ya adam çıplakken gayet seksi zaten
saçını fln da yapmaısn ben dağınık seviyom
parfumdan fln da hıc hoslanmam tenı temzı koksun yeter yenı banyo yapmsı olcak ama
ıslak olmıcak ıslak erkek sevmiyim ha
dün akşam oturuyorum karşısında off omzulara bak kollara bak kaslara
baka diyodum sulanıyodum yanı gitti t - shirt giydi adamyatsıyı kılmamıştım daha abdestım bozulmaısn die şaptı adamcaazım
daha önce bi topikte konsuurken bakmsıtık kızlarla enteresan şeyler var evet
hayırlı olsun canımm :) ne güzel ay soma bu hafta bile gecmek bılmedı snakı güya gunler kısaldı :)
canım aynen öyle doktorun doğru söylemıs
kızlar yorgunum ama yorgun savaşcıyım evelallah :)) bir havuzlu han macerasını daha zaferle biitirmiş durumdayım kızıma önemli seylerin tamamını aldım büyük esyalar ve oda kaldı inşallah oda olacak :) sağlığımız ise iyi çok şükür suanda oynamıyor ama çok hareketli olması gerekenden 2 hafta küçük olmasına rağmen 1200 kg ve 30 cm kızım ve dönmüş (hissetmedim ben ) yüzü dısarı dönük bi şekildeydi gittiğimizde başaşşağı :) canlı canlı yüzünü seyrettim allahım sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah hepimiz kazasız belasız tomurcuklarımızı kucağımıza alırız tek dileğim bu doktoruma sizi anlattım ne güzel diyo birbirinizi bulmussunuz :))) bende diyorum ki hacı hacıyı mekkede hamiş hamişi dakkede bulurmuş :)) hepinizi öpüyorum uzun oldu bu konusma :)[/QUOT
RABBİM hayırlısıyla giydirmeyide nasip etsin inşallah canım bende gitmek istiyorum havuzlu hana ama aklımda soru işaretleri var kalite ve fiyat anlamında nasıl yardımcı olurmusun canım
yani yiyecek bişeyse böle ıvır zıvır cips şeker kek gibi falan, reklamı da güzel yapılmışsa kesin alır canımhatta bir ürünü bir hafta samsundaki tüm marketlerde aramışlığı ve bulamayınca da getirmiceklerse reklamını yapmasınlar demişliği, ürünü bulup tadınca da hiç güzel değilmiş bu ne böle demişliği vardır kocamın
çık çık bende çıkıcaktım bugün baktım fırtına gelio öğleden sonra bir yağdı burda iyiki çıkmamışım dedim ama bunaldım da evde, hadi size iyi gezmeler tatlım
GAMZECİMM bakın annem sen bebişine ciciler, boşver kızma kocana ama güzel bi dille uyarabilirsin çünkü haketmişeşimde ilk evlendiğimizde oturmaya gelmek isteyen arkadaslarına benden habersiz tamam gelin evdeyiz derdi.bikaç kez uyarınca şimdi 'ben bi sorayım biyere gitcektik biz bu akşam ama hatırlayamadım,arayım da döneyim sana '' gibi masum yalanlar atıyomuş haspam insan yorgun olur bişey olur anlamaz bu adamlar haklsın tabi...
ay canım ya seninkide tam antikaymış benimki bana hergelişinde laf sokup üzüyo diye kendi gidip bizi ayda yılda görüştürüyo gerçi şuan benden çok oğluşunu düşünüyobebiş olunca annemde gelecek bizden çıkmıcak doycaz birbirimize zaten
seninkide şimdiden dahada kaynaşsınlar diye ugraşıyor
canım bana sorarsan eğer bade sordun farzediyrumkızlar selaaam
Anket açmak istedim ama bulamadım nereden olduğunu, şimdilik buradan sorsam..
kızımıza hala isim bulamadık, hala hiçbir isme tam olarak ısınamadım. Sizce hangisi?
