canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
Nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim bebişinlee :)
Öncelikle Beyrka iyiki doğdun canım nice yıllara... Sultancım adamların saçmalıklarını bu kadar takarsak vay halimize bırak kendi haline gitsin bence.....TONTİRİK sana gelince yawrum o resimlere koptum ömürsün vallahi
canım oğlummmmm seni çok seviyorum şu doğum iznide 6 aya çıkarılsada birlikte daha fazla vakit geçirebilsek kızlar ne olur dua edinde yasa geçsin...
canım çok ttalı olmuş bebişinin yatağı, gule gule uyut:)
ben dun 2.dozu vurundum 1ay olmuştu,bundan sonrakı de oğlum 4aylık olduğunda onunn için aşıya gıttığimde olacak inşallah:)
doğum gunun kutlu olsun canım, bebişinle nıce doğum gunleri kutlarsınız inşallah
canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar saglikli mutlu yillar gecirmeni dilerim sevdiklerinle insallahh iyiki dogdun iyiki canim benim mutlu yillarr..:79:
......................................................
kızlarrrrrrrözledim sizi valla artık aklımdan çıkmıyonuz yahu ben tam hazrlandım kapıdan çıkıyodum benimki erken çıkmış ben tek çıkmıyım die bide bana anı defteri almış istyodum ya zaten kendini affettrmek için beraber çıktık işte bende bebişime biberonla bezini aldım okadarcık fazla dolaşamdım maç varmış ona yetşcez die ama bi bez ve biberon bile beni çok mutlu etti şimdi iyyiz sinirim geçti napıyım yaaa küs küs hiç halt olmuyo ne geziliyo ne evde otrulyo çok sıkıcı
Kızlar bu akşam tatlı sohbetinizden geri kaldım.
Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah
Buyrun size bir sepet dolusu nazar boncuklu magnet
Eki Görüntüle 547817
günaydın kızlar,
biz hala hastanedeyiz ama sıkıntımız yok bebişde bende iyiyim.dün ultrason ölçümlerimizi yaptılar.10 gündür kilo almamış pek 1300 gr dedi doktor.ama haftasına göre sıkıntılı değil dedi.diğer değerleri iyi.bir tek karın çevresi ni gösteren değer 1 hafta geride görünüyor hafta olarak.internetten baktım o da olması geren değer aralığında .
normalde doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolundamı haftasına göre diye sorardım o da herşey yolunda derdi ve biterdi.
şimdi hastanede olunca paranoyaklaşıyosun.belki herşeye internetten bakmak da doğru değil ama.offf ne bileyim işte.
gayet iyi yiyorum aslında.hastane yemekleri idare eder yinede yiyorum.ara öğünlerimi yapıyoum ama yinede kilo almamış sıpa.
doktorlar hergün ağrın varmı bebek haraketlerini hissediyomusun diye kontrol ediyorlar.Allah var doktorlar çok ilgililer.doğum servisi de öyle kalabalıkki anlatamam size.her gün 6-7 doğum diyordu hemşire.ben genelde bir iki tanesini duyuyorum.
dün eşim bebeğimizin park yatağını kurmuş yerleştirmiş.bana da resmini gönderdi.çok kötü hissettim.bunları birlikte yapacaktık biz.
park yatağı yatak odamıza kurdu tabi.resimde evimdeki odam bile yabancı gibi göründü gözüme.20 gündür hastanede olunca.
dün internetten alışveriş yaptım oğluma.tulum pijama,şampuan sabun falan aldım.babası da boş durmuyo o da biberon almış.
diyorum ya biz herşeyi birlikte yapacaktık.onun için için buruk biraz ama.Allaha çok şükür bebiş iyi.herkes bugün yarın doğar derken o inatla bekliyo içerde.
çoook konuştum sabah sabah.umarım sıkmam sizi.içimi döküyorum işte.
