2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bilmiyoz ki canim kafami artik ne yorum yapiyoz yok kafadir yok boydur herhalde o ara o konuyo atladik doktor dedi ya biz tam anlamadik 2 hafta sonra sorucam bakalim kacmis benim sipamim boyu

Kızlar bu akşam tatlı sohbetinizden geri kaldım.

Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eve Zira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:

Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah

Buyrun size bir sepet dolusu nazar boncuklu magnet

eee güneyle ne konuşuyodu babası kardeşini kurtardın felan...bende aslında burak die şüphelendim ama burak o herfi nie vursunki

iyiyimiş valla ya kaça aldınız canım arabayı siz bide markası ne arabanın çok beğendim ben biz daha almadıkta her gördüğüme sazanlyrum

ya siz ne becerklisiniz ya benim bebeğim ne şassız beceriksiz bi anası var amin inşallah mevlüdünüde görürüz canım ..ben bi tane alayım teşekkür ederim

cANIM ÇOK SEVİNDimmm inan. Seninde, bebişinin de iyi olmasına. İnşallah kızdır ve bu sefer nettir. Doktor alışverişe başla demiş. Bence sen pembişlere bakmaya başla

Kilosunu da maşallah, tosuncuk ne güzel. Hastaneye yatmamana da çok çok sevindim, evinde dinlenmen ayrı, hastanede olman ayrı. En azından çocuklarının başındasın. Rabbim doğuma kadar yatırmaz inşallah

canım çok ciciymiş güle güle kullanın..

ayy bu cok şekermiş yaa.güle güle giysin oglun
november kesene berekett şekerim.kaça aldın

hımm çok yakışıklı walla güle güle kullanın cnm..

canım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tedirgindin bak hastaneye yatırcaklar die olmamış öle bişe çok şükür.
cinsiyet olayına gelince bence %5 lik bir yanılma payı bırakıyorlar özellikle, sizin orda anladığım kadarıyla öle hemen sölemeyide tercih etmiyorlar zaten,erkek olsa çoktan belli olurdu cnm bence benimki 12. haftada göstermişti, hayırlısı olsun canım

canım maşallah sana walla ellerine sağlık çok güzel olmuşş

cnm maşallah sana emeğin yeter emeğine sağlık cnm,rabbim dağıtmayıda nasip etsin in.

cnm valla bizde çözemedik,filmin amacıda bu zaten değilmi yaa neyse elbet öğrenicez
bebek arabamızı kanzdan aldık cnm..doll markası.doll combi travel sistem diye geçiyor..hem puseti hemde o büyük olan kısmı var adını bilmiyom işte anladın sen onu normalde heryerde 789 tl cnm 889dan düşmüş fiyatı..geçen yazmıştım burda tam almaya gittik.siyahını 3 gün önce sattık yok başka dediler..
şubatta gelicek yeni ürünler bu üretimde kalktı dediler şok oldukmu sana..kahverengi ve grili yeşillisi kalmış ellerinde moralim bozuldu aslında kahverengiside ağır duruyodu fena değildi ama eşim siyahta ısrar edince.eve geldik,aldı laptopu önüne bi eline ev telefonunu başladı bursa,balıkesir, istanbul ,ankara bütün kanz şubelerini aramaya,belki varya 20 den fazla yeri aradı siyah yok Allah yok..diğer renkleri var herkes siyaha yüklenmiş.son olarak ankaradan bi mağazada bulduk onunda elinde birtane kalmış şansımıza indirimde yaptı 720 tlye aldık cnm..çok hafif bi bebek arabası ama rahat kullanıcaz gibi ..

Son düzenleme:
melonecim cok cokk sevindim herşeyin yolunda olmasın.maşalalh sizee
bence artık kız olacagı kesindir yaa.
inan erkek bebek testisleri cok büyük oluyor ,bacakalrını kapatsada alttan pırtar onlar:))

bilmiyoz ki canim kafami artik ne yorum yapiyoz yok kafadir yok boydur herhalde o ara o konuyo atladik doktor dedi ya biz tam anlamadik 2 hafta sonra sorucam bakalim kacmis benim sipamim boyu
cnm boyudur o 30 cm olan .zaten senin yaznın altında sat tarihinde yazıyo şuan baştan topuğa 41 cm yazıyo bebeğinin boyunu..27.haftamda 30 cmdi bebeğimin boyu kilosuda 1.200 gr olmuştu.şuan 28 bitti haftaya tekrar gidicem büyümüştür kuzum benimde

vay aanasını okadar aradınız yani insan bişeye taktımı takıyo valla helal ossun ......deymiş ama canııım çok güzel bence iyiki siyahını almışınız..bizim erkek olsaydı eşimde siyah düşünydu bende kırmızı sanırım siyah düşünmeliymişim daha ağır duryo ... bence arabaya çok özen gösterilmeli şık olmalı beşikten daha çok göz önünde görsellik olarak tabi.....ne zamana kadar biner kız buna

