cnm öncelikle maşallah bebişinealdıklarını da kuzucuğun güle güle giysin inş.
cnm ya güneyin babası sami beyyyyada burak bence..çünkü dizi sezona başlamadan önce burakla zeynepli bi tanıtım vardı zeynep silahı bi göl gibi biryere atıydou falan..burakta olabilir yanü bilemedim:44:
cnm iki yönlü bebek arabamız hem puset hemde büyük olan kısım iki yönlüde takılabiliyo ..
yani bebiş hem bana hem öne doğru bakabilecek ama ben genelde kendime doğru takarım ,göreyim kuzumu kusar musar göreyim hemen
kız 30cm kafamı olurilahi kocan boyu 30 cmdir bebişinin bence eşin yanlış anlamış sen değil
cnm ya güneyin babası sami beyyyyada burak bence..çünkü dizi sezona başlamadan önce burakla zeynepli bi tanıtım vardı zeynep silahı bi göl gibi biryere atıydou falan..burakta olabilir yanü bilemedim:44:
cnm iki yönlü bebek arabamız hem puset hemde büyük olan kısım iki yönlüde takılabiliyo ..
yani bebiş hem bana hem öne doğru bakabilecek ama ben genelde kendime doğru takarım ,göreyim kuzumu kusar musar göreyim hemen
kız 30cm kafamı olurilahi kocan boyu 30 cmdir bebişinin bence eşin yanlış anlamış sen değil
Kızlar bu akşam tatlı sohbetinizden geri kaldım.
Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah
Buyrun size bir sepet dolusu nazar boncuklu magnet
Eki Görüntüle 547817
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
Kızlar bakın bize kargoyla ne geldi Sahracımdan
İşte karşınızda kızımın kolları dantel detaylı abiyesi
Çok teşekkür ederim kesene bereket çok beğendim canım
İçinde bir not vardı
Saç bandına bakın
Eki Görüntüle 547444 Eki Görüntüle 547445
ayy bu cok şekermiş yaa.güle güle giysin oglun
november kesene berekett şekerim.kaça aldın
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 547817
cnm maşallah sanaKızlar bu akşam tatlı sohbetinizden geri kaldım.
Eki Görüntüle 547817
cnm valla bizde çözemedik,filmin amacıda bu zaten değilmi yaaeee güneyle ne konuşuyodu babası kardeşini kurtardın felan...bende aslında burak die şüphelendim ama burak o herfi nie vursunki
iyiyimiş valla ya kaça aldınız canım arabayı siz bide markası ne arabanın çok beğendim ben biz daha almadıkta her gördüğüme sazanlyrum
melonecim cok cokk sevindim herşeyin yolunda olmasın.maşalalh sizeecanlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
Kocam karşımda fındık fıstık tüketiyor. Ben google da kostümlere bakıyorum.. İçime içime katıldım gülmekten :)))
cnm boyudur o 30 cm olan .bilmiyoz ki canim kafami artik ne yorum yapiyoz yok kafadir yok boydur herhalde o ara o konuyo atladik doktor dedi ya biz tam anlamadik 2 hafta sonra sorucam bakalim kacmis benim sipamim boyu
töbee yarabbim.şeysi derkenn pardonmandiş ve ayşe gelmiş
kız tontirikin şeysini mi merak edip geldiniz
Öncelikle TONTİRİK sana gelince yawrum o resimlere koptum ömürsün vallahi
bebek arabamızı kanzdan aldık cnm..doll markası.doll combi travel sistem diye geçiyor..hem puseti hemde o büyük olan kısmı var adını bilmiyom işte anladın sen onunormalde heryerde 789 tl cnm 889dan düşmüş fiyatı..geçen yazmıştım burda tam almaya gittik.siyahını 3 gün önce sattık yok başka dediler..
şubatta gelicek yeni ürünler bu üretimde kalktı dediler şok oldukmu sana..kahverengi ve grili yeşillisi kalmış ellerinde moralim bozuldu aslında kahverengiside ağır duruyodu fena değildi ama eşim siyahta ısrar edince.eve geldik,aldı laptopu önüne bi eline ev telefonunu başladı bursa,balıkesir, istanbul ,ankara bütün kanz şubelerini aramaya,belki varya 20 den fazla yeri aradı siyah yok Allah yok..diğer renkleri var herkes siyaha yüklenmiş.son olarak ankaradan bi mağazada bulduk onunda elinde birtane kalmış şansımıza indirimde yaptı 720 tlye aldık cnm..çok hafif bi bebek arabası ama rahat kullanıcaz gibi ..
