2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yumusatıcı kullanmayın. erkan topuzu dinlemistim uzun sure once yetiskinler icin bile yumusatıcıyı tavsiye etmiyo..ayrıca granulluler kalıntı bırakıyo, tecrubeyle sabittir.. kızımda dalin sıvıyı kullanmıstım, ilave durulama yapıyodum her yıkamada.memnun kalmıstım

Günaydın canlarrr.Ne konular konuşulmuş ne konular.Sizi yaramazlar sizi:) Tehlikeli aylardayız annecikler,dikkat etmemiz lazım.Ben 2 günlük istirahat aldım.Öğretmenim ve toplam 25 saat dersim var.Okul 4 kat ve genelde dersim 4.katta.İn çık zorlanıyorum artık,ee sınıfta oturmak da sıkıyor bazen.Mecbur iniyorum tenefüste.' gün önce kasıklarımda epey bi ağırlık hissettim.Doktor 2 gün evde dinlen dedi.Herhangi bir tehlikem yok ama ağırlaşıyoruz artık,o yüzden arada dinlenmek şart.
Bu arada bende de büyük tuvalet sorunu var 1 haftadır.3 keredir büyük tuvalet için oturuyorum ama dışarı çıkmakta çok zorlanıyor.Ikınmaktan çekiniyorum,ama patlıcak gibi oluyorum.Tıkanıp kalıyor trafik:))) 20 dk uğraşıyorumdur ve sonunda zafer benim ama ne kadar daha böyle devam edecek bilmem.Bebişimi tuvalette doğurmak istemem allah korusun.Büyük halam 2 çocuğunu tuvalette doğurmuş,hem de hiç acı çekmeden. Kız halaya benzer derler,ayyyyyyyy Allah korusun.

bilemiyorum ki bende araştırma aşamasındayım henüz almadım kullanmadım ama sıvı deterjanlar hep benim içime daha çok sinmiştir sanki tozdan daha çabuk çözülüyor ve arınıyor gibi geliyor bildiğim birşey olduğundan değil bana öyle geliyor sanki

sıvı deterjandada sadece dalin markasına rastladım başka marka varmı yoksa en güvenilir olduğu için mi hep onunla karşılaştım

olabilir canım ya.
süt sağma ile ilgili lansinoh ben de çok duydum ama çift sağmalı ya acaba taşıması kullanması zor mu olur bilemedim... şu an da 260 tlden 133 e düşmüş. medela da 200 küsürden 160 a düşmüş... kararsızım :44:

hu huu nabersinizz
Ankarada havaa harikaa.akşamdan buyana cok güzel yagmur yagdı ,hava kapalıı ,biraz da serin
kızımla dışarı cıkıp , iyice bi yürücez temiz hava alcazz ohh missssss:119:

kızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?
lansiloh ii diye biliyorum
hu huu nabersinizz
Ankarada havaa harikaa.akşamdan buyana cok güzel yagmur yagdı ,hava kapalıı ,biraz da serin
kızımla dışarı cıkıp , iyice bi yürücez temiz hava alcazz ohh missssss:119:

hoşgeldin de ankarada hava iimi dedin
gayet serin ve yağmurlu bir hava var nesi ii
heryer çamur çoraktır şimdi
ben de dışarı çıkacaktım ama duşa girdim korkuyorum hasta olurum diye

lansiloh ii diye biliyorum

hoşgeldin de ankarada hava iimi dedin
gayet serin ve yağmurlu bir hava var nesi ii
heryer çamur çoraktır şimdi
ben de dışarı çıkacaktım ama duşa girdim korkuyorum hasta olurum diye

bacım msjımı nerenle okuudun yaw

bende hava yagmurlu ,serin, kapalı dedim zaten.iyi demedimki
ben yagmurlu havalara bayılırım.mis gibi toprak kokar şimdii.

güzel gözlerimle okudum
ula iyi demedin doğru ama daha kötüsü harika dedin
harika dersen benim ne demem gerekiyor
evet toprak kokusuna ben de bayılıyorum yaaa

Aaa bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sağol canım.
Çünkü bizde komple boy ölçümü söylemiyordu doktorumuz...

Bende çok severim kapalı, yağmurlu havaları

canlarımmmmmmmm naıslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl gidiyor hamişlik az kaldı zamanımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm benim bebek arabasını diyosan evet hem ilkaylarda bebek arabası şeklinde kullanılıyor hemde arabayada takılıyır

ay ben eşime geçen hafta marketteyken roxy gösterdim bi o vardı granül sabun aolarak yada ben göremedim.o ne öle be hiç duymadım adını deyince dalin sıvı deterjan aldık cnm sen bilirsin tabi yine..valla benim çamaşır makinamın ekstra durulama özelliği var bebek programı ben kendi çamaşırlarımı bile 2 kere durulatıyom zaten onunkileride durulatırım bişey kalmaz diyorum ama bakıcaz bakalım

Herkese Merhaba Arkadaşlar

Hepimiz için güzel bi gün dliyorummmm......

