CNM valla bulduğunuz isimlekrin hepsi güzel aslında aramızda bu isimde olan arkadaslar vardır eminim.eski isimlerden olsun istiyosanız ayşe olsun ,ama yeni modern bi isim olsun istiyosanız bade yada deniz güzel.ama ben olsam deniz koyardım...kızım olsaydı ''Duru Tanem''koyucaktım ama minnoş bi oğluşum olucak inşallahkızlar selaaam
Anket açmak istedim ama bulamadım nereden olduğunu, şimdilik buradan sorsam..
kızımıza hala isim bulamadık, hala hiçbir isme tam olarak ısınamadım. Sizce hangisi?
Bade
Leyla
Deniz
Ayşe
Pınar (bunu eşim buldu)
neredeyse lugattaki tüm isimleri yazdım gördüğünüz gibi gayet kafam karışık:) şekerden mi acaba bir de diyet yapıyorum bu aralar şeker yüksek çıktı diye. günde üç simit yiyordum da bi ara ondan oldum sanırım(
herkese günaydın.dün çok kötü ağrım ve sancım vardı.kasıklarımdan bacaklarıma doğru.ayakta duramıyodum.yere basamıyodum ağrıdan.doktora gittim.nst ye bağladı.inşallah doğum ağrıları değildir dedi.rahim kapalıymış ama bebek bayağı aşağıya inmiş.çok şükür doğum sancısı çıkmadı.idrar tahlili istedi oda temiz çıktı.yorgunluktandır dedi.gerçektende bu hafta çok yorulmuştum.bol bol dinlen,fazla ayakta kalma dedi.haftaya çarşamba 32 haftalık olucam,rapor vericek,ondan sonra evdeyim.bebiş iyiymiş.1.780 gr.olmuş.yüzünü gösterdi.yüzü çok güzel dedi:))bugün biraz daha iyiyim.artık fazla ayakta kalmak yok.ama dün resmen ağladım ağrılarımdan .çok şükür rabbime hafifledi..
Melonee'cim güzel yorumların için teşekküer ederim arkadasım.öpüyoruz oğluşumla seni teyzesii
Kizlar hangisi sizce daha guzel bebis erkek, kirmizi nasil olur sizce? kararsiz kaldim
Eki Görüntüle 547156 Eki Görüntüle 547157 Eki Görüntüle 547158
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
slm canim cok sükür atlatmisin gözün aydin cok sevindim canim benim..benimde riskli canim allahim yardimcimiz olsun hepimizin..insallahh bekler kuzularin yerim yaa ben onlari ikitane ohhh masallahh sübhanallahh saglikla ikisinida kucagina alirsin insllah canim benim..
masallahh size cokk tatali cikmis göbislercanım çok iyi fikir..tebrik ederim..bende düşündüm aynısını..hastaneye ilk ziyarete gelenlere de yazdırabilirsin canım..
kırmızı canım..
Doğum günün kutlu olsun..nice senelere eşimle ve bebeğinle canım..
aynen öyle canım bizde haftada bir balık muhakkak yiyoruz, bazen iki oluyor..ben hiç uğraşmam balıkla sağolsun eşim halleder..elimi bile sürmem..
bu arada hediye paketleri çok güzel gözüküyor..
yani aynen öyle canım..bulaşık makinesi iyi..ben küvete su doldurup ıspanak basanları biliyorum..
sağol canım teşekkür ederim..daha iyiyim sanki ama kırgınlık devam ediyor..
hayırdır canım neyin var?
çok tatlısınız canım maşallah..bebeğin beşiğine bayıldım..çok güzel güle güle kullan iyi günlerde..
maşallah sizin göbüşlere..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
slm canim bebek asagiya inmistir benimde iki hafta önce oldu simdi 31 hafta asagida duruyor banada bol bol dinlen dedi.seninde bebis asagi inmistir canim benim bol bol dinlen yorma kendini.Bir hafta öncesine kadar karnım gögüş kafesime dayanıyordu ama cumartesinden bir rahatlama oldu karnım aşağı indi. gögüşümdeki kemikler belirginleşti ve karnım düştü aşağı. DAHA 29 haftalık hamileyim. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.. bu bir erken doğum belirtisi mi...yada bebek mi döndü...
kızlar yorgunum ama yorgun savaşcıyım evelallah :)) bir havuzlu han macerasını daha zaferle biitirmiş durumdayım kızıma önemli seylerin tamamını aldım büyük esyalar ve oda kaldı inşallah oda olacak :) sağlığımız ise iyi çok şükür suanda oynamıyor ama çok hareketli olması gerekenden 2 hafta küçük olmasına rağmen 1200 kg ve 30 cm kızım ve dönmüş (hissetmedim ben ) yüzü dısarı dönük bi şekildeydi gittiğimizde başaşşağı :) canlı canlı yüzünü seyrettim allahım sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah hepimiz kazasız belasız tomurcuklarımızı kucağımıza alırız tek dileğim bu doktoruma sizi anlattım ne güzel diyo birbirinizi bulmussunuz :))) bende diyorum ki hacı hacıyı mekkede hamiş hamişi dakkede bulurmuş :)) hepinizi öpüyorum uzun oldu bu konusma :)
tesekkur ederiz melonee cim hepimizin canlari vakti zamaninda sag salim saglikli dogar insallah birbirimize dua etmemiz o kadar guzelki cok mutluyum burda sizinle herseyi paylasmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?