Aysecim benimde anlamadığım bu zaten nasıl oluyo da şimdi anlaşılıyor bu durum. Dr uma güveniyorum ama ne bileyim dunden beri ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım.çok şükür her şeyi normal gelişimi önde ama bilemiyorum bilemiyorum dr da söledi doğumdan sonra hemen çocuk dr u detaylı montrol etmeliymişş. Allahım sen yardım et..
Sabiha paktuna keskin'in kitaplarina veya medyadaki tavsiyelerine temkinli yaklasin kizlar. su linkteki haberi okuyun, bu isleri cevirmis birisinin kitabiyla cocugunuzu egitmek isteyip istemeyeceginize kendiniz karar verin: Doktor hastasından kitap yazınca... - Genel Bakış- ntvmsnbc.com
Kızlar bu akşam tatlı sohbetinizden geri kaldım.
Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah
Buyrun size bir sepet dolusu nazar boncuklu magnet
Eki Görüntüle 547817
Kızlar bu akşam tatlı sohbetinizden geri kaldım.
Ama bebek şekerlerimin bitirdim. Tam 94 tane oldu :) Biz de mevlutler kalabalık olur diye yaptım, ama inşallah bu kadar kimse gelmez eveZira nasıl ağırlarım bilmiyorum :26:
Son olarak mıknatıslarını da yapıştırdım. Yarın da tüllerle tek tek paketlicem ve bitmiş olucak :) Rabbim oğluşumun mevlütünde dağıtmayı nasip etsin inşallah
Buyrun size bir sepet dolusu nazar boncuklu magnet
Eki Görüntüle 547817
günaydın mis kokulu meleklerin anneleri
kızlar ya size bişey sorucam geçen gün sağlık ocağında kontrolüm vard kan tahlili yapıldı ve hafif kansızlık çıktı bende tabi hemen araştırdım bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş belirtilerinden sadece bir kaç tanesi bende var aşırı derecede halsizlik ve iştahsızlık ara arada ishal aklıma gelenler bunlar kendi doktoruma henüz göstermedim sonucu ayın 23ünde randevum var o zaman göstericem belki testi tekrarlamak ister acaba beklesemmi göstersemmi ???
Günaydın güzel anneler nasılsınız ben dünden yorgunum biraz temizlik vardı kadın geldi sabah 8 den akşam 5 e kadar ama el degmedik yer kaldı evde süper oldu evim mis evim :)) akşamda annemler yemege kaldı eşim yemek yaptırdı getirdi saolsun bu arafa bebişimin halısı ve pas pası geldi bi gelcek olan perdemiz kaldı oda haftaya gelcekmiş herşeyimiz tamam çok şükür bi eşyalarını yerleştirmek kaldı :)) ayşecimmm paketler harika görünüyo ellerine saglık canım çok güzel olmuşlar :)) kızlar ben sık sık bulunamıyorum forumda ama hepinize için ayrı ayrı kaynıyo inanın :)) bu arada hediyelerine kavuşan arkadaşlar hepsi çok güzel güle güle kullanın inş alanlarında kesesine bereket :) bu arada ilişkiden bahsedilmiş biz 1,5 aydır kardeşiz kocişle çünkü en son ilişliye oldugunda iki gün sancım oldu o gün bu gün yok
masallah bebisine bak bekliyor annesi uslu tatli bi kiz o bence
Gunaydın arkadaşlar. Dunnakşam dr daydık. Kızımın gelişiminde organlarında herhangi bi sağlık soruunu yok çok şükürancak dunkü kontroldee göbek kordonunundA iki damar oldugunu göruldu. Buna tek umblikal arter dniliyomus. Normalde üç tane olması gerekmiş. Dr ikili ve dörtlü testte herhangi bi sıkıntı çıkmadıysa su ann bebeğin gelişimi normalse hatta benim kızım önde gidiyor bebek sağlıklı doğacaktır dedi. Ama tahmin edersinizki ben hiç iyi değilim allahımm morusun bebeklerimizi..
