2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım öncelikle endişelenicek bi durum yok bebeğin iyi gelişimi önde
bu ayrıntılı usg de belirlenmiş olsa idi yine yapılcak pek bişey yoktu daha sık takıp eıdlıcektın bebege kan gıdıyomu
kordonda sorun var mı dıye daha sık bakılıcaktı sende pıhtılaşma var mı vs die bakılıcaktı cunku zaten besleyn tek damar var
onda bir tıkanıklık olması Allah korusun kayıba sebep olur diye sulandırıcılarla önlem alınıcaktı ama şanslıymışsınız ki böyle sorunlar
yokmuş ve bebeğin bu günlere gelmiş...organ gelişimlerinde bi sıkıntı olsa bu ölçümlerde usg lerde belli olurdu
yanı dopplerda değil normal usg de bile organ anomalileri gözükür demekki bu senın bebegınde bi soruna yol açmamış
ama tabii doğmadan da kesin bişey söylenmez...zaten nerdeyse 30 haftana gelmişsin şurada 8-10 hafta kalmış
bebeğin inş. bu dönemide atlatıp sağlıkla kucağına gelicektir canım...bu arada trizomi 18 - 21 ve afp testlerınde
normaldi dimi ? bi de şöle bişe var belki dr yanlış gördü olabilir yani...sana bunu söyleyen kişi kadındoğumcu dimi
ama sein bundan emin olman için perinatoloğa gözükmen gerekiyor bence bir de perinatologa gözük ayrıntılı bi baksın sana
hem için rahatlar hem de sana daha ayrıntılı açıklama yapar bence...ama hiç endişe etme bu güne geldiyse bundan
sonrasını da atlatır ve sağlıkla gelir yavrun

çok güzel olmuş canım maşallah sana ellerine sağlık bende kızıma patik şeklinde bebek şekeri hazırlıyorum mevlüt için inşallah biterse bende resmini çekip paylaşırım

Günaydın güzel anneler nasılsınız ben dünden yorgunum biraz temizlik vardı kadın geldi sabah 8 den akşam 5 e kadar ama el degmedik yer kaldı evde süper oldu evim mis evim :)) akşamda annemler yemege kaldı eşim yemek yaptırdı getirdi saolsun bu arafa bebişimin halısı ve pas pası geldi bi gelcek olan perdemiz kaldı oda haftaya gelcekmiş herşeyimiz tamam çok şükür bi eşyalarını yerleştirmek kaldı :)) ayşecimmm paketler harika görünüyo ellerine saglık canım çok güzel olmuşlar :)) kızlar ben sık sık bulunamıyorum forumda ama hepinize için ayrı ayrı kaynıyo inanın :)) bu arada hediyelerine kavuşan arkadaşlar hepsi çok güzel güle güle kullanın inş alanlarında kesesine bereket :) bu arada ilişkiden bahsedilmiş biz 1,5 aydır kardeşiz kocişle çünkü en son ilişliye oldugunda iki gün sancım oldu o gün bu gün yok

günaydın mis kokulu meleklerin anneleri

kızlar ya size bişey sorucam geçen gün sağlık ocağında kontrolüm vard kan tahlili yapıldı ve hafif kansızlık çıktı bende tabi hemen araştırdım bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş belirtilerinden sadece bir kaç tanesi bende var aşırı derecede halsizlik ve iştahsızlık ara arada ishal aklıma gelenler bunlar kendi doktoruma henüz göstermedim sonucu ayın 23ünde randevum var o zaman göstericem belki testi tekrarlamak ister acaba beklesemmi göstersemmi ???

günaydın annişler ve kuzuları
biz sabah sabah sağlık ocağındaydık çok kalabalıktı ama hemşiremiz seni hastadan sonra alıcam dedi herkez söylenirken gebe o kanlar alınıp yollanacak dedi ve erkenden beklemeden girdik kilomuz tansiyonumuz iyi bacaklarımıza baktı tuzlu tüketmemeye devam dedi kalbini ararken ordan oraya kaçıyo böcekim ay buda hareketli diyor :26: anasıda kilodan hareketleri hissetmeyip tembel oğluşum diyo seviyo bide eve geldik azcık uzandık teyzeler napmış bakalım dedik yarında kısmetse görmeye gidicez oğluşu 1ay oldu ama bayram telaşesi çabuk geçti artık geçmez haftalar

güzel bi gün olsun dicem ama burası gece ful yağışlıydı şimdi açsada soğuk uyku havası var babamızda diyo hiç duymamışım biz gece zorunlu uyanınca duyduk camlarıda kapadık

canim cok güzeller ya ellerine saglik ay bende istiyom nasil yaptigini merak ettim canim benim..gercekten cokk güzel olmus nazar degmesin allahim mevlütünde dagitmayi nasip etsin insallahhh canim benim..

günaydın canım :)

ben de çarpıntıya sebep olacak kadar kansızlık var yapcak da bısey yok kan ıılacını duzgun alıcaksın

eğer dr gereklı goruruse ıkı taneye cıkarıcak bu kdr baksa yapıcak bısey yok...

bebek kaybına sbeep olck derece kansızlık zaten ayrıca incelenıyo canım bi sorun oldugunu snamıyorum sende

sağlık ocagındakı dr hafıfı kansızlık dedıyse ok 23 nu bekle bence bişe olmz...