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bende mevlütte dağıtmak için mınyatür yelek örüyorum ama bitmek bilmedi hayırlısıyla bende bitirip süsleyebilsem çok güzel olacak bı deli cesaretiyle başladım şimdi üremek bilmiyo ayy bi bitirsem magnetlerini şekerini tülünü vercem kocişin eline yapsın

cnm bebek rahim boşlugunda bulunur.ilişkiye girilen yer vajinadır.bu iki yer bi bariyerle ayrılır birbrinden
ilişkiye girmenin bebege hiç bir zararı olmaz.riskli bi durum yoksa tabi.bizler boştan yere kuruntu yapıyoruz

aşagıdaki resimde en altta olan yer vajina girişi. görüldügü gibi bebegin kesesi ile vajina arasında bariyer var

ay seni napmasın dicemde asıl beni napmasın ne iğrençmiş kız giyse koca onu ben gülmekten bişeyde yapamam ay cahal kalmışız bu konuda sazan gibi hemende atlayıp baktım ya

ayy demett gece gece koptumm msjına.ilahii

alemsinizz
oooo hanıma bakk ,hemende attı havasını.evdeee hazır balık yiceklermişş hıhhh
bende haftasonu balıgın bulaşıkalrını yıkıcam diye geberdimmm

susss be susss ağlarken yazını okuyodum gözümde yaşla gülme krizine giriverdim allahda seni güldürsün emi
Allah aglatmasın cnm

cok güzel olmuşlarrr.emegine saglık cnm

cnm eşim takıntılıdır.biraz beğendiği olucaksa olur olmazsa başka bişey almaz..kanguru alırım takılırsın dedi düşün bulamasaydık kanguruyla idare et dedi sanki onu bindirip gezdiricez valla tatlım 0-13 kg diyo .pusetiyle ilk 6 ay taşırız,hem araba koltuğu olark kullanıyo biliosun küçük puseti..sonra onu çıkarıp büyük olan kısmıyla devam ederiz.bilemedim ama en az 4 yaşına kadar binebilitesi var yani.. tam olarak bilmiyorum büyük olan kısmında kaç yaşına kadar taşınır.zaten 4 yaşındada binmesin yürüsün be bacım

bacılarım aranızda benim gibi kabız olan varmı yaa valla çıkmıyo anam çıkmıyo accık çıkıyo takılıyo kalıyo ıkınırken çocuğu bırakıcam wc'ye o derece yani.20 dk uğraştım azmettim yaptım şükür :97:ama kanter içinde çıktım tuvaletten yauw ayva'ya dadandım bu sıralar çok yiyiyorum o yapıyo galba...valla hemoroid olucam diyo korkuyorum:18:

günaydın kızlar,

biz hala hastanedeyiz ama sıkıntımız yok bebişde bende iyiyim.dün ultrason ölçümlerimizi yaptılar.10 gündür kilo almamış pek 1300 gr dedi doktor.ama haftasına göre sıkıntılı değil dedi.diğer değerleri iyi.bir tek karın çevresi ni gösteren değer 1 hafta geride görünüyor hafta olarak.internetten baktım o da olması geren değer aralığında .

normalde doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolundamı haftasına göre diye sorardım o da herşey yolunda derdi ve biterdi.

şimdi hastanede olunca paranoyaklaşıyosun.belki herşeye internetten bakmak da doğru değil ama.offf ne bileyim işte.

gayet iyi yiyorum aslında.hastane yemekleri idare eder yinede yiyorum.ara öğünlerimi yapıyoum ama yinede kilo almamış sıpa.

doktorlar hergün ağrın varmı bebek haraketlerini hissediyomusun diye kontrol ediyorlar.Allah var doktorlar çok ilgililer.doğum servisi de öyle kalabalıkki anlatamam size.her gün 6-7 doğum diyordu hemşire.ben genelde bir iki tanesini duyuyorum.

dün eşim bebeğimizin park yatağını kurmuş yerleştirmiş.bana da resmini gönderdi.çok kötü hissettim.bunları birlikte yapacaktık biz.

park yatağı yatak odamıza kurdu tabi.resimde evimdeki odam bile yabancı gibi göründü gözüme.20 gündür hastanede olunca.

dün internetten alışveriş yaptım oğluma.tulum pijama,şampuan sabun falan aldım.babası da boş durmuyo o da biberon almış.

diyorum ya biz herşeyi birlikte yapacaktık.onun için için buruk biraz ama.Allaha çok şükür bebiş iyi.herkes bugün yarın doğar derken o inatla bekliyo içerde.

çoook konuştum sabah sabah.umarım sıkmam sizi.içimi döküyorum işte.

günaydın canım ya tabiki anlatıp dök içini bundan kim sıkılır. öyle düşünme. ayrıca canını da sıkma. sonuçta herşey planlandığı gibi gidemeyebiliyor. eşinle mutlu huzurlu olun da bebiş doğunca herşeyi birlikte yaparsınız. acısını çıkarırsınız bu günlerin. Allaha şükür sen iyisin bebiş iyi daha ne olsun. Dimi ama?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…