2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
allahim hayirlisini versin saglikli sihatli aliriz inslalahh canim benim.allahim hakkimizda hayirlisini versin insallahh aminn.

slm canim benim msj iicn cok tesekkür ederim cok sagol öyle dedi bakalim yüzde 95 isimde düsünün alisveriste yapin dedi allahim saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim herkezin gönlüne göre verir insallahh aminn..seni canim benim.

slm canim benim sagolasin cokkk sükür..evet bende cokk korktum evde dinlencem bol bol ev baska oluyor cok sevindim..artik bizde öyle yapcaz allahim hayirlisini versin ayni seyi doktorda dedi canim..evet canim benim hayirlisi olsun....seni canim benim.

ya siz ne becerklisiniz ya benim bebeğim ne şassız beceriksiz bi anası var amin inşallah mevlüdünüde görürüz canım ..ben bi tane alayım teşekkür ederim

canım benim oğluşta şanssız şanslı komşular bile yelek süeter örerken anası oturuyo örgü bilmem geçen yıl tüylü iplerden halı yapmıştım oda çok güzel örnekli düzdeğil herkez yayma bunu çocuğuna yatak örtüsü yaparsın dedi oda borda krem gibi rengi duruyo dolapta isterse bişeyler yapıyoda isticek oda zor oluşuyo :)

milsacım sekerlerin çok güzel bizde geçen hazır seçiverdik şu tontirik ayak çerçeveler varya kadifeli çok şirin kocaya gösterdim ben çıkamazsam o alacak konuştuk ayarladık ama ozamana kadar fiyatta oyna ma olabilir dediler bakalım kısmet

tontirik kız daha da merak ettircen şeysini bilemiyom onlara gösterttinden bizden saklıyosan bak küserim ay napcaksam görüp
kız buarada resimli bilgilerde müthiş :)

elif sanada maşallah minik minik yeleklerşni yesinler bize de göstert

tzeyno cum tekrar geçmiş olsun dayansın miniş inşallah bundan sonra daha neler alıncak ona nasip olur sen alırsın annesi

çekirdekcim maşallah canım ne güzel çıkmış göbiş yaben saklıyom sanırım içimde bunu bu hafta herkez belli oldu diyor ama yok yine de normal giyinince anlamıyolar

kokapelli cim arada normalde de gir iyiyim yaz canım anca bilgi verme amaçlı giriyorsun ama doktora da maşallah bide takmış başka kitaplarlada saldırmış ya hastasına Rabbim korusun böyle kişilerden herkezi ki çocuk doktoru ya bide

deryacım bende ayrıntılıda nasıl anlamadı dicem ama ayşe demişte ayrıntılıda anlatmış ama dediği gibi stres yapma minişin bu haftaya kadar nekadar güzel gelişmiş ama bi perintologa çık biz teyzemizi de ondan seviyoruz aslında kadındoğumda hacettepe mezunu ama enküçük sorun çıksa benbunun eğitimini almadım deyip başka birine yönlendiriyor ve hep izmirde duyulmuş iyi kişilere yolluyor sende bi başka doktorlada görüş ama perintoloji riskli gebelikler uzmanı olsun ama maşallah kuzuna bak negüzel gelişmiş belki senin doktorun yanlış görmüştür

ikizim olsun canım senin de patiklerini bekliyoruz canım kansızlık için kan hapı vermiyorlarmı sana hemen hepimizde hafif kansızlık çıkıyor ki ben dün demiştim heray dünyanın kanı alınıyor farklı nedenlerle sonrada kansızsın deyip tekrar kan hapı gerçi kan aldırmak normalde faydalıydı da ben korkar veremezdim artık kocadan önce giderim

alışverişler bitmiş bile bazılarınızda maşallah

biz listeler çıkardık aklımıza gelenleri ekliyoruz aldıklarımızı siliyoruz alıncakların alınırken özelliklerini de yanına yazıyoruz ki unutmayalım dikkaetli olalım diye filan ama henüz kayda değer bişiy aldık sayılmaz tulumlar filan işte sadece hoşumuz gidenler izine çıkmayı bekliyorum rahat rahat dolaşcam ozaman alacam herşeyi dizmeye başlayacam odasıda bir ay sonra gelecek zaten oda gelmeden de almak istmedim boşlukları gördükçe doldursam diye düşündüm ama gün gittikçe da ağırlaşıyorum :))

melonecim cok cokk sevindim herşeyin yolunda olmasın.maşalalh sizee
bence artık kız olacagı kesindir yaa.
inan erkek bebek testisleri cok büyük oluyor ,bacakalrını kapatsada alttan pırtar onlar:))

sagolasin canim benim evet cokkk sükür hersey yolunda bir boy olayini atlamisiz heyecandan galiba renkli görünce bebisi..insallahh bakalim allahim hayuírlisini versin canim benim...evet bizde sorduk bacak kapali olunca erkek oldugu belli olurmu diye evet daha kolay olur dedi bunada kapali ama kiz diyor iste yüzde 95 amannn bosver ne demisler kizda bizim oglanda allahim hayirli saglikli versin canim benim seni kendine iiy bak..

sizi yaramazlar sizi demek geceleri sohbetler farklı oluyor akşam bakayım dedim azcık tamirci geldi bakamadım pek demek neler neler oluyormuş geceleride gelmek lazım buralara :))

ay çalışan ve evde olan fıstıklar güzel bi gün geçirin maşallah havada açtıda açtı mamalar yiyip evi toparlıyalım sizlerede kolay gelsin ay herkeze cevap vermişim ama karışık olmuş
az konuşun bi ara bakam yine ay minişler gelsinde benimki ağlıyor çıkmam lazım yazalım yada aniden kaçalım

hanımlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi sabunla yıkamayı düşünüyorsunuz granüllü deterjanlar deniliyor nette ama sıvı bebek çamaşırları için olan deterjanlar sanki aklıma daha yatıyor onları durulamak daha kolay olmuyormu

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Geçmişe bakmaya çalışacağım..
Kalın sağlıcakla canlar..

Canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Makinede elde yıkama programında yıkadım hepsini bir güzel. Çok güzel oldular. Benim içime sıvı deterjan daha çok sindi.

Canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Makinede elde yıkama programında yıkadım hepsini bir güzel. Çok güzel oldular. Benim içime sıvı deterjan daha çok sindi.

bende onlara baktım sıvı benimde içime daha çok siniyor

ohh mis gibi olmuş kuzunun cicileri kendi gibi mis olmuş güzel günlerde giysin

bebek kıyafetlerini yıkamak için granül sabun markaları hacı şakir roxy dalin bübchen ecover buldum başka varmı bilmiyorum
yine bebk kıyafetleri yıkamak için sıvı sabun markası olarak sadece dalinle karşılaştım

kızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?

merhaba annişler ve kuzular.nasılsınız bakalım.benim için artık işe gidip gelmek zor olmaya başladı.allahtan çarşamba günü raporumu alıyorum ve bidaha gelmiyorum..
dün akşam bi arkadaşa bebek görmeye gittik.bebeği 2 aylıktı ama maşallah iri bi bebek.aslında 3.200 doğmuş ama boyu falan uzun.bende daha küçük düşünerek tulum almıştım hediye olarak..olmıcak haliyle.oda başkasına götürür artık.resmen altüst eşofman takımı giydirmişti.düşündümde aslında benim aldığım zıbındı tulumdu bebişim en fazla 2 ay giyebilecek.aslında bu konuda tecrübeliyim.fazla almayayım diyodum ama yine çok almışım.heralde çoğunu 1 kere anca giyer.biraz eleyip bazılarını yıkamadan kaldırmaya karar verdim.sonradan hediye falan götürürüm.ama yıkarsam,hiç giydirmesem bile hediye götüremem yıkadığım için.eğer lazım olurda kıyafetleri yetmezse,hemen o ayırdıklarımı yıkar kullanırım diye düşünüyorum.çünkü küçük küçük birsürü takım almışım.bence eğer daha almadıysanız ilk 3 ay için çok şey almayın.ben dayanamadım şunuda alayım şunuda alayım derken abartmışım.ama 3 ay sonrasınada hiçbişey yok.onları sonra çıkıp alırım diyorum.hem gelen hediyelere falanda bakıp neye daha çok ihtiyacı varsa onu alırım...

bilmiyorum ben dalinin granüllüsünü aldım. sıvısı tozu gibi güzel kokmuyor demişti bi arkadaşım. ikisini de denemedim henüz yorum yapamıcam ama granüllüden aldım. sizce yumuşatıcı almak gerekir mi sert mi olur sadece sabun tozu kullanınca?

ben personelde calısana sordum. yok oyle bir sey dedi. usteledim, buna ragmen yok dedi ben de yanacak 10 gun iznimi alıcam son haftalarda bu sozlerinden dolayı..

Bence başka birilerine daha sor çünkü ben de çalışabilir raporundan sonra rapor alırsan izninden düşüyor diye biliyorum. Sonradan sorun yasamaktansa iyice araştırmanı tavsiye ederim[/QUOTE]

canım ben ilgili yasayı okudum bile. adama da okuttum..ben daire baskanlıgındayım. o da genel mudurlugu aradı personel islerini, yok demisler. ben de pasa gonlunuz bilir, alıcam o zaman dedim

bilmiyorum ben dalinin granüllüsünü aldım. sıvısı tozu gibi güzel kokmuyor demişti bi arkadaşım. ikisini de denemedim henüz yorum yapamıcam ama granüllüden aldım. sizce yumuşatıcı almak gerekir mi sert mi olur sadece sabun tozu kullanınca?

Canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza da alırız.
Bu arada sanırım doktorunun bebeğinin boyuyla ilgili verdiği bilgiyi net anlayamamışssın heyecandan olsa gerek bana hep öyle oluyor:)) Benim doktorum bebeğin boyunu nasıl hesapladığını şöyle anlattı bana sanada fikir verebilir bu bilgi; Bebeğin ultrason ölçümlerinden kağıdın üzerinde yazan FL (Femur lenght), uyluk kemiğinin uzunluğunu gösteriyor, Eğer FL'yi 7 ile çarparsan çıkan sayı bebeğinin boyunu gösteriyor.
(Yani FL X 7= Bebeğin boyu)

kızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?

kullanmadım ama araştırdırdığım kadarıyla lansinoh daha çok tavsiye ediliyor iş başı yapacağım zaman lansinoh almayı düşünüyorum

haklısın henüz boylarını kilolarını tam bilmiyoruz büyümekte kuzular ama insan dayanamıyor bazı şeyleri gördümü :)
gerçi ben henüz alınması şart olanları bile almadım henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…