaip şekillere giriyo.normal demek ki ben yerleri daraldığı için öyle yaptıklarını düşünüyorum kendilerine yer açıyorlar

canım kocan iyiyse sana sevgi doluysa hamişliktendir bu ne olur takma hediye konusunda kazma oluyolar acık benimki de bi öğrenmiş otta b.... çiçek alma ölüyor diyorum yada canlı al bari bide evlilik dönümleri ev eşyaşı doğumgünleri bana kıyafet eh beğenmiyorum da artık bu konuyu kapadık hiç tarihleri unutmaz ki ben unuturum buda bana yetiyor hediye işinide ben istiyorum artık napayım çöpe gitcene bari işime yarasın

ay canım kıyamam çok takmışsın ama inan onlar bazen bizim gibi olamaz gerçi romantiklik konusunda bizde kazma olan benim ama bunu eşine bahset kızmadan böyle beklerdim diye ay bunda hak verdim sana ben annemlerdeyken birinde ayrı kalmıştık kargo yollamıştı ve çok güzel bi mektup hala bizim nişanlıyken yazdığımız mesajlar ve bazı özelgünler defterim var onun içinde saklarım gerçekten butarz bi mektup hoş olurdu ama işte görmemiştir bilmiyordur ay akşam gelir bi sarılır hepsini unutursun bak ayşe negüzel demiş sende uzatma hem kendini hem minişi hemde kocişini sıkma canım

Nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim bebişinlee :)

:) Temizlik de yapmayınca ütü için bir şey demeye utanıyorum valla :))

Aynen ve bu yüzden balık hapı içiyorum.. Demek onu da boşuna içiyormuşum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee

ay seni napmasın dicemde asıl beni napmasın ne iğrençmiş kız giyse koca onu ben gülmekten bişeyde yapamam ay cahal kalmışız bu konuda sazan gibi hemende atlayıp baktım ya

Biz de yakında kardeşe bağlarız ilişkiyi :)) Benim kafa da onun kafa da hep bebekte oluyo acaba bişey olur mu? Sıkışıymudur falan derken tırışkadan birliktelik oluyor. Bir an önce doğurmamı istiyo kocacığım :)))

Öncelikle Beyrka iyiki doğdun canım nice yıllara... Sultancım adamların saçmalıklarını bu kadar takarsak vay halimize bırak kendi haline gitsin bence.....TONTİRİK sana gelince yawrum o resimlere koptum ömürsün vallahi

canım oğlummmmm seni çok seviyorum şu doğum iznide 6 aya çıkarılsada birlikte daha fazla vakit geçirebilsek kızlar ne olur dua edinde yasa geçsin...

kızlar selaaam
Anket açmak istedim ama bulamadım nereden olduğunu, şimdilik buradan sorsam..
kızımıza hala isim bulamadık, hala hiçbir isme tam olarak ısınamadım. Sizce hangisi?

Bade
Leyla
Deniz
Ayşe
Pınar (bunu eşim buldu)

neredeyse lugattaki tüm isimleri yazdım gördüğünüz gibi gayet kafam karışık:) şekerden mi acaba bir de diyet yapıyorum bu aralar şeker yüksek çıktı diye. günde üç simit yiyordum da bi ara ondan oldum sanırım(

canım çok ttalı olmuş bebişinin yatağı, gule gule uyut:)

ben dun 2.dozu vurundum 1ay olmuştu,bundan sonrakı de oğlum 4aylık olduğunda onunn için aşıya gıttığimde olacak inşallah:)

doğum gunun kutlu olsun canım, bebişinle nıce doğum gunleri kutlarsınız inşallah

canım ben 16 KAsım' da çalışabilir raporu alacağım inş..kalan 4 gün yıllık izinimide kullanıp ardından Aralık 21 de doğum iznine ayrılmayı planlıyorum..
ama benim heyet raporum var o tam 30 haftalıkken bitiyor
ikizlerde doğum izni 30 .haftada başlıyor
o yönden sıkıntılı nasıl yapacağım bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…