Bade
Leyla
Deniz
Ayşe
Pınar (bunu eşim buldu)
neredeyse lugattaki tüm isimleri yazdım gördüğünüz gibi gayet kafam karışık:) şekerden mi acaba bir de diyet yapıyorum bu aralar şeker yüksek çıktı diye. günde üç simit yiyordum da bi ara ondan oldum sanırım(
canim sinirlenme senide anliyom ama bosver tatinizi kacirmayin canim benim bosver öpuyorum seni..
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu :54
:
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
sagolasin canim benim allah razi olsun amin..evet simdi gördüm altaki yaziyi ben en altina bakarak sormustum..anladim bastan topuga kadar olan daha büüyk demekki bana sadece boy dedi simdi düsündümde bir sorun olsaydi derdi diye kesin derdi boyu biraz kücük diye..allahim hepimiz saglikla alalim insallahh kucaklarimiza..maşallah 2 kilo olması süperr vallahiçok sevindim ..alhha nazarlardan koruusn ben hiç boyunu sormadım,bence 30cm i yanlış duymuş olabilirsin ama altta yazılanlara göre 30 cm normalmiş ..ben şimdi baktımda yazdıktan sonra ..daha ne olsun :))) ,gerçi ben hiç bilmiyorum boy konusunu ama ..çok sağlıklı bi bebek maşalla
sagolasin canim benim aminnn..insallahh doktor hersey normal dedi iste canim benim hayirlisi..sagol canim o senin kalbinin temizligi cokk sagolasin allahim saglikli sihatli versin insalllahh aminn..bende sni öpüyorum canim benim tekrardan cok sagolasin..canım çok sevindim ya bebeğin sağlıklı olmasına güzel haberlerle gelmene allah kalbine göre versin tatlım ......valla ben renkli ye 5 aylıkken girdim işte yavrumu görüş o görüş normal usg de görmeiyrum bebeğimi ne mutlu sana.....boyu evet sanki 31.haftalığa göre yetersiz ginbi ama çokda fark yok ve doğuma da var bebeişim takma bence.......özellikle cinsiyet konusunda meraklıyım he senin bebişin kız bebem kız o yaaaa kalbin okadar temizki allah gönlüne gönlüne göre vericek bak gör erkek olsada gönlüne göre olucak allahım hakkında hayrlısını versin öpyrum seni
Selam kızlar iyi geceler:)
bende 18 ocakta (tahmini)
Anne olucam inşallah baya bi geç farkettim burayı ama önceden farketsemde giremezdim
zamanım yoktu çünkü..
eski sayfalarınızıda okudum faydalı şeyler paylaşmışsınız ne güzell...
Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum
Kurutma makinesi almaya karar verdim
Aranızda kullanan var mı?
Bebeğin ve oğlumun kıyafetleri hep 100 de 100 pamukludur
Çekme yapar mı acaba?
Bana çekme yaptirmayan, enerji tasarruflu, fiyatı da uçuk olmayan bir makine tavsiye edebilecek olan varmi?
bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle alirsin insallahh kucagina kuzunu
Amin canım inşallah sizde Sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeklerinizi kucağınıza..
Benim bebeğimin ismi yok daha gerçi hiç isim beyenemedik biz kayınvalidem yiğiti diye tutturdu
ben istemiyorum eşim kararsız bi taha olsun dedim isimsiz kaldı çocuğum:)
Sizin bebeklerinizin isimleri bellimi belki sizden beğenirsek çalarız:)
kızlarrrrrrrözledim sizi valla artık aklımdan çıkmıyonuz yahu ben tam hazrlandım kapıdan çıkıyodum benimki erken çıkmış ben tek çıkmıyım die bide bana anı defteri almış istyodum ya zaten kendini affettrmek için beraber çıktık işte bende bebişime biberonla bezini aldım okadarcık fazla dolaşamdım maç varmış ona yetşcez die ama bi bez ve biberon bile beni çok mutlu etti şimdi iyyiz sinirim geçti napıyım yaaa küs küs hiç halt olmuyo ne geziliyo ne evde otrulyo çok sıkıcı
benimde yokk canim benim tam belli degil ama bugun doktor yüzde 95 kiz dedi...ama bacaklar kapali dedi insan yinede süphede kaliyor allahim hayirlisini versin insallahh..canim erkek isimleri aklimda olanlar taha gercekten cok güzel musap kaan berkay bunlar benim oglanlarin isimleritugrap anlami cokk güzel googleye yazinca cikiyor canim tugra mesela arkadasimin cocugunun ismi elyesa ama onun önünde emrede var seymen enes eymen yani canim isim bulmak gercekten cokkk zor insallah hepimizin gönlüne göre olur bulur koyariz..
