2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
mandiş ve ayşe gelmiş
kız tontirikin şeysini mi merak edip geldiniz bizim babiş aradı geliyomuş ben çıkayım size iyi sohbetler kızlar

ayşe bu son hafat hergun yaşıyorum en az yarım saat en fazla 1saat sürdü,ağlıyorum acıdan,doktora sordum genişleme çalışmaları başlamış:) Böyle daha çok olacak dedi,maden suyu içince biraz rahatlatıyor geçen otobuste oldu,nasıl ınerım bu halde diyorum içimden yalvarıyorum oğlum yeter başka yerde kazı çalışması yap diye:)
eşim de demekki çantana da maden suyu koymak gerekıyor dedi:) düşünmedim değil o acıdan sonra:),
bu arada paketlerini gördüm çok güzel olmuşlar, senın paketin haftaya elıne ulaşacak inşallah

canım gule gule gezin oğlunla:)
ama temızlık işini abartma, demın bebk odası için hazırlayacağımız odayı boşalttık,eşim çekti itti kanaepenın altını boşalttı ama yıne de ben daha çok yorruldum..
yarın sonunda odamız gelecek akşama yetiştiriirim insallah fotoları

googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee

Kocam karşımda fındık fıstık tüketiyor. Ben google da kostümlere bakıyorum.. İçime içime katıldım gülmekten :)))

canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar saglikli mutlu yillar gecirmeni dilerim sevdiklerinle insallahh iyiki dogdun iyiki canim benim mutlu yillarr..:79:

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum
Kurutma makinesi almaya karar verdim
Aranızda kullanan var mı?
Bebeğin ve oğlumun kıyafetleri hep 100 de 100 pamukludur
Çekme yapar mı acaba?
Bana çekme yaptirmayan, enerji tasarruflu, fiyatı da uçuk olmayan bir makine tavsiye edebilecek olan varmi?

arabasi hayirli olsun canim güle güle saglikla kullanin insallahh ana ogul artik bir güzel gezersiniz insallah canim benim..kendini yorma canim dikkat et kendine..

slm canim benim ben bugun gititim bendede oluyordu normal dedi korkma büyüor yeri daraliyor kasilmalarinda olmasi normal dedi sertlesmelerede o yüzden endiselenme canim benim bol bol dinlen benim hala asagida dikkat etmem lazimmis kan su gelmedikce korkma cokk agri olursa durulmuycak gibi gidilecekmis canim benim öpt seni

slm canim cok sükür atlatmisin gözün aydin cok sevindim canim benim..benimde riskli canim allahim yardimcimiz olsun hepimizin..insallahh bekler kuzularin yerim yaa ben onlari ikitane ohhh masallahh sübhanallahh saglikla ikisinida kucagina alirsin insllah canim benim..

Evet, bende öğretmenim ve aynen öyle oluyor
Çalışabilir raporundan sonra kesinlikle rapor alırsan izninden düşüyor

ben personelde calısana sordum. yok oyle bir sey dedi. usteledim, buna ragmen yok dedi ben de yanacak 10 gun iznimi alıcam son haftalarda bu sozlerinden dolayı..[/QUOTE]

Bence başka birilerine daha sor çünkü ben de çalışabilir raporundan sonra rapor alırsan izninden düşüyor diye biliyorum. Sonradan sorun yasamaktansa iyice araştırmanı tavsiye ederim

korkma canim onlar normal akintilar tikacin gelmesine daha zaman var erken daha canim bu aylarda akinti yogun olabiliyor normal endiselenme canim benim.

canim kendini üzme böyle oda bab olacak belki onunda ruh hali degisiktir canim seninde hamilelikten böyledir böyle düsünmen normal canim bosver canini sikma keyfinizi kacirmayin kendine iyi bak canim üzme kendini

cokk güzel cok taTLIogluusn güle güle saglikla giyisn canim benim...NOVEMBER82 cim seninde kesene bereket cokk güzelmis.

Son düzenleme:

canim sinirlenme senide anliyom ama bosver tatinizi kacirmayin canim benim bosver öpuyorum seni..

canim masallahh sübhanallahhhbebisine insallah bidahakine ögrenisrsin canim kilosunu boyunu ama herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim benim..

canim dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlen canim benim..bebk asagida olunca bastirir karnin sertlesir canim normal bol bol dinlenmen lazim..biraz iiy olmana sevindim bebgini görmenede masallah sübhanallahh bebisine canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…