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
günaydın kızlar,
biz hala hastanedeyiz ama sıkıntımız yok bebişde bende iyiyim.dün ultrason ölçümlerimizi yaptılar.10 gündür kilo almamış pek 1300 gr dedi doktor.ama haftasına göre sıkıntılı değil dedi.diğer değerleri iyi.bir tek karın çevresi ni gösteren değer 1 hafta geride görünüyor hafta olarak.internetten baktım o da olması geren değer aralığında .
normalde doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolundamı haftasına göre diye sorardım o da herşey yolunda derdi ve biterdi.
şimdi hastanede olunca paranoyaklaşıyosun.belki herşeye internetten bakmak da doğru değil ama.offf ne bileyim işte.
gayet iyi yiyorum aslında.hastane yemekleri idare eder yinede yiyorum.ara öğünlerimi yapıyoum ama yinede kilo almamış sıpa.
doktorlar hergün ağrın varmı bebek haraketlerini hissediyomusun diye kontrol ediyorlar.Allah var doktorlar çok ilgililer.doğum servisi de öyle kalabalıkki anlatamam size.her gün 6-7 doğum diyordu hemşire.ben genelde bir iki tanesini duyuyorum.
dün eşim bebeğimizin park yatağını kurmuş yerleştirmiş.bana da resmini gönderdi.çok kötü hissettim.bunları birlikte yapacaktık biz.
park yatağı yatak odamıza kurdu tabi.resimde evimdeki odam bile yabancı gibi göründü gözüme.20 gündür hastanede olunca.
dün internetten alışveriş yaptım oğluma.tulum pijama,şampuan sabun falan aldım.babası da boş durmuyo o da biberon almış.
diyorum ya biz herşeyi birlikte yapacaktık.onun için için buruk biraz ama.Allaha çok şükür bebiş iyi.herkes bugün yarın doğar derken o inatla bekliyo içerde.
Ama bebek bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 547817
töbee yarabbim.şeysi derkenn pardon
onlarda olan bendede var ayoll ,hiç merak edilcek şeyim yok :))
mersi şekerim
bacılarım aranızda benim gibi kabız olan varmı yaavalla çıkmıyo anam çıkmıyo accık çıkıyo takılıyo kalıyo ıkınırken çocuğu bırakıcam wc'ye o derece yani.20 dk uğraştım azmettim yaptım şükür :97:ama kanter içinde çıktım tuvaletten yauw ayva'ya dadandım bu sıralar çok yiyiyorum o yapıyo galba...valla hemoroid olucam diyo korkuyorum:18:
Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Eki Görüntüle 547817
valla canım helal olsun sana acayip güldüm yazdıklarına :)))
ama inan aynı durum bende de varda benim herif pek yanaşmıyo :)))
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
slm canim benim ben bugun gititim bendede oluyordu normal dedi korkma büyüor yeri daraliyor kasilmalarinda olmasi normal dedi sertlesmelerede o yüzden endiselenme canim benim bol bol dinlen benim hala asagida dikkat etmem lazimmis kan su gelmedikce korkma cokk agri olursa durulmuycak gibi gidilecekmis canim benim öpt seni
ayşe bu son hafat hergun yaşıyorum en az yarım saat en fazla 1saat sürdü,ağlıyorum acıdan,doktora sordum genişleme çalışmaları başlamış:) Böyle daha çok olacak dedi,maden suyu içince biraz rahatlatıyor geçen otobuste oldu,nasıl ınerım bu halde diyorum içimden yalvarıyorum oğlum yeter başka yerde kazı çalışması yap diye:)
eşim de demekki çantana da maden suyu koymak gerekıyor dedi:) düşünmedim değil o acıdan sonra:),
bu arada paketlerini gördüm çok güzel olmuşlar, senın paketin haftaya elıne ulaşacak inşallah
bendede sancı çok bugün göbeğim nasıl gerildi sanki patlayacak bide garip şekilde hareketleri var bugün .tekme dönme değilde takla atıp gangnam dansı yapıyor sanki karnım geriliyor ben zaten gergin allah yardımcımız olsun....bide 2 canavar okuldan gedi ödevler var sırada daha sabır sabır ..
açık sözlülüğüne bayılıom ya hemşom işteyalnız bende aynen öleim ayşe ya bizim toprakta bişi war herhalde ben hamileliğim süresince hiç soğumadım eşimden, sadece bulantı döneminde yorgunluktan bir iki kez reddetmişimdir eşimi...