amin canim benim hepimizin insallahh senin bebiste nazliymis benim ne zamandir kiz diyo iste ilk yüzde 80 dedi sonra yüzde 90 simdide yüzde 95 dedi isim düüsn dedi alisveris yap dedi..önceden demiyordu alisveris yapmayin daha demisti bunda dedi. hayirlisi allahim saglikla aliriz insallahh kucaklarimiza allahim hayirlisini versin..benimkide göstermedi baya bi kız sandık hep 1 ay oldu göstereli cinsiyetini:)
hayırlısı olsun inşallah Allah seninde gönlüne göre versin:)
cnm öncelikle maşallah bebişinekızlar yorgunum ama yorgun savaşcıyım evelallah :)) bir havuzlu han macerasını daha zaferle biitirmiş durumdayım kızıma önemli seylerin tamamını aldım büyük esyalar ve oda kaldı inşallah oda olacak :) sağlığımız ise iyi çok şükür suanda oynamıyor ama çok hareketli olması gerekenden 2 hafta küçük olmasına rağmen 1200 kg ve 30 cm kızım ve dönmüş (hissetmedim ben ) yüzü dısarı dönük bi şekildeydi gittiğimizde başaşşağı :) canlı canlı yüzünü seyrettim allahım sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah hepimiz kazasız belasız tomurcuklarımızı kucağımıza alırız tek dileğim bu doktoruma sizi anlattım ne güzel diyo birbirinizi bulmussunuz :))) bende diyorum ki hacı hacıyı mekkede hamiş hamişi dakkede bulurmuş :)) hepinizi öpüyorum uzun oldu bu konusma :)
cnm ya güneyin babası sami beyyyoff anam off ;kasım ayı annelerine bi bakım dedim ,dr gidenler ,gidipte doğuramayanlar ,çişi gelirmiş gibi olanalr :)alla alla :)))
gülmekten öldüm ,inş bizimde o günlerimiz hayırlısı ile gelir :)))
bu hafta sonu eşim maaşını alırsa cuma günü ,ev tipi ana kucaını alıcaz ,bi halı perdesi kaldı ...
ya söyledim ama söylimm gerçi doğurucaz yakında ama ,anne boyutu sitesinde sabiha paktunanın ücretsiz kitabını gönderiyorlar :)))ben kitapta bi kaç fotoğraftan dolayı feci mide bulantısı ve öğürme yaşadım ,aslında ilk baktığım doğum fotosu o kadr itici değildi ama bünye işte
?
ya çok alakasız ama ferhatı vuran güney mi ,güneyin babası mı, güney yardım mı etti =?
cnm iki yönlü bebek arabamız hem puset hemde büyük olan kısım iki yönlüde takılabiliyo ..ya eşin de espriliymiş gerçekten ..hadi ya fırtınamı burda da yağmur var ama bırak fırtınayı soğuk bile değil sadece yağmur yolda yürürken terledim valla yağmurda
baktım anam bakttıııım.....yok arkadaşalra yapmaz onu benimki bana sormadan gelin demez ama annesini evde ağrlamaya bayılır kendisi de
hehehe :))yok canım benim kayınvalide laf sokamaz bana ilk başlarda yapıyodu onu da boşa soktuğunun farkına vardı artıko yüzden bişe demez....valla benim kocamın uğraşmasına gerek yok çok iyi bilirki canım ne istyosa onu yaparım bugünde çağrmadığım gibi
canım bana sorarsan eğer bade sordun farzediyrum
önden bakıyo dimi canım araba çok güzel şehzademize yakkışırrrr
kız 30cm kafamı olurkizlar 30 cm kafasiymis ben yanlis anlamiisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?