Aslıcım 2 hafta öncesine kadar bende çekiyordum hatta benimki o korktugun şeye kadar ulaştı azcık(Hemoroid) Drum sabah akşam ılık suya 10 dakika oturma ve 2 krem verdi de şimdi iyiyim çok şükür.Kabızlık içinde zaten hap vermişti 1 gece yatmadan önce alıyorum sabahı uyanıp lavaboda geçiyorum afedersin ishal yapı yüzden bi kaç gün arayla alıyorum ve sabahlarıda özellikle aç karnına 2-3 tane kayısı ardından ılık su içiyorum bununda faydasını görüyorum.. Kabızlık çok zormuş valla...Geçmiş olsun cnm....

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm .Drlarda iyi ilgileniyolarmış ne güzel..Daha da durcak içerde annesi oda sağlıklı kilolu gelmek istiyor demekki...Alışveriş içinde hiç kafana takma canım.Tabiki beraber almak yapmak güzeldir ama olsun bebeğinde sende sağlıklı olunda sonrada alırsınız yine beraber hem bebeğn eksiğimi biter....Valla ben çoğu şeyi tek başıma aldım mesela:) Beraber aldıklarımızda da sadece eline veriyordum aldıklarımızı tutsun die bide kendisi ödeme kısmında vardı sadece:) Bu arada asla sıkılmayız öyle şeyler düşünme....

Benim arkadaşımında 15 aylık kızı var.Başından beri dalan roxy kullanmış bana da önerdi %100 bitkisel bende ondan aldım henüz yıkamadım ama üzerini okudum iyi bişiye benziyor....

Çok güzelmişşş aslıcm hayırlı olsun güle güle kullanın.....

Maşallah canım sanada kızına....Aldıklarınızıda güle güle kullanın..Bende hissetmemiştim dönmesini ama Dr.um dönmüş deyince o zaman anladım hareketleri farklılaşmıştı çünkü.....

Merhaba güzel hamişler bugün nasılsınız bakalım? hepinize hayırlı bir gün diliyorum...

Asliirfan canım arabanız çok şık canım güle güle kullan..bizde buna benzer bir model aldık canım..Allah iyi günlerde bebeklerimizi gezdirmek nasip eder..

Milsacım bebek şekerlerin gerçekten çok güzel olmuşşş...bayıldım ya harika..ellerine kollarına sağlık..

Melonee hadi gözün aydın maşallah..aldığın Hello Kıtty çorapları giydirirsin artık kızına hayırlısıyla inş..

tzeyno canım geçmiş olsun..önemli olan senin bebeğinin sağlığı..hazırlıklar bir şekilde tamamlanır canım..aldıklarınızı güle güle kullanın..

chekirdekk çok tatlısın ya.maşallah hamilelik ne kadar yakışmış..tüh tüh tüh nazar değmesin..

Btlkubra oh canım evin misler gibi olmuş..iyi günlerde kirlet canım..bebişin halısını ve paspasını da güle güle kullan..

mandişcim ben haci şakir granül sabun aldım memnun kaldım..sıvı deterjan düşünüyorsan omo sıvı baby de var haberin olsun..

güzel gözlerimle okudum
ula iyi demedin doğru ama daha kötüsü harika dedin
harika dersen benim ne demem gerekiyor
evet toprak kokusuna ben de bayılıyorum yaaa

gözlerin güzelmi bozuk mu bilemedim şimdiii

ordaki harika gelimesi havanın güneşli oldugu anlamına gelmiyoki:))
zaten belirtmişim serin ,yagmurlu, kapalı diye.
böyle bi hava benim için harika demek istedim .ayy sabah sabah yordun beni deli misin nesinn:))

sen bilmesen de olur ama gözlerim çok güzel
bu arada benim için harika demedin dikkatini çekerim sadece harika dedin
ben senin için olduğunu nerden bileyim

yorarım ben insanı
deliyim tabi nickimi unuttun sanırım
ben gidip öğle yemeğimi yiyeyim bari

Tünaydın kızlarr.bugün maşallah hergün erken kalkan ben 11de kalktım anca kahvaltı falan derken yeni gelebildim yanınızaa bugün uslu durdu uyandırmadı beni oğluşumannemle pazara çıkıcakmış benide bekle dedim don alıcam kendime don kalmadı totişime yanlarından makasla hep çıtlattım,yırtık raziye gibi dolanıyom öle alayımda totişim bayram etsin barihavada kapalı ve çok rüzgarlı,ev bu havalarda kapkaranlık olunca ruhum daralıyo:26: öpüyorum sizleri çokk

Son düzenleme:

Canım ne kadar güzel düşünmüşşün. Ne büyük emek. Bitince mutlaka fotoğgraflarını paylaş. Çok merak ettim. Şimdiden ellerine sağlık

Canım iyi oldu böyle fotoğgrafla açıklaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…