bilmiyorum ben dalinin granüllüsünü aldım. sıvısı tozu gibi güzel kokmuyor demişti bi arkadaşım. ikisini de denemedim henüz yorum yapamıcam ama granüllüden aldım. sizce yumuşatıcı almak gerekir mi sert mi olur sadece sabun tozu kullanınca?
bilmiyorum ben dalinin granüllüsünü aldım. sıvısı tozu gibi güzel kokmuyor demişti bi arkadaşım. ikisini de denemedim henüz yorum yapamıcam ama granüllüden aldım. sizce yumuşatıcı almak gerekir mi sert mi olur sadece sabun tozu kullanınca?
yumusatıcı kullanmayın. erkan topuzu dinlemistim uzun sure once yetiskinler icin bile yumusatıcıyı tavsiye etmiyo..ayrıca granulluler kalıntı bırakıyo, tecrubeyle sabittir.. kızımda dalin sıvıyı kullanmıstım, ilave durulama yapıyodum her yıkamada.memnun kalmıstım
bilemiyorum ki bende araştırma aşamasındayım henüz almadım kullanmadım ama sıvı deterjanlar hep benim içime daha çok sinmiştir sanki tozdan daha çabuk çözülüyor ve arınıyor gibi geliyor bildiğim birşey olduğundan değil bana öyle geliyor sanki
lansiloh ii diye biliyorumkızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?
hu huu nabersinizz
Ankarada havaa harikaa.akşamdan buyana cok güzel yagmur yagdı ,hava kapalıı ,biraz da serin
kızımla dışarı cıkıp , iyice bi yürücez temiz hava alcazz ohh missssss:119:
lansiloh ii diye biliyorum
hoşgeldin de ankarada hava iimi dedin
gayet serin ve yağmurlu bir hava var nesi ii
heryer çamur çoraktır şimdi
ben de dışarı çıkacaktım ama duşa girdim korkuyorum hasta olurum diye
bacım msjımı nerenle okuudun yaw
bende hava yagmurlu ,serin, kapalı dedim zaten.iyi demedimki
ben yagmurlu havalara bayılırım.mis gibi toprak kokar şimdii.
Canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza da alırız.
Bu arada sanırım doktorunun bebeğinin boyuyla ilgili verdiği bilgiyi net anlayamamışssın heyecandan olsa gerek bana hep öyle oluyor:)) Benim doktorum bebeğin boyunu nasıl hesapladığını şöyle anlattı bana sanada fikir verebilir bu bilgi; Bebeğin ultrason ölçümlerinden kağıdın üzerinde yazan FL (Femur lenght), uyluk kemiğinin uzunluğunu gösteriyor, Eğer FL'yi 7 ile çarparsan çıkan sayı bebeğinin boyunu gösteriyor.
(Yani FL X 7= Bebeğin boyu)
bacım msjımı nerenle okuudun yaw
bende hava yagmurlu ,serin, kapalı dedim zaten.iyi demedimki
ben yagmurlu havalara bayılırım.mis gibi toprak kokar şimdii.
cnm benim bebek arabasını diyosan evet hem ilkaylarda bebek arabası şeklinde kullanılıyor hemde arabayada takılıyırtzeyno çok geçmiş olsun sen iyi ol bebiş iyi olsunda gerisi önemli değil
nazar boncukları çok tatlı olmuş ellerine sağlık
bebek arabasının koltuğu aynı zamanda araba koltuğu olanlardan değilmi benmi yanlış anladım
cekirdek o göbişin içinde topalağı yerim ben maşallah size
hanımlar aldığınız bebek kıyafetlerini hangi sabunla yıkamayı düşünüyorsunuz granüllü deterjanlar deniliyor nette ama sıvı bebek çamaşırları için olan deterjanlar sanki aklıma daha yatıyor onları durulamak daha kolay olmuyormu
bacılarım aranızda benim gibi kabız olan varmı yaavalla çıkmıyo anam çıkmıyo accık çıkıyo takılıyo kalıyo ıkınırken çocuğu bırakıcam wc'ye o derece yani.20 dk uğraştım azmettim yaptım şükür :97:ama kanter içinde çıktım tuvaletten yauw ayva'ya dadandım bu sıralar çok yiyiyorum o yapıyo galba...valla hemoroid olucam diyo korkuyorum:18:
günaydın kızlar,
biz hala hastanedeyiz ama sıkıntımız yok bebişde bende iyiyim.dün ultrason ölçümlerimizi yaptılar.10 gündür kilo almamış pek 1300 gr dedi doktor.ama haftasına göre sıkıntılı değil dedi.diğer değerleri iyi.bir tek karın çevresi ni gösteren değer 1 hafta geride görünüyor hafta olarak.internetten baktım o da olması geren değer aralığında .
normalde doktor kontrolüne gittiğimde herşey yolundamı haftasına göre diye sorardım o da herşey yolunda derdi ve biterdi.
