2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
CNM valla bulduğunuz isimlekrin hepsi güzel aslında aramızda bu isimde olan arkadaslar vardır eminim.eski isimlerden olsun istiyosanız ayşe olsun ,ama yeni modern bi isim olsun istiyosanız bade yada deniz güzel.ama ben olsam deniz koyardım...kızım olsaydı ''Duru Tanem''koyucaktım ama minnoş bi oğluşum olucak inşallah cnm söylediğin isimlerin içinde şahsi fikrim tabi,deniz en güzelii

canim dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlen canim benim..bebek asagida olunca bastirir karnin sertlesir canim normal bol bol dinlenmen lazim..biraz iiy olmana sevindim bebgini görmenede masallah sübhanallahh bebisine canim benim.

......................................................

Eklentiler

• $071120123989.webp
    36 KB · Görüntüleme: 164
  • $071120123994.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:

tesekkur ederiz melonee cim hepimizin canlari vakti zamaninda sag salim saglikli dogar insallah birbirimize dua etmemiz o kadar guzelki cok mutluyum burda sizinle herseyi paylasmaktan

kızlar yorgunum ama yorgun savaşcıyım evelallah :)) bir havuzlu han macerasını daha zaferle biitirmiş durumdayım kızıma önemli seylerin tamamını aldım büyük esyalar ve oda kaldı inşallah oda olacak :) sağlığımız ise iyi çok şükür suanda oynamıyor ama çok hareketli olması gerekenden 2 hafta küçük olmasına rağmen 1200 kg ve 30 cm kızım ve dönmüş (hissetmedim ben ) yüzü dısarı dönük bi şekildeydi gittiğimizde başaşşağı :) canlı canlı yüzünü seyrettim allahım sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah hepimiz kazasız belasız tomurcuklarımızı kucağımıza alırız tek dileğim bu doktoruma sizi anlattım ne güzel diyo birbirinizi bulmussunuz :))) bende diyorum ki hacı hacıyı mekkede hamiş hamişi dakkede bulurmuş :)) hepinizi öpüyorum uzun oldu bu konusma :)

masallahh size cokk tatali cikmis göbisler

slm canim bebek asagiya inmistir benimde iki hafta önce oldu simdi 31 hafta asagida duruyor banada bol bol dinlen dedi.seninde bebis asagi inmistir canim benim bol bol dinlen yorma kendini.

aldiklarini güle güle kullan canim benim saglikla kullansin hersey gönlünce olsun hepimizin insalalhh..sagliginizin iiyi olmasina sevindim canim masallahh sübhanallahh bebisineaminn canim benim cümlemisie insalalhh kazasiz belasiz aliriz kucaklarimiza aminnn...

tesekkur ederiz melonee cim hepimizin canlari vakti zamaninda sag salim saglikli dogar insallah birbirimize dua etmemiz o kadar guzelki cok mutluyum burda sizinle herseyi paylasmaktan

slm canim aminnnn insallahhh..bende cokk mutlu oluyorum canim benim allahim dualarimizi geri cevirmesin kabuleylesin insalalhh..allahim herseyi gönlümüze göre versin.seni canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…