2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

masallah bebisine bak bekliyor annesi uslu tatli bi kiz o bence

Nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim bebişinlee :)

tşkler canımm )

tşk ederimm canım )

canım oğlummmmm seni çok seviyorum şu doğum iznide 6 aya çıkarılsada birlikte daha fazla vakit geçirebilsek kızlar ne olur dua edinde yasa geçsin...

inş canım yaa ben de bekliyorum o yasayı da, herhangi bi haber yok heralde :/

tşk ederimm cnm )

canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar saglikli mutlu yillar gecirmeni dilerim sevdiklerinle insallahh iyiki dogdun iyiki canim benim mutlu yillarr..:79:

canımmm benimm çok tşk ederimmm güzel dileklerin için )

......................................................

tatlım güle güle kullanın arabasını, oğluşunla bol bol gezersiniz :)

sevindim canım, geçsin tabi sinirin aynı evde küslük olmuyo yahu

tatlım yaaa ellerine sağlık çok güzel olmuş bunlar

canım sıkmak olur mu tabi ki dertleşicez burda, bebişin de sen de sağlıklısın çok şukur önemli olan bu aslında, sen moralini yüksek tutarak inş zamanında dünyaya getireceksin bebeğini. :)

Canım benim Allah ım yar ve yardımcın olsun inşallah.Bebişinde sen de iyi olda bunlarda geçecek elbette.Önemli olan onu sağlıkla kucağına almak,ozaman bunların hepsini unutacaksın...
Kendine ve bebişe iyi bak...

Ellerine sağlık canım,çoooookkkkk tatlı olmuş...

tzeyno çok geçmiş olsun sen iyi ol bebiş iyi olsunda gerisi önemli değil

nazar boncukları çok tatlı olmuş ellerine sağlık

bebek arabasının koltuğu aynı zamanda araba koltuğu olanlardan değilmi benmi yanlış anladım

cekirdek o göbişin içinde topalağı yerim ben maşallah size

günaydınlar herkese bugün adanada hava çok bulanık ve soğuk sanırım kış yeni yeni geldi

günaydın canlarr :)
off çok uykum var :/
ist. da hava birden soğudu yahuu üşüyorummmmm

canım ben de kabız oluyorum ara ara maalesef ve doktoruma söylediğimde ıkınma dedi :S ee o zamanda çıkmıo afedersin

artık saatler gecıo wc de naapim ben de çocugu wc bırakcam die krokuom he bebek çıkcak şey cıkmıo töbe yaa

ayva yı bılmıyorumda muz pis kabız yapio :)

canım ellerine sağlıkkk :) bitti bak tülleriyle fln daha da güzel olur inşallah :)

valla canım helal olsun sana acayip güldüm yazdıklarına :)))
ama inan aynı durum bende de varda benim herif pek yanaşmıyo :)))

ay ben yanaşıyomda ne oluyo hafta içi şaapmak zor geliyo işten gel yemek ye oynaş banyo

haftasonu ancak

güle güle kullanın canım cidden siyahı da pek afilliymiş :)

sağol canım evet ya yerı daralıo bellı dayanıp duruyo zaten bı de farkettım göbek deliğim daha da acılmıs

dunkı acılardan sonra hadı hayırlısı bakalım :) mcx canım :)

canım benımde dün başladı ıste bugunde devam edıyo sanırım eşim de farketti zorlanıosn dio zorlanıorm baya

yani gebelıgın basındna berı ılk kez hamılelık agırlıgı hıssedıorm....canım maden suyunu cok ıcme ödem yapar

çok tuz var ıcınde haftada 1-2 anca bir de yanı anında soda ıcınce gecırmez bıcak değil sonucta mıdeye gıdecek

bagırsaga gececek kana akrısacak da etkı edecek :) o sebeple eğer magnezyum eksıklıgın varsa

mumkunse düzenlı skeılde vıtamınını ıc yok bebegın hareketlerındense zaten ona yapıcak bişe yok :)

sağol canım :) tamam ıns

ay evet gerılıo ıyıce göbek deliğimde açılmıs ıyıce valla Allah yardımcımız olsun :)

senın baska bebıs yaramazlarında var hee :) kolay gelsın canım

ay napim ama öyle canım :) ay ben hıc sevmem şöle naz yaptım adam peşimden şööle koştu falan filan işlerini :)
he canım istemez aşkım havamda diilim dersın olr biter adamda boşa yorulmaz

