kızlar ya bebişim bugun çok fazla dayanıyo karnıma ve dayandıkça çok sancıyo
sabahtan beri garip garip sancılar çekiyorum ya karnım devamlı ınıo kalkıo
patlıcak gibi karnım :S :S :S hareketli olması guzel maşallah da
bu kdr da değildi yaa kasıkalrım acıo resmen
ay öldüm yaa vitrinimin içlerini sildim bardakları çanakları yıkadım bulaşık makinesinde yerleştir et.imanım gevredibelim karnım sırtım heryerim ağrıdı eğilip kalkmaktan
pamuk oğlumun bebek arabasıda geldi bugün kargoyla oohh missskuzucuğumla şehir turu atıcaz inşallah fellik fellik gezicez ana oğul
googleye seksi erkek kostümleri diye yaz görsellere tıkla.
hele bitane var en sagda bi resimm görünce koptummm
buraya koyamıyom vallaa insana abdest bozdurur töbe töbee
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
:93: bugün benim dogum günümmmmmmmmmmmmm :93: iyki doğmuşumm :)
bu saatlerde annemin kucagındaymışım :)
rabbim bana da size de aynı duyguları yaşatsın inş
Ah canım ya. o zaman kolay ütüler diliyorum sana
slm canim benim herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim..herkese merhaba
dun kontrolumuz vardı. her sey yolundaymısdoktorum artık cinsel iliski yok dedi (hos olmuyodu da ) bu aydan sonra akıntı artabilir dedi.. ayrıca 1 ayda 6 kg aldıgım icin de beni tebrik etti
ay öldüm yaa vitrinimin içlerini sildim bardakları çanakları yıkadım bulaşık makinesinde yerleştir et.imanım gevredibelim karnım sırtım heryerim ağrıdı eğilip kalkmaktan
pamuk oğlumun bebek arabasıda geldi bugün kargoyla oohh missskuzucuğumla şehir turu atıcaz inşallah fellik fellik gezicez ana oğul
kızlar ya bebişim bugun çok fazla dayanıyo karnıma ve dayandıkça çok sancıyo
sabahtan beri garip garip sancılar çekiyorum ya karnım devamlı ınıo kalkıo
patlıcak gibi karnım :S :S :S hareketli olması guzel maşallah da
bu kdr da değildi yaa kasıkalrım acıo resmen
slm canim cok sükür atlatmisin gözün aydin cok sevindim canim benim..benimde riskli canim allahim yardimcimiz olsun hepimizin..insallahh bekler kuzularin yerim yaa ben onlari ikitane ohhh masallahh sübhanallahh saglikla ikisinida kucagina alirsin insllah canim benim..bugun kontrolumuz vardi cok sukur transfuzyon riskini atlatmisiz simdi de erken dogum riski var tabi doktor hic tarih vermiyor dogum icin acil bisey olursa hemen olmazsa 2 hafta sonra gel dedi beni 1ay sonra dogurtacaklar heralde yaa korkuyorum :18: bebisler iyi cok sukur teyzeleri biri1150 biri 1300 gramins bekler kuzular.
bu arada esramtraktan haber varmi ve beyrka dogum gunun kutlu olsun canim..
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
Evet, bende öğretmenim ve aynen öyle oluyor
Çalışabilir raporundan sonra kesinlikle rapor alırsan izninden düşüyor
korkma canim onlar normal akintilar tikacin gelmesine daha zaman var erken daha canim bu aylarda akinti yogun olabiliyor normal endiselenme canim benim.Benim sıkıntılarım baş göstermeye başladı bu sabahtan beri yumuşak silikon kıvamında sarı renkli akıntı benzeri şeyler geliyor.. sıvı değil ama... acaba bu tıkaç denen şey var ya o mu çıkıyor... gece haricinde pek ağrım olmuyor ama birden erkenden suyum gelir diye çok korkuyorum.. varmı benim gibbi kızlar..
malesef istemedi.durdu durdu son gün gitti evimin karşındaki butikten internetten1 liraya alacağı şeyi 10liraya aldı geldi.al bu yılda görevimi yaptım.... paketine emek verseydi kendi kaplasaydı mesela...ayşe o kadar güzel paket yapmışki emek vermiş sevmiş önemsemiş içindekinin önemi ne ki bu aşamada sorun burda işte maddi bir şeye bile gerek yoktuki.azıcık önemseseydi.bir şiir yazsaydı.karalama bir kağıda el yazıyla bir mektup.bir mesaj atsaydı.ama emek verseydi.önemsenmediğimi hisettirmeseydi.