şimdi hastanede olunca paranoyaklaşıyosun.belki herşeye internetten bakmak da doğru değil ama.offf ne bileyim işte.
gayet iyi yiyorum aslında.hastane yemekleri idare eder yinede yiyorum.ara öğünlerimi yapıyoum ama yinede kilo almamış sıpa.
doktorlar hergün ağrın varmı bebek haraketlerini hissediyomusun diye kontrol ediyorlar.Allah var doktorlar çok ilgililer.doğum servisi de öyle kalabalıkki anlatamam size.her gün 6-7 doğum diyordu hemşire.ben genelde bir iki tanesini duyuyorum.
dün eşim bebeğimizin park yatağını kurmuş yerleştirmiş.bana da resmini gönderdi.çok kötü hissettim.bunları birlikte yapacaktık biz.
park yatağı yatak odamıza kurdu tabi.resimde evimdeki odam bile yabancı gibi göründü gözüme.20 gündür hastanede olunca.
dün internetten alışveriş yaptım oğluma.tulum pijama,şampuan sabun falan aldım.babası da boş durmuyo o da biberon almış.
diyorum ya biz herşeyi birlikte yapacaktık.onun için için buruk biraz ama.Allaha çok şükür bebiş iyi.herkes bugün yarın doğar derken o inatla bekliyo içerde.
çoook konuştum sabah sabah.umarım sıkmam sizi.içimi döküyorum işte.
bebek kıyafetlerini yıkamak için granül sabun markaları hacı şakir roxy dalin bübchen ecover buldum başka varmı bilmiyorum
yine bebk kıyafetleri yıkamak için sıvı sabun markası olarak sadece dalinle karşılaştım
babamız bebek arabamızı kurdu görün istedik teyzeleriarka planın dağınıklığını görmeyin ama kurulum aşaması epey zorladı babamızı
Eki Görüntüle 547744 Eki Görüntüle 547743
kızlar yorgunum ama yorgun savaşcıyım evelallah :)) bir havuzlu han macerasını daha zaferle biitirmiş durumdayım kızıma önemli seylerin tamamını aldım büyük esyalar ve oda kaldı inşallah oda olacak :) sağlığımız ise iyi çok şükür suanda oynamıyor ama çok hareketli olması gerekenden 2 hafta küçük olmasına rağmen 1200 kg ve 30 cm kızım ve dönmüş (hissetmedim ben ) yüzü dısarı dönük bi şekildeydi gittiğimizde başaşşağı :) canlı canlı yüzünü seyrettim allahım sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah hepimiz kazasız belasız tomurcuklarımızı kucağımıza alırız tek dileğim bu doktoruma sizi anlattım ne güzel diyo birbirinizi bulmussunuz :))) bende diyorum ki hacı hacıyı mekkede hamiş hamişi dakkede bulurmuş :)) hepinizi öpüyorum uzun oldu bu konusma :)
güzel gözlerimle okudum
ula iyi demedin doğru ama daha kötüsü harika dedin
harika dersen benim ne demem gerekiyor
evet toprak kokusuna ben de bayılıyorum yaaa
gözlerin güzelmi bozuk mu bilemedim şimdiii
ordaki harika gelimesi havanın güneşli oldugu anlamına gelmiyoki:))
zaten belirtmişim serin ,yagmurlu, kapalı diye.
böyle bi hava benim için harika demek istedim .ayy sabah sabah yordun beni deli misin nesinn:))
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bende mevlütte dağıtmak için mınyatür yelek örüyorum ama bitmek bilmedi hayırlısıyla bende bitirip süsleyebilsem çok güzel olacak bı deli cesaretiyle başladım şimdi üremek bilmiyo ayy bi bitirsem magnetlerini şekerini tülünü vercem kocişin eline yapsın
cnm bebek rahim boşlugunda bulunur.ilişkiye girilen yer vajinadır.bu iki yer bi bariyerle ayrılır birbrinden
ilişkiye girmenin bebege hiç bir zararı olmaz.riskli bi durum yoksa tabi.bizler boştan yere kuruntu yapıyoruz
aşagıdaki resimde en altta olan yer vajina girişi. görüldügü gibi bebegin kesesi ile vajina arasında bariyer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?