bu adamla yanı aşık oalrak evlendin isteyerek severek birbirinizin oldunuz e cinsellik de bı ıhtıyac
niye yani gereksiz naz yapayım bazen flörtleşmek amaçlı yaparsın o başka ama yani istemem yan cebıme koy olayına karsıyım

sırt ustu yatınca da mideme vuruyo benımkı yaranamadık cadılara amin canım

ekliyorum canım

canım inşallah sağlıkla gelir yavrun hiiç canını sıkma :)

o hazırlıklarda varsın böyle olsun yeter ki siz sağlıklı olun daha ne hazırlıklar yaparsınz :)

herkese günaydın
yağmurlu ve serin bir sonbahar günü var bugün ankarada
tam uyku havası
sıcak duşun altında saatlerce kalıp sonra da battaniyenin altına sıvışasım geldi
ben bi ılık duş alıp geleyim siz de uyanın

Gunaydın arkadaşlar. Dunnakşam dr daydık. Kızımın gelişiminde organlarında herhangi bi sağlık soruunu yok çok şükür ancak dunkü kontroldee göbek kordonunundA iki damar oldugunu göruldu. Buna tek umblikal arter dniliyomus. Normalde üç tane olması gerekmiş. Dr ikili ve dörtlü testte herhangi bi sıkıntı çıkmadıysa su ann bebeğin gelişimi normalse hatta benim kızım önde gidiyor bebek sağlıklı doğacaktır dedi. Ama tahmin edersinizki ben hiç iyi değilim allahımm morusun bebeklerimizi..
Boyle bişey yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

canım bu konuyu biliyorum

normalde krodonda 2 umbilikal arter 1 umbilikal ven damar oluyo yanı ıkı tane damar temzı kan tasıyo

bir damar da içerdeki pis kanı dışarı taşıyo ama senın bebegınde bebeği besleyen ıkı değil 1 damar var

maşallah subhnallah senın bebegın bu zamana kadar gelmiş hem de gelişimi önce bu çok güzel bişeyy yani üzülmüşsün öğrenince anlıyorum

ama cidden bu durumda olmasına rağmen bi sorun olmaması çok güzel nedne dersen besleyen damar tek oldugu zaman

gelişme gerilikleri oluşabiliyor ama sneın yavrunda hersey yerlı yeırnde hiç canını sıkma....bu durumu yasayıp da sağlıklı

bi şekilde bebegını doğuran çook kadın var sadece doktorlaırnın daha dıkkatlı olması gerekıyor

benim asıl anlamadıgım sen ayrıntılı usg ye grmıstın ayrıntılı usg de bu gozukur hatta buna özellıkle bakılır cunku bu cok sık

karsılasılan bişey benım gittiğim doç doppler ile her muayene de uzun bi süre sırf kordonu ınceler bakar yanı ki

bunun ayrıntılı usgn de anlaşılmamış görülmemiş olması mümkün değil sanıyorum bakan kişi dikkat etmedi...yoksa

3 damarla baslayıp ıkıye dusecek değil sonradan...

doktoruna guvenıosan ve dr bi sorun yok diyosa ne güzel canım ama tek umbilikal arter de zaman zaman organ gelişimleri

açısından sıkıntılar oluasbılıo eğer aklında kalıcaksa bi perinatologa da gozukebılırsın canım bir de doğumdan sonra bebek için

böbreklerının usg ile kontrol edilmesı önerılıo die biliyorum....

Son düzenleme:

Sabiha paktuna keskin'in kitaplarina veya medyadaki tavsiyelerine temkinli yaklasin kizlar. su linkteki haberi okuyun, bu isleri cevirmis birisinin kitabiyla cocugunuzu egitmek isteyip istemeyeceginize kendiniz karar verin: Doktor hastasından kitap yazınca... - Genel Bakış- ntvmsnbc.com

Aysecim benimde anlamadığım bu zaten nasıl oluyo da şimdi anlaşılıyor bu durum. Dr uma güveniyorum ama ne bileyim dunden beri ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım. çok şükür her şeyi normal gelişimi önde ama bilemiyorum bilemiyorum dr da söledi doğumdan sonra hemen çocuk dr u detaylı montrol etmeliymişş. Allahım sen yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…