ben şanslıyım galiba o konuda bana hiç eziyeti yok eşimin..mutfağıda güzel siler temizler bende salata yapar afiyetle yerim..
ayyy sorma ya birde normal diye tutturum :) iyi bari yanlız değilmişim :)
Canım ütüden ben de nefret ediyorum. Tek çözüm kadın tutucan, ütünü yaptırıcan. Başka türlü olmuyor
canım vala ben izine ayrılmak istemıyorum, izne ayrılırsam sıkıntıdan kendimi yemeğe veririm,akşam eşim gelince ona sataşırım:)
en iyisi çalışıp oyalanmak yoksa fil olana kadar yerım
çok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya
Sadece ütü için kadın getirmeye eşim hiç sıcak bakmayacaktır. Camları sildirmeye tamam diyor ama ütüye demez. Temizliği de ben yapıyorum diyor :))
bendede sancı çok bugün göbeğim nasıl gerildi sanki patlayacak bide garip şekilde hareketleri var bugün .tekme dönme değilde takla atıp gangnam dansı yapıyor sanki karnım geriliyor ben zaten gergin allah yardımcımız olsun....bide 2 canavar okuldan gedi ödevler var sırada daha sabır sabır ..
soran ilgilenen arkadaşlara çooook teşekkür ederim.eşime çattım sabah sabah haklı olduğumu düşünüyorum...ama böylebir günde olacak iş değildi yani.sabır çekiyorum olmuyor besmele çektim olmadı.içimden dua ettim.tam 2 saat laflandım ve ağladım ve pişman oldum...ama öyle düşüncesizki ya.düşündükçe ağlıyorum.alıyımda kurtulayım tarzda baştan savma önemsenmediği belli bir hediye .
çok duygusalım belki ve ben ona süpriz yapmak için aylardır hazırlanıyorum.hediyeyi sabahın köründe verdi akşamda gelmeycekmiş.nöbetçiymiş.ne diyebilirimki
malesef istemedi.durdu durdu son gün gitti evimin karşındaki butikten internetten1 liraya alacağı şeyi 10liraya aldı geldi.al bu yılda görevimi yaptım.... paketine emek verseydi kendi kaplasaydı mesela...ayşe o kadar güzel paket yapmışki emek vermiş sevmiş önemsemiş içindekinin önemi ne ki bu aşamada sorun burda işte maddi bir şeye bile gerek yoktuki.azıcık önemseseydi.bir şiir yazsaydı.karalama bir kağıda el yazıyla bir mektup.bir mesaj atsaydı.ama emek verseydi.önemsenmediğimi hisettirmeseydi.
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
milsacım çok güzel olmuş elinize sağlıkk, güzel bir fikir ilerde onun için büyük bi sürpriz olur :)
güle güle sağlıkla kullanın canım ne güzell yatagı da hazır, tek ki sağlıkla doğsun büyüsün :)
canım ne güzel yaaa..inş benim de az kaldı :) keyfini çıkar vala evde olmanın:)
aynen canım hamileyken çok zor oluyo..benim de kocam sağolsun her hafta sonu dip köşe temizliyo, ama ütü sorunu var işte..ütüyü de yapayım diyo da o kadar da yapmasın yazık..ben bi ara kuru temizleme yapan bi şirkete vermeyi düşündüm. hala da düşünüyorum bnm de dag gibi oluyo, eşimin gömlekleri takımları sağolsun :))
uzun süre oturdunmu yada sert bir yüzeye yada hızlı şelikde bir yere bunlardan birini yaptımmı bende oluyor
ooo ben hepsini de yiyebiliyorum balık ıspanak en sevdiklerim arasında hemde ama balığı pişirmesi eziyet ıspanağı yıkaması o yüzden sık sık yapmıyorum
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee
hiçç sorma kocayla kardeş olduk 2 aydırr.
hamilelik olayı beni pek bi gururlu yaptı , sevişelim de diyemiyomm ,elleşemiyomda
eşimden bekliyom oda çok bi tırsak yanaşamıyor bebek var diyee.
bu adamlara noluyorsa sanki , olan bize oluyorr ama korkan onlar
canım çok ttalı olmuş bebişinin yatağı, gule gule uyut:)kızlar buda benim oğluşumun beşiğiyatak odamızda 3 kişilik bi hayat bizi bekliyor
Eki Görüntüle 547032 Eki Görüntüle 547031 Eki Görüntüle 547033
Eki Görüntüle 547034 Eki Görüntüle 547035 Eki Görüntüle 547043
ben dun 2.dozu vurundum 1ay olmuştu,bundan sonrakı de oğlum 4aylık olduğunda onunn için aşıya gıttığimde olacak inşallah:)canım birinci dozdan sonra, tam bir ay sonra olman gerekiyor ikinci dozu. 3. dozu da 6 ay sonra. 5 dozu tamamlarsan hayat boyu koruma sağlanıyorsun. doğumdan 15 gün önce olması gerektiğini hiç duymadım. bir aile hekimine sor bence, sıkma canını da..
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
ama benim heyet raporum var o tam 30 haftalıkken bitiyorcanım ben 16 KAsım' da çalışabilir raporu alacağım inş..kalan 4 gün yıllık izinimide kullanıp ardından Aralık 21 de doğum iznine ayrılmayı planlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?