canım yapcak bişe yok çekicez... ama sırt üstü uzanmak işe yarıo kızlar doğru sölemiş.. oturur pozisyonda olunca o baskının üstüne bi de tekmelio benim cadıbi de dönerken yırtıo çok can yakıo artık benimki.. allah yardımcımız olsun bacım napalım
yine kaynamış buralar
hediyeler ulaşmaya başlamış, hepsi de birbirinden güzel
Allah hayırlı günlerde sağlıkla kullandıklarını göstersin bize inş
bu arada ayşecan kızımın ismini yazabilirsin listeye
"berra" olcak inş
günaydın kızlar,
Gunaydın arkadaşlar. Dunnakşam dr daydık. Kızımın gelişiminde organlarında herhangi bi sağlık soruunu yok çok şükürancak dunkü kontroldee göbek kordonunundA iki damar oldugunu göruldu. Buna tek umblikal arter dniliyomus. Normalde üç tane olması gerekmiş. Dr ikili ve dörtlü testte herhangi bi sıkıntı çıkmadıysa su ann bebeğin gelişimi normalse hatta benim kızım önde gidiyor bebek sağlıklı doğacaktır dedi. Ama tahmin edersinizki ben hiç iyi değilim allahımm morusun bebeklerimizi..
Boyle bişey yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
off anam off ;kasım ayı annelerine bi bakım dedim ,dr gidenler ,gidipte doğuramayanlar ,çişi gelirmiş gibi olanalr :)alla alla :)))
gülmekten öldüm ,inş bizimde o günlerimiz hayırlısı ile gelir :)))
bu hafta sonu eşim maaşını alırsa cuma günü ,ev tipi ana kucaını alıcaz ,bi halı perdesi kaldı ...
ya söyledim ama söylimm gerçi doğurucaz yakında ama ,anne boyutu sitesinde sabiha paktunanın ücretsiz kitabını gönderiyorlar :)))ben kitapta bi kaç fotoğraftan dolayı feci mide bulantısı ve öğürme yaşadım ,aslında ilk baktığım doğum fotosu o kadr itici değildi ama bünye işte
?
ya çok alakasız ama ferhatı vuran güney mi ,güneyin babası mı, güney yardım mı etti =?
canım bu konuyu biliyorum
normalde krodonda 2 umbilikal arter 1 umbilikal ven damar oluyo yanı ıkı tane damar temzı kan tasıyo
bir damar da içerdeki pis kanı dışarı taşıyo ama senın bebegınde bebeği besleyen ıkı değil 1 damar var
maşallah subhnallah senın bebegın bu zamana kadar gelmiş hem de gelişimi önce bu çok güzel bişeyy yani üzülmüşsün öğrenince anlıyorum
ama cidden bu durumda olmasına rağmen bi sorun olmaması çok güzel nedne dersen besleyen damar tek oldugu zaman
gelişme gerilikleri oluşabiliyor ama sneın yavrunda hersey yerlı yeırnde hiç canını sıkma....bu durumu yasayıp da sağlıklı
bi şekilde bebegını doğuran çook kadın var sadece doktorlaırnın daha dıkkatlı olması gerekıyor
benim asıl anlamadıgım sen ayrıntılı usg ye grmıstın ayrıntılı usg de bu gozukur hatta buna özellıkle bakılır cunku bu cok sık
karsılasılan bişey benım gittiğim doç doppler ile her muayene de uzun bi süre sırf kordonu ınceler bakar yanı ki
bunun ayrıntılı usgn de anlaşılmamış görülmemiş olması mümkün değil sanıyorum bakan kişi dikkat etmedi...yoksa
3 damarla baslayıp ıkıye dusecek değil sonradan...
doktoruna guvenıosan ve dr bi sorun yok diyosa ne güzel canım ama tek umbilikal arter de zaman zaman organ gelişimleri
açısından sıkıntılar oluasbılıo eğer aklında kalıcaksa bi perinatologa da gozukebılırsın canım bir de doğumdan sonra bebek için
böbreklerının usg ile kontrol edilmesı önerılıo die biliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?