allahim hayirlisini versin saglikli sihatli aliriz inslalahh canim benim.allahim hakkimizda hayirlisini versin insallahh aminn.meloncum kedidir o kedi :) canım ya bize 13cü haftada oğlan dedi oğlan diyoruz komşumun tekinin 2ci oğlanda özelde bide doktorlar 7ci aya kadar kız demiş kayınvalideliri ve kocası bile yine kız diye soğuk davranmışlar bile ve 7ci ay doktor oğluşumuzda kocaman olmuş diyince şok olmuş 8ci ayda da doğurmuş erken doğum 1ay yaşadım zevkini diyor sende doğumdan sonra yaşıcaksın anlaşılan zevkini gerçi 2oğluşunda olanlarla sende haklısın ama pembiştir bu fıstık
aslicim güle güle kullanın arabanızı çok görüyorum bu arabadan ve çok güzel gerçekten ama maşalllah kocana gerçekten siyahı güzel bunun iyi yapmış araştırmakla güle güle binsin kuzucukun
kırmızıcım şekerin yüksek ama sen dikkat edersin düzenli annişlerdensin sende 3cü saatteki ölçüm genelde açlık şekerinden düşük bile çıkıyor diye biliyorum acık yüksek aman insülün vermesinde diyet yapılır enazından gerçi tatlı sevenlere oda zorda
ezgicim 29haftadasın ve iki hafta küçük mü bebişin ve 1200 gr yanlışmı anladım ama bu doktorlarda garip ben 25te gittiğimde 2hafta önde 27haftalıktı 1kilo bile değildi ve tontiş olcak demişti şekerden korkmuştu e seninde 2hafta gerideyse 27dir ve :26:of buhesaplarıda kafamızı karıştırıyo dünde tıpta bikızın 29hafta aynı sattayız 3hafta öndeymiş şekerde yok aman bu minişlerde tarih ve kiloları tutsa ya kafamızı karıştırmasalar
gamzecim aferin senin kocayada ay aynı evde küslük benimkide şebelektir küsünce zaten oda küsse bende küssem barışamayızda gerçi bende sabaha unuturum yine sarılır uyanırım oda çok faydalanır bu huyumdan ama tartışıncada ayrılmaz popişimden acık gitte kızgınlığımı yaşayayım derim yok ay herkezin huzuru geçimi olsunda sorunlar ne ki tuzu biberi
slm canim benim msj iicn cok tesekkür ederim cok sagol öyle dedi bakalim yüzde 95 isimde düsünün alisveriste yapin dedi allahim saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim herkezin gönlüne göre verir insallahh aminn..Kuvet mi :120::120: pis kadınlar
Özeldir ablacım ya.
Pınarrrrr
Güle güle binsin Kuzey bebiş inşallah canımÇok güzelmiş
Kız mıııı
Allah gönlüne göre verdi inşallah.
Gözünüz aydın canım
Koptum yaaa
Dün biz biraz yaramazlık yaptık ayıp şeyler konuştukta mandiş
O yani durum...
----
Herkese günaydın kızlar...
Günümüz güzel, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı olsun inşallah...
Kızlar aranızda namazı oturarak kılan var mı?
canım çok ciciymiş güle güle kullanın..
hımm çok yakışıklı walla güle güle kullanın cnm..
canım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tedirgindin bak hastaneye yatırcaklar die olmamış öle bişe çok şükür.
cinsiyet olayına gelince bence %5 lik bir yanılma payı bırakıyorlar özellikle, sizin orda anladığım kadarıyla öle hemen sölemeyide tercih etmiyorlar zaten,erkek olsa çoktan belli olurdu cnm bence benimki 12. haftada göstermişti, hayırlısı olsun canım
canım maşallah sana walla ellerine sağlık çok güzel olmuşş
ya siz ne becerklisiniz ya benim bebeğim ne şassız beceriksiz bi anası var amin inşallah mevlüdünüde görürüz canım ..ben bi tane alayım teşekkür ederim
melonecim cok cokk sevindim herşeyin yolunda olmasın.maşalalh sizee
bence artık kız olacagı kesindir yaa.
inan erkek bebek testisleri cok büyük oluyor ,bacakalrını kapatsada alttan pırtar onlar:))
Kuvet mi :120::120: pis kadınlar
Özeldir ablacım ya.
Pınarrrrr
Güle güle binsin Kuzey bebiş inşallah canımÇok güzelmiş
Kız mıııı
Allah gönlüne göre verdi inşallah.
Gözünüz aydın canım
Koptum yaaa
Dün biz biraz yaramazlık yaptık ayıp şeyler konuştukta mandiş
O yani durum...
---
Herkese günaydın kızlar...
Günümüz güzel, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı olsun inşallah...
Kızlar aranızda namazı oturarak kılan var mı?
hanımlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi sabunla yıkamayı düşünüyorsunuz granüllü deterjanlar deniliyor nette ama sıvı bebek çamaşırları için olan deterjanlar sanki aklıma daha yatıyor onları durulamak daha kolay olmuyormu
Canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Makinede elde yıkama programında yıkadım hepsini bir güzel. Çok güzel oldular. Benim içime sıvı deterjan daha çok sindi.
hanımlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi sabunla yıkamayı düşünüyorsunuz granüllü deterjanlar deniliyor nette ama sıvı bebek çamaşırları için olan deterjanlar sanki aklıma daha yatıyor onları durulamak daha kolay olmuyormu
ben personelde calısana sordum. yok oyle bir sey dedi. usteledim, buna ragmen yok dediben de yanacak 10 gun iznimi alıcam son haftalarda bu sozlerinden dolayı..
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
kızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?
merhaba annişler ve kuzular.nasılsınız bakalım.benim için artık işe gidip gelmek zor olmaya başladı.allahtan çarşamba günü raporumu alıyorum ve bidaha gelmiyorum..
dün akşam bi arkadaşa bebek görmeye gittik.bebeği 2 aylıktı ama maşallah iri bi bebek.aslında 3.200 doğmuş ama boyu falan uzun.bende daha küçük düşünerek tulum almıştım hediye olarak..olmıcak haliyle.oda başkasına götürür artık.resmen altüst eşofman takımı giydirmişti.düşündümde aslında benim aldığım zıbındı tulumdu bebişim en fazla 2 ay giyebilecek.aslında bu konuda tecrübeliyim.fazla almayayım diyodum ama yine çok almışım.heralde çoğunu 1 kere anca giyer.biraz eleyip bazılarını yıkamadan kaldırmaya karar verdim.sonradan hediye falan götürürüm.ama yıkarsam,hiç giydirmesem bile hediye götüremem yıkadığım için.eğer lazım olurda kıyafetleri yetmezse,hemen o ayırdıklarımı yıkar kullanırım diye düşünüyorum.çünkü küçük küçük birsürü takım almışım.bence eğer daha almadıysanız ilk 3 ay için çok şey almayın.ben dayanamadım şunuda alayım şunuda alayım derken abartmışım.ama 3 ay sonrasınada hiçbişey yok.onları sonra çıkıp alırım diyorum.hem gelen hediyelere falanda bakıp neye daha çok ihtiyacı varsa onu alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?