Boyle bişey yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
canim böyle bir olay yasmadim ama gecmis olsun..bak canim bebiste iiyiymis takma kafana allahim korusun bebegini allaha emanet bebislerimiz canim benim..bak bebis gayet iiyiymis..masallah sübhanallahh.Gunaydın arkadaşlar. Dunnakşam dr daydık. Kızımın gelişiminde organlarında herhangi bi sağlık soruunu yok çok şükürancak dunkü kontroldee göbek kordonunundA iki damar oldugunu göruldu. Buna tek umblikal arter dniliyomus. Normalde üç tane olması gerekmiş. Dr ikili ve dörtlü testte herhangi bi sıkıntı çıkmadıysa su ann bebeğin gelişimi normalse hatta benim kızım önde gidiyor bebek sağlıklı doğacaktır dedi. Ama tahmin edersinizki ben hiç iyi değilim allahımm morusun bebeklerimizi..
Boyle bişey yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
canım ben de kabız oluyorum ara ara maalesef ve doktoruma söylediğimde ıkınma dedi :S ee o zamanda çıkmıo afedersin
artık saatler gecıo wc de naapim ben de çocugu wc bırakcam die krokuom hebebek çıkcak şey cıkmıo töbe yaa
ayva yı bılmıyorumda muz pis kabız yapio :)
canım ellerine sağlıkkk :) bitti bak tülleriyle fln daha da güzel olur inşallah :)
ay ben yanaşıyomda ne oluyo hafta içi şaapmak zor geliyo işten gel yemek ye oynaş banyo
haftasonu ancak
güle güle kullanın canım cidden siyahı da pek afilliymiş :)
sağol canım evet ya yerı daralıo bellı dayanıp duruyo zaten bı de farkettım göbek deliğim daha da acılmıs
dunkı acılardan sonra hadı hayırlısı bakalım :) mcx canım :)
canım benımde dün başladı ıste bugunde devam edıyo sanırım eşim de farketti zorlanıosn dio zorlanıorm baya
yani gebelıgın basındna berı ılk kez hamılelık agırlıgı hıssedıorm....canım maden suyunu cok ıcme ödem yapar
çok tuz var ıcınde haftada 1-2 anca bir de yanı anında soda ıcınce gecırmez bıcak değil sonucta mıdeye gıdecek
bagırsaga gececek kana akrısacak da etkı edecek :) o sebeple eğer magnezyum eksıklıgın varsa
mumkunse düzenlı skeılde vıtamınını ıc yok bebegın hareketlerındense zaten ona yapıcak bişe yok :)
sağol canım :) tamam ıns
ay evet gerılıo ıyıce göbek deliğimde açılmıs ıyıce valla Allah yardımcımız olsun :)
senın baska bebıs yaramazlarında var hee :) kolay gelsın canım
ay napim ama öyle canım :) ay ben hıc sevmem şöle naz yaptım adam peşimden şööle koştu falan filan işlerini :)
he canım istemez aşkım havamda diilim dersın olr biter adamda boşa yorulmaz
bu adamla yanı aşık oalrak evlendin isteyerek severek birbirinizin oldunuz e cinsellik de bı ıhtıyac
niye yani gereksiz naz yapayım bazen flörtleşmek amaçlı yaparsın o başka ama yani istemem yan cebıme koy olayına karsıyım
sırt ustu yatınca da mideme vuruyo benımkı yaranamadık cadılaraamin canım
ekliyorum canım
canım inşallah sağlıkla gelir yavrun hiiç canını sıkma :)
o hazırlıklarda varsın böyle olsun yeter ki siz sağlıklı olun daha ne hazırlıklar yaparsınz :)
teşekkür ederim kızlar.moral veriyosunuz bana.