günaydın canım oh mis ne güzel güle güle kirletinn :)

sağol canım :)

hiç korkma aynı durum bende de var
tek damarlı benim oğlum da
ayrıntılıda farkedildi
doktor diğer organlarda hiçbir sorun yok
tek damar tek başına bir bulgu oluşturmaz yanında kalp böbrek gibi organlarda sorun varsa bir bulgudur korkmayın hiç dedi
ama takipte tutmak da lazım dedi
oğlum hep 4-5 gün önden gidiyor çok şükür
kendi doktorum da fetal eko istedi
illkini yaptırdım bişey çıkmadı
4 hafta sonra tekrar istediler
çarşamba günü 2.si için gideceğim inş.
tek damar kalpte soruna ve gelişim geriliğine yol açabiliyormuş
takip edilmesi şart ama illa bunlara yol açacak diye bişey yok
zaten sürekli kontrol ediyor doktorlar bu durumda
takibini yaptır bişey çıkmazsa hiç korkma
ben de başta çok tedirgin olmuştum
ama araştırınca biraz daha rahat ettim
ama mutlaka fetal ekoyu ayda bir yaptır bundan sonra
bişey varsa erken teşhis açısından çok faydalı
geçmiş olsun bu arada

canim böyle bir olay yasmadim ama gecmis olsun..bak canim bebiste iiyiymis takma kafana allahim korusun bebegini allaha emanet bebislerimiz canim benim..bak bebis gayet iiyiymis..masallah sübhanallahh.

slm canim evet göbek büyüdükce delik bir tuhaf oluyorallah yardimiz olsun canim benim saglikla aliriz insallahh kucaklarimiza canim benim..

meloncum kedidir o kedi :) canım ya bize 13cü haftada oğlan dedi oğlan diyoruz komşumun tekinin 2ci oğlanda özelde bide doktorlar 7ci aya kadar kız demiş kayınvalideliri ve kocası bile yine kız diye soğuk davranmışlar bile ve 7ci ay doktor oğluşumuzda kocaman olmuş diyince şok olmuş 8ci ayda da doğurmuş erken doğum 1ay yaşadım zevkini diyor sende doğumdan sonra yaşıcaksın anlaşılan zevkini gerçi 2oğluşunda olanlarla sende haklısın ama pembiştir bu fıstık

aslicim güle güle kullanın arabanızı çok görüyorum bu arabadan ve çok güzel gerçekten ama maşalllah kocana gerçekten siyahı güzel bunun iyi yapmış araştırmakla güle güle binsin kuzucukun

kırmızıcım şekerin yüksek ama sen dikkat edersin düzenli annişlerdensin sende 3cü saatteki ölçüm genelde açlık şekerinden düşük bile çıkıyor diye biliyorum acık yüksek aman insülün vermesinde diyet yapılır enazından gerçi tatlı sevenlere oda zorda

ezgicim 29haftadasın ve iki hafta küçük mü bebişin ve 1200 gr yanlışmı anladım ama bu doktorlarda garip ben 25te gittiğimde 2hafta önde 27haftalıktı 1kilo bile değildi ve tontiş olcak demişti şekerden korkmuştu e seninde 2hafta gerideyse 27dir ve :26: of buhesaplarıda kafamızı karıştırıyo dünde tıpta bikızın 29hafta aynı sattayız 3hafta öndeymiş şekerde yok aman bu minişlerde tarih ve kiloları tutsa ya kafamızı karıştırmasalar

gamzecim aferin senin kocayada ay aynı evde küslük benimkide şebelektir küsünce zaten oda küsse bende küssem barışamayızda gerçi bende sabaha unuturum yine sarılır uyanırım oda çok faydalanır bu huyumdan ama tartışıncada ayrılmaz popişimden acık gitte kızgınlığımı yaşayayım derim yok ay herkezin huzuru geçimi olsunda sorunlar ne ki tuzu biberi

canim reklide görünce pekkk bir heyecanlandik galiba kilo aklimizda boyu esimde atlmis hatirlamiyor ama 2 hafta sonra sorarim artik esimde herseyi normal dedi boyu ile ilgili birsey olsaydi kesin derdi haftaya göre kisa falan diye hayirlisi artik canim benim sagolasin msj icin seni..

canım benim çok geçmiş olsun hiç canını sıkma bak bir yandan sen bir yandan eşin eksikleri tamamlıyorsunuz tabiki birlikte yapmak ister gönül ama önemli olan bir ömür birlikte olmanız bebeğinizle birlikte

Allah a emanet olun canım benim sen de bebeğin de kilo almamasını kafaya takma, önemli olan gününde gitmesi...

slm canim benim msj icin cokk tesekkür ederim canim inslalhh allahim hepimizin gönlüne göre versin insallahh..evet yatmamaya cokk sevindim gercekten korkuyordum evet ev baska cokkk sükür canim ya...evet kilosu masllahh cokk iiy geldi banada canim benim tombis olcak galibatosuncuk olmasinda normal dogum yaparim insallahhhhh aminn..aminn canim benimm...seni.

Kuvet mi :120::120: pis kadınlar
Özeldir ablacım ya.

Pınarrrrr

Güle güle binsin Kuzey bebiş inşallah canım Çok güzelmiş

Kız mıııı
Allah gönlüne göre verdi inşallah.
Gözünüz aydın canım

bu ne şeysi ben konuyu anlayamadım tontirik yoksa sende farklı şey mi var

Koptum yaaa

Dün biz biraz yaramazlık yaptık ayıp şeyler konuştukta mandiş
O yani durum...

----

Herkese günaydın kızlar...
Günümüz güzel, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı olsun inşallah...
Kızlar aranızda namazı oturarak kılan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…