November82 teyzemizden hediyemiz geldi.
Harika bir takım. Yumuşacık.
En sevdiğim renk, Lacivert.
Bayıldık eşimle.
Çok teşekkür ediyoruz tatlım, kesenize bereket.
Doğunca bununla foto çektirip göndermek nasip olur umarım.
Mucks balıma.
Eki Görüntüle 547348 Eki Görüntüle 547349
çok sinirliyim ya benim karı kılıklı kocA ablasını arayıp benim annesiyle ablasını bu gün 5 çayına çağrcamı sölemiş sananeee ya sananeee.......evdeyiz biz tamam demiş oda şimdi haber beklyolardır ya bu adam beni delirticek off ya ....hayr işyerinden de buraya muhalefet oluyo sağolsun mecbur bıraktı beni ya
canim masallahh sübhanallahhhnasılsınız bakalım ??
dün doktora gittik oğlumu gördük..
herşey yolunda maşalahh..
30+2 görünüyor ultrasonda
kilosuna boyuna bakamadı cünkü arızalanmış ult aletleri yerine bi alet getirmişler maşallah evladiyelik
sadece görüntü yani.. neyse iki hafta sonra yine gidicez o zaman ne isterseniz yaparız dedi..
resim, kilo, boy :))
doğumu konuştuk.. toplamda 3000 dedi.. hastane + kendi alacağı para.. nasıl sizce..
hastanenin herhangi bir dr u ile doğum yaparsam daha uyguna geliyor ama ben bunca aydır alıştığım ve gercekten cok güvendiğim dr umdan başkasının doğumuma girmesini istemiyorum.. o yüzden bayılıcaz 3000 tl yi öyle görünüyor..
hastane özel, yeni doğan ünitesi de mevcutmuş hoşuma gitti bu yüzden..
normal doğum istediğimi söyledim ben, o da son ana kadar bekliycez dedi, herşey uygun olursa tabi ki normal doğum ama normal doğumun da evreleri var, bebek gelmesse mecburen sezeryan dedi. o yüzden kendini çok şartlama normal diye, duruma göre hareket edicez dedi..
37 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. çatı muayenesine verdiğin tepki de önemli çünkü normal istiyorum deyip de çatı muayenesine bile izin vermeyen hastalarım oldu dedi.. kendini rahat bırakırsan sorun olmaz o da dedi..
baya uzun sohbet ettik, son hastası da bendim sanırım 2 saat falan sürdü sohbet, muayene..
bebeğimin başı aşağıdaydı poposu sol tarafımda ayakları da sağ tarafımdaydı :)))))) tekmeleri neden mide tarafımda hissettiğim belli oldu..
ama bu doğum pozisyonunu almış demek değil dedi..
bizden haberler böyle canlar..
bugün ilk kez kk dan bir hamişle konuştum teldeeeeeeee :)))))))
şok oldum gerçi hiç beklemiyodum :)))) ama cok güzel bir deneyimdi..
o kendini bilir
BeyrkA doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı güzel yıllar dilerim ailenle, yavrunla inşallah..
aslıcım ve delikız :)))) ne güzel göbişler onlar öyle maşallahınız varr
yarenahsen gecmiş olsun, dikkat et kendine..
ayşecim canım benim paketler cok güzel görünüyor, zahmet ettin canım ya.. ama acmaya kıyamıycam galibaa
Buda benim göbişimmmemişler özgür yanlız idare edin
Eki Görüntüle 547245 Eki Görüntüle 547246 Eki Görüntüle 547247
evlilik yıldönünmüm ve ben çoook kötüyüm...:2:
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?