iyiki varsınız
cnm boyudur o 30 cm olan .zaten senin yaznın altında sat tarihinde yazıyo şuan baştan topuğa 41 cm yazıyo bebeğinin boyunu..27.haftamda 30 cmdi bebeğimin boyu kilosuda 1.200 gr olmuştu.şuan 28 bitti haftaya tekrar gidicem büyümüştür kuzum benimde
günaydın canım oh mis ne güzel güle güle kirletinn :)
sağol canım :)
günaydın kızlar,
biz hala hastanedeyiz ama sıkıntımız yok bebişde bende iyiyim.dün ultrason ölçümlerimizi yaptılar.10 gündür kilo almamış pek 1300 gr dedi doktor.ama haftasına göre sıkıntılı değil dedi.diğer değerleri iyi.bir tek karın çevresi ni gösteren değer 1 hafta geride görünüyor hafta olarak.internetten baktım o da olması geren değer aralığında .
normalde doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolundamı haftasına göre diye sorardım o da herşey yolunda derdi ve biterdi.
şimdi hastanede olunca paranoyaklaşıyosun.belki herşeye internetten bakmak da doğru değil ama.offf ne bileyim işte.
gayet iyi yiyorum aslında.hastane yemekleri idare eder yinede yiyorum.ara öğünlerimi yapıyoum ama yinede kilo almamış sıpa.
doktorlar hergün ağrın varmı bebek haraketlerini hissediyomusun diye kontrol ediyorlar.Allah var doktorlar çok ilgililer.doğum servisi de öyle kalabalıkki anlatamam size.her gün 6-7 doğum diyordu hemşire.ben genelde bir iki tanesini duyuyorum.
dün eşim bebeğimizin park yatağını kurmuş yerleştirmiş.bana da resmini gönderdi.çok kötü hissettim.bunları birlikte yapacaktık biz.
park yatağı yatak odamıza kurdu tabi.resimde evimdeki odam bile yabancı gibi göründü gözüme.20 gündür hastanede olunca.
dün internetten alışveriş yaptım oğluma.tulum pijama,şampuan sabun falan aldım.babası da boş durmuyo o da biberon almış.
diyorum ya biz herşeyi birlikte yapacaktık.onun için için buruk biraz ama.Allaha çok şükür bebiş iyi.herkes bugün yarın doğar derken o inatla bekliyo içerde.
çoook konuştum sabah sabah.umarım sıkmam sizi.içimi döküyorum işte.
cANIM ÇOK SEVİNDimmm inan. Seninde, bebişinin de iyi olmasına. İnşallah kızdır ve bu sefer nettir. Doktor alışverişe başla demiş. Bence sen pembişlere bakmaya başla
Kilosunu da maşallah, tosuncuk ne güzel.Hastaneye yatmamana da çok çok sevindim, evinde dinlenmen ayrı, hastanede olman ayrı. En azından çocuklarının başındasın. Rabbim doğuma kadar yatırmaz inşallah
feslegen ve orkide kız sayılı sebze severim ençokda ıspanak ıspanaktan soğutçanız hadi bulaşık makinasında erir giderde kuvette yıkayana ne demeli ay dezenfektede etseler çıkmaz o
bide bi miniğin yıkanış videosu varya fesleğenin enson yayınladığı onda bile hep o lavoba özelmi diye düşünmüştüm nasıl şirin ve korkusuz yıkanıyor
kızlar selaaam
Anket açmak istedim ama bulamadım nereden olduğunu, şimdilik buradan sorsam..
kızımıza hala isim bulamadık, hala hiçbir isme tam olarak ısınamadım. Sizce hangisi?
Bade
Leyla
Deniz
Ayşe
Pınar (bunu eşim buldu)
neredeyse lugattaki tüm isimleri yazdım gördüğünüz gibi gayet kafam karışık:) şekerden mi acaba bir de diyet yapıyorum bu aralar şeker yüksek çıktı diye. günde üç simit yiyordum da bi ara ondan oldum sanırım(
Güle güle binsin Kuzey bebiş inşallah canımbabamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
bu ne şeysi ben konuyu anlayamadım tontirik yoksa sende farklı şey mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?