Eki Görüntüle 547817
Biz de yakında kardeşe bağlarız ilişkiyi :)) Benim kafa da onun kafa da hep bebekte oluyo acaba bişey olur mu? Sıkışıymudur falan derken tırışkadan birliktelik oluyor. Bir an önce doğurmamı istiyo kocacığım :)))
ay seni napmasın dicemde asıl beni napmasın ne iğrençmiş kız giyse koca onu ben gülmekten bişeyde yapamam ay cahal kalmışız bu konudasazan gibi hemende atlayıp baktım ya
TONTİRİKCİMM ikideebir eşime tontiriğe hediye aldım tontiriği aradım konuştum derken benim eşimde oğluşumuzu tontiriğim diye sevmeye başladınickin hoŞuna gitti kocişimin sanırsam buarada benim adamda sağolsun yorulduğumu hissetti heralde yada vitrini sileceğimi biliyodu acıdı bana balık pişittiricem eve getiricem yemek yapma dedi,yemeği eve getircek benimkide yani
Allah aglatmasın cnmsusss be susss ağlarken yazını okuyodum gözümde yaşla gülme krizine giriverdim allahda seni güldürsün emi
Eki Görüntüle 547817
cnm eşim takıntılıdır.biraz beğendiği olucaksa olur olmazsa başka bişey almaz..kanguru alırım takılırsın dedi düşün bulamasaydık kanguruyla idare et dedivay aanasını okadar aradınız yani insan bişeye taktımı takıyo valla helal ossun......deymiş ama canııım çok güzel bence iyiki siyahını almışınız..bizim erkek olsaydı eşimde siyah düşünydu bende kırmızı sanırım siyah düşünmeliymişim daha ağır duryo ... bence arabaya çok özen gösterilmeli şık olmalı beşikten daha çok göz önünde görsellik olarak tabi.....ne zamana kadar biner kız buna
günaydın kızlar,
biz hala hastanedeyiz ama sıkıntımız yok bebişde bende iyiyim.dün ultrason ölçümlerimizi yaptılar.10 gündür kilo almamış pek 1300 gr dedi doktor.ama haftasına göre sıkıntılı değil dedi.diğer değerleri iyi.bir tek karın çevresi ni gösteren değer 1 hafta geride görünüyor hafta olarak.internetten baktım o da olması geren değer aralığında .
normalde doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolundamı haftasına göre diye sorardım o da herşey yolunda derdi ve biterdi.
şimdi hastanede olunca paranoyaklaşıyosun.belki herşeye internetten bakmak da doğru değil ama.offf ne bileyim işte.
gayet iyi yiyorum aslında.hastane yemekleri idare eder yinede yiyorum.ara öğünlerimi yapıyoum ama yinede kilo almamış sıpa.
doktorlar hergün ağrın varmı bebek haraketlerini hissediyomusun diye kontrol ediyorlar.Allah var doktorlar çok ilgililer.doğum servisi de öyle kalabalıkki anlatamam size.her gün 6-7 doğum diyordu hemşire.ben genelde bir iki tanesini duyuyorum.
dün eşim bebeğimizin park yatağını kurmuş yerleştirmiş.bana da resmini gönderdi.çok kötü hissettim.bunları birlikte yapacaktık biz.
park yatağı yatak odamıza kurdu tabi.resimde evimdeki odam bile yabancı gibi göründü gözüme.20 gündür hastanede olunca.
dün internetten alışveriş yaptım oğluma.tulum pijama,şampuan sabun falan aldım.babası da boş durmuyo o da biberon almış.
diyorum ya biz herşeyi birlikte yapacaktık.onun için için buruk biraz ama.Allaha çok şükür bebiş iyi.herkes bugün yarın doğar derken o inatla bekliyo içerde.
çoook konuştum sabah sabah.umarım sıkmam sizi.içimi döküyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?